Comentarii la Concursul Pronosport

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Comentarii la Concursul Pronosport

Mesajde eyewitness » Mar Aug 05, 2003 1:09 pm

aici se pot posta intrebari , comentarii, opinii , reclamatii, nemultumiri ,etc la concursul pronosport cu premii. rog off topicurile pe aberatii

multumesc pentru atentie (c.b.)
eyewitness

2 erori !

Mesajde Trade M. » Dum Aug 31, 2003 1:24 pm

La concursul Pronosport (etapa 1) s-au comis 2 greseli:
1. (minora) Etapa nu se desfasoara in 30-31 August, ci in 30-31 August si 1 Septembrie, deoarece meciul cu nr. 5 (ancona - milan) se va disputa luni (1 sept.) !
(sursa: LiveScore.com Italy )
2. (majora) Meciul cu nr. 10 (paok salonik - olympiakos pireu) nu se joaca in 30 sau 31 august !!!!!!!
Etapa din Grecia:
August 30
Chalkidona - Paniliakos
Kallithea - Iraklis Saloniki
August 31
Xanthi Skoda - Panionios
Aris Saloniki - Proodeftiki
OFI Crete - Panathinaikos
Olympiakos Piraeus - Akratitos
PAOK Saloniki - Egaleo Athens
AEK Athens - Ionikos Nikea
(sursa: LiveScore.com Greece )

Rog a se verifica ! :confused: :confused: :confused:
P.S. Daca cei de la LiveScore.com au gresit, atunci am gresit si eu ! :o :a

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post (da-ma in judecata !™)
Trade M.
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 31, 2003 3:30 pm

Ostatic are dreptate. am verificat si eu. propun sa nu se tina cont de meciul cu pricina !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

De acord ! Dar cum ?

Mesajde Trade M. » Dum Aug 31, 2003 3:46 pm

Sunt de acord cu propunerea Mosh-ului de a nu se tine cont de acest meci, dar exista 2 posibilitati:
1. Se acorda cate un punct pentru fiecare concurent.
2. Nu se acorda nici un punct, nici unui concurent, versiune care nu ar ar fi foarte corecta, ma refer la cei care vor obtine 9p, iar cu rezultatul de la acest meci poate ar fi obtinut 10p si ar fi primit bonusul ! Se poate sa se considere nedreptatiti si cei care vor constata ca au pronosticat corect pentru meciul PAOK Saloniki - Egaleo Athens, meci care probabil ar fi considerat de unele persoane, ca fiind meciul care ar fi trebuit sa fie in locul meciului cu nr. 10 (paok salonik - olympiakos pireu) !
P.S. Din cate stiu eu, in astfel de cazuri la Pronosport se considera pronostic corect oricare din pronosticurile 1,X,2 pentru ca altfel, cei care ar acumula 12 rezultate corecte, ar fi revoltati, deoarece ei pot considera ca ar fi ghicit si rezultatul meciului cu probleme !

Propun versiunea 1, adica sa se acorde cate un punct fiecarui participant !

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post (da-ma in judecata !™) :o
Trade M.
Junior Member

2964

Mesajde baixinho© » Dum Aug 31, 2003 4:44 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

o sa se acorde un punct fiecarui concurent la meciul respectiv, dar nu se mai dau bonusurile pentru 10, 11, 12 si 13 pronosticuri ghicite. Ostatic ™, daca tot te-ai bagat in seama cu greseala aia minora, de ce nu ai specificat faptul ca meciul FC Porto - Sporting se joaca pe 2 septembrie? cand vrei sa indrepti o greseala, incearca sa o indrepti in totalitate, nu pe jumatate.

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Sep 01, 2003 7:32 am

meciul paok salonik-olympiacos pireu se considera meci ANULAT si in consecinta toti participantii vor primi 1p.

calculele pentru etapa1 si clasamentul aferent vor fi afisate miercuri 3 septembrie dupa disputarea partidei porto-sporting.
case closed.
eyewitness

Re: 2964

Mesajde JaJa Beens » Lun Sep 01, 2003 8:57 am

Initial trimis de baixinho ©

o sa se acorde un punct fiecarui concurent la meciul respectiv, dar nu se mai dau bonusurile pentru 10, 11, 12 si 13 pronosticuri ghicite. .
© 2003 baicsu

Totusi eu zic sa se acorde bonusurile dar facand abstractie de meciul anulat. ce vina are omul daca nimereste 10 pronosticuri(fara acel meci)?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 01, 2003 9:05 am

Jaja are dreptate. eu zic asa : cand se fac calculele se considera cele 12 meciuri. daca cineva a luat bonus...se pune. la sfarsit..se adauga cate 1 punct pt. fiecare...de la meciul din Grecia. e cel mai corect.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2974

Mesajde baixinho© » Lun Sep 01, 2003 11:44 am

nu mai selecta, ma, ca cine stie ce mai selectezi ©

ca sa eliminam orice dubiu, va anunt ca vreo 5 participanti au ghicit 7 rezultate, deci, teoretic, marti seara ar avea 9 rezultate ghicite.

case closed (© aiu)

ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 2974

Mesajde Aliosha » Lun Sep 01, 2003 11:52 am

case closed (© aiu)

"Case closed" (aici pe forum) nu e copyright aiu. E © dana sau sopra, nu mai stiu exact care.
"Against modern football."
Aliosha

2987

Mesajde baixinho© » Lun Sep 01, 2003 5:04 pm

nu mai selecta, ma, ca cine stie ce mai selectezi ©

asa, pentru a va mai alina curiozitatea: Oribilul Mosh, baixinho ©, MiG29 si Einstein au cate sapte pronosticuri corecte. clasamentul primei etape (si, implicit, cel general) va veni miercuri dimineata.

ANTI

baixinho©

Mesajde dj_jaxxx » Mar Sep 02, 2003 2:40 pm

Si eu am bagat pronosticuri....uitati-va pe threadul de pronosticuri pe prima pagina dupa pronosticurile lui Mig.

Am observat ca baixinho a zis ca nu am bagat pronosticuri.

Multam.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde eyewitness » Mar Sep 02, 2003 2:50 pm

ie ok jaxxule gresi si baicsu ca ie om si el :D
eyewitness

3001

Mesajde baixinho© » Mar Sep 02, 2003 3:19 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

imi asum responsabilitatea. dj_jaxxx apostat, animaloo - nu. dj, ai sase pronostici corecti (asta ca sa mai salvez oleaca situatia :D ).

ANTI

baixinho©

Mesajde JaJa Beens » Mar Sep 02, 2003 3:31 pm

foarte naspa etapa a doua. pronosticul danemarca - romania pauza/final cam incurca borcanele. am pus un x/2 din simt patriotic dar parca simt in urina o victorie a danemarcei. oare mai putem schimba pronosticurile dupa ce le-am postat sau se aplica regula general valabila de pe forum de 3 ore?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde eyewitness » Mar Sep 02, 2003 3:45 pm

jajo din pacate doar 3 ore ... io zic sa bagi ce-ti trece prin urina ca daca pierde romania tu ramai cu finlandia ca chiar daca castiga sau pierde romania jucatorii oricum au de-o cisterna de finlandia.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 02, 2003 5:29 pm

ce Finlandia ? se da si aici asa ceva?

sa va povestesc despre baixo , sa vedeti cat de constiincios este. are un carnetel secret cu cifru unde isi noteaza toate pronosticele date de useri. la finele fiecarei zi...sunt trecute in carnetelul lui baixo pronosticurile din ziua respectiva. astfel ca acesta le calculeaza in functie de carnetel. d'aia...este complet ineficienta o schimbare de pronostic. ce a notat baixo in carnet...e sfant.
credetzi ca nu am incercat sa trisez si sa modific pronosticuri ? nu mi-a mers. :p
si sa vedeti ce calcule elaborioase...cu lg si integrala. asa ca sa nu-l certati daca mai greseste. e si el om...desi nu s-ar zice cand il vezi.

:yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Sep 02, 2003 5:34 pm

moshule sunt si premii in natura ne mentionate pe care comisia de organizare le va aduce la cunostinta participantilor dupa faza 1. am rugamintea sa nu te gandesti la femei ca nu e cazu... ;D
eyewitness

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 03, 2003 8:35 am

Initial trimis de eyewitness
jajo din pacate doar 3 ore ... io zic sa bagi ce-ti trece prin urina ca daca pierde romania tu ramai cu finlandia ca chiar daca castiga sau pierde romania jucatorii oricum au de-o cisterna de finlandia.

ochiosule me too sper ca simtamantul in urina sa fi fost pricinuit de faptul ca m-am pisat in boschete si nu in wc ca tot omul si nu de altceva.
Gone 4 good
JaJa Beens

3085

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 06, 2003 1:14 pm

Initial trimis de bradspit pe Concurs Pronosport cu Premii - PRONOSTICURI
am si eu de facut o mica obs.Einstein si Baicsu cred ca au 8 si nu 9 puncte dupa prima etapa.

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

baixinho © a postat:
1/ atlhletic bilbao - BARCELONA (spa) 2 scor final 0-1
2/ zaragoza - deportivo (spa) 2 0-1
5/ ancona - milan (ita) 2 0-2
6/ reggina - sampdoria (ita) x 2-2
8/ man. city - arsenal (ang) 2 1-2
10/ paok salonik - olympiakos pireu (gre) x
11/ dinamo - fc national (rom) 1 4-1
12/ fc porto - sporting lisabona (por) 1 4-1
13/ ankaragucu - bursaspor (tur) 1 2-0

Einstein a postat:
1/ atl. bilbao - barcelona (esp) 2 0-1
3/ sevilla - atl . madrid (esp) 1 1-0
4/ bologna - parma (ita) x 2-2
5/ ancona - milan (ita) 2 0-2
8/ man. city - arsenal (gbr) 2 1-2
9/ montpellier - PSG (fra) 1 3-2
10/ paok salonik - olympiakos pireu (gre) x
11/ dinamo - fc national (rom) 1 4-1
12/ fc porto - sporting lisabona (por) 1 4-1

La meciul PAOK Salonic – Olumpiakos Pireu s-a luat ca bun orice pronostic dat, deoarece meciul s-a jucat cu o saptamana inainte. Deci baixinho © cat si Einstein au cate 9 rezultate corecte.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

3089

Mesajde baixinho© » Dum Sep 07, 2003 9:49 am

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

Mirei, 'tz-ar irlandejii sa-tz fie de ras. auzi, sa nu fie iei in tare sa bata pe rusi. sau acu te-ai dat cu Frantza?

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 07, 2003 10:35 am

Gigi , mai mare suporter al Irlandei sunt eu decat Mirela. Erau vremuri cand o informam eu pe ea...ce face echipa de fotbal sau cea de rugby. :p

Au ratat o sansa buna de calificare. Asta e...o sa mearga Elvetia in locul lor !

am bagat etapa 3....pt. cei care nu mai au rabdare si vor sa bage pronostice !
Oribilul Mosh
Junior Member

3095

Mesajde baixinho© » Dum Sep 07, 2003 6:35 pm

dupa primele sase meciuri, balooba si Einstein au cate cinci pronosticuri corecte, 13 useri au ghicit patru pronosticuri, iar patru 0 - cate trei.

ANTI

baixinho©

3189

Mesajde baixinho© » Dum Sep 14, 2003 11:26 am

dupa meciurile de ieri, lider este ballooba cu sapte pronosticuri corecte din noua incercari. are ceva sanse mari sa intre in bonus.
ANTI

baixinho©

3279

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 3:41 pm

Initial trimis de ayrton
PS: Baicse, tu ai ceva cu numele userilor... Dupa Ostatic, a venit randul meu sa-mi vad nick-name-ul pocit... Rushinica!

auziti, ma, daca nu va convine, nu mai concurati. in mod normal ar trebui sa mi se franga si sa nu dau atentie nemultumirilor voastre, dar cum alerg dupa posturi, ma bag si eu in seama. apuca-te si tu si scrie de 126 (63x2) de ori nickurile (unele dintre ele, foarte ciudate) si dupa aia sa vorbesti. la Ostatic trebuie sa scriu de fiecare data "alt 153", iar la tine am tastat din greseala "u" in loc de "y". s-ar putea ca data viitoare in loc de ayrton sa scriu sutypm. ce o sa-mi faci?
ANTI

baixinho©

Mesajde Ayrton » Mar Sep 23, 2003 1:16 pm

Ho ma nebunule... Ce te infierbanti atata? Am facut si eu o gluma... N-am mai intrat asa de des pe forum, dar vad ca esti foarte nervos...
Oricum, in numele participantilor la concursurile de pronostice iti multumesc pentru efortul facut, si promit ca daca castig dau o bere pentru tine, ca meriti!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Baixo, lasa-ne ! Lasa-ne ! Lasa-ne !

Mesajde Trade M. » Mar Sep 23, 2003 7:39 pm

19 p - Ostatic™ [b](e bine, cum am scris acum?) [/B]

E foarte bine ! :B
Problema e ca mai bine imi scriai numele (nick-ul) gresit decat sa faci ce ai facut ! ;P
Ce ai facut ? :con:
Sa vedem:

1. Citam:
Clasamentul etapei a patra
8 puncte - eyewitness
7 p - Oribilul Mosh, sly
6 p - BloodOnMoral, Mr Hyde, ballooba, MiG29, Dj_jaxxx
5 p - baixinho ©, illuce, animaloo
4 p - Mirela, bradspit, JaJaBeens, catharsis, bhuttu
3 p - ayrton, Einstein, cristane, BRUNETTU_
2p (-1) - Aliosha

Intrebare: Unde sunt eu ? :confused: (In clasament vorbind)

2. Citam:
Clasament general provizoriu dupa etapa a 3-a:
28 - Oribilul Mosh
23 - BloodOnMoral, ayrton, Mirela
22 - Einstein, bradspit, Mr Hyde, MiG29, ballooba
21 - sly, baixinho ©
20 - Aliosha
19 - cristane, Ostatic™, Dj_jaxxx
18 - JaJaBeens
16 - eyewitness, illuce
14 - catharsis
13 - bhuttu
11 - BRUNETTU_
6 - animaloo

Clasamentul general provizoriu dupa etapa a 4-a
35 p - Oribilul Mosh
29 p - BloodOnMoral
28 p - Mr Hyde, MiG29, ballooba, sly
27 p - Mirela
26 p - aurton, baixinho ©, bradspit
25 p - Einstein, Dj_jaxxx
23 p - eyewitness
22 p - cristane, JaJabeens
21 p - Aliosha, illuce
19 p - Ostatic™
18 p - cathrasis
17 p - bhuttu
14 p - BRUNETTU_
11 p - animaloo

Intrebare: Unde imi sunt punctele ? :confused: Tot 19 puncte ? :confused: Nu am obtinut nici un punct in a 4-a etapa ? Se poate sa fi uitat sa postez ? Hmmmm ! Nu cred ! Sa verific ! E ok ! :o
Ca mi-ai pocit numele (nick-ul) si ca nu m-ai trecut in clasamentul de etapa e cum e, , da' ca nu mi-ai acordat punctele e chiar o problema ! Putine cate sunt, da' sunt castigate cinstit ! :o
Deci, domnule baixo, eu inteleg, ca ti-e greu, dar daca nu mai poti, lasa-ne ! Lasa-ne ! Lasa-ne ! Cedeaza locul unei persoane mai competente ! Nu mie ! :D

Rusinoaie, rusinoaie !™

P.S. Scuzele iti sunt acceptate ! :p
Trade M.
Junior Member

3300

Mesajde baixinho© » Mie Sep 24, 2003 8:51 am

nu era mai simplu sa postezi ceva de genul: "vezi ca in etapa a patra ai uitat sa-mi calculezi punctajul. am luat trei puncte, iar in clasamentul general am 22"? nu, ca altfel nu mai aveai cum sa iti dai si tu importanta. vezi ca mai ai doua zile sa bagi pronosticurile pentru etapa a 5-a. si stai linistit, tot eu o sa ma ocup de calcule.

BloodOnMoral, vezi ca ai uitat sa pui pronosticul la primul meci, Atletico Madrid - Barcelona. baga-l aici sau pe threadul de pronosticuri si problema se va rezolva.
ANTI

baixinho©

Mesajde dj_jaxxx » Mie Sep 24, 2003 7:02 pm

Bai baieti...nu mai luati origanizatorii la misto. Ziceti mersi ca se ocupa cineva si dati dovada macar de o picatura de respect. Pun pariu ca totul se putea rezolva printrun simplu pm.

Eu unul sunt recunoscator organizatorilor pt tot timpul care il investesc.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

3348

Mesajde baixinho© » Vin Sep 26, 2003 4:57 pm

Dj_jaxxx, daca mai intarziai un sfert de ora, vedeai etapa a cincea la televizor. :D
este pentru prima data cand posteaza toti. altfel spus, nu exista "Uituci". brava, concurenti, tot asa.
ANTI

baixinho©

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma