CASA vs. Rebel vs. Familia vs. Urban vs. Hades
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
CASA vs. Rebel vs. Familia vs. Urban vs. Hades
Care credeti ca va sparge targu cu albume?
Eu unul sunt de impresia ca Mafia nu mai au credibilitatea(sic?) care au avut-o de pe vremea "dupa blocuri". CASA are niste artisti foarte mediocri, cred eu, iar singurul lucru care va propulsa macar CASA va fi noul album mafia, care din timp ce-l are pe DJ Swamp, va trebui sa faca ceva bun.
Rebelu' e iarasi ciudat. Parrazitii sigur vor avea vanzari, iar albumele solo iarasi cred ca vor face razie. Cat despre Deceneu/Raku (parca si ei sunt acolo, nu?) eu cred ca, vorbind in context calitativ, ei vor avea mai mult success.
Familia suna foarter promitator. Varu-miu a fost la un recording session, si cica Baxter i-a aratat niste negative de te lasau masca. Influente arabice/spaniole. Foarte interesant. Cat despre Familia, sper sa scoata un "familiarizeaza-te 2", adica muzica sa fie la acelasi nivel cu lirica. (multi o sa zica ca lirica e de doi bani, si refacuta, insa albumul ala a combinat fff bine muzica cu lirica).
Urbanu cred ca o sa aiba vanzari destule, plus ca nici nu se poate spune ceva negativ despre calitate. Proiectu' Verde din cate stiu tre' sa iasa, si parca si K-gula si CTC au albume pe drum, nu?
Iar Hades sper din tot sufletul sa aiba vanzari multe, pentru ca au niste artisti fff buni (Ad Literam, KST, Essentzial, Kombat). Cel putin, Ad Literamu' are un sound nemaiantalnit pe plansa hh din ROmania.
Deci eu zic asa:
Vanzari: Rebel (Parazitii sunt o trupa cu posibilitati de marketing imense), Familia, CASA (casa dupa familia pt ca au numai un album de marca...a Mafiei), Urban, Hades.
Calitate (liric si muzical vorbind): Urban, egal intre Familia si Rebel (decat daca Deceneu si Raku scot ceva, atunci Rebel ia locu' doi direct), Hades, CASA.
Cam atat. Astept sa vad ce crede lumea.
Eu unul sunt de impresia ca Mafia nu mai au credibilitatea(sic?) care au avut-o de pe vremea "dupa blocuri". CASA are niste artisti foarte mediocri, cred eu, iar singurul lucru care va propulsa macar CASA va fi noul album mafia, care din timp ce-l are pe DJ Swamp, va trebui sa faca ceva bun.
Rebelu' e iarasi ciudat. Parrazitii sigur vor avea vanzari, iar albumele solo iarasi cred ca vor face razie. Cat despre Deceneu/Raku (parca si ei sunt acolo, nu?) eu cred ca, vorbind in context calitativ, ei vor avea mai mult success.
Familia suna foarter promitator. Varu-miu a fost la un recording session, si cica Baxter i-a aratat niste negative de te lasau masca. Influente arabice/spaniole. Foarte interesant. Cat despre Familia, sper sa scoata un "familiarizeaza-te 2", adica muzica sa fie la acelasi nivel cu lirica. (multi o sa zica ca lirica e de doi bani, si refacuta, insa albumul ala a combinat fff bine muzica cu lirica).
Urbanu cred ca o sa aiba vanzari destule, plus ca nici nu se poate spune ceva negativ despre calitate. Proiectu' Verde din cate stiu tre' sa iasa, si parca si K-gula si CTC au albume pe drum, nu?
Iar Hades sper din tot sufletul sa aiba vanzari multe, pentru ca au niste artisti fff buni (Ad Literam, KST, Essentzial, Kombat). Cel putin, Ad Literamu' are un sound nemaiantalnit pe plansa hh din ROmania.
Deci eu zic asa:
Vanzari: Rebel (Parazitii sunt o trupa cu posibilitati de marketing imense), Familia, CASA (casa dupa familia pt ca au numai un album de marca...a Mafiei), Urban, Hades.
Calitate (liric si muzical vorbind): Urban, egal intre Familia si Rebel (decat daca Deceneu si Raku scot ceva, atunci Rebel ia locu' doi direct), Hades, CASA.
Cam atat. Astept sa vad ce crede lumea.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
/
-
muffinass - Junior Member
hehe
nu vreau sa iau nici o parte, dar fiind membru e logic sa imi reprezint "FAMILIA". Muffinass, ai dreptate in legatura cu baxter, ce face omul ala n-am cuvinte. O sa auzi unul din beat-urile alea "arabe" pe albumu meu. Deocamdata nu s-a vazut mare lucru din partea "Familiei". Totul o sa inceapa cu albumul celor de la Codu Penal. Atunci se va vedea diferenta. Cand vb de muzica si de industria muzicala trebuie sa te gandesti la creativitate si la productie. Fiindca nu conteaza numai sa ai MC's buni daca muzica pe care canta ei lasa de dorit. Insa tot ce va iesii "FAMILIA" de acum incolo va fii pe gustul tau muffinas: muzica sa rupa si lirica sa te faca sa simti ce zice mc-ul respectiv. "Este o noua era".
Oricum, nu in ultimul rand sper ca acelasi scop il au si restul de familii mentionate in sondaj. Cu cat e competitia (muzicala) mai tare cu atat o sa ascultati cat mai multa muzica buna. Cu atat mai mult se va ridic hip hop-ul in Romania. A venit vremea ca fiecare sa facem cate ceva, publicul a asteptat destul.
Pace.
Oricum, nu in ultimul rand sper ca acelasi scop il au si restul de familii mentionate in sondaj. Cu cat e competitia (muzicala) mai tare cu atat o sa ascultati cat mai multa muzica buna. Cu atat mai mult se va ridic hip hop-ul in Romania. A venit vremea ca fiecare sa facem cate ceva, publicul a asteptat destul.
Pace.
-
n3aGabitz - Junior Member
Promovare... cine va avea parte de ea, va avea parte de vanzari si asa mai departe. Prefer sa nu-mi dezvalui votul (lol), pentru ca momentan am o parere foarte subiectiva si foarte influentata ("stiu eu ce stiu.." haha). Va spun ca albumul BUG va rupe tot din START, pentru curiosi, Swamp va fi prezent pe toate piesele, etc. Le urez multa bafta celor de Urban Records
. Pe Parazitii sunt foarte suparat (cine e fan BUG si a fost la un concert Para de curand... stie), la fel si pe La Familia.

- ckride
- Junior Member
Hmmm...
Cam greu de spus. Urban are multe proiecte, finalizate chiar, dar nu shtu d c nu mai scot odata. Albumele care se trag acolo au fost trase si re-trase. Rebel ii are ca artisti pe Parazitii, Raku si Pacha Man. Parazitii cu Pacha au vanzari mari. Raku nu se stie nimik de albumu lui. DOX cu Cheloo scot acum un album care este super tare. Hades, saracutzi, au artisti buni dar vazari foarte putzine. FAMILIA sincer nu stu nimik. negativele de pe ultimul album "Punct si de la Capat" sunt f. bune. Oricum o sa aibe success pe piatza. CASA nu cre ca se va ridica. Prea slabi artisti dacolo...
Skee-Lo RULEZ!
-
m0l0z - Junior Member
omisiuneh
NU ca sh vrea sa critic peh cel caare a facut acest sondaj cu intrecerile la vanzari intre case de discuri shi concurentza dintre ele dar cred ca s-au omis daca nu ma inshel ceva case de discuri putea nu kiar asha mari dar totushi....shi aici vb. despre facem records(la care ai sau a fost raku nush) shi paracah mai ai unah....shi anume vulgar records,despre careh nu shtiu prea multeh,dar care existah de ceva timp(nushtiu de cand).Cam atat despre astah.Paceh
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
mai
e o diferentza mare intre celelalte case si noi )adica hades) ... noi nu functionam din pdv legal...nu ne-a ajutat nimeni cu nimic...n-am avut nici un sponsor in spate ...si nici vreao casa de discuri mare dispusa sa ne ajute intrun fel ... tot ceea ce am facut(e drept f putin) ...am facut-o pt ca iubim hiphopul .... nu ma intereseaza asha de mult (atat pe mine cat si de restul artistilor hadesrecords) vanzarile ..... noi vrem doar ca lumea sa stie ceea ce facem....pentru ca avem ceva de comunicat...de asta ne-am apucat de muzica asta ...puteam doar sa ramanam la statutul de ascultatori .... poate daca am avea posibilitatle celorlalti poate ar iesi ceva mult mai bun ... ce ne propunem de acum incolo ??/ omuzica care sa sune ca afara (si aici ma refer la hip hop-ul clasic) ...poate veti fi surprinsi de materialele pe care le veti auzi in continuare de la noi (eu chiar sper sa fiti::))) .... anyway eu urez bafta tuturor in incercarea de a face ceva in muzica asta....si imi exprim admiratia (din pdv al sound-ului la nivelul si in felul in care imi place mie ) pentru 2 trupe de l;a noi:" Pirats Klan si CTC .... poate o sa-mi atrag multi dusmani din nou pentru ce voi zice in contiunuare...dar trebuie sa asculti muzica de afara ca sa poti face ceva bun si sa o si intelegi .... dupa parerea mea restul mai trebuie sa asculte inainte sa aiba intr-adevar ceva de spus...that's my opinion gusturile nu se discuta
Pace si asteptati ce va scoate si hadesul pe piata cu ajutorul VULGAR RECORDS (kst-276, cortes si veritasaga) .....
Proiecte de viitor---- doamneee cat de multe sunt .... dar nu va spun ce si cand... sa fiti surprinsi hihi:)) ...... orikum nu cred ca vom avea alt target decat ascultatorul clasic de hip hop (care va jur eu va fi incantat ... de ce se va intampla .... din pdv sonor:) ... si inca ceva asta chiar trebuie sa anunt....va fi scos si un album - compilatie cantat in limbi straine... nu trebuie sa dezamagim fanii de peste hotare
PP)
pace
Pace si asteptati ce va scoate si hadesul pe piata cu ajutorul VULGAR RECORDS (kst-276, cortes si veritasaga) .....
Proiecte de viitor---- doamneee cat de multe sunt .... dar nu va spun ce si cand... sa fiti surprinsi hihi:)) ...... orikum nu cred ca vom avea alt target decat ascultatorul clasic de hip hop (care va jur eu va fi incantat ... de ce se va intampla .... din pdv sonor:) ... si inca ceva asta chiar trebuie sa anunt....va fi scos si un album - compilatie cantat in limbi straine... nu trebuie sa dezamagim fanii de peste hotare

pace
-
Kombat - Junior Member
...
N-am pus facem records, ca din cate am auzit s-au retras momentan. (parca era pentru sa-i ajute pe cei de la Urban?)
Iar vulgar, nu stiam multe de ei, decat ca ii vor scoate pe Hades pe piata. Oricum, eu unul as vota Hades pt Vulgar.
Apropos...stie cineva daca noul Ad Litteram va iesi pe piata pana la sfarsitul lunii?
salutis
Iar vulgar, nu stiam multe de ei, decat ca ii vor scoate pe Hades pe piata. Oricum, eu unul as vota Hades pt Vulgar.
Apropos...stie cineva daca noul Ad Litteram va iesi pe piata pana la sfarsitul lunii?
salutis
/
/
-
da
ad litteram-stalpul societatii ..albumul 2 este gata si momentan se lucreaza la coperta lui.... inca nu se stie sigur cand va iesi..este foarte posibil sa iasa tot pe filiera Vulgar records..dar nu este inca nimic sigur....orikum pentru cei interesati este un album cu foarte multi invitati si foarte variat ca sound....eu zic ca merita ascultat
pace
pace
-
Kombat - Junior Member
Eu am votat Hades Records, pentru ca stiu cat de greu e sa lucrezi fara bani si sprijin substantial si mai ales pentru ca multi din artistii de acolo sunt foarte talentati. E adevarat, elita s-a cam strans pe la Urban Records (care suna cel mai bine) si Rebel Music, dar nici Hades-ul nu trebuie uitat, ci, dimpotriva, promovat, popularizat. Sper sincer ca alianta cu Vulgar sa dea in sfarsit rezultate bune!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
.......
deocamdata primul material care va face o diferenta in sound va fii din partea CASEI, si este vorba de albumul BUG Mafia. Vreau sa precizez ca nu sunt FAN al trupei insa din ce mi-au zis amici de-ai lor...albumul este "la un alt nivel"...atat din pt. de vedere al MUZICII cat si al LIRICII. (oricum cei care nu au suportat mafia...nu cred ca albumul asta va face o diferenta..deoarece adevarul e ca lumea e proasta si incapatanata mai ales...ca sa numai zic ca romanu e HATER..deci poate sa faca tataee si piesa cu Dre ca e tot degeaba ptr unii). Alte doua materiale care vor avea de spus multe sunt materialele Codu Penal - In Familie, si Cheloo - Sindromul Tourette. Va asigur ca ambele albume vor avea chestii neasteptate pe ele. Oricum eu atept albumul lui K-gula in continuare....care cu cat trece mai mult timp cu atat sper ca va fii mai bun...ca sa numai zic de albumu trupei lu kombat ptr care l-am felicitat deja. Dupa mine toate aceste "familii" vor contribuii mult ptr hip hop-ul romanesc. Totul depinde de fani, cu atat mai putina ura cu atat mai mult hip hop.
pace
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
e bine daca se face treabah
nu ma intereseaza cine vinde mai mult
ma intereseaza sa se faca treaba
tot ce se va scoate de la toate casele astea rap voi cumpara si voi asculta tot
si nu voi face nici un fel de critica la adresa albumelor, compilatiilor, videoclipurilor etc. nu voi spune decat ca e misto si ca trebuie cumparat ( original binenteles)
acum ascult Komplot sub Terra piesa Bounce e super belea mai ales negativul
(Kombat fa ce faci dar fa videoclip la melodia asta ca merita)
ma intereseaza sa se faca treaba
tot ce se va scoate de la toate casele astea rap voi cumpara si voi asculta tot
si nu voi face nici un fel de critica la adresa albumelor, compilatiilor, videoclipurilor etc. nu voi spune decat ca e misto si ca trebuie cumparat ( original binenteles)
acum ascult Komplot sub Terra piesa Bounce e super belea mai ales negativul
(Kombat fa ce faci dar fa videoclip la melodia asta ca merita)
-
Neddy - Junior Member
in ceea ce priveste urban, pot spune ca in sfarsit PV-ul este gata cu tot cu primul clip destinat promovarii acestui proiect. au fost filmate doua, insa unul va intra doar pe net. cam in 2 sapt. ne apucam si de al trei-lea semnat.......
CTC. din cate am inteles pe la sfarsitul luni se va putea gasi pe piata. de data aceasta este cam 99% sigur ca se va produce lansarea PV-ului. va mai pot spune ca nu va dezamagi absolut deloc. cam in 3-4 zile si site-ul http://www.urbanrecords.ro va putea fi vizitat in intregime, iar de acolo veti putea afla mult mai multe. sa dea dumnezeu sa fim cat mai multi pe piata si sa existe o mare concurenta, in a face cat mai multa muzica de calitate (sound, versuri........). din cate observam apar tot mai multi ce isi doresc acest lucru. deci miscarea creste, incet dar foarte sigur.
peace to all ya.
K-gula.

peace to all ya.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
noi aparitii REBEL MUSIC
Cam prematur acest topic. Dupa parerea mea, hai sa facem toti cate 100.000$ fiecare si dupa aia sa ne apucam de sondaje care e mai tare. Oricum, pentru mesajele de mai sus legate strict de miscarea rap, NEDDY si K-GULA sunt nominalizati de mine la categoria "ASA DA"!
In alta ordine de idei:
1. SABOTAJ (compilatie)
De cateva zile a aparut pe piata compilatia SABOTAJ produsa de REBEL MUSIC. Desi nu este o compilatie de hip-hop, acesta detine o bucata insemnata din tracklist: PARAZITII, PACHA MAN, LA FAMILIA, ANONIM, TERENTE, BITZA si R.A.S.A., toti fiind artisti ai label-ului, cu exceptia "familistilor" care sunt doar manageriati.
2. PARAZITII feat.LARRY FLINT - JOS CENZURA (single)
Cu o mica intarziere datorat volumului mare de lucru a echipei de avocati in ce priveste coperta, acest single PARAZITII va fi mai mult o campanie preamult provocata de unii. Despre acest proiect as putea sa va scriu/vorbesc la nesfarsit. As mentiona doar featuring-urile: Larry Flint (Hustler), Andrei Gheorghe, Mircea Toma (Academia Catavencu), La Familia, Radu Mocanu (B1TV), Andrei Despot (VDV) si Jean-Lorin Sterian(Playboy). Urmeaza clipul pe tv intr-o saptamana.
3. CHELOO - SINDROMUL TOURETTE (album)
Albumul solo de debut al lui CHELOO. Desi e gata de cateva saptamani, au fost si aici probleme cu avocatii nostri. (Dealtfel, era de asteptat....). Are 34 de minute si 16 trackuri. Maine (joi) se filmeaza clipul ceea ce inseamna ca in 10 zile e pe tv iar in 2-3 saptamani e pe piata si albumul.
4. PARAZITII - SUTA
Anuntat din august, va apare la inceputul lui octombrie. De ce dureaza asa de mult daca e doar o re-editare? Suntem doar un label si toate proiectele de mai sus cer timp, bani, munca, discutii, negocieri, .................................................................................
In alta ordine de idei:
1. SABOTAJ (compilatie)
De cateva zile a aparut pe piata compilatia SABOTAJ produsa de REBEL MUSIC. Desi nu este o compilatie de hip-hop, acesta detine o bucata insemnata din tracklist: PARAZITII, PACHA MAN, LA FAMILIA, ANONIM, TERENTE, BITZA si R.A.S.A., toti fiind artisti ai label-ului, cu exceptia "familistilor" care sunt doar manageriati.
2. PARAZITII feat.LARRY FLINT - JOS CENZURA (single)
Cu o mica intarziere datorat volumului mare de lucru a echipei de avocati in ce priveste coperta, acest single PARAZITII va fi mai mult o campanie preamult provocata de unii. Despre acest proiect as putea sa va scriu/vorbesc la nesfarsit. As mentiona doar featuring-urile: Larry Flint (Hustler), Andrei Gheorghe, Mircea Toma (Academia Catavencu), La Familia, Radu Mocanu (B1TV), Andrei Despot (VDV) si Jean-Lorin Sterian(Playboy). Urmeaza clipul pe tv intr-o saptamana.
3. CHELOO - SINDROMUL TOURETTE (album)
Albumul solo de debut al lui CHELOO. Desi e gata de cateva saptamani, au fost si aici probleme cu avocatii nostri. (Dealtfel, era de asteptat....). Are 34 de minute si 16 trackuri. Maine (joi) se filmeaza clipul ceea ce inseamna ca in 10 zile e pe tv iar in 2-3 saptamani e pe piata si albumul.
4. PARAZITII - SUTA
Anuntat din august, va apare la inceputul lui octombrie. De ce dureaza asa de mult daca e doar o re-editare? Suntem doar un label si toate proiectele de mai sus cer timp, bani, munca, discutii, negocieri, .................................................................................
REBEL MUSIC
- gianiny
- Junior Member
Votat Urban.Dupa parerea mea au cei mai buni MC romani la ora actuala.Si Hades mi se pare k promite...
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
ANGAJAM FEMEI 20-40 ANI PRIN MINISTERUL MUNCII CU CONTRACTE
nu j ce atata tam tam,.....pana acum cine a vandut...rebelu..restu au supto-n cur...toti...casa a scoas doar mahsatu care a a vut cine va proasta inspiratie sa se faca cliop la piesa care era pe acasa..asa ca pula lume sa cumpere albumu.....anyweay....desper hades...sunt singurii care se ridica din underground ..de la ilegalitate la legalitate...da slabi emce,slabi ca sound..urban...ba merge......pot sa spun ca am ascultat..in concertu acela cu da -hood k-gula si Raparta...si mi-au placut toti. cu mici exceptii.dar peste restu..oricum.....avind in vedere ca sunt emcee vechi(k,dahood,..deceneu)..si emcee noi(raparta,ctc).....cred ca o sa faca treaba buna..anyway....totu e sa SCOAAAAAATAAAAAA CEVAAAAAAA ca de cand ne ameninta...
prea profund pt asta...

prea profund pt asta...
- profund
- Junior Member
preiau legatura ...
K-tegoric Urban ...
pentru dumneavoastra ,
trimisul spacial in teren , monk
... Andreea ?
K-tegoric Urban ...
pentru dumneavoastra ,
trimisul spacial in teren , monk
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
Re: noi aparitii REBEL MUSIC
Nu mi se pare deloc prematur subiectul, avand in vedere ca sondajul l-am facut sa vad care label cred oamenii ca va scoate CEA MAI BUNA muzica, si da, intradevar, si cel mai mare profit. Dar totusi, vanzarile conteaza din ce in ce mai mult pentru unele case de discuri. Nu numai din punct financiar personal, insa si pentru proiecte care urmeaza sa fie infiintate. Da' sa trecem pentru explicatii inutile...
...la intrebari despre HIP HOP! Raku am auzit de la unii de pe forum ca e atasat la Rebel. Gianiny, raku are ceva pe lista de lansare?
Astept cu nerabdare CTC-ul, Cheloo, de fapt toate albumele noi...bafta tuturora!
Hai salutis
...la intrebari despre HIP HOP! Raku am auzit de la unii de pe forum ca e atasat la Rebel. Gianiny, raku are ceva pe lista de lansare?
Astept cu nerabdare CTC-ul, Cheloo, de fapt toate albumele noi...bafta tuturora!
Hai salutis
/
/
-
Pt. Gianiny
Si apropos de noul relase Rebel: Sondaj...jos palaria. Nu stiu daca tu personal ai avut de-a face cu alegerea artistilor de pe compilatie, insa a iesit superb.
Aveti ceva planuri sa vinedeti cd-uri si-n strainatate?
Aveti ceva planuri sa vinedeti cd-uri si-n strainatate?
/
/
-
Bah ce ma enerveaza chestia asta cu vs.
Au exagerat toate casele/aliantele , s-au luat si ei dupa aia din state , ce dracu ca aproape toti sunt din Buc. si Ploiesti , se caca atat pe ei. S.U.A e mare nu se compara cu Ramania!
Au exagerat toate casele/aliantele , s-au luat si ei dupa aia din state , ce dracu ca aproape toti sunt din Buc. si Ploiesti , se caca atat pe ei. S.U.A e mare nu se compara cu Ramania!
That's all I got to say! That's my word!
-
Flash aka Shady - Junior Member
Ma eu am votat FAMILIA ! cu 2 zile inainte sa iasa pe piatza o sa va spun de fapt lu hades ce sa inlocuiasca acolo in loc de familia va trebui sa puna alceva ca sa fie totu ok.Codu Penal sa vandut bine ve-ti afla mai multe despre trecut,prezent si viitor intr-un interviu acordat pe site-ul oficial codu penal care va fi pus saptamanile astea pe net ( http://www.codupenal.ro ).De ce Familia ? Hmmmz prea multe motive....dupa parerea mea ei sunt singuri Gangsta 100 % autentici muzica de strada,de pe strada,pentru strada si nu numai.Neamtzu legat de albumu ce a iesit "baietii buni" mi-au placut 3 piesa "prin cartieru minunat" "in anii ce au trecut" si si "Drumu spre parnae" .Sper sa fie asa cum zici tu albumu ce va urma.Eu tot ce pot sa spun este despre "FAMILIA" mea care va rupe tot si la propiu si la figurat ....albumu va aparea spre finele luni august pentru mai multe detalii vizitati http://www.la-familia.ro Despre cum,ce si unde vedeti voi acolo.Despre hades ce pot sa spun sincer nu ma omor dupa undergroundu de la noi Parazitii prea iau totu la misto din 98` in coace lumea a inceput sa se plictiseasca eu o tot zic de cati-va ani plm ce o fi o fi ramane de vazut si eu garantez ca FAMILIA nu va dezamagi pe nimeni beaturi ce rup la fel si versurile ....o sa ascultati si sa imi spune-ti pe urma daca am sau nu dreptate !De casa nush ce sa spun ca nu au mai scos nimica de la "laboratoru" in coace,cea mai buna piesa dupa album dupa parerea mea este "sunt aici,sunt tanar,sunt falit" care zic eu ar fi meritat clip si ar fi fost mai tare ca oricare alta.Iar pentru aia care sufera de lirica & shit like that le recomand sa asculte Codu Penal feat. Sharky- Ar trebui sa sti ,piesa o gasiti pe http://www.la-familia.ro/rap-arena .Sper ca nu am suparat pe nimeni ,eu am fost sincer si mi-am dat cu parerea ! PEace !
Cu respect, Luchian !
-
lluchiano - Junior Member
Urban Records clar. Proiectul Verde un exemplu bun!
ps lluchiano, la cine se referea aici :"sa nu va intrebatzi de ce nu facetzi bani" shi "nu dau 2 bani pe tehnica ta". Poate greshesc, dar piesa aia are ceva atacuri spre underground. shi inca ceva lluchiano, in piesa aia nu exista tehnica, cum s-ar zice.
ps lluchiano, la cine se referea aici :"sa nu va intrebatzi de ce nu facetzi bani" shi "nu dau 2 bani pe tehnica ta". Poate greshesc, dar piesa aia are ceva atacuri spre underground. shi inca ceva lluchiano, in piesa aia nu exista tehnica, cum s-ar zice.
-
tUdOrUK - Junior Member
M-am convins ca cei mai seriosi sunt cei de la Rebel Music...clar...De ce? Nimic mai simplu: desi la Urban Records s-au adunat multi din preferatii mei (Raparta, CTC, Deceneu), treaba pe acolo se misca incredibil de incet, cel putin asa se vede din exterior. Mi se pare incredibil ca pana acum nu a aparut deja vreun album CTC, vreun album Raparta sub sigla Urban (a propos unde e albumul de "vara asta" promis? ca aproape s-a terminat vara), ca sa nu mai vorbim de Proiectul Verde, care a necesitat...o infinitate sa apara pe piata, cand deja ma saturasem de asteptare (poate de aceea PV nu mi s-a mai parut ceva de senzatie).
In acest timp, Rebel Music tace si, din cand in cand, face, ceea ce nu se vede la Urban. Mare pacat pentru artistii de acolo, nu stiu cine e de vina sau daca cineva poarta vina, dar e important de subliniat acest aspect!
Pace!
In acest timp, Rebel Music tace si, din cand in cand, face, ceea ce nu se vede la Urban. Mare pacat pentru artistii de acolo, nu stiu cine e de vina sau daca cineva poarta vina, dar e important de subliniat acest aspect!
Pace!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
hop ji eu
bah aceasta intrebare e pusa aiurea pt ca e clar ca acea casa de discuri care va scoate albumele cele mai comerciale adika de slaba calitate ca sa nu zik de kkt va fia aceea care va scoate al mai mare profit ca moloveanu daca aude pe toate posturile ji`n toate cluburile un kkt de melodie tre sa cumpere albumul neaparat ca e ``cool``............ nu dau nume ka nu are rost da probabil va datzi seama ...ji aici nu ma refer numai la hh romanesk... orikum eu am ales Hades pt k macar akolo se face muzika care`mi place al mai mult fara valentze comerciale ji bling bling`uri idioate ji orikum sunt unul dintre putzinii care le`au cumparat toate albumele ... pt ca majoritatea dintre el au meritat banii mult mai mult decat cele ce sunt pe taraba...
over & out...
over & out...
-
k-plea - Junior Member
Rebel Music
Rebelul e cel mai tare
am vazut ce a scos explicit (de la urban) - de sezon ,o melodie de tot cacatul super comerciala
pacat de proiect care mi-a placut mult de tot
tot ce astept de la urban este CTC; asta astept de mult timp ,parerea mea este ca prima oara trebuia sa lanseze CTC pe piata pentru ca ei sunt cei mai tari de la urban
oricum rebelul ramane cel mai tare
in toamna asta o sa avem parte de albumul lui Bitza, de albumul lui Raku cu Yolo , de albumul Parazitilor -"primii zece ani" si in iarna mult asteptatul album al lui Feaka
asha ca Rebelul bate tot
am vazut ce a scos explicit (de la urban) - de sezon ,o melodie de tot cacatul super comerciala
pacat de proiect care mi-a placut mult de tot
tot ce astept de la urban este CTC; asta astept de mult timp ,parerea mea este ca prima oara trebuia sa lanseze CTC pe piata pentru ca ei sunt cei mai tari de la urban
oricum rebelul ramane cel mai tare
in toamna asta o sa avem parte de albumul lui Bitza, de albumul lui Raku cu Yolo , de albumul Parazitilor -"primii zece ani" si in iarna mult asteptatul album al lui Feaka
asha ca Rebelul bate tot
-
Neddy - Junior Member
clasifik(are)
O sa-mi dau shi yo cu parerea ink-o data pe threadu' astah shi voi incepe cu labelu care are cel mai ridicat potentzial,cea mai mare pondere,cel mai promovat:Rebel Music care a avut,are shi va continua sa aiba o continua oscilatzie ascendenta prin lansarile care le-a "produs" pe patza shi mai ales ca bitza va scoate album mai exact pe 7 septembrie din cate am intzeles dupa care va urma(sper cat mai repede) albumu lu zale shi finnaly parazitzii
(nushtiu daca le-am zis in ordine cronologika dar nah...).Trec la a doua casa de discuri cu un succes mai infirm decat Rebelu:Urban.Aceasta casa de discuri poseda unii mc's talentatzi dar nu prea ma omor foarte mult dupa stilu lor poate shi din cauza ca au un stil mai distrat in hh (da nu genu parazitzii) ceva mai spre party dah whateva...Next:Casa lu bug mafia care are un iz extrem de comercial in randurile fanilor gangsta prin trupele care le produce(cate or mai fi ramas akum in prezent).Tot in aceeashi oala comerciala ash baga shi Familia care au imprumutat gangsta fo life(cika?!) de la taticii mafiotzi shi care incearca sa se mentzina prin muzika de strada.Am lasat labelu meu preferatpentru final:HADESUL labelu pe care l-am votat devotat,un label ce merita laudat in primu rand ka este independent,prin faptuh ca a reushit sa se lanseze pe fortze proprii fara promouri in stanga-dreapta cum poate au facut celelalte label-uri mai mult sau mai putzin.High ca inkei aici in skopu ka m-am facut intzeles oke?PACE voua!:)
(nushtiu daca le-am zis in ordine cronologika dar nah...).Trec la a doua casa de discuri cu un succes mai infirm decat Rebelu:Urban.Aceasta casa de discuri poseda unii mc's talentatzi dar nu prea ma omor foarte mult dupa stilu lor poate shi din cauza ca au un stil mai distrat in hh (da nu genu parazitzii) ceva mai spre party dah whateva...Next:Casa lu bug mafia care are un iz extrem de comercial in randurile fanilor gangsta prin trupele care le produce(cate or mai fi ramas akum in prezent).Tot in aceeashi oala comerciala ash baga shi Familia care au imprumutat gangsta fo life(cika?!) de la taticii mafiotzi shi care incearca sa se mentzina prin muzika de strada.Am lasat labelu meu preferatpentru final:HADESUL labelu pe care l-am votat devotat,un label ce merita laudat in primu rand ka este independent,prin faptuh ca a reushit sa se lanseze pe fortze proprii fara promouri in stanga-dreapta cum poate au facut celelalte label-uri mai mult sau mai putzin.High ca inkei aici in skopu ka m-am facut intzeles oke?PACE voua!:)
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2