fane , odata cu dezbararea ta de titluri academice si castigarea independentei spirituale ,la cei 24 de anisori , ai de la mine un :
la multi ani mastah fane! si sa fie intr-un omega bun cu cronograf
La Multi Ani Stefane !
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
bre, nam apucat noi sa ne intalnim la sziget, pai cu sigurantza ca no sa pucam sa na vedem acu. da nui nimic, eo tot itz urez un calduros multzean cea cetz doresc shi tzie. care este.
bai aiule, vez ca ie Domnu Fane.
peseu ca era sa uit: dai shi tu o bere?
bai aiule, vez ca ie Domnu Fane.
peseu ca era sa uit: dai shi tu o bere?
-
neatza - Mesaje: 5820
ia, d'abia abia ce m-am trezit si, ce-mi vad ochisorii...4 septembrie.
La Multi Ani, stefan! stimabile, io ce sa-ti urez? pai nustu...sanatate, fericire, viata lunga, muuuulte titulaturi epatante, cat mai multe colege momoase, bucurii blonde, brune, roscate...si multe altele, ceea ce va dorim si dvs.
era sa uit si io, noroc ca inca n-am uitat: bre, mai dai cola aia au ba? *p
La Multi Ani, stefan! stimabile, io ce sa-ti urez? pai nustu...sanatate, fericire, viata lunga, muuuulte titulaturi epatante, cat mai multe colege momoase, bucurii blonde, brune, roscate...si multe altele, ceea ce va dorim si dvs.
era sa uit si io, noroc ca inca n-am uitat: bre, mai dai cola aia au ba? *p
-
nocturna - Mesaje: 8725
Faneee! La multzi aaani! Sanatate macsima shi viatza definitiva! Tot cetz doreshti matale sa tzi sa implineasca imediat shi pa loc, sa primejti cadou ce vrei tu dela cine vrei tu shi de cate ori vrei!
(Asta chiar ca fu o veste buna pa ziua de az, hau nais, vorba romanului).
(Asta chiar ca fu o veste buna pa ziua de az, hau nais, vorba romanului).
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
preiau legatura ...
hai treaca de la mine ... la multi ani fane ...
http://www.funny-pictures.com/ecards/birthday/?cardurl=dogs.html&name=Martijn&sender=Paul
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
hai treaca de la mine ... la multi ani fane ...
http://www.funny-pictures.com/ecards/birthday/?cardurl=dogs.html&name=Martijn&sender=Paul
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
3030
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
la multzi ani, nea si sa ai parte de tot ce vrea mujchii lu matale.
ps: io ma multumesc si cu o ciocolata calda, nu sunt pretentios.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
la multzi ani, nea si sa ai parte de tot ce vrea mujchii lu matale.
ps: io ma multumesc si cu o ciocolata calda, nu sunt pretentios.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
hac! Ce se-ntampla... Eu... hac! Va multumesc ca ati fost asha dragutzi sa-mi facetzi toate urarile astea, scuzati tonul un pic sinusoidal cauzat de neshte beri (neatza, sa nu ma dai in judecata, te rog...). Cat despre bere/suc, certainly, aveti detalii pe pemeu. Baicsu, cum adica ciocolata calda, asa cinstesti tu ocazia?
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
La multi ani , stefan ! ....si permite-mi sa-ti intorc urarea pe care mi-ai adresat-o tu de ziua mea : sa dea Dumnezeu sa futi cat mai multe femei...ca stii tu... FNFVPT ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multi ani fericiti si de la mine.lasa,ca nu e nimic daca iti ureaza cineva si mai tarziu.stii,prin olt vestile ajung mai tarziu 

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
la multi ani stefane, tot ce iti doresti, multa sanatatea si toate cele bune!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
cu o mica intarziere am intrat si eu sa-ti urez un sincer La Multi Ani ... multa sanatate, iubire , fericire... si tot ce iti doresti!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii