C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bon dimine (un eufemism, ma rog...) care este shi persista. deci balta care se incepea de ier, az a revenit in fortza shi in cort. ceva bun tot am aflat: nu mi-am loat tzeapa cu goretexu.
in rest ie asha de bine ca mi-ash chema dushmanii paci. totz pretenii ma parasit. a ramas doar unu credincios care nici nu credeam pen'ca eo nu vorbeam prea mult cu iel, preferandul pun confrate dal lui. marog.. e gfoarte bun shi asta dacu. grans ie numele lui, aibal eo in paza shi grije. care este shi sper sa mai fie.
in rest ie asha de bine ca mi-ash chema dushmanii paci. totz pretenii ma parasit. a ramas doar unu credincios care nici nu credeam pen'ca eo nu vorbeam prea mult cu iel, preferandul pun confrate dal lui. marog.. e gfoarte bun shi asta dacu. grans ie numele lui, aibal eo in paza shi grije. care este shi sper sa mai fie.
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de eyewitness
pe cuvantu tau? io unu nu cred. da de ce numa 31?
ba da,asa ie sigur.si ie 31,ca asa ie lucrarea.
Initial trimis de eyewitness
baicsule tu mai posezi pateutu sau il transplantasi in veceu aseara ?
hihihihihi.baicsu a latrat la bocanci aseara!hhihihihihi!
-
SOD - Mesaje: 6035
3157
'traitzi
ma duare ingineru ceva de numa si nu-j de ce dracu imi vajaie prin cap toate cele. iar cand il misc brusc aud, asa, de parca ar fi nejte bile in dumnealui.
auzi, ma, sa nu stie foca sa taie friptana folosind furculita si cutitul in mod corect.
ma duare ingineru ceva de numa si nu-j de ce dracu imi vajaie prin cap toate cele. iar cand il misc brusc aud, asa, de parca ar fi nejte bile in dumnealui.
auzi, ma, sa nu stie foca sa taie friptana folosind furculita si cutitul in mod corect.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bah foca mananca friptana precum shaorma adica o ia in mana precum maimuta...in general ,acasa o mai taie cu foarfeca de tuns iarba da la carciuma nu vine cu foarfeca...
bre da l-ati vazut cum manca cartofii aia ? si-a pus farfuria la bot si-i manca sorbind de se uitau toti in juru nostru ca la urs. io ma facui mic de rusine...si cand ragai ca porcu de-i cazura lu aia bauturile din bar si nefericitei aleia care ne servea ii cazu tava cu halbele din mana.
bre da l-ati vazut cum manca cartofii aia ? si-a pus farfuria la bot si-i manca sorbind de se uitau toti in juru nostru ca la urs. io ma facui mic de rusine...si cand ragai ca porcu de-i cazura lu aia bauturile din bar si nefericitei aleia care ne servea ii cazu tava cu halbele din mana.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
3158
pai asta e si din vina voastra, a ta si a lu aiu. pai cand o duceati in IOR nu puteati sa-i predati si cursuri despre "Cum se taie corect friptura cu cutitul, ajutandu-te de furculita"? pai nu? daca un client voia s-o duca la un restaurant, ceva, va facea de cacao? va facea!
ANTI
-
pai bre baicsule,nui nu l-am instruit sa fie bagaboanta de lux.noi l-am facut asa,mai de mujloc,pentru toate categoriile sociale.si de obicei,clientii o duceau la fast food sau veneau cu sandwich-uri de acasa.intelegi?
-
bai sodule nu vorbi acu ca cand o luaram prima oara la opera in parc asa ne gandisem s-o facem stoarfa de marriott ca o dadusem si la sectia de bune maniere da nu se lipi nica de bagaboanta si de aia o mutaram la ior la debarcader
-
auzitz? ia mai terminatz cu potoalele alea! ce dracu? navetz umpic de suflet? prima oara am reushit sa substitui fripturii un lucky, da a cinshpemia oara nu cre ca mai pot! nam decat un pachet juma. avetz mila!
-
bre matinale noi vroiam mici da-i manca foca mai devreme sa ajungem noi ca ne-a zis fatuca aia ca-i epuziati ,noi am insistat sa ne dea asa epuizatii da nu avuram sanse si ne inecaram amaru in neshte beri care era, ca astea era din abundenta si avuram doar o mica pauza la sorb cand schimbara butoiu da in rest a curs continuu asa cum ie obiceiu si traditia la neshte beri. iti dai seama ce sete era la mine de simteam camilele misunand ca in desert pe esofag ca nu baui nica o saptamana.
-
bine bre, eo vantzeleg, da macar mai lasatz o zi paosa de aamintire ca vez shi matale ce frumos iafar. deci nu mai pot. mi sa casat un dejt care ierea inghetzat. ni nu mai po sa tastez cuvintele cum trebe. im ia doojde minute sa scriu o propozitzie shi shaia iese prost. deci potolitziva!
-
3159
Initial trimis de neatza
lasatz o zi paosa de aamintire
cum dracu sa nu te gandesti a foca a vrut sa manance si samburii de la masline si dupa ce si-a dat seama ca nue buni dadea cu ei dupa dupa chelnerite si dupa aia se facea ca ploo, ca nu a aruncat el. da de un sa stie foca ca aia aveau acolo camere de luat vederi si era cheme si politia sa-l amendeze? noroc ca a avut aiu o ideie geniala si le-a zis ca foca ie elev la Scoala speciala 12 si dupa aia si-a facut si SOD o interventie si a zis ca l-am scos si noi pe foca in oras, ca setot plictisise acolo la scoala. si a crezut aia de acolo si ne-a lasat in pace.
ANTI
-
baicsule lu foca i-a zis nushce lutza ca samburii de masline sunt cel mai bun pansament stomacal da foca nu a inteles ca trebe inghititi ci s-a apucat sa-i sparga intre dinti si vazand ca nu poate atunci s-a enervat si a inceput sa arunce cu ei prinprejur. pacat ca dupa ce pleca politia venira aia in halate albe cu camasa de forta si targa de-l insfacara pe foca cand mai avea juma de pizza in farfurie si ne intrerupsera veselia...l-ai vazut pe foca ce tzipa ca din gura de sarpe ca el nu merge nicaieri fara jumatea lui de pizza? da aia nu erau de la scoala speciala 12 , nu-i asa? ca tu vorbisi cu ei...
-
bai ce neastamparatz suntetz! care las ca ma introc eo la biuro la caldurica shi la vinoasa shi neshte gotzci shi va prind eo pa voi la shpanur shi matur shi alte alea care mai avetz voi care este. fraze scurte ca ma duare mainile de frig. ratz ai dracu.
-
3160
nu, aiule, aia ierea de la liceu cu program prelungit numaru 9. io am vorbit cu ei si pana la urma ne-am inteles ca oamenii. l-au imbracat pe foca si dupa aia i-au dat sa manance si cealalta juma de pizza (tu nu stii asta, ca intre timp plecasei la veceu). ce n-am inteles ie alceva: de ce i-au pus manecile la spate? orcum, foca s-a suparat rau de tot ca l-au imbracat invers cu camasa. ai vazut ce-a muscat din platoul ala de lemn pe care i-a adus tanti aia pizza?
ANTI
-
nu-l vazui da stiu ca mi l-a pus la nota ca iera pe inventar...120k pe cacatu ala de platou. cel mai mult m-a distrat cand l-a muscat pe sanitaru ala de glezna de-i ramase focii firele de la ciorapu lu ala atarnandu-i de dinti si ala nedumerit privea ca tampitu sangele tzashnindu-i din glezna de incepu sa planga ca-i rupsese foca singura pereche de ciorapi. si a mai fost faza mishto cand sa bage targa cu moshu in ambulanta il izbi pe moshu cu capu de usa ambulantei ca se inchise cand dadu rafala aia de vant. moshu urla in draci de-i pusera aia calush in gura si soferu urla si injura ca i s-a botzit usa ambulantei de nici nu se mai inchidea.
-
3161
cica vor s-o puna pe foca (nu va ganditi la conotatii secsuale, da?) sa plateasca. apropo, aiule, poate stii tu ca foca ie chiaun: cate ore sunt intre noi si spanioleji?
ANTI
-
-
bre matinale io zic sa strangi calabalacu din camping si mergi iute la neshte beri si neshte mici asa de razbunare...
-
bah cetatenilor!minunea lu dracu mi se intampla acusica.cine credeti ca ma suna pe molecular?directoru de la spitalu unde il duseram asta noapte pe foca.cica nu mai suporta si sa venim de urgenta sa-l luam de acolosa,ca cica foca a fraternizat cu bucatareasa sefa si deja a lichidat proviziile spitalului de erau programate sa tie pana in martie la anu.si acu s-a incins la septica cu brancardierii si cica deja aia is disperati si vor sa-si dea demisia,ca au datorii de la joc toate muraturile puse de sotiile lor,si foca tine neaparat ca plata sa se faca azi.bah,e stare de necesitate la spital.
-
3162
ma, e adevarat ca inainte sa dea iama in bucatarie a lichidat stocu de sapun? vorbeste lumea la colturile spitalului!
ANTI
-
bah cata treaba e si mai najpa ca ie lumea acolo revoltata ca vamuieste toate pachetele cu mancare care se aduc la spital. bah pacientii aia mor de foame bre ,trebe sa-l luam dracu de-acolo ca ne punem poporu in cap si colac peste pupaza si ministeru sanatatii. a baut toate bidoanele cu glucoza pt perfuzii, dulapurile cu medicamente zac goale, pansamentele disparura peste noapte, ultima oara a fost vazut stand pe vine la un colt la sectia de tuberculosi mestecand un stetoscop. jale mare bah fratilor. la 6 mergem sa-l luam bah ca cica ajunse sa-si bata maimuta la morga spitalului langa incinerator...
-
bah,e groasa.trebuie sa-l luam de acolo imediat!acum 2 minute am fost sunat si ce credeti ca a facut?a baut toate eprubetele de erau programate la urologie,ca cica este fanta de portocale!
-
3168
ba, hai ca am inteles, sapun, medicamente, pansamente, glocuza, eprubete cu vorba aia, da ce dracu l-a apucat ma sa "stinga" totul cu donatiile de sange pe care le-au facut oamenii amarati care au primit in schimb un bon de masa?
ANTI
-
3171
aiule, daca tot insisti atata, fa un popas in fata statuii lu Ivan Patzaichin. tre sa se gaseaca unul p-acolo. este adevarat, acolo ie pechineji, nu caini, da, totusi...
ANTI
-
io n-am nimic de zis in legatura cu munca, doar ca sunt somera, in cautarea unui nou locshor de aciuit elanii. (enibadi uaní£ help mi?). da' vreeam sa scriu acumaja ca_cand intra domnia sa aiu' mane dimineatz sa-i ploae in gura. aiule...ia zi, mai tii mnte ce gust are Margarita au te rapusera batranetile?)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566