spune pe fatza ce itzi place la ANDRE SI CE NU!!!!
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
spune pe fatza ce itzi place la ANDRE SI CE NU!!!!
SPUNE PE FATZA CE ITZI PLACE LA ANDRE SI CE NU!
-
gabuba - Mesaje: 6847
ce NU-mi place
pai ce sa nu-mi placa la andre? nimic nu-mi place la andre. ma enerveaza ca se cred destepte dar defapt sunt doar niste proaste care-si flutura sanii pe scena. cine are de gand sa ma contrazica s-o faca.
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
- Madalina
- Junior Member
Re: spune pe fatza ce itzi place la ANDRE SI CE NU!!!!
Initial trimis de Gabytu
Ce fel de intrebare mai ii si asta? Stii foarte bine ca 90% din oameni urasc Andre. Intrebarea e de ce ii PLACE de ele si pariez ca nimeni nu are raspunde la intrebare pentru ca nu cred ca exista raspuns la intrebarea asta DUH......:mad:
- laura_mdd
Initial trimis de Gabytu
Ati facut un fix cu bietele Andrele. Unde te intorciauzi doar :ce e cu ele?; sint ele proaste?; si daca sint, de ce sint?; da de ce au totusi succes? ( ca au, incontestabil) si cum se face ca tocmai cei frumosi si destepti nu au succesul lor? Da' mai lasati-le nene, ca n-a inceput lumea cu ele. Iar m-am enervat:)
- apunake
- Junior Member
[
pai , mie imi place de Balan , arata misto in ultimul timp , dar Antoneasca mi se pare vulgara
pai , mie imi place de Balan , arata misto in ultimul timp , dar Antoneasca mi se pare vulgara
- Alexandra Lupas
Re: ..
Initial trimis de Gabytu
Dupa cum shtitzi mie numai imi place Andre, dupa o intamplare...da' hai fratzilor sa le lasam in pace ..sa-shi duca shi ele viatza, chiar daca au succes asta e au priza shi ...asta e rezultatul...sa nu-i mai facem proshti pe aia carora le place Andre, shi eu am trecut prin asta shi nu e dloc placut!potzi fi fan shi in timpul liber!
Ar fi bine sa traduci ce-ai scris aici. Ce vrea sa insemne "mie numai imi place Andre"? Adica nu iti mai place, altfel spus ti-au placut candva, la 10-12 ani, iar acum ai 14 si ti-a mai crescut IQ-ul cu 0,01 puncte. Cu gramatica pe care o stii nu cred ca iei capacitatea, iar daca ai o varsta mai mare e si mai grav.
- Sick Tear
- Junior Member
Despre forumul Andre... a ajuns un fel de latrina a siteului si cred ca ar trebui desfiintat.
Se discuta cu cine si cu cati si-a tras-o nu stiu care dintre ele, pe urma scrie gabytu la toate subiectele de ce nu mai asculta el Andre dupa ce pana acum scria cat de mult ii plac lui Andre etc..
Credeam ca pentru genul asta de posturi exista Barfe online.
Se discuta cu cine si cu cati si-a tras-o nu stiu care dintre ele, pe urma scrie gabytu la toate subiectele de ce nu mai asculta el Andre dupa ce pana acum scria cat de mult ii plac lui Andre etc..
Credeam ca pentru genul asta de posturi exista Barfe online.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Gabytu
Chiar intereseaza pe cineva Andre?
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
9,76? poate la limba gimnastica
[quote]Initial trimis de Gabytu
[B]
"la ora actuala eu numai agreez trupa aceasta"
"(trupa numai imi place, nu andrelele nu mai imi place)"
"numai este pe gustul meu"
" ESNTZA IDEI DIN MESAJ FARA AL JICNI PE AUTOR"
Da-i citatele astea din operele tale alese profesoarei care ti-a dat 9,76 la capacitate si o sa te pupe.
Altfel e bine ca nu iti mai place trupa de kkt andre, daca ar fi mai multi ca tine, n-ar mai fi atata muzica aiurea in tara asta.
[B]
"la ora actuala eu numai agreez trupa aceasta"
"(trupa numai imi place, nu andrelele nu mai imi place)"
"numai este pe gustul meu"
" ESNTZA IDEI DIN MESAJ FARA AL JICNI PE AUTOR"
Da-i citatele astea din operele tale alese profesoarei care ti-a dat 9,76 la capacitate si o sa te pupe.
Altfel e bine ca nu iti mai place trupa de kkt andre, daca ar fi mai multi ca tine, n-ar mai fi atata muzica aiurea in tara asta.
- Sick Tear
- Junior Member
cah
numai astea nu!!!la cele mai proaste trupe ele sunt printre primele.or fii avand ele succes la inceput de tot mai ales erau placute de fetite ptr parul lor sau altea alea.dar acum nici macar de imbracat nu se imbraca koce ce sa mai zic lumea.de v.oare ele nu se vad?arata ca niste t***e.
- mihaela atanas
Initial trimis de Gabytu
Pai hai sa vedem, ce ne place la trupa Andre ... cum arata cele 2 si despre partea care nu imi place pot sa zic ca mai marfa suna cand ragaie colegii prin clasa ... despre versuri nu se discuta ca le facem prea de kkt.
- Apocalipse
spune pe fata ce iti place la ANDRE si ce nu!!!!
CE IMI PLACE:
Cantati super, aveti super versuri, si va imbracati perfect si aveti dansuri frumoase!
CE NU IMI PLACE:
Nu imi place ca nu cantati LIFE!
Cantati super, aveti super versuri, si va imbracati perfect si aveti dansuri frumoase!
CE NU IMI PLACE:
- Vizitator
:diavol:
Le uraassssssssscccc!!! Sunt nishte proaste in care ash vrea sa infing un cutzit de cate ori le vad. partea proasta e ca trebuit sa o suport pe idioata aia de Antonescu vreo 2 ani in shcoala. asta deja a uitat ca a fost lansata de giulia ( Candy ) si a uitat vremurile cand canta in spectacolele giuliei.
Dupa ce se injura si se bat in public ca la satra se impac si se tin de manuta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat..
ce face banu' din om....
In orice caz, ce ma enerveaza cel mai tare e ca toti spun ca le urasc si ca nu le plac , dar majoritatea le shtiu piesele si au cumparat albumul.
mie una. imi era mai bine cand erau despartite, ca nu trebuia sa le aud si sa le vad 24 din 24 pe Atomic.
Die Andre!!! :diavol:
Dupa ce se injura si se bat in public ca la satra se impac si se tin de manuta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat..
ce face banu' din om....
In orice caz, ce ma enerveaza cel mai tare e ca toti spun ca le urasc si ca nu le plac , dar majoritatea le shtiu piesele si au cumparat albumul.
mie una. imi era mai bine cand erau despartite, ca nu trebuia sa le aud si sa le vad 24 din 24 pe Atomic.
Die Andre!!! :diavol:
- Vizitator
alta andrada? mmmmmmmm, nu-mi plac andre shi gata! nu-mi plac nici kum se imbraca nici kum ishi flutura podoabele nici de siktirita aia Fatza-de-Cal shi gata :eek: :diavol: 

Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
andre live
Initial trimis de Anonim
Nu imi place ca nu cantati LIFE! [/B]
eu le-am auzit cantand live......2 melodii.....la focsani de sarbatori....da asta nu m-a facut sa-mi placa mai mult!!!!!pentru ca nu au voce!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
ma fratzilor, pe mine nu ma deranjeaza fetele astea... serios...
io ascult in general manele si hip-hop... da cat timp ele nu ma deranjeaza nu am nici un motiv sa ma leg de ele...
din partea mea, sincer... multa bafta in continuare...
...restu nu mai conteaza...
io ascult in general manele si hip-hop... da cat timp ele nu ma deranjeaza nu am nici un motiv sa ma leg de ele...
din partea mea, sincer... multa bafta in continuare...
...restu nu mai conteaza...
- diavolo3400
- Junior Member
despre andrele
Ce naiba ar putea sa-mi placa la doua fete care-si ridica sanii pana in gat, se dau importante si tin microfonul in mana de parca ar fi altceva?
- baixinho
Re: Re: spune pe fatza ce itzi place la ANDRE SI CE NU!!!!
Initial trimis de laura_mdd
Ce fel de intrebare mai ii si asta? Stii foarte bine ca 90% din oameni urasc Andre. Intrebarea e de ce ii PLACE de ele si pariez ca nimeni nu are raspunde la intrebare pentru ca nu cred ca exista raspuns la intrebarea asta DUH......:mad:
mai mie imi place andre ptr ca sunt multe melodii deale lor care se pot aplica in viata mea sentimentala. mai ales sunama. asda ca lasa-i pe aia in pace care le place de muzica lor. k?? mind your business
andra
- Vizitator
Re: Re: Re: Promoveaza prostul gust
Initial trimis de Unregistered
mai mie imi place andre ptr ca sunt multe melodii deale lor care se pot aplica in viata mea sentimentala. mai ales sunama. asda ca lasa-i pe aia in pace care le place de muzica lor. k?? mind your business
andra (Pipitza proasta )
Nu te lasa taica-tau la mare sau ce ... ? (se scrie "de-ale" si "suna-ma"... dar eu te inteleg sa stii...

-
LinX - Junior Member
Re: spune pe fata ce iti place la ANDRE si ce nu!!!!
Initial trimis de Anonim
CE IMI PLACE:
CE NU IMI PLACE:
LIVE NOT LIFE.....!
p.s. get a life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Cel mai mult la Andre imi plac sfarsiturile melodiilor, pentru ca am scapat de ele!
Ce nu-mi place:
sunt doua proaste, doua curvultie, care nici macar nu sunt cine stie ce frumuseti, n-au deschis un microfon in viata lor, iar vocea nici computerizata nu suna cum trebuie, au niste versuri de mai bine n-ar avea, niste melodii copie
ate de unde apuca...
Suficient?!
Ce nu-mi place:
sunt doua proaste, doua curvultie, care nici macar nu sunt cine stie ce frumuseti, n-au deschis un microfon in viata lor, iar vocea nici computerizata nu suna cum trebuie, au niste versuri de mai bine n-ar avea, niste melodii copie
ate de unde apuca...
Suficient?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
- Kryszti
- Junior Member
Re: andre live
[Mishto!
Pe coperta unei reviste se laudau:"Noua nu ne e frica sa cintam live!"Pai cum sa le fie frica daca nici in studio habar n-au sa cinte!Ca e trasa in studio sau pe scena,o basheena ramine tot o basheena.Saracii Edy Schneider sau Bobby Stoica,multe au avut de suportat la imprimari!
Pe coperta unei reviste se laudau:"Noua nu ne e frica sa cintam live!"Pai cum sa le fie frica daca nici in studio habar n-au sa cinte!Ca e trasa in studio sau pe scena,o basheena ramine tot o basheena.Saracii Edy Schneider sau Bobby Stoica,multe au avut de suportat la imprimari!
- gerula
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii