Sunt foarte suparata. Prima data s-a intamplat acum mai bine de ... (dar mai bine sa nu spun cand; s-a intamplat, in orice caz, in mileniul trecut). Am crezut, initial, ca este vorba de o toana de-a focii, asa ca la inceput am acceptat situatia. Trebuie sa recunosc ca foca ma trata frumos: inainte sa ma loveasca, se spala pe maini cu sapun, dupa aceea se dezinfecta cu spirt medicinal (cateodata foca folosea si o bere in loc de spirt, dar numai cand era beat), dupa aceea imi punea caciulita pe cap, sa nu racesc, iar in final isi punea manusi medicinale ca sa nu ma murdareasca.
tin minte ca prima data a fost delicat cu mine, asa incat nici nu ma asteptam ce o sa urmeze. m-a mangaiat foarte mult timp, iar mie imi placea. nu stium cum s-a facut, dar am crescut imediat in ochii lui, moment in care a inceput sa ma mangaie si mai insistent. eu stiam ca ma iubeste, dar se vede treaba ca nu ma iubea cu adevarat, deoarece a inceput sa-mi dea bobarnace peste ceafa. nu i-am spus nimic (era si culmea sa-i spun ceva in conditiile in care are foarte mare grija de mine, ma spala de 2-3 ori pe zi cu sapun Fa, iar uneori imi face chiar baie cu multa spuma). sincera sa fiu, cu timpul, lucrurile au inceput sa se schimbe. acum ma bate de foarte multe ori pe zi. daca scap cu sase batai este bine, dar are perioade cand ma tine numai in palme si va spun sincer, are niste palme foarte grele. cel mai rau este cand se uita la filme pentru adulti sau cand isi mai cumpara cate o revista cu mancaruri (apropo, nu am reusit niciodata sa inteleg ce sentimente poate sa ii trezeasca focii mancarea de ma bate in asa hal atunci cand se uita la poze). are si poze cu femei imbracate in pielea goala, iar cand le admira simte nevoia sa ma mangaie, sa ma gadile, sa imi dea bobarnace. dupa o foarte scurta perioada de timp, fuge repede la baie, se spala pe maini (cand este foarte grabit nu se mai dezinfecteaza nici cu spirt nici cu bere), imi pune caciulita anti-frig si ma bate rau de tot. se intampla sa il mai scuip din cand in cand, dar foca nu se supara pe mine. din contra chiar, ma duce si ma spala, ca sa fiu frumoasa.
cel mai mare regret al meu este ca inca nu am cunoscut nici un pitpalac. am avut in urma cu ceva vreme sanse foarte mari sa cunosc unul, cand un foarte bun prieten de-l focii l-a dus la curve (nu stiu ce inseamna asta, dar asa i-am auzit pe cei doi ca vorbeau). cand in sfarsit am ajuns acasa la Mariana, m-am gandit ca o sa cunosc pitpalacul. nici vorba de asa ceva. foca s-a dus repede in baie, m-a spalat cu sapunul Fa, m-a dezinfectat cu spirt si, pentru ca nu avea manusi medicinale si nici caciulita (o uitase acasa) m-a batut fara aceste accesorii. a vrut la un moment dat sa foloseasca in loc de manusi medicinale un glaspapir (nu stiu la ce ii folosea Marianei glaspapirul, dar asta nu este treaba mea). bine ca a renuntat la idee, deoarece cred ca aveam foarte mult de suferit. dupa ce m-a batut rau de tot (cred ca era suparat), l-am scuipat cu ura, iar el m-a spalat. din pacate, nu am avut ocazia sa cunosc pitpalacul in acea zi.
sunt zile in care foca ma bate foarte putin. mai precis, termina foarte repede bataia. sunt totusi si perioade in care ii trebuie de la 30 de minute in sus ca sa-si termine treaba.
as vrea sa va intreb ceva: credeti ca sunt sanse ca foca sa imi faca vreodata cunostinta cu un pitpalac sau trebuie sa indur la nesfarsit acest tratament? eu, deja, nu mai pot. este prea mult pentru mine. din pacate, nu am unde sa plec, pentru ca nu mi-e rusine sa recunosc ca si acum l-as parasi.
Maimuta lu foca
De ce trebuie sa ma bata foca in fiecare zi?
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
- Maimuta lu foca
- Junior Member
as dori sa te intreb dra maimutica cum ai reactionat cand foca si-a frecat cazmaua pe tzatza iasomiei sau de bulanu lu miss daisy ? erai cu el sau te lasase acasa in cusca in sertaru de la servanta?
totusi fiind noua pe forum ai putea sa ne spui cateceva despre tine? ceva legat de inaltime ,daca esti slabuta sau grasa , talie, mai multe detalii daca se poate
multumim anticipat
totusi fiind noua pe forum ai putea sa ne spui cateceva despre tine? ceva legat de inaltime ,daca esti slabuta sau grasa , talie, mai multe detalii daca se poate
multumim anticipat
-
eyewitness - Mesaje: 19220
:
:yD :yD :yD
Asta e de departe postul lunii...
Nici nu stiu cui sa-i dau votul... Maimutei lu foca sau userului al carui nick_name incepe cu b, se termina cu o si mai are la mijloc si aixinh...
Bravo, m-am distrat pe cinste azi... Abia astept sa vad cum se dezvolta topicul in continuare!
Asta e de departe postul lunii...
Nici nu stiu cui sa-i dau votul... Maimutei lu foca sau userului al carui nick_name incepe cu b, se termina cu o si mai are la mijloc si aixinh...
Bravo, m-am distrat pe cinste azi... Abia astept sa vad cum se dezvolta topicul in continuare!
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
3022
Initial trimis de ayrton
userului al carui nick_name incepe cu b, se termina cu o si mai are la mijloc si aixinh...
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©
cred ca nu te referi la mine, deoarece nickul meu se termina in ©. in plus, habar nu am cine este Maimuta lu foca si, sincer, dar foarte sincer, nici nu imi trece prin cap sa o cunosc. totusi, vorbeste lumea ca o sa posteze o poza cu ea sa vedem si noi cum arata. astept cu interes.
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ceea ce am expus in postul de deschidere al acestui subiect este "mic copil" fata de ceea ce mi s-a intamplat asta primavara.
Fac o mentiune inca de la inceput.Foca are doua filme preferate.Pulp Fiction si Shawshank Redemption.Din aceste filme a retinut mai cu seama o faza din fiecare.Din Pulp faza cu Zed si Marcelus. Iar din Shawshank faza cand Andy este prins de 3 detinuti in spalatorie si i se intampla ce i se intampla. Foca la fazele astea derula de vreo 15-20 de ori si privea cu mult nesat.Nu se mai satura. Si din pacate a deprins obiceiurile lui Zed si ale detinutilor.
In aprilie 2003 era o zi ca oricare alta.Cel putin asa credeam eu , sarmana maimutzica.Foca era impreuna cu un prieten de-al sau la Machedonu.Va intrebati cu cine ? Va zic. Este vorba despre un bun amic de-al focii...baixinho. Berile curgeau pe gatul focii fara numar...iar eu trebuia sa le elimin. Of,ce corvoada....cand bea foca atat de mult.
La un moment dat...prietenul focii,cel mentinat anterior, se indreapta si el spre buda.Observ ca foca ii ia urma.Vedeam totul..pentru ca foca nu poarta niciodata chiloti..plus de asta in acea zi purta niste pantaloni rupti intre picioare. Si ce credeti,stimati cititori ? foca intra in buda peste baixinho...si surprizandu-l pe acesta cu pantalonii in vine...isi coboara si el pantalonii....si ma introduce cu nerusinare in gaura dintre picioarele lui baixo. 12 minute am fost intr-un dute-vino continuu. pe langa faptul ca a fost o senzatie neplacuta si de dizconfort...a trebuit sa suport si tipetele lui baixo. intr-un final...m-a bagat si pe acolo pe unde bea baixo bere. foca asta este nesanatos. la o domnisoara nu m-ar introduce si el. chiar ca foca este o cioara borata.
dupa ce am explodat...tasnind cu toata puterea...foca s-a dus linistit la chiuveta din WC de la Machedonu..m-a spalt un pic...m-a bagat la loc in pantaloni...s-a intors in sala de mese. a platit nota...si a plecat acasa.
de baixinho nu mai stiu nimic !
imi pare rau ca m-am plans la voi...dar efectiv nu mai suport. de ce trebuie sa fiu maimutza unui bolnav psihic ?
Fac o mentiune inca de la inceput.Foca are doua filme preferate.Pulp Fiction si Shawshank Redemption.Din aceste filme a retinut mai cu seama o faza din fiecare.Din Pulp faza cu Zed si Marcelus. Iar din Shawshank faza cand Andy este prins de 3 detinuti in spalatorie si i se intampla ce i se intampla. Foca la fazele astea derula de vreo 15-20 de ori si privea cu mult nesat.Nu se mai satura. Si din pacate a deprins obiceiurile lui Zed si ale detinutilor.
In aprilie 2003 era o zi ca oricare alta.Cel putin asa credeam eu , sarmana maimutzica.Foca era impreuna cu un prieten de-al sau la Machedonu.Va intrebati cu cine ? Va zic. Este vorba despre un bun amic de-al focii...baixinho. Berile curgeau pe gatul focii fara numar...iar eu trebuia sa le elimin. Of,ce corvoada....cand bea foca atat de mult.
La un moment dat...prietenul focii,cel mentinat anterior, se indreapta si el spre buda.Observ ca foca ii ia urma.Vedeam totul..pentru ca foca nu poarta niciodata chiloti..plus de asta in acea zi purta niste pantaloni rupti intre picioare. Si ce credeti,stimati cititori ? foca intra in buda peste baixinho...si surprizandu-l pe acesta cu pantalonii in vine...isi coboara si el pantalonii....si ma introduce cu nerusinare in gaura dintre picioarele lui baixo. 12 minute am fost intr-un dute-vino continuu. pe langa faptul ca a fost o senzatie neplacuta si de dizconfort...a trebuit sa suport si tipetele lui baixo. intr-un final...m-a bagat si pe acolo pe unde bea baixo bere. foca asta este nesanatos. la o domnisoara nu m-ar introduce si el. chiar ca foca este o cioara borata.
dupa ce am explodat...tasnind cu toata puterea...foca s-a dus linistit la chiuveta din WC de la Machedonu..m-a spalt un pic...m-a bagat la loc in pantaloni...s-a intors in sala de mese. a platit nota...si a plecat acasa.
imi pare rau ca m-am plans la voi...dar efectiv nu mai suport. de ce trebuie sa fiu maimutza unui bolnav psihic ?
- Maimuta lu foca
- Junior Member
am gasit si o poza cu mine.dragul de foca a facut-o cu un aparat digital. cat de nebun poti fii sa iti pozezi propria maimuta ?
am deformat un pic poza. unele domnisoare de pe forum nu au vazut in viata lor o maimuta...si sa nu se sperie.
si pentru ca tot intreba eyewitness ce dimensiuni am sa ii raspund. sunt o maimutica normala de 16-17 cm lungime iar 2pierul el am de 6-7 cm. problema mea nu este asta...ci ca foca ma introduce pe la barbati, in loc sa incerce si el ceva cu o fata.
ce ma fac cu bolnavu asta psihic ? :cry:
uitati si poza mea :
am deformat un pic poza. unele domnisoare de pe forum nu au vazut in viata lor o maimuta...si sa nu se sperie.
si pentru ca tot intreba eyewitness ce dimensiuni am sa ii raspund. sunt o maimutica normala de 16-17 cm lungime iar 2pierul el am de 6-7 cm. problema mea nu este asta...ci ca foca ma introduce pe la barbati, in loc sa incerce si el ceva cu o fata.
ce ma fac cu bolnavu asta psihic ? :cry:
uitati si poza mea :
- Fişiere ataşate
-
- maimuta lu foca.jpg (21.88 KiB) Vizualizat de 1541 ori
- Maimuta lu foca
- Junior Member
Initial trimis de Maimuta lu foca
(...)Foca era impreuna cu un prieten de-al sau la Machedonu. Va intrebati cu cine ? Va zic. Este vorba despre un bun amic de-al focii...baixinho. (...) La un moment dat...prietenul focii,cel mentinat anterior, se indreapta si el spre buda. Observ ca foca ii ia urma. Vedeam totul..pentru ca foca nu poarta niciodata chiloti..plus de asta in acea zi purta niste pantaloni rupti intre picioare. Si ce credeti, stimati cititori ? foca intra in buda peste baixinho...si surprizandu-l pe acesta cu pantalonii in vine...isi coboara si el pantalonii....si ma introduce cu nerusinare in gaura dintre picioarele lui baixo. 12 minute am fost intr-un dute-vino continuu. pe langa faptul ca a fost o senzatie neplacuta si de dizconfort...a trebuit sa suport si tipetele lui baixo. intr-un final...m-a bagat si pe acolo pe unde bea baixo bere. foca asta este nesanatos. la o domnisoara nu m-ar introduce si el. chiar ca foca este o cioara borata. dupa ce am explodat...tasnind cu toata puterea...foca s-a dus linistit la chiuveta din WC de la Machedonu..m-a spalt un pic...m-a bagat la loc in pantaloni...s-a intors in sala de mese. a platit nota...si a plecat acasa.
maimutico, in mare parte este adevarat ce ai scris tu, dar unele mici amanunte sunt false. intr-adevar, fooca are pantalonii rupti intre picioare si nu poarta chiloti, dar asta pentru in permanenta simte nevoia sa te bata cu nerusinare. ce ai descris tu ca s-a intamplat la Machedonu este putin, foarte putin eronat. foca a intrat dupa prietenul lui in veceu, dar la cat de beat era, a nimerit in cealalta incapere, unde era un negru d-ala care atunci cand rade noaptea i se vad doar dintii. tu nu ai de unde sa stii, ca in seara aceea aveai ochii vineti, si te inteleg ca nu ai bagat de seama cam ce s-a intamplat cu tine. hai sa iti spun eu cam cum s-au petrecut lucrurile, pentru ca pe mine m-a scos foca afara de placere. ce ai descris tu acolo, ca te-ar fi bagat in gaura dintre picioarele lui baixo, este fals. el nu te-a introdus unde ai scris, ci in alta parte. intre timp, negrul acela plecase, dar foca nu a sesizat, ca era intuneric in veceu (se vedea o fanta subtire de lumina de la terasa, suficient cat sa imi dau seama ce se intampla), si prelungirea ta (ca de fapt, foca este prelungirea ta, nu tu esti prelungirea focii) te-a bagat repede in tzeava aceea prin care curge apa cand oamenii bine crescuti (nu este cazul focii aici, evident) trag de lantul acela dupa ce isi fac nevoile. teava aceea era sparta, rupta mai bine zis, si atarna, iar foca a crezut ca este gaura dintre picioarele lui baixo, si te-a bagat acolo. tipetele nu erau ale lu baixo, erau ale lui foca, si semnificau bucuria, crezand ca pentru prima data intretine si el raporturi sexuale cu o persoana. trebuie sa te dezamagesc: era o teava, deci trebuie sa mai astepti pana sa faci cunostinta cu un pitpalac.
alta mica eroare ai facut-o cand ai scris ca te-a introdus in locul pe unde bea baixo bere. ceva ceva este adevarat, dar cum crezi tu ca ar fi putut foca sa faca asta, in conditiile in care baixo era deja la masa, in compania Monicai Barladeanu? zona la care te-ai referit tu nu era nimic altceva decat teava de la chiuveta. acolo ai "scuipat", tu, draga mea. din nou ma simt nevoit sa iti spun ca foca te-a dezamagit inca o data. dar crezi ca o sa fie ultima?
sincera sa fiu, imi pare rau pentru tine. stiu la ce chinuri esti supusa de 3-4 ori pe zi, pentru ca, repet, foca ma scoate afara de placere. recunosc ca si eu sunt cateodata maltratata, cand foca mananca shaorme foarte condimentate. pe de alta parte, foca imi ofera si momente de placere cand ma baga intre cele doua semiesfere ale bunilor lui prieteni aiu si SOD.
inchei aici, draga maimutica, si am speranta ca macar peste vreo 10 ani foca o sa te bage si intr-un pitpalac.
- limba lu foca
- Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii