Noutati

Forum dedicat echipei Dinamo si tuturor cainilor rosii!

Mesajde MiG29 » Sâm Sep 06, 2003 5:01 pm

Eyule,io nu ma oftic mah k doar nu m-am ofticat 7 etape in retur,de ce sa ma oftic acuma.Daca citeai ce postam io pana sa se termine campionatu precedent,vedeai k dupa Dinamo io tzin cu Sportu((pe Stefan cel Mare am fost de 2 ori ,la Sportu de 3 ori(bine k era moca:)).Era sa iau shi bataie la Faru acum 3 ani cand a fost Faru-Sportu 1-1 shi a intrat Sportu in A,k io tzineam cu studentzii.Shi am greshit io k ala din poza nu ie stadionu din Regie,k are nocutrna(Filips):p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

:

Mesajde Ayrton » Lun Sep 08, 2003 9:21 am

Initial trimis de eyewitness
aminteste-mi macar o singura data cand sportul a fost acuzata de vreun blat sau victorie cu ajutoru arbitrilor

Ha-ha-ha!!!
Ce gluma glumeata... Zeci de ani Sportul Studentesc a fost echipa protejata si ocrotita de FRF, a fost scapata de n ori de la retrogradare prin diverse manevre, chiar si prin marirea numarului de echipe in prima divizie.
Ca acum nu mai face chestiile astea, sau ca ne e noua simpatica echipa din diverse motive (joc frumos, echipa tanara, etc...) face ca sa va lasam in pace, ca nici cu cine sa discutam n-avem, ca in afara de eye, eu nici un alt suporter al Sportului nu stiu...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Lun Sep 08, 2003 11:56 am

bre nea , io vorbeam de la pashopt incoace nu de ce fu inainte cu postelnicu, valentin si nicusor ca atunci jos palaria, erati cei mai tari....bah da nu stiu cum se face ca atunci cand e vorba de blaturi si aranjamente numa dinamovistii se simt cu musca pe caciula...si nu uita ca anu asta frf sau liga ne-au dat beletele de b , o conspiratie la nivel inalt sa ne ia jucatorii cei mai buni...

si ayrtoane, daca eram asa protejati de frf macar un titlu de campioni sa fi luat si noi ,nu? sau nu avuseram loc de echipele de traditie?
eyewitness

:

Mesajde Ayrton » Mar Sep 09, 2003 9:14 am

Bine, sa scoatem ce a fost pana in 89, insa si dupa aia au fost vreo 5 campionate in care numai cu arbitrii ati ramas in A (tin minte un meci la Craiova, cand arbitrul Vadana era sa declanseze o noua revolutie dupa ce a arbitrat proSportul flagrant...) Insa echipa cu adevarat buna n-ati avut niciodata in acesti 13 ani ca sa va bateti la titlu... Si la fel de adevarat e ca de vreo 3 ani (de cand cu "porcul de Siman", ca sa il citez pe Vali Alexandru) sunteti neprotejati, iar anul trecut chiar furati de 3 puncte pentru a fi salvat Bacaul...
Oricum, vad ca aveti 3 victorii pana acum, si sunteti superfavoriti la promovare, asa ca de la anul mergem iar in luxosul stadion :D din Regie (asta apropo de poza aia...) sa vedem meciuri de "A".
***D I N A M O!!!***
Ayrton

3123

Mesajde baixinho© » Mar Sep 09, 2003 5:57 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

MUNTEANU-TRANSFER / Cristian Munteanu la FC National
BUCURESTI, 9 sep (MEDIAFAX) - Portarul echipei Dinamo Bucuresti Cristian Munteanu Sa fi legitimat de gruparea FC National, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, directorul sportiS al grupí£rii din Soseaua Stefan cel Mare, Constantin Dí£nilescu
Cristian Munteanu a fost declarat, marti, liber de contract de cí£tre Comisia Juridicí£ a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

:

Mesajde Ayrton » Mie Sep 10, 2003 8:17 am

Bine ca a plecat, ca nu-l suportam deloc pe Chistoc Munteanu asta...
Insa daca tot e minimercato, un fundas central nu se gandeste si Andone sa ia, ca suntem varza in aparare...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

:

Mesajde Ayrton » Joi Sep 11, 2003 9:44 am

Nu pot deocamdata nici macar sa citesc ce scrie pe topicele despre echipa nationala... Inca nu pot sa cred ce s-a intamplat aseara la Copenhaga... Tot mai sper ca e un vis urat din care astept sa ma trezesc...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Cateva stiri despre Dinamo...
"Consiliul Director al FC Dinamo Bucuresti a aprobat aseara, intr-o sedinta care a avut loc la sediul clubului, prelungirea cu doi ani a contractului antrenorului principal Ioan Andone. In aceste conditii, angajamentul lui Andone cu clubul din "Stefan cel Mare" va expira la 30 iunie 2007. Antrenorul dinamovist a prezentat aseara un raport complet al activitatii echipei in acest inceput de sezon, insistand pe problemele sistemului defensiv cu care Dinamo s-a confruntat in cele sapte meciuri oficiale din acest an competitional. De asemenea, Consiliul Director a validat cooptarea preparatorului fizic italian Marco Oneto in staff-ul tehnic al "cainilor rosii", care va coordona si pregatirea echipelor-satelit, Dinamo Poiana Campina (Divizia B) si Dinamo II (Divizia C).

Obiective:
Pentru sezonul competitional 2003-2004, obiectivele stabilite de Consiliul Director nu puteau fi altele decat locurile 1-2 in campionat si castigarea Cupei Romaniei, prin care s-ar asigura o continuitate in cupele europene. In ceea ce priveste echipele-satelit, s-a pus accent pe activitatea formatiilor Dinamo Poiana Campina si Dinamo II, principalul obiectiv fiind cresterea si promovarea tinerilor de perspectiva in spiritul de performanta al ros-albilor.

Modificari:
Ca urmare a solicitarilor de retragere exprimate de catre Dan Matei Agathon, Radu Stroe, Gheorghe Ion Apostol, Marius Vorniceanu si Niculaie Chesnoiu, Consiliul Director a aprobat cooptarea unor noi membri: Constantin Toma (Omniasig), Bagher Karimzade (Prodal '94) si Vasile Turcu (Romconstruct)."
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Joi Sep 11, 2003 4:46 pm

bah baieti dinamovisti ia uitati-va voi aici cu ce shushanele umbla moshu in timpu lui liber.

http://www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?s=&threadid=71686

sa nu-l strangeti de gat?
eyewitness

Mesajde Arny^D » Sâm Sep 13, 2003 4:55 pm

Otelul-Dinamo-0-0,un meci in care bou cu numarul 10 a ratat 4 ocazii singur cu portarul,Iar Niculescu,singur cu portarul,a trimis mingea in tribuna.
O ramai,ramai la mine
Te iubes atat de mult
Ale tale doruri toate
Nu mai yo stiu sa le asclult

Dinamo Forever!!!!!
Arny^D
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Sep 20, 2003 12:50 am

Dinamo-FCM Bacau 7-3(2-1).Au inscris Danciulescu,Florentin Petre(de 3 ori),Grigorie,Zicu si Marica,respectiv Cursaru de 3 ori.In sfarsit se cam vede ca avem atac,dar la paarare stam ceva mai prost.Burca a fost eliminat pe bune,a fost o prostie din partea lui sa faca faultu ala la 6-1,insa penalty-ul nu prea a fost.Oricum e un antrenamnet bun ptr meciul cu Sahtior.
MiG29

Mesajde Ayrton » Lun Oct 13, 2003 4:31 pm

Azi s-a tras in Cupa Romaniei, Dinamo picand cu divizionara "C" CS Otopeni, cea care a eliminat pe Sportul Studentesc (sic eye!) si Farul constanta in tururile anterioare. Meciul se joaca pe 22.10 pe "Dinamo", ca au fost de acord si aia.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Lun Oct 13, 2003 4:46 pm

Sunt convins k nu vor fii probleme cu cei de la Otopeni.Au eliminat ei pe sportu(Faru aproape k nu se pune)dar dupa cum se stie ce-i mult strica,asa k aspiratziile lor se vor opri in Stefan cel Mare:j
MiG29

Mesajde Ayrton » Mar Oct 14, 2003 7:48 am

Eu pe langa Dinamo, in acest tur voi fi fanul lui gigi multescu si al noii sale echipe, Petrolul. Sper sa jucam finala cu ploiestenii.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

3626

Mesajde baixinho© » Joi Oct 16, 2003 3:42 pm

Jucí£torul Flavius Stoican a semnat, joi, un contract pe cinci ani cu gruparea Sahtior Donetk, unde mai evolueazí£ Rí£zvan Rat si Daniel Florea.
"Din punct de vedere material imi pare foarte bine cí£ am ajuns aici, pentru cí£ o sí£ cistig de cel putin sase ori mai mult ca la Dinamo. Dar, imi pare rí£u cí£ am plecat de la Dinamo, pentru cí£ incepusem sí£ formí£m o familie si ne mergea foarte bine", a declarat Stoican.
Flavius Stoican a efectuat, joi dimineatí£, vizita medicalí£ si va reveni in tarí£ in cursul serii de joi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde MiG29 » Joi Oct 23, 2003 12:26 am

Dinamo a trecut cu 5-1 de divizionara C CS Otopeni in Cupa Romaniei.Nu mai jtiu cine a marcat da ideea ie k nu mai jucam finala cu Steaua:j
MiG29

Mesajde Ayrton » Mie Dec 31, 2003 10:32 am

Reunirea echipei e programata pentru 12 ianuarie, cand sa speram nu va lipsi nici unul din jucatorii importanti. Daca se mai aduce si un fundas de domane-ajuta, putem spera la titlu.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Mie Ian 07, 2004 8:40 am

"Dinamo va disputa in Turcia, in turneul de 22 de zile, 8 meciuri amicale! Pana la aceasta ora sunt confirmate 4 jocuri, in compania unor adversari puternici precum Besiktas Istanbul (Turcia / 4 februarie), St. Gallen (Elvetia / 6 februarie), Rapid Viena (Austria / 8 februarie) si revelatia Cupei UEFA, Groclin Grodzisk (Polonia / 10 februarie). Pentru partidele din 12, 14, 16 si 18 februarie, conducatorii ros-albilor se afla in tratative cu cluburile Zenit St. Petersburg (Rusia), Genclerbirligi si Gaziantepsport (Turcia) si Dinamo Kiev (Ucraina)."
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Lun Ian 12, 2004 5:13 pm

lotul de 24 de jucatori prezenti azi la reunirea dupa vacanta:

Portari: Stefan Preda, Silviu Posteuca
Fundasi: Ovidiu Burca, George Iordache, Cosmin Barcauan, Angelo Alistar, Szabolcs Pereny, Alexandru Dragomir, Manuel Scarlatache, Stefan Radu
Mijlocasi: Florentin Petre, Dan Alexa, Vlad Munteanu, Dorin Semeghin, Stefan Grigorie, Iulian Tames, Ionut Badea, Alin Ilin, Cristian Pulhac
Atacanti: Ionel Danciulescu, Claudiu Niculescu, Ianis Zicu, Ciprian Marica, Claudiu Dragan
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde dorinn » Mar Ian 13, 2004 2:24 am

o singura noua achizitie in pauza competitionala: Leonard Naidin
de la FcOradea, jucator aflat la un pas de a veni la dinamo in perioada cand evolua la poli timisoara, insa in final s-a dovedit ca a dat dubla semnatura
din pacate pe el se va putea conta de-abia in sezonul urmator el urmand sa-si duca la bun sfarsit ultimile 6 luni de contract cu FcOradea
i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
dorinn
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Ian 13, 2004 12:27 pm

Am auzit shi eu de Naidin,shi se pare k la fel din vara va evolua la noi shi Moldovan de la Apullum.De asemenea se cauta un nou portar,o eventuala solutie fiind un marocan de la Raja CasaBlanca,care este urmarit zilele astea.
MiG29

Mesajde dorinn » Mar Ian 13, 2004 3:43 pm

cea mai importanta stire pe care am auzit-o:
Mateut va fi cooptat in conducerea tehnica!!!
parca-parca lucrurile incep sa se miste spre bine
i know what i want,
i'll say what i want
dorinn
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mie Ian 14, 2004 8:55 am

Naidin nu are rost sa vina acum, ca nu prea are loc in echipa, mai bine sa stea pana la vara la Oradea sa joace si sa fie in forma.
Tibor Moldovan a semnat un precontract cu Dinamo, vine acum daca pleaca vreun atacant in aceasta perioada, daca nu, la vara e in Stefan cel Mare.
Iar la postul de portar pe lista mai e si un belorus de-al lui Hamutovski, pe nume Tsigalko, 20 de ani, 2 selectii in nationala mare, un obisnuit cu numele Dinamo intrucat joaca la Dinamo Minsk.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Mie Ian 21, 2004 3:15 pm

Din pacate Zicu si Marica sunt pe picior de plecare...

La sosiri:
"De astazi doi jucatori sarbi in probe. Este vorba despre goal-keeper-ul in varsta de 26 de ani, Radisa Ilic, de la Partizan si fundasul central Milan Jovanovic (21 de ani), de la Zeleznik Belgrad. In dorinta de a fi acoperite posturile deficitare, cei doi fotbalisti vor fi testati chiar in amicalul cu Besiktas, urmand sa-si continue pregatirile alaturi de dinamovisti."
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Mie Ian 21, 2004 4:05 pm

bre la istanbul ploo in draci si cica vine si ninsuare. o sa-i testati pe sarbi probabil la manufacturat uameni de zapada. oricum slaba miscare pt o pretendenta la titlu, vorbesc de plecarea lui zicu si marica.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mie Ian 21, 2004 4:36 pm

Initial trimis de eyewitness
o sa-i testati pe sarbi probabil la manufacturat uameni de zapada.

cred ca ai dreptate. si iata de ce: Partida Besiktas - Dinamo, care urma sí£ aibí£ loc, miercuri, de la ora 19.00, a fost anulatí£ din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeazí£ site-ul oficial al grupí£rii dinamoviste. Antrenorii Ioan Andone si Mircea Lucescu au decis, de comun acord, sí£ renunte la disputarea acestui meci, deoarece la Istanbul a plouat torential in cursul dupí£-amiezii de miercuri. Jucí£torii dinamovisti vor lua masa la un restaurant de pe Malul Bosforului, urmind ca revenirea la Bucuresti, sí£ se producí£ mai devreme decit se preví£zuse initial. Presa turcí£ anunta la ora 15.00 cí£ meciul, programat sí£ se dispute pe stadionul Inonu, urma sí£ fie devansat cu o orí£ si sí£ se joace la cantonamentul echipei Besiktas, din cartierul Umraniye, de la ora 18.00.
ANTI

baixinho©

Mesajde dorinn » Joi Ian 22, 2004 2:05 am

mai bine sa nu joace decat sa fie marfa expusa ma vanzare pentru becali!!
i know what i want,
i'll say what i want
dorinn
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Ian 22, 2004 1:39 pm

ma gandeam ca poate intereseaza pe cineva:
Ianis Zicu a plecat joi in Italia, insotit de impresarii Victor Becali si Gica Popescu, pentru a se prezenta la gruparea Internazionale Milano, informeaza site-ul oficial al lui dinamo. El va fi imprumutat, alaturi de Isah Eliakwu, la AC Parma, pina in iunie 2005, in schimbul atacantului brazilian Adriano la formatia milaneza.

Zicu va fi supus unui control medical, dupa care va urma prezentarea oficiala. dinamo va elibera certificatul international de transfer al lui Zicu doar in momentul in care gruparea italiana va plati clauza de reziliere a jucatorului, care se ridica la suma de un milion de dolari. "As fi dispus sa joc si gratis pentru Inter, asa cum nu ma deranjeaza daca voi imbraca tricoul Parmei.

Ma bucur ca am facut pasul spre campionatul italian. Sper ca acest transfer sa fie un cistig pentru echipa nationala", a spus Zicu.
ANTI

baixinho©

Mesajde Ayrton » Joi Ian 22, 2004 4:02 pm

Pai sa-i spunem atunci adio lui Iannis si multumiri conducerii de kkt pentru afacere si sa n-aiba parte de banii astia negri incasati!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde baixinho© » Joi Ian 22, 2004 4:48 pm

aertoane, da poza la clasament ai facut? :D

ce voiam sa spun?
Cotidianul italian Gazzetta di Parma a anuntat ca Ianis Zicu a fost transferat la Inter pentru 2,5 milioane de euro. Internationalul roman a semnat un contract pina in 2008 cu gruparea milaneza, care l-a imprumutat gratis, pina in 2005, la AC Parma. Zicu are o clauza de reziliere de un milion de euro, din care 500.000 revin firmei "Becali&Popescu", au precizat surse din cadrul fc dinamo.

Atacantul Ciprian Marica a semnat un nou contract cu fc dinamo, informeaza site-ul oficial al gruparii dinamoviste. El a semnat pe doua sezoane in ziua de data de 8 ianuarie 2004, contractul fiind inregistrat la LPF. In ultima sedinta a Consiliului Director s-a decis prelungirea angajamentului fotbalistului pentru inca 4-5 ani. "Ne vom aseza la masa tratativelor, impreuna cu jucatorul, tatal si impresarul sau, pentru o noua intelegere", a declarat directorul sportiv Constantin Danilescu pentru site-ul oficial. Firma de impresariat "Becali&Popescu" contesta intelegerea dintre Marica si gruparea "alb-rosie", precizind ca nu s-au inregistrat la LPF decit doua exemplare ale contractului si nu patru cum prevede regulamentul.

acum, vin eu si intreb cu mintea mea proasta: de ce a fost nevoie sa iasa iuresul asta si abia dupe el sa zica aia de la dinamo ca Marica a semnat? nu putea sa apara un bagator de sama sau tronpeta pe 9 eanuar si sa informeze?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Ian 22, 2004 4:53 pm

Initial trimis de baixinho ©
fc dinamo.

baicse reformuleaza sau cere-ti scuze
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la FanClub Dinamo