Ultimul videoclip POPS

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Deea_Em » Lun Sep 08, 2003 5:12 pm

Pops sunt penibile rau de tot.... Sunt mult prea exagerate pt varsta lor... Cea mai acceptabila e Aylin dupa cum a mai zis cineva dar oricum POPS SUCK!!!
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Sep 08, 2003 8:13 pm

Initial trimis de LIL^Angel

hai, mai sapa! nu vezi cat esti de incult/inculta??? :con:

Bine bine...nu vrei sa sugi pwola... atunci suge`mi soseta shi chilotii... :PPP Damn vamp
Unregistered

Mesajde Deea_Em » Mar Sep 09, 2003 11:31 am

Vad ca ne-am departat de subierct.. acu astia se injura si din c cauza ? haules baules... fiindca nu sunt cu totii de aceeasi parere!C'mon guys... nu merita sa va injurati fiindca nu va place POPS sau pt ca va place...
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Sep 09, 2003 11:44 am

vai baixule, am trait sa vad ziua cand te face Lil`Angel incult... :hehe:
oricum, e okey piesa (da baixu , doar okey)... videoclipul la fel... si nu inteleg de ce aveti impresia ca faptu ca Minola arata de 18 ani e rau... sau va e rusine ca voi la 16 sau cat aveti aratati de 12?? hurts don`t it??
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

3117

Mesajde baixinho© » Mar Sep 09, 2003 12:34 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

Rozalino, incult m-am facut eu de-a lungul timpului. aea doar a constatat. atata tot. nu mai contorsiona adevarul, da?

peseu: as fi vrut sa te uit, am incercat sa te uit, dar nu pot.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Unregistered » Mie Sep 10, 2003 2:55 am

Initial trimis de d3a^crazY
[B]
looollzz ... auzi ma! du`te ma la dracu`! ia`l pe cataroi in brate! colegu` tau de bordura....
[/B]

si replica ta care e? sau urmeaza?
Unregistered

Mesajde Weirda » Mie Sep 10, 2003 9:54 am

Initial trimis de Unregistered

si replica ta care e? sau urmeaza?

poi vezi dak esti prost/a? asta era replica mea..dar era scrisa cu bold ;) mai stai p`acasa si mai invata... tocma` la sf cand mi`era drag de tine ai dat`o`n petec... :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde AnielaM » Mie Sep 10, 2003 10:01 am

Nu pot sa spun ca fetele de la POPS nu sunt talentate. Le-am vazut la Alege Asia unde au demonstrat ca pot face ceva in muzica. Insa, din pacate pentru ele, stilul este unu la unu cu cel al trupei Asia, cu toate ca la emisiunea sus amintita au demonstrat clar ca sunt mai talentate decat asiaticele.
AnielaM

Mesajde SiMiCs » Mie Sep 10, 2003 12:26 pm

PoPs??...LooooL! Ce "clip"..ce "piesa" ..Doamne ajuta`ne!!....Banuiesc ca piesa a fost compusa in 5 min..si videoclipu a fost terminat in 5 secunde....ce mai..sunt...varza alea de la PopS..si parca am mai observat ceva..ca nu fac playbacku ala klumea...Cele 4 domnishoare...canta exact cand nu trebuie ....sau mi se pare mie :con: ....a si apropo..ca tot vb de Minola..am citit intr`o revista ca e cu DaDa de la Cocktail :lol: ..mistho cuplu!!:)) :lol: ...
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Sep 11, 2003 4:34 am

poi vezi dak esti prost/a? asta era replica mea..dar era scrisa cu bold ;) mai stai p`acasa si mai invata... tocma` la sf cand mi`era drag de tine ai dat`o`n petec... :con:

tu esti prost sau te faci? acu' sincer! esti sincer?
Unregistered

Mesajde Weirda » Joi Sep 11, 2003 11:11 am

tu esti prost sau te faci? acu' sincer! esti sincer?

lol!
sunt sincera .. nu sincer :D si nu nu sunt proasta

eu doar ti`am explicat cum sta treaba cu bold si quote.. dar ma rog..trebuia sa ma astept la asa ceva..ca nu o sa intelegi... :con:
Weirda
Junior Member

Pops sunt super

Mesajde Nadika » Vin Sep 12, 2003 2:37 pm

:-?
Mai terminati odata cu chestiile asta ca ma provocati .fetele sunt cool Au talent au feminism perspicacitate voce frumusete si tot ce le trebuie ca sa fie niste vedete adevarate .Voi insa prea exagerati lume .Nu va place nu ascultati ....dar nu deranjati lumea .Si apropo de Minola ? fata e super si nu va mai atiungeti de ea ca va tai.Nu va place nu ascultati asta e! Pops e cea mai buna trupa din cite am vazut eu in Romania.

Sunt :a fetelor
Nadika

3167

Mesajde baixinho© » Vin Sep 12, 2003 3:26 pm

sincer sa fiu, eu, unul, nu m-am atins de Minola, dar as cam vrea (ce-i drept, as cam vrea mai mult sa ma ating de Diana, da asta-i alta mancare de peste). ce daca are doar 14 ani? multi vede, putini cunoaste.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Ultimul videoclip POPS

Mesajde TV » Vin Sep 12, 2003 3:44 pm

Mie mi se pare super urat tipu.
TV

Mesajde TV » Vin Sep 12, 2003 3:47 pm

e super nasol tipu barbos
TV

3169

Mesajde baixinho© » Vin Sep 12, 2003 3:48 pm

initial, eu trebuia sa fiu in locul aluia cu barba, dar cu o zi inainte sa se inceapa filmarile, m-a invitat Monica Barladeanu in Hauai pentru o saptamana. ne iubim prea mult ca sa fi refuzat oferta.
ANTI

baixinho©

Re: Pops sunt super

Mesajde Weirda » Vin Sep 12, 2003 9:23 pm

Initial trimis de Nadika
:-?
Mai terminati odata cu chestiile asta ca ma provocati .fetele sunt cool Au talent au feminism perspicacitate voce frumusete si tot ce le trebuie ca sa fie niste vedete adevarate .Voi insa prea exagerati lume .Nu va place nu ascultati ....dar nu deranjati lumea .Si apropo de Minola ? fata e super si nu va mai atiungeti de ea ca va tai.Nu va place nu ascultati asta e! Pops e cea mai buna trupa din cite am vazut eu in Romania.

Sunt :a fetelor

hai ca ma faci sa rad...;m am cateva nelamuriri...
1. dak te provocam ce?! incepi si faci "ham" sau cum!?:con:
2. sa`nteleg ca dak mai comentez ceva de minola..ma tai a? ;D ..ok..dar sa stii ca vreau in cubuletze nici prea mici dar nici prea mari... dak nu se poate... feliutze.... ;)
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Sep 15, 2003 1:53 am

lol!
sunt sincer[B]a
.. nu sincer :D si nu nu sunt proasta

eu doar ti`am explicat cum sta treaba cu bold si quote.. dar ma rog..trebuia sa ma astept la asa ceva..ca nu o sa intelegi... :con: [/B]

e frumos in lumea ta imaginara? acolo unde esti super inteligenta? cred ca nu!
Unregistered

Mesajde Weirda » Lun Sep 15, 2003 10:59 am

e frumos in lumea ta imaginara? acolo unde esti super inteligenta? cred ca nu!

:p hai ca`mi place... ai facut ceva progrese..ai inteles ca`s f... e ceva... :D
nu`mi mai bat kpu` cu tine ca esti prea idiot ... de`acum in colo te las sa vb singur... hai ... mrrr :rolleyes:
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Sep 18, 2003 11:44 pm

:p hai ca`mi place... ai facut ceva progrese..ai inteles ca`s f... e ceva... :D
nu`mi mai bat kpu` cu tine ca esti prea idiot ... de`acum in colo te las sa vb singur... hai ... mrrr :rolleyes:

defapt iti bati capul de pu**.de unde dracu sa fi stiut ca esti f.. inainte de a-mi fi spus tu . oricum mesajul tau denota clar cat de inteligenta esti. si "mrr" sa le spui celor de teapa ta!
Unregistered

Mesajde Weirda » Vin Sep 19, 2003 3:31 pm

.de unde dracu sa fi stiut ca esti f.. inainte de a-mi fi spus tu .

pt ca desteptule DEA vine de la ANDREEA!!! ce`i asa greu?! nu stii sa citesti 3u`?! d3a=dea=andreea duh!!! ;a ;a ;a
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Sep 19, 2003 4:51 pm

pt ca desteptule DEA vine de la ANDREEA!!! ce`i asa greu?! nu stii sa citesti 3u`?! d3a=dea=andreea duh!!! ;a ;a ;a

Nu vreau sa tin martea cuiva dar..se scrie "doh" nu "duh"
Unregistered

3241

Mesajde baixinho© » Vin Sep 19, 2003 4:53 pm

;a ;a ;a

daca vrei, te ajut si eu. iti garantez ca o sa fac treaba buna.
ANTI

baixinho©

Re: 3241

Mesajde Weirda » Vin Sep 19, 2003 5:35 pm

Initial trimis de baixinho ©

daca vrei, te ajut si eu. iti garantez ca o sa fac treaba buna.

:D nu... mersi oricum ;) :p
Weirda
Junior Member

pops

Mesajde Unregistered » Vin Sep 19, 2003 5:47 pm

Este cel mai bun cantec cantec la ora actuala!
Unregistered

Hmmmm....

Mesajde Sweet-one » Vin Sep 19, 2003 8:45 pm

In primul rand fara injuraturi la adresa opiniei mele: sunt sensibila (si acum si bolnavioara: am febra 39.5 SNIF!)
Din punctul meu de vedere aceasta melodie e ceva mai buna decat prima. Videoclipul sucks, dar la cate videoclipuri de genul asta sunt in Romania, nu vad de ce am fi surprinsi.
Trupa o consider mai buna decat A.S.I.A., dar ma cam enerveaza Minola pt k vrea sa para ce nu e (si nu ma refer la machiaj, haine. suntem o tara libera. Fiecare are dreptul a se aranja precum doreste).
Cam atat... Sper sa nu devina asa :a pana maine si sa pot citi raspunsurile mei departe. :p
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Sep 22, 2003 2:05 am

asa e ! ce prost sunt! nu inteleg conceptele stupide! uf.
Unregistered

Mesajde gigi chitaristu » Lun Sep 22, 2003 3:06 pm

caca buna!
gigi chitaristu

3283

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 3:55 pm

deci ai gustat!
ANTI

baixinho©

Mesajde cat_ » Mie Sep 24, 2003 6:50 pm

Ultimul clip de la Pops mi se pare mult mai reusit decat primulFetele au evoluat si vocal,in plus si-au schimbat look-ul
A!Si inca ceva pentru cultura voastra generala:D ;) :p :o :o
tipul din clip a mai aparut in vreo 2 clipuri cu candy acum 2-3 ani.In ''esti baiatul care-mi place'' si ''n-am sa uit''
Pricipit?:)
cat_
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii