mai lasa-ti odata manelele in pace
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Hello am si eu o nedumerire de ce nu lasa-ti odata in pace manelele chiar nu aveti alte subiecte de discutat.
Nu iti plac nu asculta ,fiecare asculta ce vrea.
Cineva spunea de afoni,instrumentisti falsi,greseli gramaticale.
Ei bine ai venit in lumea reala,nu sunt de acord cu afirmatia ca doar in manele sunt greseli ,ar trebui sa ascultati mai bine si alte genuri ce vresuri au.
Nu sunt o manelista 100% dar sa recunoastem la un chef merge o manea.
Am fost aici in Seattle la un concert Adrian Copilul Minune,jos palaria cu o orga ,un taragotist,a cantat live si toata lumea s-a ridicat in picioare.
Zice-ti care mai canta asa,nu labareala de play-back ca altii.
Asa ca fiecare cu ale lui ok by by
Ei bine ai venit in lumea reala,nu sunt de acord cu afirmatia ca doar in manele sunt greseli ,ar trebui sa ascultati mai bine si alte genuri ce vresuri au.
Am fost aici in Seattle la un concert Adrian Copilul Minune,jos palaria cu o orga ,un taragotist,a cantat live si toata lumea s-a ridicat in picioare.
- coca-adriana
hmm... manele?! :bleah: again?! ;a
-a! si o intr! coca-adriana .. hm... coca fiindca esti mik mik de tot?! :con: fiindca aici la noi, nu in Seattle... ma rog..ce`ti explic eu tie... mai bine nu mai posta aiurea p`aci si nu`ti mai pierde timpu` si GO si`asculta o manea... ca tare bine merge!
n`am dreptate?! :bleah:
-a! si o intr! coca-adriana .. hm... coca fiindca esti mik mik de tot?! :con: fiindca aici la noi, nu in Seattle... ma rog..ce`ti explic eu tie... mai bine nu mai posta aiurea p`aci si nu`ti mai pierde timpu` si GO si`asculta o manea... ca tare bine merge!
n`am dreptate?! :bleah:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Lasati sau lasa-ti? Asta-i intrebarea! :)
Initial trimis de coca-adriana
[..]de ce nu lasa-ti odata in pace manelele[..]
Asa scrise o persoana care asculta manele!

Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
Re: Lasati sau lasa-ti? Asta-i intrebarea! :)
Initial trimis de Dragos C.
Asa scrise o persoana care asculta manele!Zicea ceva de gramatica?
Unde statea domnul gramatika ....
In caz ka nu shtiai ..... gusturile nu se diskuta ....
- MarLaNu
Re: mai lasa-ti odata manelele in pace
Hello am si eu o nedumerire de ce nu lasa-ti odata in pace manelele chiar nu aveti alte subiecte de discutat.
opa! hanvatza-tara manelishtii barosanii shi greucenii sa screie! ba mincatzha-sh, sha luat compiutar shi hanvatza-t sa intre pi forumu-ri. shi mia dat shi palaria jos cu orga.
ba trai-v-ar, vorba unui coleg forumist de p-aci, nu mai shtiu care, nu potzi sa te caci in gustu' omului, dar potzi sa te caci in gura lui ca sa i-l schimbi.
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
Ce naiba va certati atata ma?
Ce conteaza ce gen de muzica asculta lumea...manele rock rap...orice
Ce drept aveti voi sa criticati un gen de muzica...oricare ar fi el
Daca stam si ne gandim la fiecare gen de muzica se poate gasi cate un defect:
manele - tigani care fac greseli gramaticale
rap - lume care nu are voce si numa vorbesc
rock - lume care are voce da striga ca scapatii
house - acelasi ritm tot timpu
pop - playback tot timpu
etc etc
Eu respect orice gen de muzica chiar daca nu-mi place. Nu va place, nu ascultati (punct si de la capat)
Tuturor care nu respecta muzica pt ce e:
Viata-i plina de kkt
si voi sunteti plini de viata
Ce conteaza ce gen de muzica asculta lumea...manele rock rap...orice
Ce drept aveti voi sa criticati un gen de muzica...oricare ar fi el
Daca stam si ne gandim la fiecare gen de muzica se poate gasi cate un defect:
manele - tigani care fac greseli gramaticale
rap - lume care nu are voce si numa vorbesc
rock - lume care are voce da striga ca scapatii
house - acelasi ritm tot timpu
pop - playback tot timpu
etc etc
Eu respect orice gen de muzica chiar daca nu-mi place. Nu va place, nu ascultati (punct si de la capat)
Tuturor care nu respecta muzica pt ce e:
Viata-i plina de kkt
si voi sunteti plini de viata
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Aaaa, duduia, presupn ca, adicatelea, Coca e prescurtarea de la Cocota, nu ? Ca in mod sigur, n-oi avea tu curaj sa fii Sendy si sa revii pe forumu' asta... Nu ?
- Unregistered
"Zice-ti care mai canta asa,nu labareala de play-back ca altii."
sau asha... cum spunea Dragosh mai sus...
sau asha... cum spunea Dragosh mai sus...
- B_zkita
Alt subiect..aiurea!!:( ..mie sincera sa fiu nu imi plac manelele nu ascult asa...ceva..dar totusi..stiu ca sunt unele persoane care iubesc acest gen de muzica...so..prefer sa nu incep iar sa critic..pt a nu supara pe cineva!:p ...Fiecare asculta ce vrea..!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
HUUUUUUUUUUUU !
Ba frate ! Cand se deschide sezonul la manelisti ca mi-am facut rost de pusca !Mai terminati dracu' cu manelele ! E Aproximativ ... dezgustator ! :bleah: 

- Aproximativ
Pai na...asha-s ramanii ..critica orice......(ps:urasc manelele..
)
Oricum manelele sunt intr-un fel copiate dupa muzica turceasca..le strica cei care canta shi versurile stupide.....fara aceste lucruri,maneaua ar fi pur shi simplu muzica turceasca...sau cum s-o chema..

Oricum manelele sunt intr-un fel copiate dupa muzica turceasca..le strica cei care canta shi versurile stupide.....fara aceste lucruri,maneaua ar fi pur shi simplu muzica turceasca...sau cum s-o chema..
- Titina
- Junior Member
Initial trimis de Kriminalik
...fuck-off bone-head...manelele nu reprezinta muzica..........
Pentru totzi manelishtii de kkt shi pe refren...
:M :M :M cu Oxigen!!!
Ba fraiere nu stiu cum m-am bagat aici dar daca vezi ceti scriu e mai bine te lasi de vb prostii .Daca nuti plac manelele nu le asculta bagameas pula in mata sin rasa ta de roman spurcat mai bine bagati capul in pizda lu mata si asculta muzica buna
Adrian e cel mai tare din Romania iar eu scriu asta din Spania pt ca caut disperata o melodie de a lui asa ca fraiere sugi pula la toti manelisti si in pricipal sai sugi pula lu adrian daca nuti place
- Unregistered
FRANTA DIN IASI IAR DACA VREI SA-MI ZICI CEVA ADRESA MEA DE E-MAIL E CARRMENA2002@YAHOO.COMInitial trimis de Unregistered
Ba fraiere nu stiu cum m-am bagat aici dar daca vezi ceti scriu e mai bine te lasi de vb prostii .Daca nuti plac manelele nu le asculta bagameas pula in mata sin rasa ta de roman spurcat mai bine bagati capul in pizda lu mata si asculta muzica buna
Adrian e cel mai tare din Romania iar eu scriu asta din Spania pt ca caut disperata o melodie de a lui asa ca fraiere sugi pula la toti manelisti si in pricipal sai sugi pula lu adrian daca nuti place
- Unregistered
Initial trimis de Akyna
Pai na...asha-s ramanii ..critica orice......(ps:urasc manelele..)
SI TIE ITI ZIC LA FEL SA VA FUT IN GURA PE TOTI DACA NUTI PLACE DE CE DREQU VB NU AI CU CINE SA RISIPESTI SALIVA SI TE PUI SA CRITICI LUMEA DA CINE PIZDA MEA TE CREZI?
RASP DACA VREI LA CARRMENA2002@YAHOO.COM
FRANTA DE LA IASI
- Unregistered
BINE VB ROMANCO TINEO TOT ASA DAR AM O INTREBARE CUM DRACU SE POATE ASCULTA O MELODIE DE LU ADRIAN?
- Unregistered
cum sa le lasam in pace daca manelele nu ne lasa pe noi? dom'le pe unde te duci numa chestiile astea=manele le auzi. n-am nimic impotriva celor ce asculta manele, dar nici in halul ala, ca pe langa ei le mai asculta nu stiu cati omaneni , fie ca vor fie ca nu.
X
-
punct - Junior Member
Maneaua nu este o "muzica", este in principal ascultata de tampiti, alea, alea, deoarece nu-ti prea trebuie minte sa intelegia acele "versuri", in care predomina:mertzan, femeie, dolari, il f*ut pe ala, o f*ut pe aia, etc (ce am prins shi eu)
Sa va spun o intamplare, anu trecut cand m-am dus la prima zi de liceu, cu o serbare de kkt, dar nu asta conteaza, dupa ce a vorbit directoru, sau cine draq era, au dat manele.Nu shtiu daca va imaginati ce am facut, dar pentru o prima zi de liceu nu a dat bine:mad:
Referitor la ce ziceai tu cu labareala de play-back, cred ca teai referit doar la muzica idioata care este ultra promovata.Daca ai sta sa ascuti Iris, Cargo, Kumm, Luna Amara, nishte exemple de la noi, ai vedea ce inseamna muzica.Asta doar daca poti sa intelegi mesajul.
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
Eu una cred ca si manelele sunt de doua felurile... sunt unele manele bune si unele manele SUPER NASHPA. Fiindca trebuie sa recunoasteti ca maneaua cantata de Adrian copilu` miracol e mai sus fata de manelele alea cu "o foot pe aia" dupa cum zicea cineva... Asta nu ma face manelista.... nu imi plac manelele... dar ce e adevarata trebuie recunoscut.
Peace!
Peace!
- Deea_Em
mesaj pentru neinregistrata aia din iasi... plecata in frantza la produs
ba tu aia desteapta care sustine ca "manele e frumoase" si ca "aia care asculta manele e destepti" kk-m-as in pizda ta sa ma kc... tu cine pula mea te crezi fah tarfo... de injuri aici k la gura cortului ? marsh in pula mea si inregistreaza-te ... si apoi sa te intorci aici sa faci gura mare... tundea-mi-ai stufu` din delta curului. ce pula mea ai venit aici sa faci reclama ? auzitzi la ea... cine vrea sa-i dea muie sa o caute pe imeil : CARRMENA2002@SUGPULA.COM
marsh in kkt de aici si sa nu te mai intorci ca e de rau....
sa-mi bag pula in toti manelistii... si-n trompetele lor rasuflate...
va declar razboi !!!
marsh in kkt de aici si sa nu te mai intorci ca e de rau....
sa-mi bag pula in toti manelistii... si-n trompetele lor rasuflate...

Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii