grupe sangvine si alte chestii legate de sange
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
grupe sangvine si alte chestii legate de sange
pt ca de abia la 19 ani, mai exact ieri, mi-am facut si eu grupa sangvina si pentru ca inafara de threadul cu intamplari din spitale nu am vazut nimic asemanator, in ce grupa sangvina va incadrati?
susnumitul catharsis are grupa ab4 si rh-u negativ.
pt. ca nu merita sa fac un thread numai despre asta, mai scrieti alte chestii legate de sange, cum ar fi daca va place sa consumati asa ceva, daca donati sange etc. sau alte experiente care au legatura cu sangele.
in final va urez un 'acelasi sange oyoooooooooooo!' sau ce mai canta cel mai de seama reprezentant al cartierului jamaican al timisoarei.
susnumitul catharsis are grupa ab4 si rh-u negativ.
pt. ca nu merita sa fac un thread numai despre asta, mai scrieti alte chestii legate de sange, cum ar fi daca va place sa consumati asa ceva, daca donati sange etc. sau alte experiente care au legatura cu sangele.
in final va urez un 'acelasi sange oyoooooooooooo!' sau ce mai canta cel mai de seama reprezentant al cartierului jamaican al timisoarei.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
da-te-n sange , catharsis !
eu nu stiu ce grupa am pentru ca nu am fost curios sa o aflu si nici nu mi-a luat nimeni sange si nici nu doresc acest lucru pentru ca imi este frica de ace. de arici nu imi este frica , desi are multe ace. nu stiu de ce.....dar chiar imi este simpatic. nu mi-am explicat niciodata acest paradox.
doamna profesoara de biologie de la mine din liceu...o vaca de 1,95 cm...ne-a invatat la orele de genetica sa ne calculam singuri ce grupa avem ..pe baza arborelui ginecologic (sau cum draq ii zice) . dar eu nu am fost un elev stralucit la genetica...asa ca am uitat cum se facea. din genetica am ramas doar cu lectia aia in care ne-a invatat despre un calugar ca a imperechiat fasolea verde cu aia galbena. ce om fraier si ala....in loc sa manance fasolea...o imperechea. ca si cum eu as imperechea shawerma cu kebabul !
sange nu beau si nici nu imi place. eyewitness mai bea cateodata....cand mai da limbi la domnisoare aflate pe stop. deh..asa e el...nu se poate abtine nici macar in acele momente delicate din viata oricarei fete .
in rest nu stiu ce mai pot spune despre sange. inchei aici.
Gabriel
eu nu stiu ce grupa am pentru ca nu am fost curios sa o aflu si nici nu mi-a luat nimeni sange si nici nu doresc acest lucru pentru ca imi este frica de ace. de arici nu imi este frica , desi are multe ace. nu stiu de ce.....dar chiar imi este simpatic. nu mi-am explicat niciodata acest paradox.
doamna profesoara de biologie de la mine din liceu...o vaca de 1,95 cm...ne-a invatat la orele de genetica sa ne calculam singuri ce grupa avem ..pe baza arborelui ginecologic (sau cum draq ii zice) . dar eu nu am fost un elev stralucit la genetica...asa ca am uitat cum se facea. din genetica am ramas doar cu lectia aia in care ne-a invatat despre un calugar ca a imperechiat fasolea verde cu aia galbena. ce om fraier si ala....in loc sa manance fasolea...o imperechea. ca si cum eu as imperechea shawerma cu kebabul !
sange nu beau si nici nu imi place. eyewitness mai bea cateodata....cand mai da limbi la domnisoare aflate pe stop. deh..asa e el...nu se poate abtine nici macar in acele momente delicate din viata oricarei fete .
in rest nu stiu ce mai pot spune despre sange. inchei aici.
Gabriel
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Stimati forumisti,dak aveti vreodata nevoie de un transplant de sange...NU apelati la mine ca imi vine rau numai cand vad sangele..nu ash fi buna k medic sau nici macar ca asistenta.
Am grupa de sange B3...
Am grupa de sange B3...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Moshulica, ce te-a invatat profa nu e sa-ti determini ce grupa ai, ci ce variante posibile exista. Poti astfel sa constati ca maica-ta nu prea avea cum sa te faca cu taica-tu 

Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Io am aflat k am 0 prin clasa a 8-a cand mi-am facut buletin shi a trebuit sa imi fac shi io analizele...da cum ai mei amandoi erau cu 0 shi io tot cu 0 trebuia sa fiu:)In rest nu imi place sangele,prefer berea...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
aaaaa,la moshu nu a iesit sange.a iesit un soi de pasta,din cartofi prajiti,bucatele de carne de pui si nitica varza murata.da io tot i-am soptit,ca stii ca io depun sentiment in relatii.
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de Oribilul Mosh
doamna profesoara de biologie de la mine din liceu...o vaca de 1,95 cm
mai avea putin si era cat pula ta ....
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
...si cat a ta in erectie...cand esti f.f. excitat ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
3140
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ). care este (© neatza)
jane, nu esti la curent cu ultimele chestii: foca are pai, ma.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
jane, nu esti la curent cu ultimele chestii: foca are pai, ma.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Eu cand mi-am facut analizele am uitat s-o rog pe doctorita sa imi zica si grupa de sange. Exista doua variante: sa am A2 si 0. Parintii mei au ambii A2, dar mama zice ca am avut un icter f puternic la nastere si de aia s-ar putea sa am 0. Eu zic totusi ca am A2. Sange nu beau, ca mi-e scarba. Frica de ace mi-a fost pana anul asta. Dar mi-a trecut. Nu stiu insa cum, ca sa dau reteta si altora. Deci, nu ma intrebati. Cand imi mai fac analize, ca sa vad nivelul colesterolului, o sa incerc sa aflu cu certitudine grupa mea si mai scriu pe aici. Deocamdata, pa si pusi.

- Kayla
eu am imbatranit, maine poimaine am 24 de ani si inca nu mi-am aflat grupa sangvina. de ace ... nu stiu inca daca mi-e frica sau nu deoarece partea mea dorsala nu a prea avut contact cu dansele; iar sangele nu mi se pare chiar atat de rau la gust 

X
-
punct - Junior Member
am intrat sa pun mai-marilor forumului o intrebare de cultura generala , ca am auzit io ca dupa consumarea de diferite produse de cultura agro-alimentara (mei, malt, poame fructifere - caise, visine, prune - grau si altele) poti ajunge sa ai alcool in sange. Sau daca esti destul de norocos...sa ai sange in alcool. ar putea cineva sa-mi explice cum are loc acest proces?
si in cazul ca asa ceva este cu adevarat posibil de unde poci sa-mi cumpar si eu?
si tot in cazul asta...tre' sa fie marfa sa fii vampir! altu' bea si tu te-mbeti pe moca.
si in cazul ca asa ceva este cu adevarat posibil de unde poci sa-mi cumpar si eu?
si tot in cazul asta...tre' sa fie marfa sa fii vampir! altu' bea si tu te-mbeti pe moca.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Eu fusei nevoita sa fac analize , and am facut buletinul si e AB4 cu rh-ul negativ .. nu m-a impresionat , nu m-a interesat numai ca daca o sa vreau sa am bebei , o sa fiu o mica problema legata de rh .. cunoaste careva ?
Cat despre gustul sangelui .. nah , nu merci , mai ine lipsa , iar sa il vad .. cred ca depinde de situatie , dar nu ma incanta oricum ..
Cat despre gustul sangelui .. nah , nu merci , mai ine lipsa , iar sa il vad .. cred ca depinde de situatie , dar nu ma incanta oricum ..
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
hai sa il accidentam atunci pe love2fly ca moare sigur.
cat despre rh, s-ar putea ca noul nascut sa aiba probleme daca mama are rh negativ iar tatal are rh pozitiv. copiii din prima nastere de obicei nu au deloc probleme, dar la urmatoarele nasteri pot aparea anomalii si deficiente grave.
cat despre rh, s-ar putea ca noul nascut sa aiba probleme daca mama are rh negativ iar tatal are rh pozitiv. copiii din prima nastere de obicei nu au deloc probleme, dar la urmatoarele nasteri pot aparea anomalii si deficiente grave.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Lol....pai si daca cunosc o tipa si imi place super mult (prin absurd) si ne facem analizele in vederea casatoriei si eu am rh pozitiv si ea negativ....ce facem? nu ne mai casatorim? ne despartim? Ar trebui eliminata problema asta...
-
Love2Fly - Junior Member
daca tu ai pozitiv si tipa negativ atunci va multumiti cu un copil care iese sigur normal. de restul nu se stie sigur.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Initial trimis de Love2Fly
Eu am 0 rh negativ.....
fly-ule te ajut io ca si io tot d'ala am binenteles daca platesti bine.
catharsis shut the fuck up io-s al doilea copil si maica-mea are rh negativ si tata rh pozitiv.nu acu pe bune nu apar neaparat anomali ci mai degraba sunt sanse mari ca anticorpii mamei sa respinga fatul si atunci ;P ,i was lucky.
addio pirata!
-
alina - Junior Member
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii