Mutu

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mutu

Mesajde baixinho© » Lun Aug 04, 2003 11:14 am

2594
selecteaza, foca
am ramas surprins sa vad ca nu este nici in thread dedicat lui Mutu, romanul care din sezonul viitor va fi capitanul lui AC Parma. am facut eu acest pas, atasand si o poza cu el, mai bine zis, cu noul lui look.

multumesc pentru atentie

ps: daca moderatorii considera ca threadul este inutil si nelalocul lui, pot sa-l inchida (logic, nu?).
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mar Aug 05, 2003 8:46 am

mi se pare normal sa aiba si Mutulica asta subiect. Incredibil ce a putut sa creasca jucatorul asta. La fc arges nu era cel mai bun, era bun dar erau pusti pe acolo mult mai buni. numai ca el a fost mai serios. cand a plecat de la dinamo nu era de speriat, perioada Inter, super naspa pentru cariera lui. Culmea e ca el s-a evidentiat la o echipa varza: Verona. Anul trecut: incredibil, locul doi in Italia la nr de goluri marcate. Am auzit pe multi: e ca le-a dat numai din lovituri. Pai ce astea nu se pun? si daca era ca in hochei sa se puna si pasele de gol....Adriano a dat o gramada de goluri din pase de la ADi.
tot ce sper e sa mearga asa si anul viitor si pt parma si pt nationala.

pese: acu nu o sa se streseze cand da cu capul in mige ca nu-si mai strica freza :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

!

Mesajde Ayrton » Mar Aug 05, 2003 12:07 pm

Adevarul e ca merita totusi un transfer la o echipa mai buna decat Parma, ca aici nu poate spera decat in cel mai bun caz la locul 4 in campionat... Poate chiar un transfer la Manchester sau Barcelona, echipe cu bani, si cu posibilitati reale de a castiga un titlu de campiona...

PS: Parca este mai fioros fara par, nu? Si nu mai e cazul nici de glume cu Mutu si Gelu... Gelul de par... :D
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde memetshot » Mar Aug 05, 2003 1:47 pm

dar pe de alta parte nu are rival in cadrul echipei. la o echipa mare daca nu joci bine 2-3 etape te-ai ars bine de tot.
intr-adevar ma asteptam sa plece de la Parma, dar cine stie, poate o sa se maturizeze deplin acolo. Romanii nostrii nu prea au stralucit mult la o echipa, indiferent de nume, din motive diverse. Sper ca acum, de cand nu mai e cu Alexandra, sa nu stea sa isi caute una in loc sa-ai vada de fotbal...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

mutu la chelsea, pe salariu de 3 milioane € anual

Mesajde baixinho© » Dum Aug 10, 2003 9:32 am

2639
selecteaza, foca, selecteaza

va pun aici ce a venit pe mediafax

MUTU-CHELSEA-CONFIRMARE / Site-urile cluburilor AC Parma si Chelsea confirmí£ transferul lui Mutu
BUCURESTI, 9 aug (MEDIAFAX) - Site-ul oficial al clubului AC Parma a confirmat, simbí£tí£, cí£ jucí£torul roman Adrian Mutu a fost transferat la gruparea englezí£ Chelsea.
"AC Parma, rí£spunzind dorintei jucí£torului Adrian Mutu si in acord cu gruparea Chelsea Londra, a comunicat cí£ l-a cedat defitiniv pe atacantul roman la clubul englez", informeazí£ sursa citatí£.
La rindul sí£u, site-ul clubului Chelsea a anuntat cí£ cele douí£ cluburi au ajuns la un acord pentru transferul lui Mutu, urmind ca ultimele detalii ale transferului sí£ fie stabilite de jucí£tor si de conducerea grupí£rii londoneze.

CHELSEA-MUTU-TRANSFER / "Gazzetta dello Sport": Mutu, transferat la Chelsea
BUCURESTI, 9 aug (MEDIAFAX) - Cotidianul italian "Gazzetta dello Sport" a anuntat, simbí£tí£, cí£ jucí£torul roman al echipei Parma, Adrian Mutu, a fost transferat la gruparea englezí£ Chelsea, pentru suma de 22,5 milioane de euro (15,8 milioane de lire sterline).
Acesta este cel mai scump transfer al unui jucí£tor roman.
Sursa citatí£ subliniazí£ cí£ gruparea Chelsea a oferit initial 22 de milioane de euro, in timp ce conducerea clubului italian a solicitat suma de 28 de milioane de euro.
Mutu nu a fí£cut deplasarea cu echipa sa in vederea disputí£rii unui meci amical cu formatia Southampton.
"Parma trebuie sí£ gí£seascí£ acum un inlocuitor: acesta poate fi Miccoli de la Juventus Torino, dar si Di Natale sau Kamara", noteazí£ "Gazzetta dello Sport".
"Gazzetta dello Sport" scrie cí£, pentru patronul grupí£rii engleze, miliardarul rus Roman Abramovici, aceasta este cea de-a saptea "loviturí£" pe piata transferurilor, el cheltuind piní£ acum 84 de milioane de euro pentru achizitionarea de jucí£tori. Cei sase predecesori ai lui Mutu sint: Juan Sebastian Veron, de la Manchester United, pentru 15 milioane de lire sterline, Joe Cole si Glen Johnson, de la West Ham, pentru 6,6 milioane de lire sterline, respectiv 3 milioane de lire sterline, Geremi, de la Real Madrid, pentru 6,9 milioane de lire sterline, Wayne Bridge, de la Southampton, pentru 7 milioane de lire sterline si Damien Duff, de la Blackburn Rovers, pentru 17 milioane de lire sterline.
Mutu este al doilea jucí£tor care evolueazí£ la Chelsea, dupí£ fundasul Dan Petrescu.

CHELSEA-MUTU-TRANSFER / Adrian Mutu, aproape de Chelsea
BUCURESTI, 9 aug (MEDIAFAX) - Cotidianul italian "Gazzetta dello Sport" a anuntat, simbí£tí£, cí£ transferul atacantului roman al echipei Parma, Adrian Mutu, la gruparea englezí£ Chelsea, reprezintí£ o chestiune de ore.
Potrivit sursei citate, Mutu nu a fí£cut deplasarea cu echipa Parma, in vederea meciului amical care va fi sustinut in compania grupí£rii Southampton.
"Gazzetta dello Sport" noteazí£ cí£ gruparea miliardarului Roman Abramovici a oferit 22 de milioane de euro pentru transferul lui Mutu, in timp ce clubul italian doreste 28 de milioane.
"Pentru ca negocierile sí£ continue era nevoie ca Parma sí£ gí£seascí£ un inlocuitor pentru Mutu, lucru foarte greu avind in vedere cí£ jucí£torul roman a fost absolut fantastic in sezonul trecut", scrie "Gazzetta dello Sport", care mentioneazí£ cí£ impresarul Ioan Becali era asteptat, simbí£tí£, la Parma.
Informatia publicatí£ de "Gazzetta dello Sport" intervine a doua zi dupí£ ce managerul clubului AC Parma, Lorenzo Minotti, a declarat cí£ gruparea italianí£ l-ar putea transfera pe atacantul Adrian Mutu, in cazul in care va primi o ofertí£ avantajoasí£.

daca doriti, puteti sa cititi aici ca pe saitu lu Parma nu am gasit nimic.
ie adevarat ca inca nu s-au semnat actele, da cand cluburile s-au pus la punct si vrea si jucatorul, nu stiu ce s-ar putea intampla sa nu se parafeze docomentili.

evident, multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 10, 2003 10:36 am

da,baixole...nu cred ca e cazu sa facem 100 de subiecte pentru Mutu. am unit cele dou subiecte pe care tu le-ai facut si am mutat noul thread pe forumul dedica fotbalului englez.

Am auzit aseara la stiri si m-am bucurat....pentru ca iubesc foarte mult campionatul englez , pentru ca imi plac Chelsea ...si pentru ca Mutu va juca in Champhions League.
Chelsea are o echipa superba !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2643

Mesajde baixinho© » Dum Aug 10, 2003 11:28 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
da,baixole...nu cred ca e cazu sa facem 100 de subiecte pentru Mutu.

selecteaza, foca, selecteaza
am uitat, ma, ce vrei? am si eu o varsta

eu cred ca este un pas imens inapoi pentru mut. la parma era capitan de echipa, i se daduse numarul 10, pe care il dorea de-o viata intreaga si avea tot orasul la picioare. la chelsea va castiga mai mult ce-i drept si va juca anul asta in liga campionilor. in schimb, campionatul englez este unul bazat pe forta, iar mutu nu tine la tavaleala indiferent ce mi-ati spune.

ps: stiti ca mutu va lua la chelsea cam 3600 de lei pe secunda?

evident, multumex pentru atentie
ANTI

baixinho©

Mesajde BloodOnMoral » Mie Aug 13, 2003 5:45 pm

Si eu care l-am auzit aseara la TV declarand ca de mult nu a mai jucat un roman in PL si omitandu-l degajat pe sarmanul Dan Petrescu, care din dragoste de acelasi club si-a botezat si fiica Chelsea.

Iti impartasesc parerea. Nu tine la duritati :)
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

2859

Mesajde baixinho© » Sâm Aug 23, 2003 1:10 pm

nu mai selecta foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
am gasit poza de prezentare a echipei Chelsea. Mutu este pe randul de jos, al patrulea de la dreapta la stanga.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

baixinho©

:

Mesajde Ayrton » Lun Aug 25, 2003 8:37 am

Bah ce gol a dat Mutu... sut cu stangul, din vole, de la 25 de metri, dupa ce zidul respinsese o lovitura libera executata tot de roman... Si a fost golul victoriei: 2-1 cu Leicester.
Bravo lui!
Iar Chelsea 6 p din 2 meciuri... Se inscrie in lupta pt titlu!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Aragorn » Joi Aug 28, 2003 5:48 am

Ce ziceti mai e Mutu titular acum ce Crespo a ajuns la Chelsea?
Hasselbaink , Gudjohnsen, Mutu si Crespo pe acceasi pozitie.
Tare sunt curios cate meciuri va mai prinde omu nostru chair daca a dat gol la debut.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 31, 2003 9:17 am

Da,iata ca e titular. A inscris al doilea sau gol....dar din pacate Chelsea a remizat cu Blackburn pe propriul teren. 2-2.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2958

Mesajde baixinho© » Dum Aug 31, 2003 11:48 am

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

cateva poze cu Mutu din timpul meciului cu Blackburn. In prima, se bucura dupa reusita prin care a egalat la 1 in minutul 44.

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

2859

Mesajde baixinho© » Dum Aug 31, 2003 11:50 am

felicitat de echipieri si suporteri dupa gol.

ANTI

baixinho©

2960

Mesajde baixinho© » Dum Aug 31, 2003 11:51 am

bucurandu-se dupa cel de-al doilea gol marcat in campionatul Angliei, in tot atatea meciuri jucate.

ANTI

baixinho©

Mesajde C^ine » Dum Aug 31, 2003 12:34 pm

ba frate
Mutu ce cel mai tare
nu am vazut golul dar sper sa il vad azi pe la stiri
super jucator
tin cu Dinamo si de cand era acolo era jucatorul meu preferat
si imi pare bine ca a ajuns unde a ajuns si sper sa o tina tot asa
bravo Mutule
esti tare
ieo viata de C^ine la fel ca in filme...copii de azi viitorul de maine..baga droguri in loc de vitamine !
C^ine
Junior Member

Mesajde RAZVAN2002 » Joi Sep 11, 2003 11:09 am

Evident e un jucator extraordinar care a crescut enorm in ultimul timp.totusi Abramovic a facut unele greseli la Chelsea.Transferurile astea de atacanti trebuie sa aiba si ele un rost,nu iei vedete care joaca toate pe acelasi post.Si Gudjhonsen nu e cantitate neglijabila nicidecum,sezonul trecut,a jucat bine.De Hasselbaink nici nu mai vorbim.
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
RAZVAN2002
Junior Member

Re: 2960

Mesajde Aliosha » Dum Sep 14, 2003 10:49 pm

Initial trimis de baixinho ©
bucurandu-se dupa cel de-al doilea gol marcat in campionatul Angliei, in tot atatea meciuri jucate.

Al 3 lea meci, inca 2 goluri. Chelsea - Tottenham 4-2.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde darken » Lun Dec 29, 2003 11:46 pm

Mutu shi-a facut o reputatzie deosebita pe aici. magaria e ca omul nu prea le are cu limba lu' Shakespeare.

PS: se pare ca Chelsea tocmai au pus un bid pe Contra, respins de catre A C Milan.
Cowards make great pets and are easy to maintain
darken
Junior Member

4515

Mesajde baixinho© » Mar Dec 30, 2003 9:03 pm

mutu in meciul cu charlton
ANTI

baixinho©

4516

Mesajde baixinho© » Mar Dec 30, 2003 9:03 pm

si in meciul cu Portsmouth.

am mai gasit niste poze cu el. ca sa nu se creada ca alerg dupa posturi, va indic cum sa le descoperiti si voi: faceti click aici, dupa care puteti scrie Mutu in casuta din dreapta sus, dupa care este suficient sa dati Enter. succes.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Feb 01, 2005 11:03 pm

Mutu la prezentarea oficiala la Juventus.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Feb 01, 2005 11:04 pm

Mutu la primul antrenament oficial al lui Juventus.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Feb 01, 2005 11:07 pm

Alte poze cu Mutu la primul antrenament oficial al lui Juventus.
ANTI

baixinho©

Înapoi la Fotbal International