Initial trimis de Crazy_sexy_cool
Iar Andreea intra destul de des pe chat.
Pe bune??
Nu stiam ca intra foarte des.
Pa.
Si vorba lui Pisoy Cine te-a mintit?
Iar Andreea intra destul de des pe chat.
Initial trimis de RalucaB
Pe bune??
Nu stiam ca intra foarte des.
Pa.
Si vorba lui Pisoy [B] Cine te-a mintit? [/B]
:pInitial trimis de covergirl^^^
Vrei sa spui: vorba lu' covergirl.....:rolleyes:
N-are cum, Andreea Balan shi mIRC-ul ....looooooolllll:p
Oricum, unica preocupare Andreei nu e mIRC-ul sau net-ul cum este cazul unora dintre voi, dar pentru o fata in cls a 12-a care mai are si alte activitati pe langa cele scolare (care daca nu stiati ii rapesc cel mai mult timp) eu zic ca ea intra destul de des.
Te inseli amarnic. Si daca nu te intereseaza sa afli cand intra Andreea pe net, mai bine nu te baga.

)) h3h3h3h3 sa incep prin a spune ca nu sunt fana andreea balan..dar la o petrecere mai merg melodiile ei.oricum pe andreea antonescu nu prea o suport asha ca ramane ea.
voi chiar credetzi ca andreea va raspunde personal la mailuri?catzi ani avetzi mai,copii???e posibil sa fitzi atat de naivi??de parca nu ar avea altceva mai bun de facut..asta e adevarat...probabil ii trimit multzi mailuri si nu cred ca are timp sa raspunda sau poate se plictiseshte si ea ca tot omu`,nu???cu siguranta e cineva care tine evidenta si raspunde in locul ei..."si scrie destul de mult"
)) asta e kulmea!daca ar scrie "destul de mult" la fiecare mail jumatate de zi ar sta sa raspunda la mailurile voastre!chiar nu vati gandit ca nu ea da replay la mesaje???
ce faceti?? eu sunt noua pe aici...si sper sa ma inteleg bine cu voi:-: am si eu o chestie de zis..daka ati putea trimite-timi si mie adresa Andreei la: adutza_yo@yahoo.com va rog..daka nu .;P ok..in fine..eu sunt o mare
fana ,asa ca pls..altceva bye byeUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator