Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
portcoy...
da mah ramane cum am stabilit... sa fii cuminte si sa inveti poezii ca vine Santa CrAsh si iti ia muia in pula...
acu` sper ca nu te superi pe mine... dar tu ai zis-o
acu` sper ca nu te superi pe mine... dar tu ai zis-o
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Initial trimis de CrAsh0v3r
poate gasesti si tu vreo [B]greseala... [/B]
omule ... e o diferenta intre vorvirea la caternica si greselile tale .
mai fac acu o gresala(scris la kterink pt aia ce nu cunaste) in loc de Sugi pula o sa iti zic muie ...
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
pretexte de kkt
monk: nu incerca sa te scuzi... pentru ca deja te-am taxat.. asa puteam sa ma scuz si yo avand in vedere ca ma adresam lui portcoy...
cat despre muia ta... ma pish pe ea...
deocamdata portcoy este fericitul castigator... pe data de 15 septembrie va primi o pula fix in muie si un ghiozdan Pokemon (datorita prestatiei pe care a facut-o)
cat despre muia ta... ma pish pe ea...
deocamdata portcoy este fericitul castigator... pe data de 15 septembrie va primi o pula fix in muie si un ghiozdan Pokemon (datorita prestatiei pe care a facut-o)
-
portcoy draga portcoy
nu ai pic de logica... dar te inteleg, ca doar suntem la rubrica "Aberatii" ce pula mea...
daca tot aberam.. spune draq si tu ceva legat de discutie... nu "off topic"
daca tot aberam.. spune draq si tu ceva legat de discutie... nu "off topic"
-
Initial trimis de Hades
avortul sau crima pt mie e acelas lucru... omori un suflet... pacat... asta se intampla... cum potzi sa faci asa ceva? gandeste-te ca daca avortezi(asta pt fete,logic) in primele luni nu o sa prea potzi dormi... dupa, o sa dormi... da o sa visezi copii... si o sa ai acest lucru pe constiintza..PacE
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Alds|hc_
- as anexa statele unite la romania si fie care stat ar deveni un judetz al romaniei
"lol"
in ciuda aparentelor extrasul este de pe Politic si Social nu de pe Kterinci si Aberatzii, si postu mai are. bre, ce-ajuns si Politicu asta...

-
nocturna - Mesaje: 8725
nocturno este evident faptul ca lu baiatu asta ii lipseste o doaga si cum atractia spre politic este mai mare in randul astora fara doage (vezi parlamentu si senatu romaniei) este evidenta inclinatia spre a posta pe politic. nu stiu mozii de acolo cum stau la capitolu asta 

-
eyewitness - Mesaje: 19220
discutie cu fane vis a vis de bancu cu stefan si baiazid :
b04bnv: cand te batusi bre cu baiazid?
fane: hehe
fane: nu mai stiu
b04bnv: barem i-ai tras-o?
fane: daa
fane: i-am scos masca si era moshu
b04bnv:
fane: moment in care am exclamat "bloeax"
b04bnv: moshu a ajuns tarfa forumului observ io
fane: haha
b04bnv: toti i-au tras-o
b04bnv: acum ies multe la iveala
fane: da ma...
fane: recunosc...
b04bnv: cand te batusi bre cu baiazid?
fane: hehe
fane: nu mai stiu
b04bnv: barem i-ai tras-o?
fane: daa
fane: i-am scos masca si era moshu
b04bnv:

fane: moment in care am exclamat "bloeax"
b04bnv: moshu a ajuns tarfa forumului observ io

fane: haha
b04bnv: toti i-au tras-o
b04bnv: acum ies multe la iveala
fane: da ma...
fane: recunosc...
-
preiau legatura ...
din dicutiile mele cu o persoana care cica nu vrea sa raman anonima nu stiu prin ce metode s-a ajuns la urmatoarea conversatie ...
Hades : ok mah
Hades : prima oara cand m-am uitat la poze...
Hades : cand aveam 2 posturi si eram paralel
Hades : credeam ca tu si varata suntetzi impreuna(pe atunci nu stiam ca suntetzi veri)
Hades : si blueboy
Hades : 'ba hai sa-l gasim pe asta si sa-l batem'
Hades :
:yD
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
din dicutiile mele cu o persoana care cica nu vrea sa raman anonima nu stiu prin ce metode s-a ajuns la urmatoarea conversatie ...
Hades : ok mah
Hades : prima oara cand m-am uitat la poze...
Hades : cand aveam 2 posturi si eram paralel
Hades : credeam ca tu si varata suntetzi impreuna(pe atunci nu stiam ca suntetzi veri)
Hades : si blueboy
Hades : 'ba hai sa-l gasim pe asta si sa-l batem'
Hades :

:yD
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
discutie cu Wild Rose pe YM :
oribilul_mosh: alo
BUZZ!!!
bad_girl883: da,aici sunt ce faci ?
oribilul_mosh: pai de ce nu raspunzi ?
oribilul_mosh: vrei sa ne suparam ?
oribilul_mosh:
bad_girl883: vorbeam la telefon
oribilul_mosh: am auzit ca te-ai futut aseara cu eye. asa s-a laudat la mine
oribilul_mosh: e adevarat sau minte ala /
oribilul_mosh:
bad_girl883: ha ha ha
bad_girl883: eye e impotent. sa asezat peste mine si nu i se scula deloc. n-a putu nimic sa faca. sa vezi ce putza bleaga avea
oribilul_mosh: haaaaaaaaaaaaaaaaa
oribilul_mosh: )))))))))
bad_girl883: da,puiu. serios iti zic. cred ca are 3 centimetri la putza
oribilul_mosh: haaaaaaaaa ...si la mine se lauda ca fute femei, ca e cel mai tare. ba...ce mai minte lumea in ziua de azi
bad_girl883: pan' la urma si-a tras chilotii pe el si a renuntatla idee.mi-e mila de el saracu. n-am mai vazut la nimeni un penis asa mic
oribilul_mosh: da,bietu om
oribilul_mosh: alo
BUZZ!!!
bad_girl883: da,aici sunt ce faci ?
oribilul_mosh: pai de ce nu raspunzi ?
oribilul_mosh: vrei sa ne suparam ?
oribilul_mosh:
bad_girl883: vorbeam la telefon
oribilul_mosh: am auzit ca te-ai futut aseara cu eye. asa s-a laudat la mine
oribilul_mosh: e adevarat sau minte ala /
oribilul_mosh:
bad_girl883: ha ha ha
bad_girl883: eye e impotent. sa asezat peste mine si nu i se scula deloc. n-a putu nimic sa faca. sa vezi ce putza bleaga avea
oribilul_mosh: haaaaaaaaaaaaaaaaa
oribilul_mosh: )))))))))
bad_girl883: da,puiu. serios iti zic. cred ca are 3 centimetri la putza
oribilul_mosh: haaaaaaaaa ...si la mine se lauda ca fute femei, ca e cel mai tare. ba...ce mai minte lumea in ziua de azi
bad_girl883: pan' la urma si-a tras chilotii pe el si a renuntatla idee.mi-e mila de el saracu. n-am mai vazut la nimeni un penis asa mic
oribilul_mosh: da,bietu om
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
LOOOL
miss daisy daca ma urc pe tine ori iti fac fractura de coloana ori te fac abtzibild pe cearceaf...baga una mai plauzibila
miss daisy daca ma urc pe tine ori iti fac fractura de coloana ori te fac abtzibild pe cearceaf...baga una mai plauzibila

-
Re: Postul 800 (cel mai plin de esenta)
Initial trimis de baixinho ©
Azi e joi.
Extraordinar, shi azi!
Da' va datzi seama copii ca 1/7 din viata ne-o petrecem in oroarea de zi numita luni!
- ripahoratiu
- Junior Member
- Localitate: Cluj-Napoca, Romania, Europa, Terra, Sistemul solar Sol, Bratul Orion, Calea Lactee, Grupul Local de
3243
e greu, nea, ce sa-i faci?
acu probabil ca o sa spui ca replica aia a fost la misto, cand tu de fapt ti-ai dat seama ca asa ie, cum a zis nenea ala.
acu probabil ca o sa spui ca replica aia a fost la misto, cand tu de fapt ti-ai dat seama ca asa ie, cum a zis nenea ala.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nushtu altzii cum e, da eo cand vad posturile lu Hampu za mare, parca crapa matzele jucanduse cu dansu. deci nushtu dacatz opservat ca este neshte iuzar, pintre care shi eo, care nu se baga chiar peste tot. are neshte tredur, umpla pacolo, mai bea o/neshte ber, se face seara shi se duce acas unde dracu shtie ce face ca orcum nui pasa nimanui. da acuma vin eo pe partea ailanta shi zic: bre, eontzeleg ca mai vine vrunu care vrea sa dea cu parun iahnie ca sa demonstreze ce inflatzie de aichiu aren tartacutza, dan momentun care de spargi in figur pe teme pentru care unii oamini shia irosit viatza, macar din respect pentru defunctzi, eo zic car fi mai bine sa puie mana sanvetze acordu intre sujet shi predicat, ear daca nu sunt prea pretentzios, chiar shi una doo trebi despre articolu otarat shi cel indecis.
ezista shi posibilitatea ca dom 'ampu (cu hash mue) sam zica ca este vorba deo licentza poetica. in virtutea bunului simtz cu care vam opishnuit, iash raspunde eufemistic: cacat!
in concluzie, aberatzia zilei din partea mea nu ieste un citat, ci un indemn: cititz posturile lu hampu!
ezista shi posibilitatea ca dom 'ampu (cu hash mue) sam zica ca este vorba deo licentza poetica. in virtutea bunului simtz cu care vam opishnuit, iash raspunde eufemistic: cacat!
in concluzie, aberatzia zilei din partea mea nu ieste un citat, ci un indemn: cititz posturile lu hampu!
-
neatza - Mesaje: 5820
kterinca de kterinci de rad si curcile, mare om de gramatica si cultura, gabitzu pe numele sau, a ajuns sa se sesizeze din oficiu pe lanul de secara, deranjat vizibil de paiele din ochii altora:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=185320#post185320
probabil ca paiele erau foarte groase si lungi de au ajuns sa-l gadile tocma pe el. gabytzule, fereste-te sa nu te gadile in acelasi timp cu paiele tale ca atunci se cheama alergie.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=185320#post185320
probabil ca paiele erau foarte groase si lungi de au ajuns sa-l gadile tocma pe el. gabytzule, fereste-te sa nu te gadile in acelasi timp cu paiele tale ca atunci se cheama alergie.

-
nocturna - Mesaje: 8725
sictir, nightwish :hehe:.
----
uitati-va va rog, ce s-a intamplat cu theardul meu de pe AX:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=8940
au ajuns sa vb. despre ce face formatia ozone! sunt curios ce parere o sa aiba despre asta cel mai bun moderator din istoria fanclubului. :mad:
----
uitati-va va rog, ce s-a intamplat cu theardul meu de pe AX:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=8940
au ajuns sa vb. despre ce face formatia ozone! sunt curios ce parere o sa aiba despre asta cel mai bun moderator din istoria fanclubului. :mad:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Telegraful:
Doi crescí£tori de animale din Istria au fost la un pas de a se lua la bí£taie, pe motiv cí£ pe unul dintre ei a intrat cu turma de porci pe islazul satului. Refac Asim, din localitatea Nuntasi, creste de cií¾iva ani turme de vaci si porci. Cu acelasi lucru se ocupí£ si Tudor Florescu, care are la rindul lui o turmí£ de oi si capre, pe care le duce sí£ pascí£ pe acelesi islaz. In urmí£ cu douí£ zile, intre cei doi crescí£tori de animale s-a iscat un conflict, in urma cí£ruia Florescu i-a spus lui Asim cí£ nu are voie sí£ intre cu porcii pe terenul unde pasc oile si caprele. Pentru cí£ Asim nu s-a conformat, Florescu a asmuí¾it ciinii pe turma acestuia. Indrumaí¾i de stí£pin, patrupezii au sfisiat un purcel si au izgonit turmele concurentului. Citeva ore mai tirziu, Asim s-a prezentat la sediul Postului de Polií¾ie din localitatea Istria unde a depus o plingere. Polií¾istii au deschis o anchetí£, iar Tudor Florescu va trebui sí£ achite contravaloarea purcelului sfisiat de ciini.
Doi crescí£tori de animale din Istria au fost la un pas de a se lua la bí£taie, pe motiv cí£ pe unul dintre ei a intrat cu turma de porci pe islazul satului. Refac Asim, din localitatea Nuntasi, creste de cií¾iva ani turme de vaci si porci. Cu acelasi lucru se ocupí£ si Tudor Florescu, care are la rindul lui o turmí£ de oi si capre, pe care le duce sí£ pascí£ pe acelesi islaz. In urmí£ cu douí£ zile, intre cei doi crescí£tori de animale s-a iscat un conflict, in urma cí£ruia Florescu i-a spus lui Asim cí£ nu are voie sí£ intre cu porcii pe terenul unde pasc oile si caprele. Pentru cí£ Asim nu s-a conformat, Florescu a asmuí¾it ciinii pe turma acestuia. Indrumaí¾i de stí£pin, patrupezii au sfisiat un purcel si au izgonit turmele concurentului. Citeva ore mai tirziu, Asim s-a prezentat la sediul Postului de Polií¾ie din localitatea Istria unde a depus o plingere. Polií¾istii au deschis o anchetí£, iar Tudor Florescu va trebui sí£ achite contravaloarea purcelului sfisiat de ciini.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
azi noapte , dl hades a zis 2 chestii care m-au facut sa cred ca nu traieste pe forumu asta, ci pe forumu verrrita saggaaaa (yo!)
- prima dintre ele mi-a zis-o pe yahoo msn, dupa ce i-am zis eu ce (,) cred despre cei ca el care se apuca de muzica: "nu inteleg de ce au boala toti pe nea gabitz, si nu pe tine"
- iar a doua a zis-o pe politica: "nu e de mirare ca nu te suporta nimeni, nightwish".
la prima, daca nu vede injuraturile majoritatii, e grav. iar la a doua, e tot la fel de grav .
nu-i asa, prietena, niaiti?
- prima dintre ele mi-a zis-o pe yahoo msn, dupa ce i-am zis eu ce (,) cred despre cei ca el care se apuca de muzica: "nu inteleg de ce au boala toti pe nea gabitz, si nu pe tine"
- iar a doua a zis-o pe politica: "nu e de mirare ca nu te suporta nimeni, nightwish".
la prima, daca nu vede injuraturile majoritatii, e grav. iar la a doua, e tot la fel de grav .
nu-i asa, prietena, niaiti?

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
ia fitz atentz acia bre!
acu inzeleg de ce i senmuiau genunchii shi dadea cu poponeatza de glie cand auzea de magdin shi oursulescu
Initial trimis de alinmihai pe FanClub Forum > Muzica > Muzica > Segovia
[...]
Muzica simfonica inseamna, dupa umila mea parere (spus intr-un mod barbar) toate simfoniile compuse de pe la 1900 incoace (perioada "moderna"). Prin urmare nici Enescu, nici Dvorak si nici Gershwin n-au compus muzica clasica (asa cum am mai zis p-aci), ci doar simfonica.
[...]
acu inzeleg de ce i senmuiau genunchii shi dadea cu poponeatza de glie cand auzea de magdin shi oursulescu
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de cineva care-si pierde vremea pe Proconsul
Poate cu ajutorul lui Al de Sus, si al celor de la Proconsul
ca urmare imi veni in minte urmatoarele ganduri :con: :
- draga Proconsul, data fiind pu`terea (adica accentuati litera u) ta fa casa castig la Loto, chiar daca nu am jucat si fa ca cedeul meu sa nu te pleieze niciodata si cand vine pe fanclub sa curga miere si cu piere... si sa-mi cante la ureche casca care s-a stricat si numai aud stereo
Mai astia cu Proconsulu' lor ma facura sa-mi dea lacrimile de ras...
Poate cu ajutorul lui Al de Sus, si al celor de la Proconsul
ca urmare imi veni in minte urmatoarele ganduri :con: :
- draga Proconsul, data fiind pu`terea (adica accentuati litera u) ta fa casa castig la Loto, chiar daca nu am jucat si fa ca cedeul meu sa nu te pleieze niciodata si cand vine pe fanclub sa curga miere si cu piere... si sa-mi cante la ureche casca care s-a stricat si numai aud stereo
Mai astia cu Proconsulu' lor ma facura sa-mi dea lacrimile de ras...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
animalule, ejti mic copchil cu proconsulii, nu pot sa nu impartasesc din acest pemeu hazos, ca asa-s io, altruista...
doamne fereste :con:
nu cred ca te-a palit dintr-o data ci din snobism.
mai bine canta elvis praslea cel voinic si merele de aur ..." cine vorbea de snobism, ineptii si incultura
nu, exista foarte putini tigani care stiu note si mai canta jazz (Miles Davis, Chick Corea, John Abercrombie) ,[LOL bah, LOL] in schimb n-ai sa-i vezi vreodata cantand clasica (sau poate mai de curand si flamenco e clasica, mai stii). In schimb de la acei tigani si pana la Adrian Piticu Minune mai e distanta... cam ca de la ceea ce vad la tine pana la ceea ce pretinzi
La urma urmei io n-am nic cu viata ta... poti sa urli si sa te faci de ras cat vrei [LOL bah, LOL]... insa nu inteleg de ce te doare incultura mea... Pana la urma pasarea pre limba ei piere, remember ?!
Si sa nu uit.. se poate ca din snobism sa-mi fi luat un poster si-o caseta cu segovia... da nu sa incerc sa cant Segovia, Heitor Vila-Hugo, Tarrega, Juan Carlos Jobim, Carlos Montoya, Beatles, Elvis (de ce nu ?!), Bob Marley, Bob Dylan, Queen... si toate celelalte despre care tu ai statistici , cam greu doar din snobism...
doamne fereste :con:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
apai dana, nu am ce sa comentez.
profunzime: 10
intelighenta: tat 10
originalitate:10
deci in total nota 10....
pese: o firar cumva alimihaitza ala?
profunzime: 10
intelighenta: tat 10
originalitate:10
deci in total nota 10....
pese: o firar cumva alimihaitza ala?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma