Care este cea mai buna voce din muzica romaneasca?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Matrashita » Joi Aug 28, 2003 12:39 am

Adriana era o voce superba,am cunoscut`o personal la un concert si era o persoana deosebita cu o voce deosebita.Cine mai stie ceva de ea ar putea sa scrie pt ca sunt interesata.
da,era una din vocile f bune ale muzicii romanesti!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Alondra » Joi Aug 28, 2003 5:53 am

La baieti: Toni Seicarescu
La fete: Raluca Ciocarlan
Alondra

subiectiv

Mesajde usualflow » Joi Aug 28, 2003 12:22 pm

pe mine ma impresioneaza foarte putine voci.... majoritatea vocilor apreciate de critici pe mine ma lasa rece...

voci care imi plac mie cu adrevarat si care reusesc sa trezeasca ceva sentimente in mine.... Andrei Maria de la Simplu, Paula Seling, Alexandra Ungureanu, Raluca "Angel" Ciocarlan, Mihai Budeanu (3se)... sa zicem.... cu toate ca, mai ales in cazul ultimilor doi, ceea ce canta nu se ridica la o valoare pe masura calitatilor vocale... parerea mea.
usualflow
Junior Member

Re: top 3

Mesajde bita » Mar Sep 16, 2003 9:11 am

Initial trimis de covergirl^^^
sa fac shi yo un clasament al celor mai bune voci fem.....deci, ar veni cam asha:
1.Delia
2.Andra
3.Nicola

1.Narcisa Suciu
2.Cristi Minculescu
3.Bodo
bita
Junior Member

Mesajde Raisa » Mar Sep 16, 2003 2:09 pm

Am fost la o petrecere la Hilton si an ramas uimita si profund marcata de vocea solistului de la Proconsul - Bodo, care a cantat acolo. Asta da voce!
Raisa

Mesajde Sweet-Laura » Mar Sep 16, 2003 8:45 pm

Initial trimis de songbird
Adriana (Emotie de toamna; Pleaca si uita-ma; Aripi). Pacat e insa ca nu s-a mai auzit nimic despre ea in ultima vreme... Avea o voce superba! Raluca (ex K-risma), de asemenea. Voci masculine: Bogdan Bradu, Bittman, Cristi Enache... C. Minculescu, Gabriel Baruta (n-ati auzit- inca!)... exista multe voci MARI care stau pe tusa in timp ce niste afoni acapareaza MTV-ul. Pacat. Dar deh, traim in Romania!

DA! Adriana are o voce superba. Imi pl;ace f.mult de la ea si "Pentru tine", "Ploaia". Asadar sa fac si eu un clasament...
Voci feminine: 1.Adriana; 2.Andra; 3.Paula Seling
Voci masculine:1.DAN TEODORESCU... si poate Bogadan Bradu

Dar dupa cum bine a zis cineva, sa nu uitam k mai sunt alte voci f.bune dar nepuse in valoare...
Sweet-Laura

Mesajde Floriris » Mar Sep 16, 2003 11:45 pm

Cred ca suntetzi de acord ca majoritatea "artistilor" nu au voce, iar daca au seamana intre ei izbitor de mult.
Toppul meu pentru cele mai bune voci din Romania:
1. Cristi Minculescu
2. Alin Dinca aka Coiot - Trooper
3. Dan Teodorescu
4. Kempes, chiar daca nu mai este in tara.
5. Rocca
Desi mai sunt cantareti care au voce, si canta bine, i-am ales pe acestia, pentru ca imi si plac formatiile ;)
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Mesajde viosound » Joi Sep 18, 2003 1:10 am

Fara urechi,vocea nu valoreaza prea mult.Valabil si reciproca.
viosound

Re: Re: Care este cea mai buna voce din muzica romaneasca?

Mesajde Unregistered » Joi Sep 18, 2003 9:31 am

CRISTI ENACHE-DIRECTIA 5,PAULA SELLING,RAZVAN FODOR-KRYPTON,ETC
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Sep 19, 2003 10:29 am

Eu sunt fana Directia 5 de 3 ani de zile si vreau sa va spun ca ceea ce m-a impresionat prima data la ei, a fost vocea lui Cristi. In timp le-am ascultat toata muzica (chiar si albumele vechi-cele realizate in formulele vechii)si mi-am dat seama ca baietii sunt adevarati profesionisti si ca muzica este viata lor. Despre vocea lui Cristi am aceeasi parere: este una dintre cele mai bune voci masculine din tara, lucru pe care i l-am spus personal, fata in fata. Poate sa cante aproape orice ( l-am auzit pe viu facand asta), dar cu toate acestea, nu i s-a urcat la cap celebritatea, ca altora.
Unregistered

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 21, 2003 11:33 am

Mi-am mai exprimat o data opinia la acest sb, dar nu eram inregistrata. Revin cu o completare (vreau avaatar si... :D ) Cred k ne putem orienta usor dupa voci bune privindu-i pe cei kre sunt capabili sa faca un live k-lumea! Nu-s f.multi, asa k nu o sa fie greu! :rulz:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

3252

Mesajde baixinho© » Dum Sep 21, 2003 12:15 pm

eu cred ca cea mai buna voce este de fapt patru: a lu Anca, a lu Sorana, a lu Irina si a lu Alina-Diana.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 3252

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 21, 2003 12:20 pm

Initial trimis de baixinho ©
eu cred ca cea mai buna voce este de fapt patru: a lu [b]Anca, a lu Sorana, a lu Irina si a lu Alina-Diana. [/B]

De ce-ti place asa mult A.S.I.A.??? :confused: Nu-mi displac, dar park nici asa grozave nu mi se par... Ar putea sa mai lucreze putin la unele melodii... Opinia mea... Dar imi place f.mult "Dak vei uita".
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
Sweet-one
Junior Member

3254

Mesajde baixinho© » Dum Sep 21, 2003 12:22 pm

in primul rand, daca nu imi placea ASIA asamult, nu amiaveai tu ce intrebari sa-mi adresezi. in al doilea rand, nu mai da cu quote la ultimul post ca ma calci pe nervi. in al treilea rand, cred ca nu stiu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 3254

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 21, 2003 12:30 pm

in primul rand, daca nu imi placea ASIA asamult, nu amiaveai tu ce intrebari sa-mi adresezi. in al doilea rand, nu mai da cu quote la ultimul post ca ma calci pe nervi. in al treilea rand, cred ca nu stiu.

Acum raspund nu k sa te calc pe tine pe nervi, ci pt k nu mi s-a intamplat vreodata sa las o replik fara raspuns. 1. Cred k am fost destul de amabila si nu era cazul sa-ti reversi frustrarile pe mine.
2. E un forum si presupune dialog. Dak nu ai invatat pana acum, afla k dialogul presupune minim 2 interlocutari, adik emitator si receptor, referent, cod si canal. In referent mai sunt incluse si enunturile interogative, spre dezamagirea ta.
3. Nu esti tu in masura sa-mi spui ce sa fac si cum.
4. Dak ai asa mari pb cu nervii incearca Diazepam. :mad:
Sweet-one
Junior Member

3260

Mesajde baixinho© » Dum Sep 21, 2003 12:39 pm

stimata,
nu este nevoie sa dai cu quote la TOT mesajul precedent, cum obisnuiesti tu. este suficient sa faci referire la anumite bucati si pricep ce vrei sa spui, ca nu sunt chel cu ciunga in par. ai inteles sau trebuie sa-ti fac un desen sa pricepi mai usor? vezi ca nu ma pricep decat la desen tehnic, asa ca nu ma pune sa-ti fac cine stie ce tablou, da?
in rest, toate cele bune.
ANTI

baixinho©

Re: 3260

Mesajde Unregistered » Dum Sep 21, 2003 12:58 pm

stimata,
nu este nevoie sa dai cu quote la TOT mesajul precedent, cum obisnuiesti tu. este suficient sa faci referire la anumite bucati si pricep ce vrei sa spui, ca nu sunt chel cu ciunga in par. ai inteles sau trebuie sa-ti fac un desen sa pricepi mai usor? vezi ca nu ma pricep decat la desen tehnic, asa ca nu ma pune sa-ti fac cine stie ce tablou, da?
in rest, toate cele bune.

Stimate,
dupa cum sigur ai observat nu ma aflu de aici de prea mult timp. Cu siguranta cele 30 de msg ale mele nu se pot compara cu nr.tau imens de mesaje. De aici, poti f.usor intelege k ink nu am invatat toate "regulile nescrise" ale acestui forum. Dar special pt tine o voi face. Multumit?
Faza cu desenul trebuie sa o iau k pe o ironie cu usoara tenta de insulta sau k un "ajutor neconditionat" ce ai fi dorit sa mi-l acorzi?

PS. Nu, nu am nevoie de desene. Consider k mi-am insusit suficient de bine arta dialogului. Asadar, nu trebuie sa revin la stadiul celor din Epoca preistorica si sa comunic prin desene.
Unregistered

sorry

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 21, 2003 1:02 pm

Se pare k nu eram logata... Scuze. Deci, reiau:

Stimate,
dupa cum sigur ai observat nu ma aflu de aici de prea mult timp. Cu siguranta cele 30 de msg ale mele nu se pot compara cu nr.tau imens de mesaje. De aici, poti f.usor intelege k ink nu am invatat toate "regulile nescrise" ale acestui forum. Dar special pt tine o voi face. Multumit?
Faza cu desenul trebuie sa o iau k pe o ironie cu usoara tenta de insulta sau k un "ajutor neconditionat" ce ai fi dorit sa mi-l acorzi?

PS. Nu, nu am nevoie de desene. Consider k mi-am insusit suficient de bine arta dialogului. Asadar, nu trebuie sa revin la stadiul celor din Epoca preistorica si sa comunic prin desene.
Sweet-one
Junior Member

3262

Mesajde baixinho© » Dum Sep 21, 2003 2:39 pm

Initial trimis de Sweet-one
nu am invatat toate "regulile nescrise" ale acestui forum.

dar cand te-ai inregistrat nu ai dat peste un regulament? sau avea corpul de litera prea mic si nu l-ai vazut?

sa o iau k pe o ironie cu usoara tenta de insulta sau k un "ajutor neconditionat" ce ai fi dorit sa mi-l acorzi?

ia-o cum vrei, important este sa iti placa si sa te simti bine.

trebuie sa revin la stadiul celor din Epoca preistorica si sa comunic prin desene.

pai ca sa revenim inspre zilele noastre, se poate comunica si prin alfabetul morse, dar ma indoi ca il cunosti. sau, si mai bine, prin pm. asa ca, stimata, daca vrei sa imi mai comunici ceva, ar fi bine sa imi trimiti un pm, ca nu facem din acest subiect un dialog (chestia aia despre care ai amintit tu cand ai pomenit de receptor, emitator und andere) pe care altii nu simt nevoia sa il citeasca.
ANTI

baixinho©

Mesajde cat_ » Mie Sep 24, 2003 7:13 pm

Voci bune sunt destule...cred.Adriana imi place mult.A invatat la Octa Bancila,un liceu de arta din Iasi.Mult imi mai plac Angel si Paula Selin.g
cat_
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Oct 01, 2003 1:39 pm

Super voce are Bodo de la Proconsul. Te face sa-mi doresti sa-ti cante o viata la ureche!!!!!
Unregistered

Mesajde ayumi » Mie Oct 01, 2003 3:16 pm

Mie imi place vocea solistei trupei OPEN-Alice Bursuc.Alte"voci bune" Nico,Mihai Budeanu(3rei sud est),Calin Geambasu...
ayumi

Mesajde Unregistered » Vin Oct 31, 2003 7:34 pm

BODO
Unregistered

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 01, 2003 9:44 am

adrian minune
eyewitness

Voci Ok

Mesajde Antonia » Sâm Noi 01, 2003 10:02 am

Sunt (de la o vreme multe voci Ok in muzica noastra)ex:Andra,Paula Seling, Vegas,Nico...etc.La polul opus multe tipe (caci la tipe ma refer)fara strop de talent sau voce ..,dar cu mult tupeu ex:Andreea (blondy),Nicoleta Luciu,Spicy..etc.
Antonia

Mesajde SCORPY » Sâm Noi 01, 2003 10:21 am

In mare parte sunt de acord cu tine, dar nu si in ceea ce o priveste pe Andreea Banica de la Blondy. Daca ai fi auzit-o cantand pe viu la Atentie se canta de pe TVR2 probabil ca nu ai mai fi avut aceeasi parere despre ea. Canta bine, sa stii.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Noi 01, 2003 11:19 am

Ninia.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Sâm Noi 01, 2003 11:25 am

Andreea Balan
:D
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Noi 01, 2003 1:13 pm

TNT.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Sâm Noi 01, 2003 2:30 pm

Cea mai buna voce din Romania,o are preferata voastra....
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma