Par Lagerkvist - BARABA - a luat premiul Nobel in `51 pt acest roman!
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Par Lagerkvist - BARABA - a luat premiul Nobel in `51 pt acest roman!
ce spuneti despre aceasta carte? e buna sau ...e de aruncat??
- nu_conteaza
- Junior Member
Domnule nu_conteaza (btw, ce nu conteaza?), nu inteleg scopul subiectului - ai citit cartea si vrei sa discuti despre ea sau nu ai citit-o si vrei sa stii daca merita?
Daca ai citit cartea, frumos era sa-ti spui tu parerea, pentru a incepe o discutie. In fond si la urma urmei tu esti cel care cauta sa discute despre subiectul respectiv, nu te baza ca o sa-si dea altcineva cu parerea.
Daca nu ai citit cartea, facem thread separat, "merita sa citesc..." pentru doleante d-astea.
Daca ai citit cartea, frumos era sa-ti spui tu parerea, pentru a incepe o discutie. In fond si la urma urmei tu esti cel care cauta sa discute despre subiectul respectiv, nu te baza ca o sa-si dea altcineva cu parerea.
Daca nu ai citit cartea, facem thread separat, "merita sa citesc..." pentru doleante d-astea.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
nu conteaza!
nu conteaza!..am citit cartea....si mi se pare buna...faza e ca ....nu e asa de originala!....dar mie imi place ...si as vrea sa vad daca prinde o astfel de carte ....cum prinde coelho....
- nu_conteaza
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1