C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde neatza » Lun Sep 15, 2003 12:20 pm

daca nu sun foarte indiscret, poate matz putea lamuri shi pe eo despre unde se afla locu cu pricina shi cu shaturile. 3 sa recunosc ca sun umpic interesat.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Lun Sep 15, 2003 12:21 pm

sa va fie de bine! si sa va prind ca nu dati cu subsemnatul pe alcoolicii anonimi, sa creati exemple negative la astia mici.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Lun Sep 15, 2003 12:28 pm

pai inca nu ne ie de bine ca inca nu mia zis aiu unde se afla respectiva locanta. shin al doilea rand, nu vad ceash cauta sa dau cu suptsemnatu la alcolici anonimi, care eo nu sunt nici una nici alta, dupe cum am mai esplicat in prealabil.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Sep 15, 2003 12:33 pm

esti inca in faza de negare ceea ce inseamna inca un pas spre pierzanie. mah, cre' ca tu esti gata pierdut. da fuga la ecsologul alecs chiar daca n-are a face da' poate are freun leac si pentru tine.

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Sep 15, 2003 12:37 pm

pai nocturno observez io ca rubrica exologului de servici ieste terapie pt mataluta si-o frecventezi regulat
Fişiere ataşate
nocturna.jpg
nocturna.jpg (165.76 KiB) Vizualizat de 1771 ori
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Sep 15, 2003 12:37 pm

deci daca sunt bolnav (cea ce nui adevarat, care ma simt mai bine ca orcand) atunci eo nu vreau sa mansanatoshesc.

peseu: haide bre aiule sa ne mai bolnavim nitzel. zi shi mie unde ie locanta!

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Sep 15, 2003 12:41 pm

pai matinale lacasu de cult de care zic ie de mult si arhicunoscut da nu apucai io sa ajung colosha fiind in afara traseelor obisnuite pe care le frecventez io si care sunt insirate in lungu drum ce ma poarta de la uzina spre casa. e beraria aia nemteasca de langa casa poporului colosha in spate la bingo europa...
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Sep 15, 2003 12:42 pm

care este cam departe. adeca eo tot incerc sajung acolo de mai multa vreme, da ma tot opresc in drum sa iau cate ceva shi... intzelegi. nam ajuns niciodat mai departe de unirii.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Sep 15, 2003 12:45 pm

aiule, ce miselesc din partea lu' matale sa trantesti asa dovezi care se pare ca nu e masluite da' e incriminatoare. pai bre, aveam si eu o problema, vroiam sa-i trimit un pemeu lu' alecs, mi-a tremurat mana, m-am razgandit...nustu ce sa fac, sunt in dilema...si ma documentam inainte sa vaz cum le raspunde la participantii la discutii, sa vad daca-i intelegator...si cre' ca m-am razgandit de tot, nu-i mai scriu nik.

bun. in realitate altceva s-a intamplat, io doream accesarea forumul Politic si Social, ca doar stii ca-mi sta in caracter si nustu cum mi-a alunecat mausu' si s-a tot dus si dus a fost de s-a mai oprit abia in gardu' ecsologului de serviciu. da' gata, l-am redresat.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Sep 15, 2003 12:48 pm

eo cre ca defapt tu incerci sa ne vrajesht. ai vazut ca avem ban shi ne permitem shi vreai sa ne atragi cu tertipur femeiesht. zic eo.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Sep 15, 2003 12:50 pm

dapai io care am atelieru de da in fantani mai sus de unirii spre uzina aia mare a poporului deci la 5 minute de mers agale si n-apucai sa-i trec pragu la biserica aia evenghelista ca intotdeauna o iau in parte opusa adica spre unirii si ma aciuiesc pe traseu unde sunt slujbele ortodoxe. bah matinale si stii cum servesc aia neshte beri? la metru trai-ti-ar...vin cu scandura unde sunt 10-11 halbe iar distanta de la prima halba pana la ultima ie un metru. la nota te taxeaza la metru. cand fusei io vineri in 3 consumaram 4 metri in mai putin de doo ore.
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Sep 15, 2003 12:56 pm

nui vorba, ca de fost, am fost pacolea shi shtiu cum e. partea proasta ie ca najung din nou. shi acolo ie intrun fel ca te fura peisaju. zici ca iei o halba, da nu te lasa sufletu sa nu mai ceri cateva care de fapt ie duplu. shi se face oncurcatura de nii nota de plata no mai deslusheshte.

orcum, sezonu de neshte beri in orash, a cam loat o paosa. acuma ie sezonu de neshte alte alea.

firar! mi sa cam deshchis un apetit... o sa lipsesc umpic. ma duc in biuru dalatur la o tzigare. trei sa verific stocu.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Sep 15, 2003 1:14 pm

pai d-aia zisei io ca ie de techile la ala cu neshte beri ca pe alizeu asta neshte beri ie bune doar pt neshte eschimosi
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Sep 15, 2003 1:23 pm

bah,olecuta plecvai pana la arcub,si cand ma intorsei ,voi deja ati scris cat s-a scris toata vara.parca ati fi iuzari profesionisti,asa viteza avurati!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Sep 15, 2003 2:01 pm

io unu scrisei pe-ndelete si cu grija, nu ma grabi ca sa nu-mi prind deshtele in tastatura...

creca matinalu isi prinse buzele intr-un pahar de gotca in berou alaturat ca d-o ora disparu de pe registru de onlain...
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Sep 15, 2003 2:10 pm

ba cred ca a tras prea mult spre iesire pana a iesit. buna idee.

eyewitness Replying to Thread ce face-ti ma? 15:08

aiule, ce fa-ci mah pe pop si dance? :D

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Sep 15, 2003 2:16 pm

sunt fan inrait bodi end saul si vreau cu sod sa intram in corpu de balet al trupei si am bagat un post colosha poate ne surade si noo norocu si ajungem niscaiva vedete sa o punem si noi ca vedele...(vezi threadurile aferente)
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Sep 15, 2003 2:18 pm

da' sigur nu se supara sod, ca-l stiu asa, mai fan ozone?

nocturna

3 5 0 1 (inca putin si vali e mancat)

Mesajde eyewitness » Lun Sep 15, 2003 2:20 pm

cand ie vorba sa te afirmi in viata artistica lasi dracu si oxigenu si ozonu si te dedici carierei...ce io nu eram fan marina voica?
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Sep 15, 2003 2:33 pm

blezdeleu a lovit din nou. se pare ca am muncit doo sptamani degeaba. netu nu poate suporta cuvintele grele pe care le am la adresa unor oamini care este de nar mai fi. deci ie nashpa. foarte nashpa.

deshi ar putea fi mult mai bine, da o sam ia cam multa vreme.

gotca este buna.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Sep 15, 2003 2:35 pm

si ce e bun intotdeauna ie insuficient...
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Sep 15, 2003 2:53 pm

bre eye-utzule,asta e sansa noastra de afirmare in soubizul autohton.io am pus acolosa ca avem si doo fete in trupa ca m-am gandit la nocturna si poate ca ia mai are vreo pretena ,tot asa,mare dansatoare,si ne infratim tuspatru si rupem gura la targ.nu?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Sep 15, 2003 3:06 pm

cu nocturna nu stiu bre ca a trecut la chestii grele gen him si ozoane si nici nu-i mai iese pasu de bure la 45 de grade prea bine in ultima vreme. nici cu piruietele si nici cu spagatele nu sta prea fericit. deh o fi imbatranit si ea ca tot omu muncitor. io pusesem ochii pe una cruela , trufanda , zglobie, bisexuala ,activa si plina de dorinti...cica are o prietena asa ca ea...
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Sep 15, 2003 3:22 pm

cum spui matale ,draga eye-utzule,da io tot pa mana lu nocturna as verge ,ca are experenta!
cu drag,
sody!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Sep 15, 2003 3:31 pm

oamini ai muncii, eo vam salutat. ma duc sa ma fac praf. la cat de plin de draci sunt acum, sar putea sam ia cam mult. nashpa!

neatza

Mesajde SOD » Mar Sep 16, 2003 7:25 am

neatza,putori ordinare ce sunteti!sculareaaaaaaaaaaaaaaaa!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde JaJa Beens » Mar Sep 16, 2003 8:40 am

frana damian ca ne-am trezit si nu mai urla de parca esti pe ogor
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde eyewitness » Mar Sep 16, 2003 9:05 am

neata la toti proletarii destoinici

bre ieri dupa ce iesi din schimb am dat-o cotita pe bdul lacul tei si ma opri la una de cartier. rasei 3 techila care nu-mi umplu nici caria din premolaru dreapta inferior asa ca trecui la domiciliu la o lupta ,ce-i drept inegala, cu o olmeca de un litru. la 11.20 era dovedita...

bre da pe unde misuna nashica ca o cautai in toate intersectiile si n-o vazui. stie careva?
eyewitness

Mesajde nocturna » Mar Sep 16, 2003 9:34 am

buna dimineatza, dansatori profesionisti sau nu.

'ntzeles ca neatza e praf. naspa pentru el.
'ntzeles ca nu ma vreti in corpul de balet. nici eu nu va vreau.
da' nu-ntzeles ce o fi cu afex. ofof, sper sa nu-mi fi dat raceala peste el si tocma acuma...

io cre'ca pe nashica angus au uitat s-o doteze cu pneumatice ca vazui prin intersectii ca mai toti au. ce oameni rai.

nocturna

Mesajde neatza » Mar Sep 16, 2003 9:38 am

ash fi un mare mincinos dacash zice bunadimineatza, asha ca nu zic. in rest, are naiti dreptate: sunt praf, shi nu de la consumabile, care orcat mam chinuit asear nam reushit. in rest miam loat toate masurile de precautzie pentru a prentampina zioa de az, masur care sa concretizat intrun metru de stalinskaia pusa la rece in biurou dalatur. zioa ie lunga shi sanuntza foarte nashpa.

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare