Comentarii (im)pertinente la "Forumistul lunii"
Moderator: anjin-san
cum sa nul votezi, mah? nai cum. pai uite aicea podoaba de bijuterie: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=180063#post180063
atat.
moshule, motivele pentru care lai votat pa aiu nutz fac cinste. pai tocma tu care nenvatzash ca vieatza reala de zi cu zi nu tresa ne influientzeze votu. io sunt convinsa ca iel tresa aibe shi alte calitatzi care la propulsat in fruntea preferintzelor matale individuale.
atat.
moshule, motivele pentru care lai votat pa aiu nutz fac cinste. pai tocma tu care nenvatzash ca vieatza reala de zi cu zi nu tresa ne influientzeze votu. io sunt convinsa ca iel tresa aibe shi alte calitatzi care la propulsat in fruntea preferintzelor matale individuale.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
anguse , sper ca glumesti ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da. iarta-ma ca nu votez pe cei ce imi sunt antipatici.
sunt singurul care a votat cu eye si eufrosin ? NU
tu de ce ai votat cu Nightwish ? m-am luat eu de tine ?
sunt singurul care a votat cu eye si eufrosin ? NU
tu de ce ai votat cu Nightwish ? m-am luat eu de tine ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
superb fair-play-ul lui baixinho. desi se afla in competitie directa cu eyewitness pentru castigarea medaliei de aur...i-a dat acestuia 3 p. =D
desi baixo este o urina antipatica...acum ma vod nevoit sa-l apalud la scena deschisa.
desi baixo este o urina antipatica...acum ma vod nevoit sa-l apalud la scena deschisa.
-
daca acest post ar fi fost pe luna august, cu sigurantza ca era primu in topu meu. shi nu numa, zic eo. In acest caz a ramas stabilit pentru sectembre.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=8710
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=8710
-
neatza - Mesaje: 5820
corect , little dog ! eu deja ma gandesc cui dau 2p , respectiv 1p.
-
3023
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©
bai foca, eu cred ca esti individios ca Maimuta lu foca a primit puncte si tu nu.
lasa-l, ma, pe ayrton, sa editeze postul. este bucuros omu ca a faciut pechinejii scor cu nationalu si a uitat ca tre sa dea puncte pentru posturile de luna trecuta. ce sari asa pe iel?
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
bai foca, eu cred ca esti individios ca Maimuta lu foca a primit puncte si tu nu.
lasa-l, ma, pe ayrton, sa editeze postul. este bucuros omu ca a faciut pechinejii scor cu nationalu si a uitat ca tre sa dea puncte pentru posturile de luna trecuta. ce sari asa pe iel?
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
vot anulat..fara drept de alt vot.
vrei sa-l editeze...ca ai vazut ca o sa fi tu pe primul loc. hotz ce esti !
vrei sa-l editeze...ca ai vazut ca o sa fi tu pe primul loc. hotz ce esti !

-
- Maimuta lu foca
- Junior Member
MiG...multumesc mult pentru vot...dar sunt admin si nu am voie. Am luat in considerare voturile tale pt. eye si Eufrosin. daca vrei..zii aici cui ii dai 1 p...daca nu...asta e. tu vei acorda doar 3 si 2p.
eram cu Eufrosin pe YM . lui i se incarca mai greu paginile si l-am anuntat eu ca l-ai votat. uite ce reactie a avut:
oribilul_mosh: tocmai te-a votat mig 29
oribilul_mosh: 3 p
mrazvan80: sa-i dea dumnezeu sanatate si noroc!
te-ai scos ! :p
pacat ca ai plecat asa repede atunci cand am fost eu la Constanta. daca veneai cu mine la gara....ai fi baut o bere cu Eufrosin :p
-------------------------------
ayrton....reconsidera-ti si tu voturile. lasa maimutza focii...si zii serios. posteaza aici si iti modific eu postul !
eram cu Eufrosin pe YM . lui i se incarca mai greu paginile si l-am anuntat eu ca l-ai votat. uite ce reactie a avut:
oribilul_mosh: tocmai te-a votat mig 29
oribilul_mosh: 3 p
mrazvan80: sa-i dea dumnezeu sanatate si noroc!
te-ai scos ! :p
pacat ca ai plecat asa repede atunci cand am fost eu la Constanta. daca veneai cu mine la gara....ai fi baut o bere cu Eufrosin :p
-------------------------------
ayrton....reconsidera-ti si tu voturile. lasa maimutza focii...si zii serios. posteaza aici si iti modific eu postul !
-
bine. dar sa nu se mai intample. facem exceptie doar pentru Mig ca este sarb.....si nu prea intelege in totalitate cerintele.
Eufrosin , nebunul ...a dat cate 30 , 20 si 10 p. Trece Wild Rose pe locul 2 la general . ce ne facem ? :p
si nu uitati : nu e cazul sa ma votati pe mine. eu oricum sunt forumistul tuturor timpurilor. e prea putin forumistul lunii pt. mine si m-am decis sa nu concurez. :p
Eufrosin , nebunul ...a dat cate 30 , 20 si 10 p. Trece Wild Rose pe locul 2 la general . ce ne facem ? :p
si nu uitati : nu e cazul sa ma votati pe mine. eu oricum sunt forumistul tuturor timpurilor. e prea putin forumistul lunii pt. mine si m-am decis sa nu concurez. :p
-
preiau legatura ...
aiule la cum mere treaba cred ca stiu cine castiga luna viitoare ...
bv eye with ness =D =D =D
bv baicsule =D =D
bv Eufrosin Poteca =D
si aplauze si pt ceilalti =D =D =D =D
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in treren , monk
... Andreea ?
aiule la cum mere treaba cred ca stiu cine castiga luna viitoare ...
bv eye with ness =D =D =D
bv baicsule =D =D
bv Eufrosin Poteca =D
si aplauze si pt ceilalti =D =D =D =D
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
mda..monk are dreptate. si eu sunt de parere sa votam numai locurile 2 si 3. :p
-
preiau legatura ...
poate ca e o aberatie ce zic ... dar nu ar trebui laureatii de luna asta sa nu participe luna urmatoare si tot asa ? adica cei care castiga intr-o luna ... luna urmatoare sa nu mai participe ...
pentru dumnevoastra ,
... Andreea ?
poate ca e o aberatie ce zic ... dar nu ar trebui laureatii de luna asta sa nu participe luna urmatoare si tot asa ? adica cei care castiga intr-o luna ... luna urmatoare sa nu mai participe ...
pentru dumnevoastra ,
... Andreea ?
-
3096
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
pai si asa nu cred ca ai fi votat de cineva.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
pai si asa nu cred ca ai fi votat de cineva.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
-
preiau legatura ...
pai nu vreau asta .... dar nu ti s-ar parea monoton sa fie aceiasi laureati *p
pentru dumneavoastra ,
trimisul spacial in teren , monk
... Andreea ?
pai nu vreau asta .... dar nu ti s-ar parea monoton sa fie aceiasi laureati *p
pentru dumneavoastra ,
trimisul spacial in teren , monk
... Andreea ?
-
3098
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
de ce sa mi se para monoton daca merita sa fie forumistul lunii? care este problema? daca echipa Rapid este atat de buna incat merita sa ia campionatul de trei ori la rand trebuie sa o dam afara din tara?
va place comparatia, da?
de ce sa mi se para monoton daca merita sa fie forumistul lunii? care este problema? daca echipa Rapid este atat de buna incat merita sa ia campionatul de trei ori la rand trebuie sa o dam afara din tara?

ANTI
-
ce idei hilare are si monk asta. iti sta mintea in loc. (nu ca la unii useri nu ar sta oricum)
-
deci am loat locu patru cu coronitza dentara. deci tzin sa multzumesc tuturor celor careau avut increderen mine shi mau ajutat in lupta mea impotriva risipei. shi nun ultimul rand personalului de la ...... (a se inlocui dupe preferintza cu numele unui local in care se consuma diverse) care a avut amabilitatea dea nu ma da intotdeauna afara dupe incheierea orelor de program regulamentar. fara voi nash fi reushit performantza.
-
Important
Peste aproximativ 12 ore va incepe votarea pentru o noua editie a deja popularului concurs "Forumistul lunii" .
Se introduce o regula foarte importanta : nu se mai accepta doar enumerarea propusilor. langa fiecare nominalizat trebuie sa scrieti o referire la unul dintre posturile sale din luna respectiva , post care v-a impresionat sau placut in mod deosebit. puteti face referire si la mai multe posturi. de asemenea...cateva cuvinte despre cel nominalizat. unii forumisti au respectat aceasta regula mereu. altii nu...dar se vor conforma acum. nominalizarile fara explicatii nu se iau in calcul.
Bafta tuturor in detronarea lu' eye ! :o
Peste aproximativ 12 ore va incepe votarea pentru o noua editie a deja popularului concurs "Forumistul lunii" .
Se introduce o regula foarte importanta : nu se mai accepta doar enumerarea propusilor. langa fiecare nominalizat trebuie sa scrieti o referire la unul dintre posturile sale din luna respectiva , post care v-a impresionat sau placut in mod deosebit. puteti face referire si la mai multe posturi. de asemenea...cateva cuvinte despre cel nominalizat. unii forumisti au respectat aceasta regula mereu. altii nu...dar se vor conforma acum. nominalizarile fara explicatii nu se iau in calcul.
Bafta tuturor in detronarea lu' eye ! :o
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
In premiera absoluta am onoarea de a posta primul la debutantul lunii.
deci da. in principiu cam asha ie decat ca lu naituish care detzine doomishiceva de postur shi lu nicholas cu omieosuta shi ceva lear fi cam greu sa fie debutantz, mai ales ca era forumistu lunii shi nu... da' asta ie.... vine o varsta in viatza fiecarui om cand...
-
neatza, raule ce esti! debutanti am fost si vom fi mereu!
io cre' ca a vrut sa zica ca are onoarea de a posta debutant la forumsitul lunii, adica primu' dintr-o lunga lista, care inainte aiu era primu' la urna, dar cum aiu inca n-a terminat cu piesele si se intoarce tocma vineri, moshul e debutant la postat.
peseu: moshule, astept raspuns!urgent, pana nu am razgandesc!
io cre' ca a vrut sa zica ca are onoarea de a posta debutant la forumsitul lunii, adica primu' dintr-o lunga lista, care inainte aiu era primu' la urna, dar cum aiu inca n-a terminat cu piesele si se intoarce tocma vineri, moshul e debutant la postat.
peseu: moshule, astept raspuns!urgent, pana nu am razgandesc!

-
nocturna - Mesaje: 8725
gata, neatza..am schimbat. merci de observatie !
90 , raspunsul a venit !
hai..votati mai repede pana nu se inchid urnele !
90 , raspunsul a venit !
hai..votati mai repede pana nu se inchid urnele !
-
3412
vad ca lu foca ii put cam toate comentariile pe care le fac userii. din acest motiv, ca sa nu ma trezesc ca dupa ce votez ii trece cine stie ce prin cap lu foca si imi anuleaza votul, mai bine nu votez.
ps: cine vrea sa ma copieze, mult succes (si nici nu am pretentii de ©)
ps: cine vrea sa ma copieze, mult succes (si nici nu am pretentii de ©)
ANTI
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma