Un turneu anti-alcool
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Un turneu anti-alcool
M-am gandit foarte serios, la o treaba. As dori sa organizez un turneu anti-alcool, unde sa cante cei mai in voga solisti ai momentului si cele mai tari formatii. Andreea Balan, Voltaj, Bliss, Holograf si multi, multi altii.
Si pentru ca cunosc lume multa de la primarie, si am spiritul convingerii, stiu ca ma voi descurca sa primesc o sponsorizare generoasa.
Dar pentru asta ar trebui sa fac o petitie, care ar trebui semnata de multi oameni, care doresc sa concerteze cei de mai sus in orasul lor, as dori sa lase aici un mesaj cum ca sunt de acord cu cele spuse mai sus.
Si pentru ca cunosc lume multa de la primarie, si am spiritul convingerii, stiu ca ma voi descurca sa primesc o sponsorizare generoasa.
Dar pentru asta ar trebui sa fac o petitie, care ar trebui semnata de multi oameni, care doresc sa concerteze cei de mai sus in orasul lor, as dori sa lase aici un mesaj cum ca sunt de acord cu cele spuse mai sus.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
Sau Tudor Chirila...care sub ochii nostrii , draga Aliosha , s-a urcat beat pe scena. Acum 1 an de ziua ta. Oricum...asta nu l-a impiedicat sa cante "Wonderful tonight".
Sau Cristi Minculescu....care se vede pe fatza lui ca duce mult.
Sau Cristi Minculescu....care se vede pe fatza lui ca duce mult.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
preiau legatura ...
si pe Paraziti sa ii invitati ca dau bine ... si se incadreaza in catgoria non-alcoolici
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in direct , monk
... Andreea ?
si pe Paraziti sa ii invitati ca dau bine ... si se incadreaza in catgoria non-alcoolici
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in direct , monk
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
Voi vreti sau nu sa aveti un super-concert la voi in oras. Cei drept ca si la cj bitman a cazut de pe scena in timpul concertului de beat ce era.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
imi place ca prima pe lista ta este andreea balan... very good choice! i`m impressed!!
Parazitii vor canta ceva de genul : alcolul este moartea si moartea e alcolul... dar parca nu mai are acelasi farmec ca varianta originala!!
Parazitii vor canta ceva de genul : alcolul este moartea si moartea e alcolul... dar parca nu mai are acelasi farmec ca varianta originala!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
preiau legatura ...
Parazitii vor deschide concertul cu melodia Bem (... nu bem de plictiseala - nu-i o boala , e un fel de sport ...) ... si vor incheia ... cu Bagabontzi 99 in varianta originala , nu cea de mai sus ... (am sa beau pana mor ... poti sa ma salvezi daca ma cosi la gura -- Alcoolul este viatza ... si viatza e alcool ) ...
Din repertoriu putem aminti si Omu din liftu tau ... care promoveaza comportamentul adecvat ... (sunt omu din lift mereu fericit ... beat mort cad stanca) ... si sa nu uitam si Sub influenta
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
PS: Pe Parazitii pot sa ii aduc io ca m pile la ei
... suntem camarazi din Asociatia Anti-Alcoolici Anonimi (a.k.a A.A.A.A)
Parazitii vor deschide concertul cu melodia Bem (... nu bem de plictiseala - nu-i o boala , e un fel de sport ...) ... si vor incheia ... cu Bagabontzi 99 in varianta originala , nu cea de mai sus ... (am sa beau pana mor ... poti sa ma salvezi daca ma cosi la gura -- Alcoolul este viatza ... si viatza e alcool ) ...
Din repertoriu putem aminti si Omu din liftu tau ... care promoveaza comportamentul adecvat ... (sunt omu din lift mereu fericit ... beat mort cad stanca) ... si sa nu uitam si Sub influenta
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
PS: Pe Parazitii pot sa ii aduc io ca m pile la ei

-
Io unu pot sa fac rost de sponsori.Am niste prieteni de familie la Rovit Valea Calugareasca(fac astia un Merlot iecscelent) shi cred k pot sa aranjez shi cu aia de la URBB(Tuborg,Skol,Carlsberg,ietcetera) sa ne ajute cu un banner ceva shi niste racoritoare.Daca avem noroc mergem la sigur cu aia de la Alied Domeq cu dezinfectante(Ballantines,Chivas,niste vodca alea-alea).Hai k promit k ma ocup personal de asta:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Portnoy..nu are link ! nu merge sa faci click nicaieri in semnatura lui pentru a fi redirectionat !
Mihaitzu pe cine stii tu la primarie ? Te cunosti cu Funar ?
bere fara alcool avem voie sa bem ?
Mihaitzu pe cine stii tu la primarie ? Te cunosti cu Funar ?
bere fara alcool avem voie sa bem ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
preiau legatura ...
daca tot e la moda cu concertele astea anti-x sa facem un concert anti abuzarea maimutzei ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
daca tot e la moda cu concertele astea anti-x sa facem un concert anti abuzarea maimutzei ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
facem...cand o sa gasim femei sa le futem ! :yD
pana atunci ne multumim cu batutul maimutei si cu abuzarea de baixo prin toaletele de la Machedonu ! :p .....si o lasam mai moale cu concertele !
pana atunci ne multumim cu batutul maimutei si cu abuzarea de baixo prin toaletele de la Machedonu ! :p .....si o lasam mai moale cu concertele !
-
laudabila initiativa lui mihaitzu si subscriu cu toata convingerea ca un superconcert la mine la tzandarei dedicat luptei impotriva alcoolui va avea un impact pozitiv asupra urbei unde locuiesc iar privatizatii ce tin buticuri unde vand alcool cat si carciumarii care au supt sangele concitadinilor mei de ani de zile vor da faliment astfel ca spatiile comerciale disponibilizate se pot redistribui pt productia de lumanari , tamaie si agheasma, plafare sau centre de dezalcolizare.
pentru acest maret concert io pot aduce coru de maici de la manastirea cheajna cat si grupul vocal instrumental al asociatiei mondiale a ciroticilor de pretutindeni al carei vicepresedinte sunt.
pentru acest maret concert io pot aduce coru de maici de la manastirea cheajna cat si grupul vocal instrumental al asociatiei mondiale a ciroticilor de pretutindeni al carei vicepresedinte sunt.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
3090
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
nasu meu are o fabrica de alcool, deci la o adica poate sponsoriza. io zic sa mai cante si Bambi, Amicii si p-alea de canta melodia cu "Hai Tarzan, tarzan tarzan".
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
nasu meu are o fabrica de alcool, deci la o adica poate sponsoriza. io zic sa mai cante si Bambi, Amicii si p-alea de canta melodia cu "Hai Tarzan, tarzan tarzan".
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Vai steaua voastra!!!! ati uitat de cea mai in voga formatie a vremurilor noastre contemporane si moderne: O-ZONE. pai she conshert i asta fara cei 3 baieti?
Si ca concert fara sponsorizare nu shade bine, am vorbit cu frati-miu care are o fabrica de racoritoare si a zis ca acopera el toate cheltuielile. dar are o singura conditie: sa aiba si el un stand mic sa vanda si el un sortiment care probabil o sa fie saniuta sau pufoaica rupta.
Si ca concert fara sponsorizare nu shade bine, am vorbit cu frati-miu care are o fabrica de racoritoare si a zis ca acopera el toate cheltuielile. dar are o singura conditie: sa aiba si el un stand mic sa vanda si el un sortiment care probabil o sa fie saniuta sau pufoaica rupta.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
k. Sa zicem. Cel din Cluj e deja aranjat. Va avea loc vineri, smbata si duminica, si vor canta multe vedete. Cine, mai exact nu stiu.
Pe AB am pus-o prima pe lista ptr. ca e preferata mea.
Nu, nu il cunosc pe Funar, desi stau foarte aproape de el.
Pe AB am pus-o prima pe lista ptr. ca e preferata mea.
Nu, nu il cunosc pe Funar, desi stau foarte aproape de el.
-
mihaitzu - Junior Member
preiau legatura ...
mihaitzu io zic sa vb cu vecinu tau G. W. Bush sa faca la anu de ziua americii un astfel de turneu si il Baghdad acolo la musulmani ca cica aia is consumatori mari de alcool . BETIVI DREACU ... Lichele imputite !
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
mihaitzu io zic sa vb cu vecinu tau G. W. Bush sa faca la anu de ziua americii un astfel de turneu si il Baghdad acolo la musulmani ca cica aia is consumatori mari de alcool . BETIVI DREACU ... Lichele imputite !
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
mihaitzu io zic sa vb cu vecinu tau G. W. Bush
Nu, nu am nici un vecin de genul asta. God, 10xu. In fine, nu ai ce face CIUDA IN ROMANIA E MAREEEEE. Ce daca eu am pile la primarie toata lumea comenteaza. Ce pula mea aveti S-AU STRICAT ROMANII DE CAP????
-
mihaitzu - Junior Member
Am fost azi la sala sporturilor, unde s-a tinut turneul. Ieri au cantat Cassa Nova, Class si altii, iar astazi Lorena, Impact si o trupa de fete nou-lansata. Maine toti ii asteapta pe cei de la O-zone.
-
mihaitzu - Junior Member
preiau legatura ...
dupa cum spuneai tu ma ... numa trupe in mare voga si talentate cu adevarat ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
dupa cum spuneai tu ma ... numa trupe in mare voga si talentate cu adevarat ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii