(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

3109

Mesajde baixinho© » Mar Sep 09, 2003 8:50 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
sprancenele nu se epileaza , scumpul meu MiG ! sprancenele se penseaza !
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

si tu cum scapi, foca, de parul de pe limba? il pensezi, il epilezi, il smulgi sau te barbieresti?

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mar Sep 09, 2003 9:23 am

1.cand ziceai ca vii in tara mirelo?nu de alta,dar orisicat...
2.bre nea ochila,dupa ca ce ca m-am trezit la ora 6,ca sa viu la 8 sa-ti dau valsele,esti si nemultumit!pula mea,nu stiu ce sa ma mai fac cu tine!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Mar Sep 09, 2003 9:52 am

ca sa vad io ca doar shaki mi-o dus doru...scumpo, sper ca l-ai dus foarte departe.
ochisor, a naibii escapada aia in cismigiu, 32 de grade da' inselatoare, ca plecai acas' cu aproape 39 de grade febra, si de s'ta marie baui numa' neste mult ceai bre. sa nu ma auda neatza ca-i sensibil si incepe sa lacrimeze.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

3111

Mesajde baixinho© » Mar Sep 09, 2003 10:22 am

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

ceai d-ala facut din mei si malt? aha!

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Sep 09, 2003 10:45 am

Initial trimis de SOD
nu stiu ce sa ma mai fac cu tine!

da-ma cu pula in curu moshului...asta sa faci
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 09, 2003 10:48 am

eyewitness dar tu esti homosexual ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Sep 09, 2003 11:39 am

moshule pana sa te cunosc pe tine nu eram...vazandu-ti insa mersu , unduirile bucilor, leganarea soldurilor , delicatetea sprancenelor pensate, manutele fine ca de pianist cu unghiile date discret cu lac, gura senzuala infingandu-se elegant intr-un big mac , nasucu obraznic precum o aripa de rechin ,urechiusele fine ca doua foi de varza punctate fiecare cu bvlgari cu diamante si ceasu discret g-shock, nu m-am mai putut abtine si am devenit ceea ce nu credeam niciodata, un bisexual vrajit de farmecele tale divine.
eyewitness

Mesajde marian jan » Mar Sep 09, 2003 12:16 pm

fu frumos aseara.chef,betie,femei,coniac,vin,havane,dus prieten la urgente in coma gr 2....o noapte plina.asa,ma gandeam ca va intrebati ce mai fac.ma simt foarte bine dupa un drum pe pitesti - bucuresti parcurs cu minunata viteza de 80 km/h.mi-a crescut si barba,dracu!

caca,luasi examenele?faci cinste?
sod mai traieste?mai betivaneste?
haliosha nu mai betivaneste....
mig ma mai iubeste?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde cubu » Mar Sep 09, 2003 12:44 pm

Initial trimis de baixinho ©
si tu cum scapi, foca, de parul de pe limba? il pensezi, il epilezi, il smulgi sau te barbieresti?

Lasa-l pe asta, intreaba-l de ala din palma...

Don'soara Tarja, pe unde umbli? N-ai venit sa semnezi condica ieri... 30 % din salariu...
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Mar Sep 09, 2003 12:54 pm

Initial trimis de marian jan
mig ma mai iubeste?

Platesti bine shi te iubesc...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Mirela » Mar Sep 09, 2003 1:23 pm

Initial trimis de SOD
1.cand ziceai ca vii in tara mirelo?nu de alta,dar orisicat...

orisicecat?
detzambra, daca ma Doamne-Doamne. Iulie/august 2004 daca nu da.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde SOD » Mar Sep 09, 2003 1:49 pm

Initial trimis de Mirela
orisicecat?

pai de unde doamne iarta-ma sa stiu eu cat de mult vrei tu?sau cat de mult te tine?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Mirela » Mar Sep 09, 2003 3:01 pm

pe mine ma tine exact atata cat trebe, ca daca ceva imi capteaza atentia am tendinta sa-mi canalizez energia insprerespectiva chestie care m-a incitat in za farst taim.

ps: 6 ore intr-un amarat de scaun - si pe deasupra incomfortabil - sunt mai mult decat de ajuns pentru a lua decizii asupra intrebarilor existentiale care-ti macina existentza. pentru cei care nu stiu, intrebarea mea existentiala era "Oare sa-mi tai venele sau sa mi le las lungi?" dupa indelungi cercetari ale sufletuluim, constiintei si psihicului meu, m-am decis intr-un final care ar fi varianta cea mai potrivita. cred ca am sa mi le filez.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde SOD » Mar Sep 09, 2003 3:42 pm

pai de ce le filezi?tu nu le porti in teci d'alea negre care intra la fix in clasor?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Mirela » Mar Sep 09, 2003 5:04 pm

ba obisnuim, dar m-am cam plictisit cu ele asa, in teaca toata ziua. plus ca stateau saracele la intuneric, asa ca le-am mai scos sa respire o tzara de aer proaspat. singura problema e ca acum s-au plictisit de coafura lor eterna, si de-aia ma gandeam sa le filez putin...sa mai schimb ceva la lookul lor pana cand strang bani de-un coafor.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 09, 2003 8:44 pm

printr-o comedie a erorilor am ajuns sa vorbesc pe YM cu lil'angel....o simpatica fata de pe forumul Animal X , prietena cu Miss Rose & Jasmyna. eu credeam ca e altcineva si m-am bagat in vorba cu ea....si pana la urma am ajuns sa ne povestim viatza.

bah....un lucru vreau sa subliniez. inventivitatea acestei fete...in materie de lol-uri. la fiecare fraza de'a mea scrie ceva de genul : lolz , lolzool , lolza...etc.

hai noroc , lil'angel ! lolzool ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

mda

Mesajde F|y! » Mar Sep 09, 2003 8:48 pm

Moshule, aveam de gand de multa vreme sa te abordez... :D dar am avut o retinere! :) ;) lollza :) sper sa te mai stresezi si alta data cu mine. si daca vii la Deva... call me! :) :kiss:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 09, 2003 8:52 pm

ati vazut ce usor sa leaga prietenii ? din acest moment...oricand ma pot sui in tren spre Deva...iar voi oricand va puteti trezi cu un subiect intitulat From Deva with love . :o

Angel Lil , la Deva se produc shawerme ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde F|y! » Mar Sep 09, 2003 8:55 pm

haha... nope :) daca dai pe la Deva.. ne intalnim sigur! :kiss:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde monk » Mar Sep 09, 2003 9:28 pm

preiau legatura ...

mare ti-e gradina doamne ... azi la stiri au dat o stire cum ca aseara s-a furat un motor de tramvai .

pun pariu ca e vorba de reteaua aia care produce cesuri din care are baicsu de se vand la kil si se vand peste hotare la vecinii bulgari si mai ajung unele si la bucuresti avand etichetate pe el Budapesta ..... aveau nevoie de arculete si roti dintate probabil ... baicsule nu tii nimik despre asta ?

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Matrashita » Mar Sep 09, 2003 11:55 pm

Dragi forumisti,dupa o absenta "indelungata" Matrashita a revenit alaturi de dvs!
Bine te-am regasit drag Forum!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde monk » Mie Sep 10, 2003 2:32 am

preiau legatura ...

bine ai revenit MATRASHITO *p

noapte buna ... CrAsh0v3r, MiG29 ....

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Re: mda

Mesajde eyewitness » Mie Sep 10, 2003 7:34 am

Initial trimis de LIL^Angel
Moshule, aveam de gand de multa vreme sa te abordez...dar am avut o retinere!

da-i un pemeu lu baicsu sa te invete el cum sa-ti infrangi retinerile...e expert in "abordarea" moshului.

ps. baicsule trece-o si p-asta la dictionaru forumului : a fute = a aborda (varianta deva)
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Sep 10, 2003 7:55 am

Bah ce tupea are moshul..abordeaza fete asa de-a-npulea pe ym...:mad:
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 10, 2003 8:09 am

Nicholas...dar sa vezi ce poze secrete cu ea mi-a dat. ceva de mare calitate. o sa se roage eye toata dimineatza de mine...sa-i arat....
Oribilul Mosh
Junior Member

3126

Mesajde baixinho© » Mie Sep 10, 2003 8:56 am

Initial trimis de eyewitness
ps. baicsule trece-o si p-asta la dictionaru forumului : a fute = a aborda (varianta deva)

s-a rezolvat.

ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Mie Sep 10, 2003 8:57 am

monk tata,esti un idiot!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde mihaitzu » Mie Sep 10, 2003 9:20 pm

In tot cursul zilei de azi m-am gandit la prietena mea, O DULCEATA.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde monk » Mie Sep 10, 2003 9:27 pm

preiau legatura ...

Ea bea alcool ?

pentru dumneavoastra ,
cel care il fute in cur pe URS MAYER pana ii da borsu pe nas , monk

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde marian jan » Mie Sep 10, 2003 9:39 pm

eu imi bag pula!
tot orasul iesea in strada!erau oameni cu televizoarele in fata blocului!muie arbitru,sper sa ti se sparga in cap fabrica de ciocolata!
bravo baixule!
marian jan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati