Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
preiau legatura ...
Guest Moderating Duties 01:24
ce dracu face asta ? :con:
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
Guest Moderating Duties 01:24
ce dracu face asta ? :con:
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
cautam eo una, alta pe net shi dau de urmatorul articol (doin care citez numa bucata asta):
Versiunea piesei lui Johnny Cash, "Hurt", preluatí£ de trupa Nine Inch Nails, a fost nominalizatí£ la ºase categorii, printre care, cel mai bun videoclip, cel mai bun videoclip masculin ºi cea mai buní£ regie. "Sunt copleºit de aceastí£ mare onoare. Ví£ mulí¾umesc tuturor cí£ v-aí¾i gandit la mine", a spus legenda muzicii country, in varstí£ de 71 de ani. "Au trecut 48 de ani de cand am fí£cut primele inregistrí£ri ºi e minunat cí£ oamenii incí£ le mai dezgroapí£".
restul il gasitzi aici
acuma care ar fi treaba? Nu NIN au preluat de la Johnny Cash, ci invers, de unde shi ineditul situatziei. Daca ar fi sa ma iau dupe baietzii carea scris prostia asta, poate aflu pe vitor ca U2 a preluat o piesa Directzia 5
Versiunea piesei lui Johnny Cash, "Hurt", preluatí£ de trupa Nine Inch Nails, a fost nominalizatí£ la ºase categorii, printre care, cel mai bun videoclip, cel mai bun videoclip masculin ºi cea mai buní£ regie. "Sunt copleºit de aceastí£ mare onoare. Ví£ mulí¾umesc tuturor cí£ v-aí¾i gandit la mine", a spus legenda muzicii country, in varstí£ de 71 de ani. "Au trecut 48 de ani de cand am fí£cut primele inregistrí£ri ºi e minunat cí£ oamenii incí£ le mai dezgroapí£".
restul il gasitzi aici
acuma care ar fi treaba? Nu NIN au preluat de la Johnny Cash, ci invers, de unde shi ineditul situatziei. Daca ar fi sa ma iau dupe baietzii carea scris prostia asta, poate aflu pe vitor ca U2 a preluat o piesa Directzia 5
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de Unregistered
parerea me este ca rock-ul va ramane la moda mut timp.
toti cei care ascutla rock se imbraca vara in bocanci geci de piele isi pun cercei in nas... tot mai multa lume asculta rock.cand mergi vara pe strada unde sunt 32 de grade vezi numai baieti in piele cu bocanci....
bre matinale io-ti spusei sa schimbi bocancii cu shlapii ca te dai in fapt. si nocturno cerceii is facuti pt purtat la ureche nu in nas, da?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
discutii elevate
popalin1982: tu ce pula mea ai mai facut?
oribilul_mosh: am invatat carte
popalin1982: ai invatat o pula
popalin1982: ai mai futut si tu ceva?
popalin1982: scuze,fara "mai"
oribilul_mosh:
oribilul_mosh: daca intr-o zi o sa vin la tine si o sa iti zic ca am futut pe Bad Girl , Jasmyna , Korn_bitch , Stormy Lady ...si ca bonus i-am dat muie lu Gigi ? ce te faci ?
popalin1982: iti sug pula
oribilul_mosh: asa , cioara borata !
oribilul_mosh: am invatat carte
popalin1982: ai invatat o pula
popalin1982: ai mai futut si tu ceva?
popalin1982: scuze,fara "mai"
oribilul_mosh:
oribilul_mosh: daca intr-o zi o sa vin la tine si o sa iti zic ca am futut pe Bad Girl , Jasmyna , Korn_bitch , Stormy Lady ...si ca bonus i-am dat muie lu Gigi ? ce te faci ?
popalin1982: iti sug pula
oribilul_mosh: asa , cioara borata !
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
3119
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
domnu leo foca, cand sugi caricu lu cuiva se spune ca-i faci o muie, nu ca ii dai. ce dracu, ma, tot n-ai invatat? lasa ca o sa iti mai explic de cateva ori. ne vedem disar la fanutza si dupa ce termini exercitiul la aparat, intrebam oamenii de la terasa ce ai facut si o sa vezi ce or sa iti spuna.
si inca ceva: daca bati maimutza gandidu-te la fetele alea, nu inseamna ca si le footi.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
domnu leo foca, cand sugi caricu lu cuiva se spune ca-i faci o muie, nu ca ii dai. ce dracu, ma, tot n-ai invatat? lasa ca o sa iti mai explic de cateva ori. ne vedem disar la fanutza si dupa ce termini exercitiul la aparat, intrebam oamenii de la terasa ce ai facut si o sa vezi ce or sa iti spuna.
si inca ceva: daca bati maimutza gandidu-te la fetele alea, nu inseamna ca si le footi.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
gigi , sa recunoastem acum....mai tre' sa le foot pe fetele alea 4....ca sa imi suga maimutza alin.
bonusul deja l-am facut , in WC la Machedonu' ! :o
acum misiunea mea e mult mai usoara.....si ma indrept cu pasi repezi spre a doua muie pe care mi-o va face un forumist !
I can't wait !
bonusul deja l-am facut , in WC la Machedonu' ! :o
acum misiunea mea e mult mai usoara.....si ma indrept cu pasi repezi spre a doua muie pe care mi-o va face un forumist !
I can't wait !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
cica abonati orange:
BANANAU PIMPI
TOACA FABIOLA
GRIVEI VIOREL
TERCI TRAIAN
HANCAS FRANTA
NECULAE O'HARA
CEL MARE VIOLA
FLOCA ADELINA
PENIS CATALIN
JEJEREAN VIOALA
ZUZU FLAVIA ORIETA
MAFTEIU SURIOARA MARIA
MANGU CARMEN CITA
PULEXA GABRIELA MIHAELA
PIZDIRCA VIOLETA MARIANA
VAN DAM ELIZABETH ADRIANA
CURUESCU IOANA
ENGLEZU NICU
CIOBARDAN EMINELA
OGEA SEPTIMIA ORTENZIA
FOCA ATENA LUMINITA
POPOVICI HONDA DAN
JURCUTA GENTIANA ROMINA
TORJESCU MIHAELA ODETTE
MOS PAVEL
KOCSIS CSABA IANOS
URITA MARIAN
OTET VASILE DORIAN
CEAHLAU GICU
BADESCU MARTIAN LORINEL
MOCA EMILIA VIORICA
SOPARLA NICU
MOTIRLICHIE VENUS ADRIAN
BUDA SALVIN GIMI
OCROTEALA ALEXANDRU
BUNA PUSTIU
ROSU FREDOLIN
MIS BAIATA MARIANA
CURCAN CALISTRU
BLANITA SILVIU
PURNAVEL MAURICIU SEVER
GABURICI FULFIA CARMEN
BANANAU PIMPI
TOACA FABIOLA
GRIVEI VIOREL
TERCI TRAIAN
HANCAS FRANTA
NECULAE O'HARA
CEL MARE VIOLA
FLOCA ADELINA
PENIS CATALIN
JEJEREAN VIOALA
ZUZU FLAVIA ORIETA
MAFTEIU SURIOARA MARIA
MANGU CARMEN CITA
PULEXA GABRIELA MIHAELA
PIZDIRCA VIOLETA MARIANA
VAN DAM ELIZABETH ADRIANA
CURUESCU IOANA
ENGLEZU NICU
CIOBARDAN EMINELA
OGEA SEPTIMIA ORTENZIA
FOCA ATENA LUMINITA
POPOVICI HONDA DAN
JURCUTA GENTIANA ROMINA
TORJESCU MIHAELA ODETTE
MOS PAVEL
KOCSIS CSABA IANOS
URITA MARIAN
OTET VASILE DORIAN
CEAHLAU GICU
BADESCU MARTIAN LORINEL
MOCA EMILIA VIORICA
SOPARLA NICU
MOTIRLICHIE VENUS ADRIAN
BUDA SALVIN GIMI
OCROTEALA ALEXANDRU
BUNA PUSTIU
ROSU FREDOLIN
MIS BAIATA MARIANA
CURCAN CALISTRU
BLANITA SILVIU
PURNAVEL MAURICIU SEVER
GABURICI FULFIA CARMEN
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
3128
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
si tu i-ai primit pe mail? io am sters mailu dupa ce am citit primele cinci nume. deja ma plictisisem.
si tu i-ai primit pe mail? io am sters mailu dupa ce am citit primele cinci nume. deja ma plictisisem.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
moshule, ai belit juma de pula intreaga...iote ce scrie in " íŽNDRUMíƒTORUL BUNULUI CRESTIN " (editia 1997) - de Arhimandrit GHERONTIE GHENOIU
15. Cel ce a facut malahie (onanie, masturbare), 40 de zile sí£ mí£nance hraní£ uscatí£ si sí£ fací£ cate o sutí£ de mí£tí£nii pe zi, si cu mare cí£intí£ in suflet hotí£randu-se de a nu mai gresi; se poate impí£rtí£si cu Sfintele Taine. Dací£ nu indeplineste canonul arí£tat mai sus, 1 an sí£ nu se impí£rtí£seascí£.
moshule la cat ai batut tu maimuta mananci hrana uscata toata viata si tu si nepotii tai in contu tau.
baicsule ia uite:
29. Dací£ va lucra cineva in duminici sau in sí£rbí£tori, sí£ se afuriseascí£, farí£ numai dací£ va face aceasta farí£ voia lui.
afurisiti suntem amandoi. ne-am dat cu dracu...tu oricum scapi mai usor ca zici ca te-au adus aia cu forta
si una pt marioteasa:
30. Dací£ cineva se impodobeste ca sí£ fací£ smintealí£ si se dí£ cu mirodenii, dací£ isi vopseste pí£rul, unghiile, fata, sprancenele si buzele, sí£ se afuriseascí£ (Canonul 103 Trulan).
15. Cel ce a facut malahie (onanie, masturbare), 40 de zile sí£ mí£nance hraní£ uscatí£ si sí£ fací£ cate o sutí£ de mí£tí£nii pe zi, si cu mare cí£intí£ in suflet hotí£randu-se de a nu mai gresi; se poate impí£rtí£si cu Sfintele Taine. Dací£ nu indeplineste canonul arí£tat mai sus, 1 an sí£ nu se impí£rtí£seascí£.
moshule la cat ai batut tu maimuta mananci hrana uscata toata viata si tu si nepotii tai in contu tau.
baicsule ia uite:
29. Dací£ va lucra cineva in duminici sau in sí£rbí£tori, sí£ se afuriseascí£, farí£ numai dací£ va face aceasta farí£ voia lui.
afurisiti suntem amandoi. ne-am dat cu dracu...tu oricum scapi mai usor ca zici ca te-au adus aia cu forta
si una pt marioteasa:
30. Dací£ cineva se impodobeste ca sí£ fací£ smintealí£ si se dí£ cu mirodenii, dací£ isi vopseste pí£rul, unghiile, fata, sprancenele si buzele, sí£ se afuriseascí£ (Canonul 103 Trulan).
-
Mesajul pe care userita in cauza vrea sa-l transmita nu este o aberatie, dar ia uitati-va aici la avatarul ei... Trebuie sa recunosc, indignarea m-a cuprins vazand ca l-a furat cu nerusinare cotoioasei mele dragi... Totusi tin sa-i multumesc, am tot vazut semnul asta prin bude si nu stiam ce draq e... Datorita ei curiozitatea mea (deocamdata numai ea) a fost satisfacuta...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
n-am vrut pentru ca sa ma bag in respectiva polemica, dar nici nu puteam rata ocazia de a impartashi un pasaj care m-a amuzat copios. asha ca am recurs la varianta asta. deci:
care este.
Initial trimis de Hampu The Great
pe Kterinca & Aberatzii > talkshow polemic cu aphex si hampu
M-am tot gindit , si dupa ce am eliminat multe alte variante, cred ca ar putea fi vorba de una biologica.
Desi posibilitatea asta este totusi, foarte vaga, spune-mi te rog numele exact si porecla mamei tale din tineretze.
Am sa imi verific curvoteca, poate, cine stie.....suntem rude (Fiuleeee..!!!)
[...]
Te-a abuzat cumva sexual cineva ?? Poate chiar tatal tau, mai stii ??
care este.
-
neatza - Mesaje: 5820
pai poate omu e inca convins ca pe copii ii aduce barza...nedeslushind relatiile si gradele de rudenie admitand existenta a doi sau mai multi tatzi.
-
de cateva zile m-am inscris pe un forum international dedicat fotbalului ..si ma amuz cu cei de acolo.
am dat peste un Basarabean simpatic. click pe link sa vedeti si voi :
http://www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?s=&threadid=71686
am dat peste un Basarabean simpatic. click pe link sa vedeti si voi :
http://www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?s=&threadid=71686
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Intr-adevar, e scoasa din context, dar ia uite ce bine le zice fecioru':
Initial trimis de CrAsh0v3r
cine vrea sa-mi dea muie sa ma caute pe imeil : CARRMENA2002@SUGPULA.COM
indescifrabil
-
..mai greseste omu`
unde era perfectiunea intruchipata...
deja m-am saturat de impresiile tale expirate...
get a life !!!
deja m-am saturat de impresiile tale expirate...
get a life !!!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
daca tu zici...
atunci ar fi bine sa nu-ti ridici curu` de pe scaun pentru ca cine stie ce se poate intampla... sa nu crezi ca ti-am pus gand rau, spre deosebire de tine, mie nu imi plac baietii...
-
Hotaraste-te... Ori asa...
Ori asa...
cine vrea sa-mi dea muie sa ma caute pe imeil : CARRMENA2002@SUGPULA.COM
Ori asa...
mie nu imi plac baietii...
indescifrabil
-
Te-ai gandit cam mult pentru doua versuri... Ca fapt divers, sa stii ca aici nu esti pe thread-ul de battle, unde te dai mare cu expresiile pe care le-ai auzit la baietasii mai mari, vino cu ceva ca lumea si dupa aia mai stam de vorba... Muia ti-o dau dupa...
indescifrabil
-
vad ca fierbi mai rapid decat supa instant... ce-ar fi s-o lasi mai moale.. daca nu ma suporti n-ai decat sa tragi pe dreapta si sa-mi faci loc sa-mi vad de drum.
nu mai posta mesaje doar asa de dragul de a o face.
nu mai posta mesaje doar asa de dragul de a o face.
-
ce sa fac mah cu muia ta ? s-o iau in pula ?
totusi daca vrei sa respecti formalitatile.. atunci fa-ti programare mai intai.. sunt deja prea multi la rand... cred ca in luna cadourilor o sa-ti fie satisfacuta cererea...
drum bun...
pentru nelamuriri.. verifica in DEX explicatia cuvantului "muie" ( = fatza)
===============
pentru monk:
am corectat... esti multumit acum ?
totusi daca vrei sa respecti formalitatile.. atunci fa-ti programare mai intai.. sunt deja prea multi la rand... cred ca in luna cadourilor o sa-ti fie satisfacuta cererea...
drum bun...
pentru nelamuriri.. verifica in DEX explicatia cuvantului "muie" ( = fatza)
===============
pentru monk:
am corectat... esti multumit acum ?
-
preiau legatura ...
Io zic ca lu baietasu asta i-au dat astia prea multa bataie pe threadul de battle si acu a venit sa abereze aici . Mai pune mana putin pe abecedar si recapituleaza fraza :
Ionelei i-au dat bataie parintii ca nu a invatat la romana ... vezi poate descoperi vreo gresala
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
s-o i-au in pula ?
Io zic ca lu baietasu asta i-au dat astia prea multa bataie pe threadul de battle si acu a venit sa abereze aici . Mai pune mana putin pe abecedar si recapituleaza fraza :
Ionelei i-au dat bataie parintii ca nu a invatat la romana ... vezi poate descoperi vreo gresala
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de Portnoy
Pai daca ai asa multe cereri, poate vin si cu niste prieteni, ca sa-ti dam muie, bineinteles... Sunt sigur ca merita sa asteptam atat...
ti-am zis mai sus... ce sa fac mah cu muia ta ? s-o iau in pula ? da` se pare ca erai prea grabit... tre` sa pleci nuu ?
-
monk: bah omule, esti prost gramada... in primul rand ma grabeam sa trimit mesajul ala pentru ca domnu` portcoy m-a mintit ca pleaca si ziceam sa ii urez "drum bun"
asa, in al doilea rand mai pune si tu mana pe ABECEDAR si mai citeste inainte sa-i judeci pe altii... poate gasesti si tu vreo greseala...
asa, in al doilea rand mai pune si tu mana pe ABECEDAR si mai citeste inainte sa-i judeci pe altii... poate gasesti si tu vreo greseala...
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma