Cea mai slaba, penibila trupa/artist

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Cea mai slaba trupa / cel mai slab artist

Taxi
3
2%
Sarmalele Reci
4
2%
Vama Veche
2
1%
Cristiana Raduta
11
6%
3SudEst
5
3%
TNT
12
6%
Andreea Balan
19
10%
Loredana
4
2%
Andra
7
4%
Parazitii
2
1%
Etno
4
2%
Body'n'soul
9
5%
Vita de Vie
0
Niciun vot
Asia
7
4%
Evrika
17
9%
Omul cu sobolani
9
5%
Vali Vijelie
17
9%
Adrian Copilul Minune
37
19%
Animal X
15
8%
altcineva
8
4%

Voturi totale : 192

Mesajde Weirda » Lun Sep 08, 2003 11:05 am

lolzzz acu` hai sa zicem ca nici eminem...p.diddy si ceilalti rapperi nu fac muzica ...ce dreaq... :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde T.Z.K.A » Lun Sep 08, 2003 11:12 am

Initial trimis de covergirl^^^

Parazitii....hmm...yo cred ca are ce cauta aici, shi ar trebui sa ocupe un loc fruntash. Pai ce draq aia e muzik? Ashtia n-au nici cea mai vaga idee despre ce inseamna muzik. 1. Voce n-au, dar cum o voce buna e mai greu de gasit in ro, nu se pune. 2. Versurile....huh....de astea nici nu mai vorbesc. Oricine poate sa compuna o melodie cu nijte injuraturi care rimeaza. 3. Nu este singura formatzie din ro care canta live. Sunt multe, dar care shi merita sa le ascultzi.
Cat despre Vama Veche, e una din cele mai bune formatzii. Tipu' are voce, muzik e de kalitate shi, mai ales, canta live.

Covergirl iti dau un sfat pe care l-am mai dat cuiva...
MAI BINE TE DUCI IN PADURE!!!! :rulz: ;M :yD
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Sep 08, 2003 11:35 am

T.Z.K.A macar de`ar asculta lumea (cei care se simt ;D ) de sfat... :lol: sa ramanem si noi fericiti...
Weirda
Junior Member

Mesajde monk » Lun Sep 08, 2003 11:36 am

preiau legatura ...

Parazitii....hmm...yo cred ca are ce cauta aici.

Poate doar parerea mea conteaza ... (vers din parazitii pentru aia care nu stiu ...

Parazitii are ce cauta aici ca e sub 50 ...

MUIE covergirl^^^ pun pariu ca esti una ca aia din schatchu pregatiri estivale ... citez :

" - Mama io ma duc la mare sa sug pula da ma intorc la toamna cand incepe scoala ...
-Vai mama , vai mama ... ai grija de tine ca acolo sunt multi vagabonti ... vrei sa vin cu tine ? "

Ai inteles mata ? sau il chemam pe baicsu sa iti faca o schema ?

Oricine poate sa compuna o melodie cu injuraturi care rimeaza ...

daca tu compui o melodie , UNA singura care sa aiba 2 strofe si sa aiba si logica sa mor de nu ma duc la Cheloo si ii zic ca e varza ...

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde T.Z.K.A » Lun Sep 08, 2003 11:49 am

[quote]Initial trimis de monk
[B]preiau legatura ...

Ai inteles mata ? sau il chemam pe baicsu sa iti faca o schema ?

daca tu compui o melodie , UNA singura care sa aiba 2 strofe si sa aiba si logica sa mor de nu ma duc la Cheloo si ii zic ca e varza ...

YOU ARE THE MAN!!!!
Esti kool man!!! nici nu mai am replika!!! ce sa-i mai zik ka nu am ce...:o
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

uitasem....

Mesajde T.Z.K.A » Lun Sep 08, 2003 11:51 am

covergirl voi construi special pt tine un site...
www.uite_curu_meu_in_geam.ro :o

surf placut!!!!:j ;m ;n :hi: :bye: :B :sal:
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Mesajde bogdanovici666 » Lun Sep 08, 2003 12:37 pm

stiti de ce muzica romaneasca e asa de proasta? pentru ca exista persoane ca voi (mii, zeci de mii de persoane) care downloadeaza melodii sau cumpara cd-uri pirat si in loc ca banii sa ajunga la artisti (sa faca melodii mai bune, sa aibe un look mai bun) ajung la pirati care au mai multi bani decat multi artisti bine cotati din romania!
bogdanovici666
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Sep 08, 2003 2:41 pm

moaa...si ai gandit mult pana sa ajungi la concluzia asta?! de unde stii tu ce ascultam noi? :con: dak e muzica piratata sau nu?! te bagi si tu in seama sa n`adormi... :rolleyes:
Weirda
Junior Member

Mesajde bogdanovici666 » Lun Sep 08, 2003 2:52 pm

Nu cred ca m-am trezit acum si m-am bagat in seama si eu ca sa nu adorm...

Cum am ajuns la concluzia asta? Pe forumul asta nu exista subiecte care sa laude trupele romanesti!

Sau gresesc eu din nou?
bogdanovici666
Junior Member

Mesajde de pe alt site... » Lun Sep 08, 2003 3:41 pm

nu gresesti, ai dreptate.
din cauza unor trupe gen parazitii, care au reusit sa-i vrajeasca pe fraierii ca monk, am ajuns sa vedem in orice trupa mai putin in eternii bosorogi ai patriei niste excremente.
respect trupa parazitii pt ca am ascultat cateva melodii si au un msg. la ei muzica e doar negativu, si ar trebui sa fiti de acord cu mine. cum explicati ca eminem de 4 ani la orice festivitate la care cante face cel mai nemernic playback si tot e iubit si aclamat?!
pe de alta parte mi-e jena cu parazitii care ar trebui sa invete ce sunt alea niste note muzicale, si sa invete ce sensuri are verbula a canta! a nu se confunda cu a vorbii. si Andreea Bulan si compune singura unele piese, si ar fi super iubita de toti daca ar vorbii, nu?! sa nu se inteleaga ca ii iau partea, dar m-am saturat de toti smecherii astia falsi ca andreea cotoi si monk care au impresia ca sunt destepti daca se ascund in spatele unor afirmatii ce oricum nu le apartin. astept ziua cand veti creste, dragii mei plozi si veti avea propria opinie... dincolo de ce zici rockeru summer de la coltz, si de ceea ce 'canta' durul chelloo...

decat sa-mi lasati in urma acestui mesaj un inutil lol, si o aberatie scurta, mai bine bagati la cap...

am tot respectul din lume pt vama veche, pt vita de vie , pt firma pt ab4, pt iris, pt pheonix. astea sunt trupele care au rezista in timp, si care nu s-au schimbat dupa cum a vrut publicul (adica influentele muzicale... mai nou muzica orientala, duh).
firma se straduie in forumula aia de 4 ani... e bine. quarts mai imi plac, dar au cazut plasa producatorilor care au zis ca tre sa scoate ceva mai comercial (dragostea e un biscuiete in forma de stea) oricum versurile lor au o logica, o cursivitate si chiar sunt haioase.
sunt scarbit de picassoul si haiducii din muzica ozone. vb geaninei, eu acum pe picioar scriu versuri mai mishto ca alea.
pana si TNT se anuntza a fi o raza de speranta in muzica dance, ele tinzand catre "reghe" si rock. pacat ca-s lipsite de voci. Deh, nu poti sa le ai pe toate. :(

revenind la peniblitate... ozone. mai tre sa comentez?!
de pe alt site...

Mesajde monk » Lun Sep 08, 2003 5:56 pm

preiau legatura ...

Initial trimis de de pe alt site...
dar m-am saturat de toti smecherii astia falsi ca andreea cotoi si monk care au impresia ca sunt destepti daca se ascund in spatele unor afirmatii ce oricum nu le apartin.

1. Sa mor io ... daca nu is afirmatiile mele cine dracu le-a facut .. ca spiridusi nu am in casa si calculatorul nu stie sa scrie ...

Initial trimis de de pe alt site...
am tot respectul din lume pt vama veche, pt vita de vie , pt firma pt ab4, pt iris, pt pheonix. astea sunt trupele care au rezista in timp, si care nu s-au schimbat dupa cum a vrut publicul (adica influentele muzicale... mai nou muzica orientala, duh).

b. Sa va aduc aminte Parazitii au fost primii (ianintea BUG Mafiei) care au scos un album HipHop in Romania ... si ce vremuri frumoase erau si alea ...

IV. In al 5-ilea rand :D sa stii si tu ca nu e de ajuns sa asculti muzica parazitiilor ca sa o intelegi ... trebuie sa o traiesti ...
Sa stii ca Parazitii sinu solitari cu : Iris ... Pheonix ... vita de vie ... BUG Mafia Vama Veche .. adica cu trupele care fac muzica de calitate si care canta LIVE .... si trupe care nu au piesele compuse de Marius Moga sau mai stiu io cine ... trupe care se chinuie 2-3 anu sa scoata un album .. nu 100000 de Singleuri pe an (pe melodii care sunt i nmajoritate copiiate)

Peseu : sa imi dai o inreg la un concert mare cu Eminem unde face playback si ai o bere de la mine ...

pentru dumneavoastra ,

... Andreea ?

PS 2 : TZAKA Sorry da nu am fost atent ce ai zis si de aia am replicat .

The Wake Up Show™
monk

Mesajde de pe alt site... » Lun Sep 08, 2003 6:06 pm

esti dus omule... parazitii au o groaza de piese copiate... si afrimatiile alea is ale parazitii. shut the fuck up.
nu are nici o legatura cu cine iti compune muzica/de ce/cate singleuri scoti pe an & co.!!!!! esti un bou, daca gandesti asa!
si ai sa iti dai seama ca traiesti pe alta planeta... decat cea pe care crezi tu ca o descriu parazitii. ;)
nu mai debita, te rog, ca esti de un mare kkt.
de pe alt site...

Mesajde monk » Lun Sep 08, 2003 6:12 pm

preiau legatura ...

lasa-ma sa ma gandesc ...
Omule tu stii care e diferenta intre o afirmatie si a da ca exemplu o melodie intr-o afirmatie ?

asa ca MUIE GABYZZULE ! ...

Gabyzzu: aia e clona?
Gabyzzu: sunt de pe situeo muzica buna
Gabyzzu: macar acolo n-am ban
Gabyzzu:
Gabyzzu: ca barfele nu-s ale fanclublui

pentru dumneavoastra ,

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde covergirl^^^ » Lun Sep 08, 2003 10:35 pm

Ne certam pt. parazitii...:rolleyes: ....asha, e bine....
Ce curu' meu vretzi? Fiecare are dreptu' sa-shi spuna parerea. Rpd saritzi cu injuraturile, nici nu ma mir ca suntetzi fani ai cui suntetzi ( :fuck: ).
Yo kand ma gandesc la parazitii, imi vine in minte:
"playback poa' sa faka shi o surdo-muta" shi.... "nu vreau sa ma culc cu tine, vreau doar sa te ***".
Imi imaginez kata munk, kata inspiratzie itzi trebe` pt. nijte versuri de genu' asta.
Am vazut (shi am auzit, din pakate) kateva concerte live parazitii. Singurul lucru' kare mi-a atras atentzia (da' rau de tot :p ) a fost modu' in kare tzineau microfoanele, de park ar tzine altceva (nu zik ce, dar sigur va imaginatzi :D ).

PS: da' cam mult se vorbeshte despre parazitii p'aici.....nu degeaba subiectu' se numeshte: "cea mai slaba, penibila trupa/artist" ;h .
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde monk » Lun Sep 08, 2003 11:15 pm

preiau legtaura ...

Yo kand ma gandesc la parazitii, imi vine in minte:
"playback poa' sa faka shi o surdo-muta" shi.... "nu vreau sa ma culc cu tine, vreau doar sa te ***".
Imi imaginez kata munk, kata inspiratzie itzi trebe` pt. nijte versuri de genu' asta.

Inca o intrebare si ma linistesc ....

Sincer tu te-ai fi gandit la vesurile astea ?... si fii atenta ca astept alea 2 strofe cu injuraturi ...

pentru dumneavoastra ,

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde covergirl^^^ » Lun Sep 08, 2003 11:32 pm

Aici ai dreptate. Nu m-ash fi gandit la versurile alea.

De ce tzi-ash compune tzie 2 str. cu injuraturi? Ka sa te conving de ceva ce orikum ai nega? I'm confused....dar dak vrei cu adevarat itzi promit ca voi incerca shi poate scoatem shi un clip impreuna ;) ! K?
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Sep 12, 2003 5:00 pm

scoate frate naibii sondajul asta de aici ca de cand l-ai facut au aparut bliss-ii, fizz-ii, cocktail-ii, pops-ii, danger-ii si altii care ar putea candida cu grija la acelasi titlu

oricum.. am vazut pe tvr2 intr-o noapte alba trupa aquarium (sigur n-ati auzit de ea). are clip la mamaia iar muzica e comusa de mihai constantinescu. credeti-ma, e cel mai penibil lucru vazut vreodata!!!!!!
Unregistered

tough decision...

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Sep 13, 2003 9:45 pm

nu stiam pe cine sa aleg :con: dar pana la urma l-am ales pe adrian copilu` de juma` de metru...

oricum, daca moderatorul sondajului ar fi scris toti de mai sus in loc de altcineva era clar... nu mai stateam atat pe ganduri...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde CHAOSgirl » Dum Sep 14, 2003 4:47 pm

fratzilor daca nu ar exista vama veche, vitza..,ocs..firma..si alte cateva formatzii de muzica cica rock...industria muzicala romaneasca ar da faliment!!!!!!!!!!!!!
CHAOSgirl
Junior Member

3195

Mesajde baixinho© » Dum Sep 14, 2003 4:58 pm

Initial trimis de CHAOSgirl
fratzilor

mama mi-a spus ca nu ma are decat pe mine. chiar sunt fratele tau?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde Sweet-one » Mar Sep 16, 2003 9:20 pm

Initial trimis de ayrton
M-am gandit sa fac si eu thread-ul asta, sa vad si eu cine iese pe primul loc; fiti cat mai anti si duri in mesje, dar respectati decenta si lasat deoparte cuvintele cu p, ca sa nu primiti vreun ban de la administratori.

Din punctul meu de vedere, cea mai rusinoasa si jenanta prestatie o are trupa de ratati condusa de dan teodorescu, adica taxi. O adunatura de afoni cu pretetentii de genii sau vedete...

:mad: Tu esti unul din ala kre asculta manele si alte "minunatii" ale lumii "moderne"??? Incearca macar sa nu mai jignesti! E trist k afirmi ce afirmi, pt k se vede cam ce putere limitata de intelegere ai. Probabil k textele lor sunt prea complexe pt tine si e mult mai usor sa critici ce nu intelegi... Asa sunt oamenii vulnerabili, in general. Felicitari! Ai resubliniat nivelul cultural al tarii! ;f
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde cat_ » Mie Sep 24, 2003 7:22 pm

mmmmmmmmmmmmmmm.Animal X[ma enerveaza eschimonoselile lor de 2 bani,atunci cand canta],L.A.,si muuulti altii.Scuzati-mi intarzierea,dar nu eram hotarata pe care sa-i aleg;m
cat_
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma