Cel mai rushinos moment al vieti voastre?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Vin Sep 05, 2003 4:54 pm

Nu stiu daca asta a fost cel mai rusinos moment al lungii mele vieti de pana acum, dar stiu ca m-am simtit naspa...

Tren. Spre Bucuresti. Multi calatori. Majoritatea studenti. Nash, gasca mare de campineni, spaga. 15.000 ROL. (pe atunci). Se nimerise in ingramadeala aia sa ajung langa o blonda buna pe care pusesem ochii de mult, verisoara unui fost coleg de liceu a lu' frate-miu... Bautura. Fum de tigara. Glume, bancuri. Rasete. Un moment propice sa impresionez fata, ce draq... Ciudat ce minuni pot face hormonii cand ii starnesti... Eu, care de obicei uit un banc la un sfert de ora dupa ce l-am auzit, spun banc dupa banc, fata rade, gata, am facut-o in sange... Mai am de cules una bucata adresa + una bucata nr. telefon cand coboram... La un moment dat imi aduc aminte de bancul cu unguroaica: "Cat tine o unguroaica un cacat in ea? Noua luni..." Ce mai, tocmai bun pentru lovitura de gratie... Gagica il aude, se uita la mine mirata si culmea, NU RADE... Dar DELOC! Ceilalti in jur rad, ea nu... De ce pm? E, lasa, imi zic eu, e blonda, nu si-a dat seama, o sa rada mai tarziu... Numai ca trenul se apropie de Chitila si ea inca nu rade... Sunt pierdut, fata a amutit, fumeaza si se uita pe geam, nu ma mai baga in seama... E ca-n filmele americane cu adolescenti, nu-mi vine sa cred... Ce daca am zis la sfarsit o gluma care nu i-a placut, alea dinainte nu conteaza? Si ce draq, ceilalti au ras, nu poti sa zici ca m-am facut de cacat... Incerc sa glumesc putin, ceilalti iarasi rad, ea zambeste fortat... Incep sa ma enervez, dar deodata ce vad? Stadionul Giulesti... As arunca o grenada, dar nu am... E, fetii mosului, in momentul ala am simtit asa o caldura ce ma ia de la stomac si se urca spre creier... Nu mai indraznesc sa ma uit la gagica, sa nu vada cat de rosu sunt... Incerc s-o evit, vorbesc cu tipul din stanga, glumesc fortat... Ala observa si ma intreaba daca mi-e rau... Hai mah, ce pm nu mai ajunge jegu' asta de tren in gara? N-are intrare, deci opreste sub podul Grant... Mai aprind o tigara, simt broboane de transpiratie pe tample... Hai bah, conductor imputit, baga trenul ala pe peron... In sfarsit pleaca, mi s-a luat o pietricica de pe inima... Trenul gareaza, imi iau bagajul, o salut timid pe gagica si cobor din tren... Mi s-a luat si pietroiu' al' mare de pe inima, dar mi-as trage pumni si palme cu picioru', am dat-o in bara ca prostu'...

Ati inteles ceva? Nu? Hai sa va spun eu ce era cu caldura aia de la stomac in sus... In momentul ala mi-am adus aminte ce mi-a zis frate-miu mai demult: ca cica mama blondei e unguroaica...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Vin Sep 05, 2003 5:10 pm

tobosare sincer sa fiu penibila a fost ea ca s-a suparat si a pus botu. intr-un grup mai mare unde se spun bancuri n-ai cum sa nu "atingi" pe cineva. daca avea minte radea si cu asta basta. crezi ca ungurii nu spun bancuri cu romanii? le si publica...asa ca n-ai pierdut nimic sau cum ar zice moshu da-o in p*** noastra :D
eyewitness

Mesajde cubu » Lun Sep 08, 2003 1:00 pm

Da mai oculare, dar uneori stai si te intrebi cum ar fi fost daca... :D Ceea ce ma duce cu gandul la alt fel de moment rusinos, care se intampla de obicei cand bei multa vodca...
indescifrabil
cubu

Mesajde memetshot » Lun Sep 08, 2003 1:30 pm

o faza super jenanta.
am ajuns iarna trecuta prin Baneasa. am stat un pic. m-am suit in 301 sa ma duc in Agronomie. Pe drum observ ca una dintre manusi era murdara cu o chestie de culoarea aurolacului. Incercand sa sterg de pe manusi mizeria aia observ ca am si mainile murdare. tot stergandu-ma imi dau seama ca pe fata sunt plin de vaselina sau ce mama ei o fi fost. m-am uitat in autobuz sa vad de unde m-am murdarit, nu era nimic de culoarea aia. Cu impresia ca toata lumea se uita ciudat la mine, dar cu speranta ca totusi nu sunt atat de jegos am ajuns in camin si cand m-am uitat in oglinda am vazut un aurolac, cam bine imbracat pentru un copilas al strazii si care mai avea si fata mea. Va dati seama ca in urmatoarele doua minute eram sub dus...
din pacate asta este doar una dintre multele faze jenante din viata mea...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Pai sa vedeti:

Mesajde deadraiser » Joi Sep 11, 2003 12:25 pm

Acu' vreo doi ani, merg eu in vizita la un prieten. Ai lui - plecati in strainatate asa ca asta chefuia de fo' saptamana non-stop (astia ai lui, oameni grei, cu bani si mai in varsta ). E, si cum afara erau numa' vreo 40 de grade, intru io-n baie sa fac un dus. Bun, pana aici nici o problema. Fac io dusu' , la un moment dat intra asta in baie peste mine sa-mi spuna ca se duce 5 minute pan' la chiosc sa mai ia ceva de baut, da' ca vine repede.
Termin de facut dusu', opresc apa, ma sterg si-am mai stat vreo juma' de minut sa ma hlizesc in oglinda nush' la ce drak, si nush' cum ma uit si vad iar clanta ca se misca, si-n momentul ala ma si reped la usa, apas clanta si-mping de usa. Asta parca nu prea voia sa se deschida, ma enervez, (credeam ca tinea el de usa) si strig: ''nu mai tine-n pewla mea de usa, boule!'' si-mping cat pot si ies afar' din baie. (S-a auzit un zgomot ceva cam ca un dulap rasturnat ). Fratilor, mai bine muream in clipa aia! In fata usii, spectacol: o baba de vreo 120 de kile, rasturnata pe spate care urla ceva cu ochii cat ceapa, pretenu' meu in usa apartamentului c-o plasa de beri in mana - si asta la fel, cu ochii cat ceapa - si io'n usa baii, gol pusca. Venisera ai lui pe neasteptate acasa.
Nu cred ca vreti sa stiti urmarea! Sau vreti? Spuneti si va povestesc! :)
Asta e!
deadraiser
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Lun Sep 15, 2003 4:04 am

In generala , era frumos , se faceau excursii pe peste tot , eu nu mergeam , ca mi-era si inca mi-e , rau pe autobuz/autocar/masina dar , se ivi o excursie in Curtea de Arges si am vrut neaparat sa merg ... Aveam cu mine cutia de pastile ( nu mai stiu de care erau ) in speranta ca o sa imi fie bine . Tot drumul am stat culcata , numai sa nu fac vreo surpriza cuiva , si a fost binisor , numai ca am ajuns in Pitesti , a oprit autocarul .. chiar in fata Muzeului nush care .. Eiiiii acolo a fost mai greu .. abia ma puteam tine pe picioare si atunci ma apuca raul :bleah: ... chiar pe pantalonii unei colege .. mai erau si roz .. A fost ingrozitor de rusinos , dar macar dup-aia nu mi-a mai fost rau ! ;h

Inca o faza ... In timpul liceului , intr-a XI-a trebuia sa plec de acasa de dimineata , de pe la 5 ca sa ajung la ore la timp . Intr-o dimineata (era primavara , pe la inceput ) , eram nervoasa , nush de ce naiba si m-am grabit , sa-l depasesc pe unu' care ma enervase .. si am alunecat pe o bucata de gheata , si m-am facut de tot kktul , mai ales ca salopeta mea albastra capata niste pete maronii si toata ziua a trebuit sa stau asa .. asta ca sa ma invat sa deschid ochii . ;a
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde jewell » Dum Oct 12, 2003 9:04 pm

unul din cele mai rusinoase momente din viata mea s-a petrecut vara trecuta. eram cu niste colegi in herastrau si io cu o prietena punem pariu cu restul ca facem baie imbracate in lac (ador sa fac baie imbracata :), asa ca eram sigura de castig). facem noi baie, si cand ies din lac realizez ca trebuia sa ajung neaparat acasa, si nu aveam timp sa ma usuc in parc, asa ca trebuia sa merg cu hainele ude pe strada. asta nu ar fi fost o problema, daca hainele mele in udate nu deveneau foarte transparente:) .si cum n-aveam sutien pe mine si decat niste chilotei minusculi, va dati seama ca n-a existat persoana care sa nu intoarca capul pe strada dupa mine. macar m-am ales a doua zi cu o cola, ca am caastigat pariul:). de atunci n-am mai facut baie imbracata decat la mare:).
jewell
Junior Member

Mesajde Sunny Morning » Vin Oct 17, 2003 1:20 pm

Tocmai o cunoscusem de citeva minute pe femeia vietii mele si eram disperat sa o cuceresc. Nu era nimic mai important pe lume decit sa-i fac impresie buna!
La un moment dat, ea imi ia mina si ma intreaba, perfida, dar totusi candida : „Sii..
tu esti destept?“ . La care am ramas cam descumpanit, neintelegind ce urmareste. Oricum, n-aveam timp de raspunsuri filozofice, asa ca i-am raspuns simplu, ca prostu’ „da“. Intrebarea urmatoare a venit si mai rapida si mai neasteptata: „ Si cind a domnit Stefan cel Mare?“. Na ca raspunsul asta, taie-ma, omoara-ma, nu-l stiam, asa cum nu stiu eu multe pe lume! Cert este ca in momentul ala, daca mi-ai fi dat un baros in cap sa ma scapi de rusine, mi-ai fi fost cel mai bun prieten, si te invitam si la o bere!
Eee, dar partea cea mai de rahat urmeaza acum; pe-acolo se afla si un prieten de-al meu, cam dobitoc de felul lui, despre a carui capacitate intelectuala tocmai facusem zeci de glume nesarate, care a auzit discutia si s-a bagat ca musca in lapte cu raspunsul corect!
Darimati-va peste mine, o, munti!
Mai ales ca nici acum nu stiu cind si-a gasit michiduta ala sa domneasca si sa-mi incurce mie viata!
I'm singing and dancing in the rain...
Sunny Morning
Junior Member

tineretzi

Mesajde proXtu » Vin Oct 17, 2003 3:34 pm

eram tanar shi ferice (prin primii ani de liceu) shi imi cazuse cu tronc o pretena de familie de'alor mei, singura shi cam de varsta alor mei :p mai direct, nu ma indragostisem io decat la modul sexual... shi in timp a devenit un fel de obsesie in sensul ca atunci cand imi bateam maimutza (shi mi'o bateam ceva) ma gandeam numa' la ea, bla bla bla. la un moment dat am zis ca asha ceva nu mai merge, shi ca trebe sa fac ceva, ca daca io vreau trebe sa vrea shi ea :D si am ticluit o scrisoare in care ii cam ziceam ce shi cum (ca nu aveam curaj sa ii spun in fatza) si am pus scrisoarea in cutia ei poshtala. am ashteptat cateva zile un semn, ceva shi nimic, asha ca mi'am luat inima in dintzi shi am mers intr'o dupamasa la ea acasa, sa vad care e treaba. am sunat, mi'a deskis in halat de baie, io am inceput sa ma balbai cum ca o iubesc shi ca i'am scris ceva bla bla bla si ea mi'a taiat'o scurt ca are probleme cu un tip de la job shi de frica nu isi mai verifica cutia poshtala, dar ca pot sa merg sa iau inapoi scrisoarea, ca ea nu o citit'o shi imi promite ca nu le spune alor mei nimic despre toata kestia shi ca de fapt nu s'a intamplat nimic. io m'am inroshit tot si am taiat'o, am luat scrisoarea (imi pare rau ca nu am pastrat'o :D) si prost am fost ca am crezut'o; noroc ca ai mei o avut destul tact sa se faca (virgula) ca nu shtiu nimic, mi'au zis abia cand eram pe la facultate, de fapt maica'mea m'o intrebat ceva de genul "deci asha, zici ca ai avut o fantezie sexuala cu pretena mea X acu' catziva ani, ai ? ;)". ce era sa mai zic shi io .... fuse shi se duse ...
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde paiacec » Mar Oct 21, 2003 5:38 pm

Era prin august anul asta la mare la Vama Veche.MIshto rau de tot!Rockeri o gramada,valuri imense, cum nu mai vazusem life niciodata,topllesiste o gramada... Se baga un prieten in apa,se baga shi al II - lea(de mentionat ca ashtia doi sunt mai plinuti nu ca mine oase pe sub piele)shi "Haide baaaaa!Ma dezbrac, imi etalez splendidele coaste pe plaja insorita si fugi spre mare.
In timpul ala insa,am avut nenorockul sa fac cunoshtinta cu unul dintre valurile alea mai sus mentionate shi a trebuit sa ma scol ca o epava de pe nisipul ud sub privirile multimii prezente.
imi venea sa fac o groapa in nisip shi sa fac pe strutzul!
paiacec

Aventurile Voinicii-lor

Mesajde PET » Joi Noi 06, 2003 11:29 pm

In urma acestui topic m-am gandit sa fac si aici un topic. Acolo s-au cam plictisit.

Aham...am dat foc la un prun, la o capitza de fan, am impins o buturuga dede sa rostogolit pana-n rau...trecand pe langa unchiu-miu...am mers noaptea pe la 12 la cimitir...de am plecat de acolo zbierand...de am sculat tot satu...am omorat o ratza cu o piatra...etc.

VOI ?

Ma luase-m in gura cu maica-mea...despre nu stiu ce subiect...la care ea imi zice :

- In piz*a matii
la care eu din reflex
- A matii !

Hmm...mi-ai dat o idee. Tip/aba/tipa/moshu vine sa deschida...si el deschide usa in interior...dar tu tragi de ea...asta chiar ar fi tare. Sa-i ti de usa ca sa nu pota sa o deschida.

Acum...chestai asa am vazut-o prin desene... (Time Squad mai exact). Iei o punga in care pui ceva SHIT si ii dai foc. O pui in fata usii la un Tip/aba/tipa/moshu care cand iese...vedee foc...si repede da cu piciorul sa-l stinga...

Chestii cu sunat la usi am facut si noi. Se formasera deja 2 grupe. Unii prin scara B...uni prin A. Si sun eu la parter...fug printre scari sa ajung la B. SI chiar atunci o vad pe vara-mea ca vine din B in A. Numa am auzit ceva de genu...MA ! TU de ce suni la usa...vin-on coa ... las ca pun eu mana pe tine... (adica pe vara-mea)

si inca ceva. La bunica-mea e bloc de 10 etaje, 2 scari. Blocu are un fel dee gaura prin el...(ca sa aveti o idee cam cum arata) unde sunt geamurile del a baie. Faza buna e ca de la etaju 6 poti sa mergi si pritre scari (adica sa treci din B in A). Ei...ne ducem noi la etaju 8...ca sa ne uitam pe geam la 7 Sa vi fazut cum se stergea...din fatza pana-n spate...

Iarna...am facut un bulgar mare mare. Defapt era baza de jos a unu om de zapada. Dar era mare...pe bune ! Si l-am pus pe linia de tramvai. Adica intre linii...bai...dar sau mai chinuit aia sa-l ia....si trageau..au iesit calatorii...impingeau...si era si tare nu gluma...

Chestii cu posta mai faceam si noi. Am gasit odata... :

"Elevul X nu se pregateste la scoala si nu-si face temele. Va rugam sa va prezentati la scoala.

Dirigintele"
(sau ceva de genu)

haha...ce am patit in clasa a 2-a.
Aveam un moliu in clasa. Era si repetent. nu vorbea...statea doar in banca...rar mai iesea pe coridor de se ducea la buda. Ei...si-l vad eu ca vrea sa intre in clasa...pac...inchid repede usa si tin de ea. Brusc...o fortza enroma incepe de trage de usa...si eu trag sa rezist...dar neah...n-am rezistat. Dar in mintea mea..."CE FORTA ARE ASTA... ". Cand se deschide usa...apare invatatorul...

Era intr-o joi. Tot prin cl a 2-a. Veneam acasa...si chiar in casa de pe colt care are gart transparent (adica gard cu gauri ) ma uitam la puii de caine din curte...si mergeam...si mergeam...si ZBUF. In mintea mea "Mama ce tare e asta" la care zic..."Pardon!" Cand colo era stalpu.

Ah. Sa intamplat ca au schimbat lacatu mare de la beci. Ca facea fitze...si ni l-au dat noua. Si...hai sa-l punem la unu la bicicleta. Era noaptea pe la 11...si cum mergeam noi sa cautam bicicleta...vedem la scara ununi bloc...doua inele. Ini pe usa care nu se deschided si unu pe aia care se deschide.

A doua zi dimineata...politia cu girofaru...si 2 lacatusi taiau de zor...

Tot la bloc la bunica-mea...vara...ora 7 serara...intru in casa ... cand deodata...ZBUF ! Mai...iar au dat astia cu PETarde in scara blocului. A dua zi cand sa merg la scoala dimieata...o iau pe scari. SI cand vad...la etaju 1 pe plafonu de deasupra intrarii in scarii....era o femeie...creieru era putin mai la dreapta...cap nici nu stiu daca mai avea...

cu vomitat am avut o intamplare super tare. La gradinita...ne pegateam toti de masa...si inaite de masa mergeau felete apoi baietii (la baie) si cand sa mearga baietii...vomita unu chiar in camera de mese...toata lumea...waii....sa vada...bruuua....inca unu...4 au fost in total

Eu in clasa 1 m-am cacat pe mine. A zis invatatoarea ca in timpul orelor nu mai avem voie la baie. Dar deja era nervoasa..asa ca...m-am tinut...m-am tinut...apoi a zis ca dam lucrare. Iar eu cand dadam lucrari trebuia sa merg tot timpu la baie. Fie lipsa mica...fie lipsa mare. SI ma tin...ma tin...dar m-am mai rezistat...sa fi vazut. Pana in ciorapi sa dus !

Anu trecut. Profa de info ne-a rugat sa caram niste monitoare din vechiul laborator. Prostalau clasei ia un monitor...la care profa :

"Ai grija sa nu-l scapi"...

La care noi :

Jup ii tracem pantalonii la prostalau.
NO MA.AM
PET
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Mar Noi 11, 2003 1:16 pm

La un turneu de tenis, tocmai luasem in mod rusinos bataie de la o novice care de-abia putea tine racheta in mina! Nervoasa la culme in ce hal de delasare m-am putut afla, m-am scuzat la colegele de club ca nu mai pot ramine la masa si am plecat spre casa. Pe jos!...ca sa ma mai linistesc! Degeaba, asa de tare tremuram de nervi, incit, la urmatoarea masina care a trecut pe linga mine claxonind, nu m-am putut stapini sa nu fac niste semne extrem de obscene si sa-i bag in p**** mamii lor de obsedati sexuali!
Dupa vreun kilometru m-am mai linistit, am inceput sa gindesc mai limpede, si mi-a venit brusc in cap de unde stiam masina respectiva. Erau colegele mele, cu antrenoarea de tenis, mergind la masa in oras! Nu vrusesera decit sa ma salute!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde Nanuka » Joi Feb 12, 2004 8:53 am

Am avut parte de multe momente rushinoase la viata mea..si majoritatea s-au intamplat la bautura..

Faze de genu ..umm la discoteca sa fac un pas in spate si din cauza ebrietatzii sa cad direct in cap pe ringul de dans..si cea mai ridicola chestie a fost cand ma dadeam super tare si dansam pe o boxa cand la fel am cazut... ba mai mult s-a intamplat sa am si slitzu desfacut......

Mi s-a intamplat si-aici in Montreal..cand iesheam de la club..eram super dizzy..m-am impiedicat pe scari din cauza tocurilor..wowwwwww..totzi care stateau in line up m-au vazut..m-am inroshit toata..dar ma rog ca diferenta este ca m-au aplaudat in loc sa rada..zicand woohoo you go girl..ce marfa s-a distrat tipa..e frumos aici..mergem si data viitoare..

Prin generala ma apuca boala sa fac vocalize in lift...stateam la etaju 8..in bloclul ONT pe Magheru mai exact..si aveam un harb de lift asa incat facea cam vreo 10 min pana jos...puteai sa-ti faci toaleta in el..sau mai stiu eu ce..

Am inceput sa fac sopraneeee si sa-mi exersez vocea de lebada..cand la parter ma trezesc cu o multime de oameni aplaudandu-ma...woohooo..wow m-am simtzit extrem de prost..:P

Faceam dragoste cu ex prietenul pe bancheta din spate a mashinii..unde din nefericire ne prinde garda..am incremenit vazand mashina de politie langa noi..ma rog ca n-am patit nimic..aveam actele la mine:D...

O alta faza ..la piscina cand iesi din apa..se intampla sa iti mai iasa sanii pe-afara...aww am patit-o de multe ori...m-am invatat mine..sunt atenta acum:)...

Sunt mai multe, dar acum mie somnik..

Cam atat,

Va pupacesc..
Nanooky:)
Nanuka

Mesajde Mr Teo » Joi Feb 12, 2004 9:23 am

Ba eu ca faze am mai multe da mentionez numai doua.
O ora de dirigentie cand diriga vroia sa ne scada notele la purtare si toata clasa tacea da eu am ras toata ora(era sa am probleme dar cum eram cel mai bun la invatat nu am patit nimica).
Al doilea ar fi cand bateam maimutza si am descoperit ca doua tipe stateau pe drum si se uitau la mine(uitasem ca era geamu deschis. De ce sa faci se mai intampla).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Feb 12, 2004 11:52 am

Ma indragostisem io pan clasa a 5-a, a 6-a de o pizda cu un an mai mica decat mine, da care era super buna. Ei si io, fiind foarte prost pa vremea aia, sufeream in tacere pe altaru iubirii pulii, deorece diva n-avea ochi pt. mine. In schimb eram f. buni prieteni. Imi era suficient s-o vaz o data pa zi sa fiu fericit. Ma pune dracu intr-o zi sa-i spun unui prieten da iubirea mea secreta. Nici pana azi nu stiu ce poola mea o facut omu ala(cred ca o chemat-o undeva in numele meu si io povestit tat felu de prostii), cert e ca la urmatoarea intalnire tipa m-a facut porc si imputit etc. Io am fost distrus de rusine. Nici nu mai mergeam pa la scara ei, ne ocoleam reciproc si nici pana azi nu vorbim unu cu altul.
Am mai vorbit o singura data la un chef al unui prieten comun, cand ea a incercat sa-mi explice, ca nu-i place de mine, ca nu-i ea de vina ca nu-i place de mine, ca daca as avea o freza mai la moda si urechile nu stiu cum...Am crezut ca mor de rusine. O puteam omori fara regrete pt. penibilitatile alea pe care mi le servea. Bag poola, de ce v-am povestit toata porcaria asta?
Da sincer rusine mai mare , care sa se intinda pa ani de zile, n-am mai patit in viata mea.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

De a face...

Mesajde Aurolacul » Joi Feb 12, 2004 9:15 pm

Cu Maimutza. Cand aveam vreo 14 ani, bunicamea m-a prins batand maimutza la ea odata in ultima camera(din apartamentu' ei), eu rusinat, sa-mi pun pantalonii, da ea nici parca nu m-ar fi vazut. Dar tot m-am simtzit foarte prost.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Vin Feb 13, 2004 12:06 am

;s cand aveam vreo 7-8 ani mi-a venit ideea geniala sa o rog pe matusa mea cu care ma intelegeam super bine sa-mi faca si mie o poza mai faina.cum n-am avut niciodata.... si eram dezbracata complet asa cum am iesit din cada :lol: si exact asa cum eram m-a pozat... toata lumea care a vazut poza aia radea de mine si acum din pacate e in albumul familiei chiar pe a doua pagina:((
si partea nasoala e ca prietenul meu cotrobaia prin sertarele mele si a dat de album... cand a vazut poza aia a inceput sa rada cu lacrimi ...de nu se putea opri..... imi venea sa-i dau cu albumu ala in cap...tot ce imi doresc este sa distrug acel album.. sa nu mai ramana nimic din el... dar daca indraznesc o sa intru in mare conflict cu ai mei.... ;P
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde baixinho© » Dum Apr 04, 2004 9:32 am

ieri, dupa 3-4 ore de facut gled, pus faianta (in adevaratul sens al cuvantului) si decojit peretii intr-un loc bine determinat in spatiu si spatiu, am luat-o catinel spre casa sa ma uit la calificarile MP al Bahraimului. ma gandisem sa iau metroul de la Iancului, cand mi-am adus aminte ca prin respectiva zona este o shaormerie aflata sub tutela unui amic de-al meu cu care ma vad ce-i drept mai rar. intru in locatie si vad la masa doua bunaciuni foarte bune, iar la tejghea doi indivizi. stapan pe siatuatie, imi dau drumul la gura:
- ce se executa aici?
- (unul dintre cei doi indivizi de la tejghea): se fac shaorme.
- asta stiu, dar nu vad nici o miscare la voi. hai, o shaorma la mine. si mai repede, ca trebuie sa ajung repede acasa sa vad calificarile la Formula 1.
s-apuca unu dintre cei doi indivizi de treaba si dupa vreo 30 de secunde intreb:
- serban nu este la munca? (serban fiind un vecin de bloc care lucra acolo)
- serban nu mai lucreaza aici.
- dar bobo (omu care tinea shaormeria) vine azi?
- nu, ca s-au schimbat patronii.

in secunda doi imi venea sa ies pe usa si sa-mi bag ceva in sea de shaorma. probabil ca aveam o fata de oropsit al soartei, ca cei doi indivizi radeau intr-un hal fara de hal, iar cele doua bunaciuni foarte bune de la masa (care am constatat ulterior ca erau patroanele) se tineau cu mana de burta. a lor.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Weet-weet » Dum Apr 04, 2004 4:33 pm

Dupa ce am terminat liceul , am inceput sa lucrez ... Lucram noaptea , de mlte ori , si aveam prea putin timp sa ma odihnesc . S-a intamplat odata sa am vreo 48 de ore nedormite .. nu am putut merge acasa sa dorm un pic , a trebuit sa merg la cheful unei prietene , sa o ajut sa faca pregatirile etc ... Eram terminata de oboseala , dar am stat acolo .. pe la 5 dimineata , am reusit sa ma asez si eu , pe un fotoliu si nu mi-a luat mult pana sa atzipesc ... Prost moment , mi-au facut aia poza si m-au shi prins cu gura deschisa , m-am simtit ca dracu' ... ;a
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Agent_NSA » Mar Apr 06, 2004 10:14 pm

una dintre cele mai nasoale faze care mi s-au intamplat si de care imi aduc aminte mi s-a intamplat acum cativa ani cand ma intorceam de la niste cursuri de "Karate" impreuna cu niste prieteni.Am trecut peste un pod peste Crisul Alb din oras ni ne-am gandit sa-i speriem unui pescar pestii.Zis si facut am luat niste bolovani si fiecare a lansat... Gata l-am distrus pe ziua aia. Chestia nasoala e ca un alt tip care pescuia pe partea cealalta a podului nu a gustat gluma si a urcat sa ne paruiasca...Cu toate karatele noastre am stat si am incasat.
Am vazut mai apoi ca tipu era cam mut si la propriu si la figurat! :-?
Agent_NSA
Junior Member

Mesajde wwritza » Mar Apr 13, 2004 1:47 pm

Cand am implinit 21 de ani, am invitat cativa colegi de facultate la o bere in Hollywood music and film caffe, ala vis-a vis de Panipat. Un prieten mi-a facut cadou un papitzoi d-ala Modellino, umplut cu un praf alb (..nu, nu erau droguri .. :j ) Si dupa cateva beri...tot modeland eu la modelino, imi bag unghia in el ( la propriu) Si toata faina sau ce naiba era in el se revarsa pe masa si pe mine. Eu fiind toata imbracata in negru....nu-i greu de imaginat cum aratam. Dar deja eram dupa cateva beri si toata lumea, aparent, s-a distrat si se radea copios. Mai putin bietele ospatarite care au trebuit sa curete cu aspiratorul imediat.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde piratul01 » Dum Iul 25, 2004 7:09 pm

iata ca ieri citeam tot topicul acesta si ma prapadeam de ris si mi-am adus si eu aminte de o intimplare - se face ca eram in facultate si pornisem o mica afacere (din anumite puncte de vedere putin cam ilegala :) ) - aflase si un tip, spre virsta a 3-a, si imi spune ce doreste - nu intru in detalii, dar din prima clipa nu mi-a placut tipul - comportamentul lui ma refer si ma gindeam ca e cam tupeist - adica cel putin din punctul de vedere al citorva fraze pe care mi le-a zis (nu are rost sa vi le spun). In fine, pur si simplu nu mi-a placut de el, iar la citeva zile a revenit, dar nu am mai vrut de a face cu domnia sa. M-a tot sunat, e-mailuri, eu nimic - eh, dupa vreo luna, navigind pe net, aflu cine era tipul - ditamai omul in stat, membru al unul partid, in parlament, membru al multor comisii (printre care si culmea, nu stiu ce comisie de cultura :) ), cu zeci de articole publicate, etc, etc - eh, acum sa nu imi bag eu unghia in git? M-am tot gindit si l-am sunat sa imi cer scuze - pentru mine acesta a fost un moment foarte rusinos - si dupa reconcilierea de rgoare, ne-am zis noapte buna :) - asadar, iata, cit de mult pot insela aparentele.
piratul01
Junior Member

Mesajde DeathBride » Dum Iul 25, 2004 8:44 pm

pai eram intr-o excursie cu clasa si ma atacat o vrabie si a trebuit sa suport atatea glume proaste ...pe drum la intoarcere au facut si un cantec cu asta ~)
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
DeathBride
Junior Member

Mesajde Lea » Lun Iul 26, 2004 10:58 am

Cand am facut o sceneta (nu mai stiu cum se numea, dar este sigur ca era ceva despre iarna) cand trebuia sa fim fulgi de zapada. Printre cei care ii interpretau pe fulgii de zapada eram si eu. Trebuia sa fim imbracati doar in chiloti daca eram baieti si doar cu bustiera si chiloti daca eram fete + o chestia foarte pufoasa rotunda, peste! Cand am inceput sa dansam in fata tuturor pe scena (in fata parintiilor, profesorilor si a colegilor care nu au jucat in seneta etc.) mie mi-a cazut chestia "pufoasa" si am ramas in chiloti si bustiera mi s-a rupt putin! Mi-a fost foarte rushine! Mai ales ca toata lumea a ras cu burta in sus!!! ;P :lol: :-S~p
Lea
Junior Member

Mesajde valbog » Lun Iul 26, 2004 2:29 pm

Cel mai rusinos moment din viatza mea a fost acum cativa ani am vrust sa prin un tramvai care era in statie iar eu alergam pana la el! In fine....amajuns chiar cand trebuia sa plece si m-a prins intre usi cu o mana si un picior afara iar eu ma zbateam sa scap din stransoarea lor! Am crezut ca mor de rusine mai ales ca oamenii se uitau la mine cum eram disperat! Cand a oprin la statia urmatoare m-am dat jos cu toate ca nu trebuia sa cobor acolo dar mi-am zis ca decat sa stau in tramvai si sa-i vad pe aia cum rad pe sub mustata de mine mai bine astept pe urmatorul!
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde nodingat » Lun Iul 26, 2004 6:20 pm

a trebuit sa-l ajut pe unu' dintre apopiatzii mei, sa-i tzin locul la o negociere, cum nu aveam experientza in domeniu m-a linishtit spunandu-mi ca o sa-l insotzesc pe unu' dintre asociatzii lui, eu netrebuind sa fac altceva decat act de prezentza.
plecat dimineatza io si asociatul din buc spre sinaia (unde urma sa aiba loc negocierea), din conversatzia cu asociatul am intzeles ca urma sa ne intalnim cu cineva f. important pt firma lor. pe drum astuia ii tot suna telefonul, mai intai sotzia, pa urma fiica, iar sotzia, la un moment dat mi-a dat-o pe fiica-sa la telefon sa-i confirm cat de frumos e drumu' si cat de prudent conduce, sa nu-shi mai faca ele griji... ma rog, mi s-a parut mie cam exagerata povestea da nu i-am dat atentzie.
odata ajunshi in sinaia mergem sa-l intalnim pa tipu' important, birou de birou, secretare de secretare, costum de costum, tot tacamu' de om important, se simtzea o oarecare tensiune, tipu' creca avea de 2 ori varsta noastra.
nici nu apucam sa inchegam o conversatzie cat de cat ca-i suna iar asociatului telefonul, raspunde, se balabaie, se inrosheste, se balbaie iar, se albeshte si pa urma ii intinde telefonul tipului important shi-i spune:
" - D-le icsulescu, va rog sa ma iertatzi, e sotzia la telefon shi nu ma crede c-am venit cu treburi in sinaia, ii putetzi spune d-voastra cateva cuvinte?" dupa care-i intinde telefonul, tipu important ia telefonul:
" - Alo!... alo!... alo m-auzitzi?... A inchis cred" shi i-l da-napoi.
a trecut ceva timp de atunci, mie si-acum cand imi aduc aminte mi-e rusine doar c-am asistat, cand incerc sa ma pun in pielea asociatului mi se face rau... :w
nodingat

Mesajde Kayla » Mar Iul 27, 2004 1:38 pm

Cel mai rusinos moment din viata mea a fost in clasa a sasea. Eram in limba dupa unul de la cls a saptea, clasa vecina. Nu stiu ce m-a traznit pe mine sa-i zic despre pasiunea mea prietenei mele Ioana. Trebuie mentionat ca Ioana era nebuna scolii. A doua zi aveam sport. Ma duc eu la ora si cand ies, toata clasa respectivului ma astepta la usa, inclusiv el. Ioana ii spusese, iar el dusese vorba mai departe la toata clasa. Nu mai spun ca pe urma a aflat toata scoala si colegele lui au continuat sa ma intrebe daca imi mai place de el pana au terminat ei cls a opta. La momentul respectiv imi venea sa intru in pamant de rusine, mai ales ca eu sunt si o fire mai timida... Ce ma enerveaza este ca dupa vreo luna imi trecuse "marea pasiune", in timp ce glumele au continuat 1 an si jumatate. Acum rad cu pofta cand ma gandesc si cred ca este una dintre povestile cele mai amuzante pe care le stiu. So... thanks Ioana! :@)
Kayla

Mesajde WildDancer » Sâm Iul 31, 2004 11:31 pm

cel mai macabru moment a fost atunci cand aveam vreo 10 ani si am ingropat de vie o pisica.asta nu-i tot:i-am facut inmormantare (unu' era popa,altul dascal,altii sateni etc)...dupa 7 zile am hotarat s-o dezgropam,dar ne era frica ca nu care cumva sa sara pe noi si sa ne muste sau sa ne zgarie :)) (stiu ca nu-i de ras,dar s-a intamplat deja,ce sa mai fac acuma?!) :))
WildDancer
Junior Member

Mesajde shakti » Dum Aug 01, 2004 10:52 pm

eu am fost cam acum o saptamana la arad la un prieten. nu mai dormisem de cateva zile si in ziua respectiva eram hotarata sa dorm.am mers la prietenul respectiv acasa fiecare s a culcat pe partea lui de pat , ne am spus noapte buna si dai cu somn.dupa cateva ore ma trezesc speriata peste prietenul respectiv pupandu l cu mare foc...cand am deschis ochii si am vazut ca e el langa mine m am speriat si i am zis"tu erai?scuze am crezut ca era altcineva. scuze!" m am intors cu spatele si m am culcat la loc.a doua zi nu am vrut sa ma mai trezesc de rusine:)
don t hate me....
shakti

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Aug 02, 2004 12:13 am

Imi mai amintesc ca o data cand eram mica, au plecat ai mei de-acasa si m-au lasat pe-afara fara cheie, fara nimic ca sa pot intra in casa. Si, dupa o vreme, ma trece treaba mica...:D Ma tzin eu, dar pana intr-un moment cand m-am hotarat(proasta idee) si m-am dus sub un balcon si mi-am dat drumu! Ala era fatza-n fatza cu parcarea si acolo jucau fotbal niste baieti, care m-au vazut. Cred c-au ras aia de mine vreo saptamana si au mai aflat inca catziva.:mad:

Si inca ceva: cand am luat 4 in teza la romana in clasa a saptea am crezut ca mor nu alta! :cry:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma