Cea mai slaba, penibila trupa/artist

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Cea mai slaba trupa / cel mai slab artist

Taxi
3
2%
Sarmalele Reci
4
2%
Vama Veche
2
1%
Cristiana Raduta
11
6%
3SudEst
5
3%
TNT
12
6%
Andreea Balan
19
10%
Loredana
4
2%
Andra
7
4%
Parazitii
2
1%
Etno
4
2%
Body'n'soul
9
5%
Vita de Vie
0
Niciun vot
Asia
7
4%
Evrika
17
9%
Omul cu sobolani
9
5%
Vali Vijelie
17
9%
Adrian Copilul Minune
37
19%
Animal X
15
8%
altcineva
8
4%

Voturi totale : 192

Mesajde Unregistered » Dum Aug 31, 2003 10:35 pm

Unregistered

Mesajde bogdanovici666 » Lun Sep 01, 2003 2:45 pm

Stiu ca in muzica noastra sunt si formatii sau artisti care nu ar trebui sa cante nici in cele mai naspa carciumi din cele mai mici sate din Siberia :))...

Dar sa facem si un alt sondaj contrar acestuia...De genul: care artist are cea mai buna prestatie live?

Si o intrebare pentru cei care au raspuns la acest mesaj: in ultimele trei luni cate cd-uri cu artistii romanesti ati cumparat si daca da cu cine?
bogdanovici666
Junior Member

Mesajde F|y! » Lun Sep 01, 2003 8:24 pm

Initial trimis de bogdanovici666
Stiu ca in muzica noastra sunt si formatii sau artisti care nu ar trebui sa cante nici in cele mai naspa carciumi din cele mai mici sate din Siberia :))...

Dar sa facem si un alt sondaj contrar acestuia...De genul: care artist are cea mai buna prestatie live?

Si o intrebare pentru cei care au raspuns la acest mesaj: in ultimele trei luni cate cd-uri cu artistii romanesti ati cumparat si daca da cu cine?

Mie mi-a placut Vita de Vie live :) ... Si in ultimele 6 (!!!) luni nu am mai cumparat absolut nici un album scos de "artistii" astia ai nostri, al naibii de buni :bleah:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde scobarul » Lun Sep 01, 2003 8:46 pm

pt.primul loc pe lista candideaza prea multi,asa ca ma abtin....oricum parca tot pe andreea balan as pune-o pe primul loc,iar dupa ea ...restul:B
scobarul
Junior Member

Votat Hadrian Copchilu'... Fara urma de indoiala!

Mesajde NEmessIS » Mar Sep 02, 2003 11:24 am

Cel mai penibil din "muzica" romaneasca, nici n-am stat sa ma gandesc prea mult... Nici marea majoritate a formatiilor din sondaj nu merita sa fie numiti muzicieni, dar asta ii lasa pe toti in urma. Ridicol de la inceput pana la sfarsit, incepand cu look-ul si incheind cu versurile tembele... dar nu are rost sa mai continuu.

Offtopic: pentru cei care se mira ca formatii ca Vama Veche, OCS sau Vita de Vie au fost incluse in sondaj, amintiti-va ca traim in Romania (daca suntem sau nu masochisti din cauza asta nu mai are rost sa discutam;) ) si ca locuitorii acestei tari (care de altfel n-are nici o vina) si-au facut un obicei din a promoca prostia si a arunca cu noroi in valoare... dovada: aceste formatii au primit totusi voturi... :no:
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
NEmessIS
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Mar Sep 02, 2003 12:38 pm

Eu cred ca cele mai penibile sunt fetele de la ASIA. Mai ales ca si-au schimbat de vreo 1 milion ori componenta...si ultima data au dat si pe post "alege ASIA" god... io stiam ca se spala rufele acasa..... dar... ce sa-i faci....
Inca o chestie.... sunt unii care ii considera pe cei de la Vama Veche penibili... mama mama .... ma gandesc oare ce asculta aia? Pe Andreea B probabil...
hehe....
Peace!
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde punct » Mar Sep 02, 2003 4:45 pm

din pacate nu se poate vota decat o trupa, asa ca, dupa mine, cea mai penibila trupa e cea a lui vali vijelie, un incult. ar mai fi si copilul minune...
X
punct
Junior Member

Hy!

Mesajde RalucaB » Mar Sep 02, 2003 9:33 pm

Mie nu imi place Loredana!
RalucaB
Junior Member

so...

Mesajde covergirl^^^ » Mie Sep 03, 2003 11:15 pm

deci.....sondajele zic cam asha
1.copilu'
2.vijelia
3.balan&animalele

Imi pare rau numai pentru Andreea Balan...ca are atatzia anti fani deshi canta destul de bine. This is life..
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Mie Sep 03, 2003 11:22 pm

dintre toate formatziile alea singurele acceptabile sunt paraziti, animalx, andreea balan .......sunt doar acceptabile
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Re: so...

Mesajde Weirda » Joi Sep 04, 2003 1:16 pm

Initial trimis de covergirl^^^

Imi pare rau numai pentru Andreea Balan...ca are atatzia anti fani deshi canta destul de bine. This is life..

loool! hai ca`i buna! andreea balan canta bine... ;P ;a da` ce`aveti dom`ne cu totii! v`a prostit caldura?! :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

trupe nasoale

Mesajde Elessar » Joi Sep 04, 2003 5:07 pm

Initial trimis de Zgubilici
Pai cum, taman asta sa nu fie in sondaj? E clar dom'le [b]DEMMO [/B]

Nasol e un cuvant tiganesc, deci va imaginati care ar fi trupele astea. In rest tot ce inseamna Dance shi ce deriva din el.
Heavy Metal Rules
Elessar

Re: trupe nasoale

Mesajde Elessar » Joi Sep 04, 2003 5:08 pm

Da ati vazut-o pe asta mica de la DEMMO in PLayboy?
Elessar

e posibil shi chiar probabil (faza cu caldura) <lol>

Mesajde covergirl^^^ » Joi Sep 04, 2003 9:41 pm

Initial trimis de d3a^crazY

loool! hai ca`i buna! andreea balan canta bine... ;P ;a da` ce`aveti dom`ne cu totii! v`a prostit caldura?! :con:

am zis "destul de bine":dir: ......shi asha e.......pai dekat un bullshit total prefer unu' pe juma' sau 3/4 ;h
shi repet....la catzi anti fani are nu ma mir ca e in top la sondaju' asta....
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

este f simplu

Mesajde T.Z.K.A » Joi Sep 04, 2003 10:43 pm

Cred ca mi-ar trebui vreo shpemii de foi sa scriu toate trupele cu kare ash vota da' imi reduc votul la o singura persoana.

Asadar...doamnelor shi domnilor votul meu merge la.....

GEORGIA ;n ;m :j :M :moon: ;y :fuck: ;s ;a :rulz:
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Mesajde i'm back » Vin Sep 05, 2003 10:57 pm

In acest top l-am votat pe adrian minune! E super penibil "copilu'"!
Are niste versuri de kkt!
Insa trupa care ma dispera si care dupa parerea mea e cea mai naspa de la noi e BLONDY!
i'm back
Junior Member

Mesajde SEHUNTER » Sâm Sep 06, 2003 9:10 am

cele mai penibile trupe sunt:in frunte Vank
2: Animalx
3: O-zone(,,poetii din muzica romaneasca")
Ce sa facem altceva decat sa-i suportam.
Rusine muzicii romanesti.Cica astea sunt trupe ptr afara.
Afara se canta live?Daca da astia n-au ce cauta acolo!!!
SEHUNTER
Junior Member

hmmmm..

Mesajde Aldea Alina » Sâm Sep 06, 2003 1:33 pm

parerea mea ....

etno ( si in general trupele etno )
loredana ( eu una....nu o suport)
so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
Aldea Alina
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Sep 07, 2003 6:14 pm

toate trupele, "artistii" si "artistele" dance din romania sunt penibili, cu piesele lor de boi bani, iar majoritatea sunt afoni si fac playback la toate concertele si nu numai
Unregistered

Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde gropitzica » Dum Sep 07, 2003 10:32 pm

Din punctul meu de vedere, cea mai rusinoasa si jenanta prestatie o are trupa de ratati condusa de dan teodorescu, adica taxi. O adunatura de afoni cu pretetentii de genii sau vedete... [/B][/QUOTE].
gropitzica
Junior Member

Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde gropitzica » Dum Sep 07, 2003 10:33 pm

Initial trimis de ayrton
M-am gandit sa fac si eu thread-ul asta, sa vad si eu cine iese pe primul loc; fiti cat mai anti si duri in mesje, dar respectati decenta si lasat deoparte cuvintele cu p, ca sa nu primiti vreun ban de la administratori.

Din punctul meu de vedere, cea mai rusinoasa si jenanta prestatie o are trupa de ratati condusa de dan teodorescu, adica taxi. O adunatura de afoni cu pretetentii de genii sau vedete...

Adevaru e k cand incep astia sa see prosteasca nici mie numi plac. Da deobicei canta super misto asa k itti gaantez ca no sa iasa pe primul loc.
gropitzica
Junior Member

Mesajde gropitzica » Dum Sep 07, 2003 10:49 pm

Initial trimis de Superba Oana
nu ai ales foarte bine formatiile din sondaj...in locul celor de la vdv,vama veche,ocs,parazitii...ai fi putut baga unik,demmo,o-zone,etc...sunt destule nulitati prin romania

Asta a bagat pe cele mai tari trupe pe langa cele mai varza frate. Si stiu si de ce ... k sa iasa cu injurii ca pe ala a cu vama veche. FFaq pariu k dak ma apuc acu sai critic pe vama veche ( imi plac mult stati linistiti ) sau alta formatie buna si sa laud pe sckonckshii aialalti viva, non stop ,manelistii...... as primii o gramada despre mama si ar iesi marfa nu ..... ca pe forumu ala cu vama veche - rahat expirat (de kkt omu ala care a scris asta) . Nici nu mai recitesc ce am scris ( crek numai aberatii ) sunt obosit :P :(...
gropitzica
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Sep 08, 2003 1:26 am

Toate trupele din Romania sucks, mai putin Holograf, Iris, Taxi, Vama Veche si Vita d Vie. Ar mai fi si Firma p lista, da-s la incepu`. Tre` sa demonstreze k merita respectu` publicului...
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

YACH!!!!!!!!!!!!!

Mesajde T.Z.K.A » Lun Sep 08, 2003 9:36 am

Fratzilor dupa ce am postat mesajul cu GEORGIA:nope: ;a am dat drumu' la tivi pe Atomic(cah) si mi-am dat seama ca mai un vot pentru trupa CANDY(heila-heila a murit pisica mea...) :bleah: ;j :fuck:
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Mesajde monk » Lun Sep 08, 2003 9:46 am

preiau legatura ...

am si io o intrebare ... ce cauta vama veche si parazitii in sondaju asta ? si cine i-a votat ?

cred ca sunt ultimii care ar merita pusi aici ... in loc sa puneti .. ozone ... candy si alti ratati din romania

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?

PS : apropo stiu ca cu postul asta mi-am pus in cap mai mult de jumate din populatia romaniei si singurul lucru care ma intristeaza e ca sunt asa de multi ....
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

re to monk

Mesajde T.Z.K.A » Lun Sep 08, 2003 9:51 am

[quote]Initial trimis de monk
[B]preiau legatura ...

am si io o intrebare ... ce cauta vama veche si parazitii in sondaju asta ? si cine i-a votat ?

Man in privintza Parazitzii sunt perfect de acord cu tine dar in ceea ce priveste Vama....:-? sa ne mai gandim...:)
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Mesajde monk » Lun Sep 08, 2003 9:57 am

preiau legatura ...

scuza-ma ca iti spun ... da Parazitii este printre singurele trupe din romania care face muzica din propria inspiratie si la concerte nu vine mimeaza din gura si pleca cu banii ... afla ca la toate concertele unde am fost cu parazitii au fost rugati sa intre pe scena si dupa concert lucru pe care l-au facut ...

sa-mi zici tu mie ca ozone sau A B vor face asa ceva ...

hai ca acu am aflat si cine i-a votat ...

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde T.Z.K.A » Lun Sep 08, 2003 10:07 am

[quote]Initial trimis de monk
[B]preiau legatura ...

scuza-ma ca iti spun ... da Parazitii este printre singurele trupe din romania care face muzica din propria inspiratie si la concerte nu vine mimeaza din gura si pleca cu banii ... afla ca la toate concertele unde am fost cu parazitii au fost rugati sa intre pe scena si dupa concert lucru pe care l-au facut ...

Yo man... se pare ka tu citesti printre randuri... eu am zic exact invers... Parazitii nu au ce cauta aici... in schimb despre Vama sunt pe ganduri ...ok?
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Si inca ceva...

Mesajde T.Z.K.A » Lun Sep 08, 2003 10:08 am

Man mai inchide shi tu geamul ca am inghetzat ...;w
:o
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Lun Sep 08, 2003 10:54 am

Initial trimis de T.Z.K.A
Initial trimis de monk
[B]preiau legatura ...

Yo man... se pare ka tu citesti printre randuri... eu am zic exact invers... Parazitii nu au ce cauta aici... in schimb despre Vama sunt pe ganduri ...ok?

Parazitii....hmm...yo cred ca are ce cauta aici, shi ar trebui sa ocupe un loc fruntash. Pai ce draq aia e muzik? Ashtia n-au nici cea mai vaga idee despre ce inseamna muzik. 1. Voce n-au, dar cum o voce buna e mai greu de gasit in ro, nu se pune. 2. Versurile....huh....de astea nici nu mai vorbesc. Oricine poate sa compuna o melodie cu nijte injuraturi care rimeaza. 3. Nu este singura formatzie din ro care canta live. Sunt multe, dar care shi merita sa le ascultzi.
Cat despre Vama Veche, e una din cele mai bune formatzii. Tipu' are voce, muzik e de kalitate shi, mai ales, canta live.
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma