Georgia
Moderator: anjin-san
84 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Re: azzido
..daca vretzi sa ii transmitetzi ceva injuraturi....spuneti-mi mie, sa i le spun personal..nu de alta da o cunosc...e ca vai de mama ei...shi daca se poate...necenzurat...!!!
- Vizitator
eventual.......
Ai putea sa ii zici sa take a look around here sa vada ea cat de multzi fani are
PP. Poate asha o sa ajunga cu picioarele pe pamant (putzin probabil, dar merita incercarea).

- alexutza
- Junior Member
Initial trimis de Karinna
Parerea mea: nu stie sa cante, nu arata bine, muzica e proasta, versurile sunt stupide. De ce are deja 2 clipuri??
Pentru simplul fapt ca "Tati" si "Mami" au o movila de bani (bravo lor !

DA SA STITZI CA EU AM GASIT CEVA BUN LA EA!!!!!!!!! : bruneta din videoclipul ala cu indragostitzii (cum dreq se cheama) looool
Nu va mai agitatzi,ascultatzi Dire Straits si lasatzi-o in pace ca oricum o sa aiba un succes fantastic!!!! looooooool
am innebunit????
- Vizitator
mie sincer mi se pare super-oribila, canta nasol, si are si nishte melodii de rahat. asadar... ce dracu cauta asta la televizor? nu numai ca apare la tv, ci are si 3 clipuri. ciudat. asta ori are pe unu ( fapt de care ma indoiesc, avand in vedere faptul ca arata cum arata), ori are parintzi bogatzi.
- Vizitator
...mda...georgia!are parintii bogati...si mai are si falsa impresie ca banii cumpara totul...dar banii nu inseamna neaparat si talent, nu ??? sa o fi vazut in seara asta prin oras cu aere de vedeta impartzind autografe la coinacii de clasa a 5-a...dezgustator...parerea mea este sa va rugati sa nu mai scoata vreun clip ...
- speedo
- Junior Member
Initial trimis de speedo
...mda...georgia!are parintii bogati...si mai are si falsa impresie ca banii cumpara totul...dar banii nu inseamna neaparat si talent, nu ??? sa o fi vazut in seara asta prin oras cu aere de vedeta impartzind autografe la coinacii de clasa a 5-a...dezgustator...parerea mea este sa va rugati sa nu mai scoata vreun clip ...
N-ajung 3?
- Dj50
- Junior Member
Initial trimis de speedo
...mda...georgia!are parintii bogati...si mai are si falsa impresie ca banii cumpara totul...dar banii nu inseamna neaparat si talent, nu ???
da fata lu gigi gheorghiu ce cauta acu 2-3 ani pe tv, vara?
hai sa fim seriosi, banii cumpara faima. sexul la fel, uitati-va la laura stone (stiu, multi va vor intreba cine e), gyorfy...
- Vizitator
Initial trimis de Gabytu
succes nu o sa aiba te asigur!!!!!!:eek:
daaaaaaa, asha cum au avut shi Andre, nu? :hehe: totushi nu puteti sa-mi trimiteti o poza ku ea sa vad kum arata? plsssssss !!! da' arata mai rau dekat fatza de kal? (Andreea Balan)
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
da io vreau sa vad poze cu Giorgia aia (cred ca tu eshti Mada)
da cred ca ie urata saracutza!:D

- Andrada The Dev
- Junior Member
Georgia
Initial trimis de Andrada The Dev
da io vreau sa vad poze cu Giorgia aia (cred ca tu eshti Mada)da cred ca ie urata saracutza!:D
Ma, mai bine nu ai afla. E asa de urata fata asta incat trebuie sa-si lege o bucata de carne de gat ca sa se joace cainele cu ea. Cand era mica era asa de urata incat parintii o hraneau cu prastia. Cand ii vezi dintisorii aia draguti, nu stii ce sa faci: sa zambesti inapoi sau sa tragi apa. Cei care i-au stat in preajma stiu: cand ii simti respiratia preferi sa te fi aflat cu capul in WC. Dar in schimb fata e talentata: a scos un album si trei videoclipuri intr-o luna. Se poate spune ca creste intr-o luna cat altii intr-un an (si nu ma refer la barna aia !). Ceea ce e bine, pentru ca asta inseamna ca in 1-2 ani scapam de ea. Doamne ajuta!
- Vizitator
Re: Georgia
Initial trimis de Ratonul
Ma, mai bine nu ai afla. E asa de urata fata asta incat trebuie sa-si lege o bucata de carne de gat ca sa se joace cainele cu ea. Cand era mica era asa de urata incat parintii o hraneau cu prastia. ...
Are atat de putina voce incat daca ar fi avut mai putina ar fi fost muta. E atat de urata ca daca ar juca intr-un film de groaza nici n-ar trebui sa o macheze. Daca ar participa la un concurs pentru titlul de cea mai urata femeie din lume n-ar lasa-o sa participe pe motiv ca nu primesc profesionisti. s.a.m.d
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
Re: azzido
Initial trimis de xtc@personal.ro
dar azzido da bass cu adrian copilu` minune ai auzit (remixla asha sunt zilele mele)? ei, ce mai zici de asta ?
TOate le-am auzit pana akuma!!! U R Kidding RIGHT? God, i hope u r!!!;a ;a

Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
- testoasa
- Junior Member
Georgia
presupun ca e urata da poate ca nah, o fi nice...
nu ca ar conta in lumea showbiz-ului dekat sa te kulci ku cine trebe.....kand trebe;):user:

- Andrada The Dev
- Junior Member
ba asta e junghi de femeie
ba ce e junghia asta mah ma speriat cand am vazuto imi venea sa borí£sc pe tv cand am vazut-o da ce am zis lasa ca murdaresc tv-u yo cred ca e cea mai varza din cate au existat ma refer la urate cred ca si masamare lu gogu e mai frumoasa decat ea sa mor eu in cofetarie da nu e asa cam atat ca mi sa urat sa mai vb de ea si scuzatima ca scriu fara punct si virgula dar asa imi place mie sa scriu cand vb despre georgia hai pa
- Vizitator
Re: Re: Georgia
E atat de urata ca daca s-ar crea o limba noua Georgia ar insemna urata. E atat de urata ca atunci cand a intrat intr-o toaleta cu oglinda a trebuit sa lase buletinul la intrare (ca garantie pt. oblinda). E atat de urata ca atunci cand i-a prezentat politaiului carnetul de conducere a trimis-o la sectie sa-si faca unu' nou ca-i deteriorat. E atat de urata ca Moise a pus-o sa se uite in apa si apele s-au dat la o parte. Daca uratenie s-ar masura in duritate ar ciopli diamante cu fata. Ma-sa a spus la nastere "dati-i placenta jos de pe fatza". Cand au scos-o din ma-sa, tatal ei care era alaturi a zis: "bravo, doctore, i-ai scos ficatu'". Cand a fugit de-acasa, parintii se-asteptau de la un telefon de la politie, dar au primit de la hingheri. E atat de urata ca profesoara a pus-o sa stea intr-o banca singura cu spatele. Cand ma-sa a dus-o la un chirurg estetic acesta a zis "v-am zis sa nu incercati dvs. acasa".
- Vizitator
Re: Re: Re: Georgia
Initial trimis de Bulibasha
E atat de urata ca daca s-ar crea o limba noua Georgia ar insemna urata. E atat de urata ca atunci cand a intrat intr-o toaleta cu oglinda a trebuit sa lase buletinul la intrare (ca garantie pt. oblinda). E atat de urata ca atunci cand i-a prezentat politaiului carnetul de conducere a trimis-o la sectie sa-si faca unu' nou ca-i deteriorat. E atat de urata ca Moise a pus-o sa se uite in apa si apele s-au dat la o parte. Daca uratenie s-ar masura in duritate ar ciopli diamante cu fata. Ma-sa a spus la nastere "dati-i placenta jos de pe fatza". Cand au scos-o din ma-sa, tatal ei care era alaturi a zis: "bravo, doctore, i-ai scos ficatu'". Cand a fugit de-acasa, parintii se-asteptau de la un telefon de la politie, dar au primit de la hingheri. E atat de urata ca profesoara a pus-o sa stea intr-o banca singura cu spatele. Cand ma-sa a dus-o la un chirurg estetic acesta a zis "v-am zis sa nu incercati dvs. acasa".
lolz,bulibasha.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
daaaaaaa, asha cum au avut shi Andre, nu? :hehe: totushi nu puteti sa-mi trimiteti o poza ku ea sa vad kum arata? plsssssss !!! da' arata mai rau dekat fatza de kal? (Andreea Balan)
fey balan e ''lux'' pe langa Georgia shi la voce shi la fizic, dar au ceva in comun : nici una nu-shi da seama de cat este de urata!:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Bai, dar chiar numeni nu poate sa zica ceva dragut despre ea?!!!
Asta e mai grav, ca amarata nu are publicul ei. Pe bune, pe toatre formurile ne batem rock vs hip-hop, andre vs nusti care etc, dar aici, TOTI am ajuns la concluzia ca gaina aia nu are ce sa caute la tv; si totusi, e acolo!!!!
Asta e mai grav, ca amarata nu are publicul ei. Pe bune, pe toatre formurile ne batem rock vs hip-hop, andre vs nusti care etc, dar aici, TOTI am ajuns la concluzia ca gaina aia nu are ce sa caute la tv; si totusi, e acolo!!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
oameni buni!!! ce vrea fiinta asta ???sa ne sperie pe toti sa nu mai putem dormi noaptea???? looooool
cand am vazut-o prima data la Tv am crezut ca nu vad eu bine....
nu inteleg ce cauta la Tv???!!!! e urata ca drac(cred ca si dracu e mai frumos...looool) , e proasta ca noaptea, are o voce oribila...talent la dans....hahaha sa nu mai vb despre talent...caci biata nu are.... atunci ce are???? raspunsul este:BANI!!!! ei bine si cu bani poti cumpara orice???? macar de-ar avea ceva talent ,n-as mai zice nimic... sau daca ar arata cumva...cat de cat ca oamenii normali...dar asa???? sunt o gramada de trupe in Romania care nu au talent de 2 bani , ex. andre ...care sunt niste proaste fara talent... dar macar au ce arata ...cat de cat....chiar daca balanca e urata si ea... cineva a spus ca balanca si aratarea aia pe nume georgia au ceva in comun:amandoua se cred foarte frumoase....cine a zis asta a avu dreptate....dar georgia intrece orice masura... nici macar nu stie sa vorbeasca... face de rusine mizica romaneasca si aduce o ofensa grava esteticiiiiii!!!!!!!
asta e!!!!!!! n-ai ce face!!!!!!!!
rugati-va sa nu mai scoata un clip...ca murim toti........cand o vom vedea la Atomin................
cand am vazut-o prima data la Tv am crezut ca nu vad eu bine....
nu inteleg ce cauta la Tv???!!!! e urata ca drac(cred ca si dracu e mai frumos...looool) , e proasta ca noaptea, are o voce oribila...talent la dans....hahaha sa nu mai vb despre talent...caci biata nu are.... atunci ce are???? raspunsul este:BANI!!!! ei bine si cu bani poti cumpara orice???? macar de-ar avea ceva talent ,n-as mai zice nimic... sau daca ar arata cumva...cat de cat ca oamenii normali...dar asa???? sunt o gramada de trupe in Romania care nu au talent de 2 bani , ex. andre ...care sunt niste proaste fara talent... dar macar au ce arata ...cat de cat....chiar daca balanca e urata si ea... cineva a spus ca balanca si aratarea aia pe nume georgia au ceva in comun:amandoua se cred foarte frumoase....cine a zis asta a avu dreptate....dar georgia intrece orice masura... nici macar nu stie sa vorbeasca... face de rusine mizica romaneasca si aduce o ofensa grava esteticiiiiii!!!!!!!
asta e!!!!!!! n-ai ce face!!!!!!!!
rugati-va sa nu mai scoata un clip...ca murim toti........cand o vom vedea la Atomin................
- Vizitator
Re: Re: Georgia
Initial trimis de apunake
Haideti bey popor, ca lucruri de acestea rusinoase au loc si prin alte tari mai pline de soare si de bani. Ba chiar in unele dintre aceste tari lucrurile se fac si mai fara perdea si ajung actori sau cintareti fii sau fiice de staruri care nu au nimic in comun cu parintii lor decit numele, nicidecum talentul. Asa ca mai iertati-o pe biata georgia, ca alt nume de stat american nu putea sa alega si ea decit pe unul dintre cele mai tembele si sarace. Ca daca veni vorba, si cintatoarea Cristina ce hram poarta? Si Banica jr. care tot compune de cind il stiu la piesele lu' Elvis? Si fratiorii din No Comments? Si copilu din Amicii? Si............. of Doamne, ca multi mai sint. Asa ca nu va mai agitati atiat pentru ea ca nu merita. E cam coarda.
Nu stiu cum poti sa o compari pe Georgia cu Banica jr si cu Cristina. Spre deosebire de ea, acestia doi mai au si voci.
Si cand l-am mai auzit si pe impresarul Georgiei la TV ca ea are una dintre cele mai bune voci, m-au apucat dracii.....
- Camelia
Re: Re: Re: Georgia
Initial trimis de Camelia
... cand l-am mai auzit si pe impresarul Georgiei la TV ca ea are una dintre cele mai bune voci, m-au apucat dracii.....
NOTA FOARTE IMPORTANTA:
Impresarul Georgiei este chiar tatal ei
Asta explica multe... din pacate :mad:
DrSlam has left the building!
- DrSlam
- Junior Member
da io vreau sa vad poze cu Giorgia aia (cred ca tu eshti Mada)da cred ca ie urata saracutza!:D
andrada , nu cred ca pierzi mare lucru daca nu vezi poze cu fatuca , oricum incearca un search pe numele ei , pe un motor din romaia , poate cine stie are si pagina personala ! Am vazut-o eu cat am fost in romania in iarna acum , e .. cum s-a spus pe aici , sub orice critica ; sa zicem ca i-am trece cu vederea imaginea , daca ar avea ceva talent , insa.. nu-i cazul ; in plus fata asta are un anume aer de vedeta pe care-l poarta cat mai pe sus (nasul e un must see!) oricat ar folosi ea machiajul , vopsea de par , haine cu nume etc , tot degeaba ; n-a starnit decat rasul .
asa daca e sa le iei pe cele doua andre separat si alea-s foarte uratele ; insa au avut treaba aia cu mosh craciun si ceva sani pe afara si nasu mai putin uimitor.
Georgia insa , mai are pana-i dau sanii , daca-i dau normal , daca nu , probabil daddy ii face rost deundeva .
Vom mai vedea .Ma intreb daca a vandut ceva pana acum!
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
BA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am vazut animalul la banca! Si acum tremur tot!!! Stiu ca nu ma credeti, pt. ca nu va puteti imagina asa ceva, dar e si mai urata in realitate!!!
Am vazut animalul la banca! Si acum tremur tot!!! Stiu ca nu ma credeti, pt. ca nu va puteti imagina asa ceva, dar e si mai urata in realitate!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
:confused: Bai fratilor, ce urata, hidoasa. Banuiesc ca la TV o mai macheaza..... mi-e frica sa ma gandesc cum arata in realitate. E penibila dupa ce ca arata ca Horia Closca si Crisan dupa ce i-au tras pe roata, in nu stiu ce videoclip se plange ca a parasit-o nustiu cine. Bai, daca a fost vreunu cu ea, exista 2 posibilitati:
1. Ori era mut, orb, surd si paralizat.
2. Ori era extrem de beat. Da oricum daca o vedea se trezea instantaneu si nu mai bea toata viata.
Sa trecem peste asta, TREBUIE SESIZATE AUTORITATILE:
1. CNA - au grija sa interzica reclame cu mosi craciuni, emisiuni rock - da' peasta nu o vad ca polueaza vizual si fonic. Ar trebui sa puna hexagonu rosu cu dunga alba pe videoclipurile ei - adica - sa fie transmise inte 2-4 dimineata , interzise copiilor, cardiacilor, maniaco depresivilor etc.
2. Protectia animalelor -
3. Green Peace -
4. Cluburile pentru studierea fenomenelor paranormale
E un site http://www.rotten.com - cred ca ar concura cu succes acolo.
Si am si eu o intrebare. Cine-i scrie imbecilitatile alea de versuri.
Dar sa gandim constructiv, pastram poze cu ea sa ne speriem copii cand nu sunt cuminti - le supunem ca vine bau-bau si le aratam poza.
;a
1. Ori era mut, orb, surd si paralizat.
2. Ori era extrem de beat. Da oricum daca o vedea se trezea instantaneu si nu mai bea toata viata.
Sa trecem peste asta, TREBUIE SESIZATE AUTORITATILE:
1. CNA - au grija sa interzica reclame cu mosi craciuni, emisiuni rock - da' peasta nu o vad ca polueaza vizual si fonic. Ar trebui sa puna hexagonu rosu cu dunga alba pe videoclipurile ei - adica - sa fie transmise inte 2-4 dimineata , interzise copiilor, cardiacilor, maniaco depresivilor etc.
2. Protectia animalelor -
3. Green Peace -
4. Cluburile pentru studierea fenomenelor paranormale
E un site http://www.rotten.com - cred ca ar concura cu succes acolo.
Si am si eu o intrebare. Cine-i scrie imbecilitatile alea de versuri.
Dar sa gandim constructiv, pastram poze cu ea sa ne speriem copii cand nu sunt cuminti - le supunem ca vine bau-bau si le aratam poza.
;a
- Bucurie
Georgia is gone
lasati-o mia pe fata asta in pace ca a apus de mult.
A disparut tiptil de pe televizioarele oastre dupa ce se instalase acolo fara acord-ul nostru.
As vrea sa o pot numi "one hit wonder", dar hit n-a fost, nici decum wonder!
A disparut tiptil de pe televizioarele oastre dupa ce se instalase acolo fara acord-ul nostru.
As vrea sa o pot numi "one hit wonder", dar hit n-a fost, nici decum wonder!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
84 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma