Nici unul. Sunt doi cretini care stiu sa cante numai muzica comerciala.Canta aceeasi muzica naspa pe care o canta si Britney Spears,
Westlife etc.
Nick Carter sau Justin Timberlake???
40 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
inca mai intrebati?????!!!
glumiti??? ce mai intrebare .....normal ca JUSTIN timberlake.he`s the best!!1!El e cel mai tare sunt fana lui cea mai mare!!!!
- registered
- Unregistered
lol.. normal... Justin! voce ...are... danseaza bineeee...;D. desi...aici este de admirat coregrafu`... care face sincroanele alea superbe...arata bine...
Cry me a river si rock ur body ..piese misto...
Nick..ce sa spun... i really don`t like it! cah! abordeaza un stil pe care... dak stau sa` ascult... adorm
e nashpa...prea canta spre blues..numa` balade..tralalal ..arata... obisnuit... neah... votull meu ramane in continuare la Justin! :p :o
Cry me a river si rock ur body ..piese misto...
Nick..ce sa spun... i really don`t like it! cah! abordeaza un stil pe care... dak stau sa` ascult... adorm

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
niciunul in special...
...dar totusi am votat pt JUSTIN.. mi se pare ca spre deosebire de NICK, el mai misca ceva
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Am votat pt Justin... Fiindca ador Cry me a river. Dar inainte imi placea mai mult de Justin. Acum s-a schimbat prea mult si are prea multe aere de vedeta. Nu-mi mai place de el asa de mult. Nick acum cativa ani mi se parea the best dar.. adevarul e ca nu prea i-a mers cu cariera solo...Dar si Nick are o voce superba...
Peace!
Peace!
- Deea_Em
40 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii