Primele impresii ...

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Primele impresii ...

Mesajde monk » Lun Sep 15, 2003 11:21 am

preiau legatura ...

Acest subiect este dedicat tuturor bobocilor de anul asta printre care ma numar si eu. De abia m-am intors de la Mishu si vreau sa va impartasesc cateva impresii ... Liceul e super marfa mai ales ca am clasa in coltul cel mai raufamat al liceului ... la etajul doi in capatul holului .

Colegi... ce sa va spun majoritatea is de gasca dar am asistat si la o discutie care m-a lasat mut :

x catre y : De unde te cunosti cu z ?
y catre x : Pai il stiu de la Cercul de matematica intensiv ...
x catre y : ... nu de alta dar eu il cunosc de la olimpiada de fizica pe tara ...

Moshule tinand cont ca predai ar trebui sa o stii pe diriginta mea care e profa de info ... Mihaela Stan ... e destul de tanara vreo 20 si ceva de ani ...

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Kayla » Lun Sep 15, 2003 4:46 pm

Io, din pacate, nu am vazut threadul inainte de "say what's..." si mi-am expus acolo impresia. Dar, pt ca si io sunt boboaca de Viteazul, vreau si io sa ii cer parerea domnului mosh despre dirigu meu, dmnul Eugen Radu. Multumesc.
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 15, 2003 5:00 pm

Va salut, dragi prieteni. Ma bucur ca urmati acest liceu faimos, pe care eu insumi l-am terminat. Nu va cunosc dirigintii. Ganditi-va ca eu am fost boboc undeva la mijlocul anilor '90.

Eu am fost in toti cei 4 ani..la clasa A. La etajul I...prima dinspre cancelarie. Chiar ca este rau famat culoarul clasei lui monk. Nici macar nu aveti ciment pe jos...e parchet.

Diriginta mea s-a numit Ilian Aurelia de limba romana. E inca in liceu. E diriga verisoarei mele...care e a X a. Astept sa imi dati o lista completa cu profesorii. Sper ca macar unul dintre voi sa il aiba la istorie pe Mugur Mosh. Cel mai de treaba profesor pe care l-am avut eu. Un om foarte cumsecade.

Multa bafta si aveti grija la chimie. Tu..in special monk ! Kalya stiu ca e deja viseaza la premiu I.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Prima zi de liceu

Mesajde gabuba » Lun Sep 15, 2003 5:04 pm

hm, weird. Toti imi faceau mac-mac , si ma intrebau cum ma cheama :o . Relatii sociale, asta suna bine.
Ma simt ca in familie, cunosc jumatate din colegi iar cu ceilalti nici n-am facut cunostinta fiind prea prins in discutii cu cunostintele mele.
Dirigu meu e prof de istorie si e un bolnav psihic care crede ca daca ne vb. cu cuvinte gen "elevat" sau mai stiu eu ne da pe spate si ne creaza senzatia ca el ar fi destept. :rolleyes:
aaa! era sa uit! s-a prezentat astfel "sunt un tip tanar, frumos si destept". Cuvintele sunt de prisos...

per total a fost mai bine decat ma asteptam, in ciuda a ceea ce imi zicea love2fly cu o seara inainte (el facand liceul unde se afla numarul maxim de retardati ai capitalei - nikita stanescu).
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Lun Sep 15, 2003 5:18 pm

preiau legatura ...

Initial trimis de Oribilul Mosh
Sper ca macar unul dintre voi sa il aiba la istorie pe Mugur Mosh. Cel mai de treaba profesor pe care l-am avut eu. Un om foarte cumsecade.

Mi-a povestit unchimiu de el ... el tot Mishu a urmat ... si mi-a zis ca era super de treaba ... deocamdata nici orarul nu il stiu nici pt maine ... o sa iti zic eu lista profilor ...

pentru dumneavoastra ,

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Aliosha » Lun Sep 15, 2003 5:35 pm

... si nu uitati, daca se ia cineva de voi in Viteazu spuneti ca veniti peste ei cu Moshu si le crapati capu.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde eyewitness » Mar Sep 16, 2003 7:56 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Diriginta mea s-a numit Ilian Aurelia de limba romana.

la cum te exprimi si scrii tu moshule io as fi dat-o afara din invatamant demult...

on topic
pana in 89 viteazu era denumit bastilia. o fortareata inchisoare cu profesori duri dar bine pregatiti , care au scos generatii de oameni doxati. pe vremea aia era o mandrie sa fii absolvent de viteazu sau lazar. viteazu era liceul nr 13. prin anii 70 in cadrul liceului functiona si liceul 14 de lb greaca unde se adunau toate leprele de la alte licee. tot pe vremea aia s-a infiintat in cadrul liceului si sectia de fotbal cu echipa de renume "luceafarul" o pepiniera nationala a celor mai buni elevi cu talent in fotbal si care a furnizat o gramada de valori fotbalului romanesc. chiar daca erau elevi bateau echipe de divizia a chiar daca era sculati sa joace la ora 1 noaptea.
acolo se facea carte la greu.
acum daca alde moshu sau icstina sau monk au absolvit sau vor absolvi acest liceu inseamna ca viteazu a ramas doar o replica palida a ceea ce a fost in trecut , adica s-a intors lumea cu curu-n sus.
eyewitness

Mesajde gabuba » Mar Sep 16, 2003 11:26 am

probabil asa o sa zica si monk despre generatiile viitoare: ca daca au ajuns ei sa absolveasca acel colegiu, n-a mai ramas decat gustul dulce amar al trecutului. Oricum acolo se intra pe medie, si daca d'alde monk, si moshu, asa cum spui tu, vor reusi (au reusit) sa absolveasca nu vad ce e wrong... in definitiv tampiti erau si pe vremea ta.... si crede-ma ca am citit Cismigiu &company :D.
Ai dreptate intr-un fel, dar generatiile nu vor fi niciodata la fel...
Frumos, dar banal. Prea banal.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Mar Sep 16, 2003 12:38 pm

preiau legatura ...

Gabyzzu in definitiv ai dreptate ... mai bine tampit la liceul unde s-a intrat cu cea mai mare medie decat tampit unde s-a intrat cu medie mica ... si sa stii ca ma refer la tine .. da !

moshule am aflat numele unora dintre profi :

Mate : Andries Daniela ... o moldoveanca care preda pentru prima data in Mishu ....

Fizica : Popescu Beatrice

Chimie : Teodorescu Gabriela

Biologie : Gheorghe Mihaela

Geografie : Stoinea Petre

Engleza : Nechifor Cristina

Franceza : Paul Doina

Latina : Scortescu Dorina pentru care am un mesaj asa la inceput de an : MUIE ! ...

Logica : Ionescu Rodica

Sport : Suteu Mariana

Cel mai ,ult imi pare rau ca inca nu ne-au zis profu de isto ;P

pentru dumneavoastra ,

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 16, 2003 4:11 pm

Cesar , nu am avut nici unul dintre profii tai. Doar de Scorteasca am auzit. Mare ghinion. Vezi ca e singura profesoara din liceu care da media 3 !

Eu am facut latina cu un moshuletz de vreo 80 de ani. Un profesor de o blandetze extraordinara..si un mare erudit. Cunoastea vreo 12 limbi ..printre care si araba ! Am avut numai medii de 8 si 9 !
Am ramas de la latina cu unele proverbe gen : "una hirundo non facit ver". Tot e bine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3210

Mesajde baixinho© » Mar Sep 16, 2003 4:41 pm

care-i faci veacul prin "Dante Aligheri" ridica doo degete.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Mar Sep 16, 2003 5:57 pm

am o prietena, fosta colega de clasa in dante. mi-a spus ca e groaznic. ca vin aia in opinci la scoala... asa era si atunci? :confused:
In liceul meu s-a intrat cu 9. Cam putin, nu? asa ziceam si eu.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dia » Mar Sep 16, 2003 8:58 pm

Baixu...Dante zici ? Da in Hasdeu care a intrat?! ce mai e pe acolo?!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Re: Prima zi de liceu

Mesajde Love2Fly » Mie Sep 17, 2003 12:33 am

Initial trimis de Gabyzzu

per total a fost mai bine decat ma asteptam, in ciuda a ceea ce imi zicea love2fly cu o seara inainte (el facand liceul unde se afla numarul maxim de retardati ai capitalei - nikita stanescu).

Sa mori tu!:) Ce imi ziceai in seara asta? Poftim? vrei sa te muti ca nu-ti mai suporti colegii? lol....bai baiatule...tata Love2Fly le stie pe toate mah.
Dia The Koala Bear am intrat eu de curand in Iulia....Hashdeu......doar sa arunc o privire...venisem sa iau pe cineva:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Sep 17, 2003 3:26 pm

Dap. Moshule, am si eu o listuta destul de scurta pentru moment, mai cunosc eu intre timp.
Sport: Dna Suteu
Romana: Dna Ilian
Mate: Dl Radu
Fizica: Dna Gavrilescu
Info: Dna Stan
Latina: Dna Scortescu
Franceza: Dna Ene
Imi pare bine ca sunt profi (mate, romana, sport) care sunt chiar hazosi. Imi plac.
Io la chimie sper s-o dau pe spate pe profa cu faptul ca am mers pana pe municipiu la olimpiada, unde am fost intre primii 30! Ce ziceti, merge?
Kayla

Mesajde eyewitness » Mie Sep 17, 2003 3:55 pm

Initial trimis de Kayla
Io la chimie sper s-o dau pe spate pe profa ... Ce ziceti, merge?

nu merge din cauza ca:
1/ vei fi acuzata de lezbianism
2/ nu e frumos in ore. gasiti un loc mai ferit...
eyewitness

Mesajde monk » Mie Sep 17, 2003 3:57 pm

preiau legatura ...

Initial trimis de Kayla

Io la chimie sper s-o dau pe spate pe profa cu faptul ca am mers pana pe municipiu la olimpiada, unde am fost intre primii 30! Ce ziceti, merge?

si io care ma gandeam ca o sa o impresionez ... cu faptul ca sper sa trec clasa la chimie .... lucru la care visez :mad:

Kayla tu faci la romana cu aia care e gravida ? ... a venit la ore ?

PS : Kayla faci Info cu diriga mea a.k.a ... pinguin :yD ... vrei sa iti pun un cuvant de rau ceva ? sau ii zic ca esti de treaba ?

pentru dumneavoastra ,

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 17, 2003 4:30 pm

Kalya , Ilian Aurelia a fost diriginta mea vreme de 4 ani si totodata profesoara mea de romana. 80 % din ore ne vorbea despre chestii off-topic...iar 20 % facea romana.
E si diriga lu' var'mea care a cum e a X a ...si la fel cica face si la ei.

Nu a fost o profesoara tocmai corecta. Aveam la ea medii de 7....iar la bac am luat 9.50 la oral si 8.50 la scris. Pe cand cei care avea medii de 9 si 10 la ea...au fost sub mine la bacul de romana.

Cesar , Mugur Mos e in liceu. Am vazut afish la intrare...ca organizeaza excursie la Sinaia....cu bobocii de a IX a. Poate vin si eu cu voi....sa le futem pe mustacioasele alea de azi. :p

Kalya...ne pare rau ca esti un animalutz sfios si tacut ! :rolleyes:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Sep 17, 2003 6:31 pm

pe holul principal sunt trei automate cu cola, pepsi si sprite la cutie, fapt ce m-a bucurat teribil. clasele sunt mari si frumoase dar cu banci extraordinar de urate. la magazinele din curte trebuie sa vii alergand cu 5 minute inainte sa se sune ca altfel te pierzi prin inghesuiala care se formeaza acolo. (suntem 120 de copii doar la mate/info + 90 la celelalte + cei de a Va si doar doua magazine).

am un profesor de mate incredibil. am o diriginta de psihologie care are un tic cu "deci". am un prof de chimie care ni se adreseaza cu "bai gogoasha" si care e sotul profei de latina care ne-a lasat sa plecam azi de la ora pe la si 20.

am colegi banali. si cam atat.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Kayla » Vin Sep 19, 2003 4:35 pm

Nice point, eye! Monk, mai bine nu zici nimic. Eu vreau sa vad ce facui la testul ei de info. (varza e cuvantul potrivit, dar eu tot sper) Si la chimie nu am profa, ci prof. Si atunci nici nu i-am mai zis de olimpiada. Ca sa vada el ca am fost eleva cuminte si silitoare (eye, nu mai cauta diverse intelesuri si la asta, k? p.s: lol). Moshule, asta doar la inceput si cu oamenii pe care nu ii cunosc. M-a invatat bine mama (lol).
Kayla

Mesajde monk » Vin Sep 19, 2003 5:32 pm

ce sa mai zic ... sunt doar doua cuvinte care pot descrie atmosfera din mishu ... SUPER MARFA !
de dimineatza cand am intrat in clasa ... pe perete mare zaceu doua cuvinte universale scrise cu marcarele pe perete : "pula" si "pizda" ... aia de a 10 a :yD ... ca noi suntem ingerasi :D

azi am fost in cismigiu cu colegii care am aflat ca is mai de treaba decat stiam :yD ... *p

PSu .. moshule nu fac cu Mos la isorie ;P

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Kayla » Lun Sep 22, 2003 5:51 pm

Da, e misto. Nici nu credeam ca e asa misto. Apropo, am avut azi cu Scorteasca... Mama! Asta da Baba Cloanta, Muma Padurii etc
Kayla

hmm

Mesajde Ilinca_ » Mar Sep 23, 2003 7:51 pm

va salut! :P eu am o pretena in viteazu, e la mate intensiv, se numeste georgiana... o stie careva?

asa, eu sunt la liceul teoretic callatis din mangalia la 9A - mate-info
este un liceu f frumos, are holuri largi, multe aripi (vechi si noi), 2 etaje.... bla bla. e departe de locuinta mea asa ca ma scol la 6 si un sfert ;P ...
am o diriga de info f de treaba! o profa de franca SF (eu nu stiu franceza;P.... prevad ca voi avea media 7-8 vaiii). mate fac cu 3 profi => 3 medii => de 3 ori mai multe lucrari...god!
colegii mei sunt ok...that's it
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

si eu!!!!!! :))

Mesajde Asfaltina » Mar Sep 30, 2003 12:27 pm

Sunt si eu la Mishu! La clasa de intensiv mate-Baluna!
Maine dau 2 lucrari( si nu sunt foarte bucuroasa) si in loc sa stau sa invat....scriu mesaje! Sambata plec in excursie cu Mugur Mos si o sa vad daca Oribilul Mos a avut dreptate sau nu (nu e proful meu de istorie)..
La latina o am pe Scorteasca...e o dobitoaca avand in vedere ca in 2 saptamani am avut de citit 2 carti dintre care una are doua volume! Dar cine le-a citit!
La mate il am pe Mr. Baluna - mie imi place!
La fizica- madam Beatrice
La romana pe Duna- unu care se crede poet...bleahhh
In fine ...atmosfera e misto dar sunt suparata pentru ca am aflat ca o sa facem balul de la ora 12 ziua la 8 seara! Unde s-a mai vazut asa ceva?????????????????? Vreau la lazar( acolo au invitati vitadevie, parazitii,...) mai vorbim dupa bal!
Bafta la scoala mai ales la latina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
despite all my rage i am still just a rat in a cage
and i still believe that i cannot be saved
Asfaltina
Junior Member

Mesajde monk » Mar Sep 30, 2003 12:43 pm

ma bucur Asfaltina ... o sa vin sa te vizitez :yD

... azi am facut pentru PRIMA oara pe anul asta romana ... avem o tipa care cand am vz am crezut ca e vreo eleva de cls a 10a care a venit sa ne anunte ca iar nu facem romana ...

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 30, 2003 12:59 pm

monk , joi pe la 11:20 cred ca te vizitez. sa te interesezi la ce clasa e Asfaltina. :o
Oribilul Mosh
Junior Member

^

Mesajde clinci » Joi Noi 13, 2003 11:52 pm

bah ashtia cu Baluna si cu Duna si cu Scortescu
sunt din neamu' vostru
face careva germana?
daca da, cand ne mutam la franceza, ca sa mor io ca habar n-am germana. jtiu si eu cateva expresii in franceza, in orice caz, mai multe decat in germana
si cei care zic ca Scortescu e cea najpa profesoara se inseala...
in comparatie cu germana, la latina eu sunt relaxat, fara griji, fara frica de a lua un doi cat mine de mare(desi un trei e posiibil)
clinci
Junior Member

Înapoi la Antichitati