Nick Carter sau Justin Timberlake???

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Nick Carter Sau Justin Timberlake?

Nick Carter
14
23%
Justin Timberlake
48
77%

Voturi totale : 62

Mesajde X.I.Ta » Dum Iul 27, 2003 10:06 pm

Nici unul. Sunt doi cretini care stiu sa cante numai muzica comerciala.Canta aceeasi muzica naspa pe care o canta si Britney Spears,
Westlife etc.
X.I.Ta

inca mai intrebati?????!!!

Mesajde registered » Vin Sep 12, 2003 7:42 pm

glumiti??? ce mai intrebare .....normal ca JUSTIN timberlake.he`s the best!!1!El e cel mai tare sunt fana lui cea mai mare!!!!
registered

Mesajde Unregistered » Vin Sep 12, 2003 7:45 pm

MAI CE AVETI CU JUSTIN?????? SI CE DACA L IMITA PE MG......DACA I FANUL LUI...CE VRETI?\
Unregistered

Mesajde punct » Sâm Sep 13, 2003 10:03 am

votat justin. desi nu sunt fana a acestui gen de muzica, justin m-a impresionat si prin voce, "Cry me a river" e superba; si hai sa recusnoastem ca si prin felul in care arata. e bun :drool:
X
punct
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Sep 13, 2003 10:44 am

lol.. normal... Justin! voce ...are... danseaza bineeee...;D. desi...aici este de admirat coregrafu`... care face sincroanele alea superbe...arata bine...
Cry me a river si rock ur body ..piese misto...
Nick..ce sa spun... i really don`t like it! cah! abordeaza un stil pe care... dak stau sa` ascult... adorm :( e nashpa...prea canta spre blues..numa` balade..tralalal ..arata... obisnuit... neah... votull meu ramane in continuare la Justin! :p :o
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

niciunul in special...

Mesajde CrAsh0v3r » Dum Sep 14, 2003 1:17 am

...dar totusi am votat pt JUSTIN.. mi se pare ca spre deosebire de NICK, el mai misca ceva
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Justin

Mesajde Rimeea » Dum Sep 14, 2003 4:47 pm

Vote 4 Justin... E mai bun ...are mai multe aparitzii Tv....lumea il stie deja ca fiind un sex-simbol ( cred :> ) pe cand Nick a intrat intr-un con de umbra.....`e sa`i faci....this is life...na na na na . :)
Rimeea

Mesajde el@ » Lun Sep 15, 2003 1:31 pm

Justin e cel mai tare.
el@

Mesajde Titina » Lun Sep 15, 2003 4:59 pm

Nici unul!!!Pe justin am inceput sa-l urasc....are nishte melodii oribile shi arata k dracu acuma....

Iar de Nick...nici nu se mai vb de el cred :D
Titina
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Lun Sep 15, 2003 6:18 pm

Am votat pt Justin... Fiindca ador Cry me a river. Dar inainte imi placea mai mult de Justin. Acum s-a schimbat prea mult si are prea multe aere de vedeta. Nu-mi mai place de el asa de mult. Nick acum cativa ani mi se parea the best dar.. adevarul e ca nu prea i-a mers cu cariera solo...Dar si Nick are o voce superba...
Peace!
Deea_Em

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii