Mr.Hyde ... tu stii mai bine la ce ma refer

Initial trimis de Nicholas_Alex
Pulsar, cum poti fii sigur ca te iubeste intradevar?? Poate te foloseste sa poata pleca in Canada! Parca vad ca o iei acolo, si dupa ce ia permisul permanent, da divort...![]()
) O sa vin iara in romania acuma in May si stau pana in Septembrie - parte o sa stam in Spania doar noi doi ca sa vedem cum mai e si asa! Pentru cei care sunt intr-o situatie asemanatoare, daca merita, mai bine sa nu regretati mai tarziu. Eu personal nu cred ca as mai gasi o persoana care sa ma faca la fel de fericit cum ma face ea..si de fapt doar asta coneaza.
P
Daca sunt nebun si nu am ce face!
nu oricine ii facut pt asa ceva pt ca nu oricine ii capabil sa iubeasca destul de mult sa mentina o iubire la distanta. si ii ff important ca amandoi sa fie la fel de incapatanati ca altfel nu merge.
shi nu e parerea mea, cia a scoiologilor (ashtia is ? :p) care au studiat problema shi au zis ca ne indreptam spre o societata in care viatza oamenilor va fi impartzita in mai multe relatzii (stabile) dar care vor dura, sa zicem, 10 ani, sau ceva de genul asta ... ca societatea se skimba, shi noi la fel ... dar e frumos sa visam ca vom imbatrani alaturi de cea pe care o iubim (acum ;o)Initial trimis de Weet-weet
Cruela .. dar stii tu ce e aia iubire adevarata ? Poti sa stii daca il iubesti cu adevarat ? Sa-mi spui si mie cum ...
Iubirea la distanta , depinde de cazuri , imprejurari .. nu iti poti da seama cat de mult iubesti pe cineva decat in momentul in care a lipsit de langa tine mai mult timp , daca esti supus unei probe .. de foc ... si pana la urma , timpul va spune ...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori