Da, exact! 2 trupe! Una se numeste Spaz (din Mures) shi cealalta Luna Amara din (Cluj). Daca se intampla cumva sa vedeti luna amara pe atomic, duceti`va repede shi puneti`va vata in urechi! cat ami multa ,dati televizorul pe mute sau va duceti la ORL!! Am auzit doar melodia celor de la Luna Amara (am uitat cum se cheama) shi mi`a cazut putin fata! Ma, mie, in locul lor, mi`ar fi rusine, ma! Au nishte voci... Mai bine dau Linkin Park la maxim!
O prietena le`a ascultat insa pe amandoua si a zis ca una e mai penibila ca alta...
BOYZ, GET A LIFE!
Sa speram ca o tin tot asa, pote dispar !:o
Au mai aparut 2 trupe..
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
eu de luna amara am auizt numai lucruri bune...si nu au aparut acum, au aparut de mult timp! cum adik mai bine dai linkin park la maxim ????? linkin park sunt super tari
ii prefer inainte de orice altceva...!!! aaa...stai asa..ce ma chinui eu cu tine??tu esti fata care nu stie ce sa aleaga intre craig david si collin farrell (mare cantaretz ) !!!!!!
io sunt hotarata sa iau viata in piept si sa infrunt videoclipul formatie luna amara ...si sunt sigura k o sa-mi placa! 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
ce aveti mai cu luna amara???
canta super baietii astia.! nu multi indraznesc sa faca rock si sa mai si introduca trompeta sau o varietate mai mare de sound-uri...i-am vazut in vama veche la stufstock si canta super baietii..au respectul meu!..la fel si travka si aievea!...bravo lor!
- Unregistered
Re: Au mai aparut 2 trupe..
Initial trimis de Sw33tie
...... Daca se intampla cumva sa vedeti luna amara pe atomic, duceti`va repede shi puneti`va vata in urechi! cat ami multa ,dati televizorul pe mute sau va duceti la ORL!! Am auzit doar melodia celor de la Luna Amara (am uitat cum se cheama) shi mi`a cazut putin fata! Ma, mie, in locul lor, mi`ar fi rusine, ma! Au nishte voci... Mai bine dau Linkin Park la maxim!
O prietena le`a ascultat insa pe amandoua si a zis ca una e mai penibila ca alta...
BOYZ, GET A LIFE!
Sa speram ca o tin tot asa, pote dispar !:o
Sw33tie, draga mea.... esti V A R Z A !!!!!
In primul rand, proiectul Luna Amara isi are radacinile undeva pe la 1999, cand Nick Fagadar si Gheorghe Farcas au infiintat proiectul TANAGRA NOISE. Dupa cateva modificari de componenta a trupei respective( nu are rost sa iti povestesc, te-ar zgaria pe creier si oricum nu dai doi bani pe povestile astea....), are loc prima aparitie publica sub noul nume: LUNA AMARA, la Septemberfest/Cluj......mai exact in septembrie 2002.
Si vii tu, sweetie pretty pity girl cu halal cultura muzicala si te bagi in seama cu un thread fara rost, inutil......fara sa stii ca ceea ce te chinui tu sa jignesti aici e arta.....

go away! sperii melomanii!
- usualflow
- Junior Member
mai Gavozdita. nu mai generaliza. ce daca asculta lp? am ascultat 2 melodii de la luna amara. suna interesant, cam usor totusi, dar sunt Ok. Sincer ma mir ca au aparut pe KK-tomic TV. normal ca in romania nu o sa le mearga ca nu canta manele/pop/dance/haose
deci scumpa Sw33tie nu te mai plange atat, nu-ti place, muta pe Etno...
deci scumpa Sw33tie nu te mai plange atat, nu-ti place, muta pe Etno...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
l a m u r i r e a
dragii mei Gavozdita si animaloo,
domnisoara sw33tie nu asculta Linkin Park, ea asculta( citez, sursa: site-ul personal Sw33tie...detalii la "info utilizator") " trupele Blondy, 3se,Candy, Cristiana Raduta, Ana Lesko(v-am spus io ca sunt blonda proasta ....oups...Ana lesko nu e o formatie ), Andreea B,3min3m,P!nk, Britney, No Doubt,Ultra TT,Destiny`s Child, Sarah Connor,ANIMAL X,Eve,Angel,Vivaa,N&d etc"
si ce daca?????????????? fiecare cu ce ii place, doar ca asta nu ii da dreptul sa critice ceea ce nu cunoaste.
Am zis.
domnisoara sw33tie nu asculta Linkin Park, ea asculta( citez, sursa: site-ul personal Sw33tie...detalii la "info utilizator") " trupele Blondy, 3se,Candy, Cristiana Raduta, Ana Lesko(v-am spus io ca sunt blonda proasta ....oups...Ana lesko nu e o formatie ), Andreea B,3min3m,P!nk, Britney, No Doubt,Ultra TT,Destiny`s Child, Sarah Connor,ANIMAL X,Eve,Angel,Vivaa,N&d etc"
si ce daca?????????????? fiecare cu ce ii place, doar ca asta nu ii da dreptul sa critice ceea ce nu cunoaste.
Am zis.
- usualflow
- Junior Member
yyyyyyyyyooooooo fratilor
tu fatuc-o cam prostuta esti adca intreci recordurile
zambeste maine poata fi mai rau
- rallucca
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii