Cuvinte urîte, cuvinte iubite
Moderator: anjin-san
85 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Cuvinte urîte, cuvinte iubite
Ce cuvinte uriti, ce cuvinte iubiti?
De exemplu, eu urasc cuvintul "cenaclu".
De exemplu, eu urasc cuvintul "cenaclu".
- Guinevere
- Junior Member
stai linistita. se ocupa eyewitness.
Mie nu imi plac unele cuvinte formate prin diminutiv. De exemplu : bolnavior, maricel sau prostut.
Guinevere trebuia sa ne spui ca nu iti plac injuraturile. Mie asa mi-ai spus.
Mie nu imi plac unele cuvinte formate prin diminutiv. De exemplu : bolnavior, maricel sau prostut.
Guinevere trebuia sa ne spui ca nu iti plac injuraturile. Mie asa mi-ai spus.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Eu urasc la culme intrebarea:
"Cum iti place aici?" (vad des pe la TV, in special la MTV cand fac emisiune in discoteca)
Nu ar fi mai corect sa te intrebe: "Iti place aici ??!".
Si mai urasc toate cuvintele deformate de generatia PROstii si castigi gen: "bagabont".
Pun pariu ca multi dintre ei habar nu au cum se spune corect.
"Cum iti place aici?" (vad des pe la TV, in special la MTV cand fac emisiune in discoteca)
Nu ar fi mai corect sa te intrebe: "Iti place aici ??!".
Si mai urasc toate cuvintele deformate de generatia PROstii si castigi gen: "bagabont".
Pun pariu ca multi dintre ei habar nu au cum se spune corect.
Nu-mi judeca parerile,
Nu-mi judeca tinuta,
Fii liber si lasa-ma asa cum sunt,
Oricum, cu totii,
Ne vom intoarce in pamant.
Nu-mi judeca tinuta,
Fii liber si lasa-ma asa cum sunt,
Oricum, cu totii,
Ne vom intoarce in pamant.
- OceanDeep
- Junior Member
Initial trimis de onk
acest subiect dupa parerea mea isi are locul pe generalitatzi.
il mutai provizoriu aici pe generalitati totusi se preteaza mai bine pe aberatii

decizia e la matale moshule....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mie mai mult shi mai mult imi place cuvantu "precum" din limba romaneasca. da asta numa la scris. la pronuntzie ish perde farmecul odata cu conotatziile.
-
neatza - Mesaje: 5820
bre, io credeam ca tie iti place cuvantul "care este" cel mai mult, cu corespondentu' in lb engleza, "uici iz".
io detest cel mai tare si mai tare "cuvantul" haios! :mad:

io detest cel mai tare si mai tare "cuvantul" haios! :mad:
-
nocturna - Mesaje: 8725
nocturno, io credeam ca urasti cuvantu "gabyzzu"
io cel mai mult si mai mult iubesc doo cuvinte : oribilul mosh
io cel mai mult si mai mult iubesc doo cuvinte : oribilul mosh
-
Da Moshule, asa-i ca nu-mi plac injuraturile. Ai o memorie excelenta! Si nu-mi place nici cuvintul "caterinca".
Stiti insa care-i faza daca se muta subiectul asta de la Literatura la Generalitati? Raspunsurile vor avea mai putine sanse sa fie la subiect si sa se refere la cuvinte dpdv fonetic si semantic, si vor avea mult mai multe sanse sa fie date la mishto si sa degenereze in .... prea-urita "caterinca". Problema voastra.
Stiti insa care-i faza daca se muta subiectul asta de la Literatura la Generalitati? Raspunsurile vor avea mai putine sanse sa fie la subiect si sa se refere la cuvinte dpdv fonetic si semantic, si vor avea mult mai multe sanse sa fie date la mishto si sa degenereze in .... prea-urita "caterinca". Problema voastra.
- Guinevere
- Junior Member
auzi guinevere lasa grijile pentru raspunsurile off topic in seama altora si mai bine te-ai gandi ca pe literatura sa deschizi subiecte care se preteaza si nu cacaturi dintr-astea de scolarita care a citit si ea doo trei carti si acu se da culta , care duc implicit mai devreme sau mai tarziu la aberatii si caterinca.
in plus daca ai vreo sugestie ai forum de sugesti si reclamatii.
pe viitor aici sa fii on topic.
in plus daca ai vreo sugestie ai forum de sugesti si reclamatii.
pe viitor aici sa fii on topic.
-
Pai ca sa fim ontopic (hm, primele doua nu tin de fonetica, ci de fonologie buey) zilele astea am fost bantuit de cuvintele fonem, alofon, morfem, sem, semem etc.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Imi place cuvantul "agarel" .NU-sh de ce....
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
cred ca....acum nu prea urasc anumite cuvinte dar stiu zigur ca intrebarea "ti-ai invatzat....?"
o urasc......am auzito de atatea ori incat o visesz noapte si acu foarte des pt ca deabia a inceput sc si....o sa inceapa din nou ai mei cu aceasta intrebare
o urasc......am auzito de atatea ori incat o visesz noapte si acu foarte des pt ca deabia a inceput sc si....o sa inceapa din nou ai mei cu aceasta intrebare
- EvilEyes
- Junior Member
urasc cuvantul deci, in general cuvintele din categoria : puiutz, scumpel ... sau am oroare de aia care intra pe mirc cu nickuri de genu "paaaa" sau "un dulcik" sau "un scumpel". Ei reprezinta 40% din cauza pentru care am renuntzat definitiv la irc.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
ha ha , bluemoonetc. Intr-adevar e de cacat sa auzi o femeie zicand ca s-a "frecat cu ala".
Spuse de un baiat, urmatoarele merg de minune insa:
"Ce-ai facut, ma, ai dat-o ?" sau "I-ai dat-o la sus ?"
"Am frecat femeia."
Pt Harry Plotter:
urasc cuvantul deci, in general cuvintele din categoria : puiutz, scumpel ...
Da' Gabizzu din ce categorie e ?
Indiciu (a.k.a hint):
pui.... puiutz(u)
Gabi...Gabizz(u)
Spuse de un baiat, urmatoarele merg de minune insa:
"Ce-ai facut, ma, ai dat-o ?" sau "I-ai dat-o la sus ?"
"Am frecat femeia."

Pt Harry Plotter:
urasc cuvantul deci, in general cuvintele din categoria : puiutz, scumpel ...
Indiciu (a.k.a hint):
pui.... puiutz(u)
Gabi...Gabizz(u)
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
Pt Harry Plotter:
[b]urasc cuvantul deci, in general cuvintele din categoria : puiutz, scumpel ...
Indiciu (a.k.a hint):
pui.... puiutz(u)
Gabi...Gabizz(u) [/B]
pai tocmai asta e ba, ca detest sa vad pe altii cu nickuri asemanatoare. plus ca eu aveam 12-13 ani cand m-au poreclit Gabitzu, bombonitzu si alte rahaturi. "Tragedia", e ca orice nick mi-as pune tot gabitzu sunt "strigat".
Asa ca , imi rezerv dreptul de a uri nickurile baietilor (hai ca la fete mai merge) care sunt din categoria "puiutzz" "un scumpel foc" ... lol

ah da, merci kaila. uitasem de "cool" duh... cat de groaznic suna.
mai ma pune necuratu sa citesc pe la scoala prin popcorn un articol despre sepultura in care se zice "sepultura umbla cu maieuri taiete. sepultura este o trupa cool" :bleah:
harry a lu plotter imi place :hehe:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Eu cel mai mult urasc chestia asta cu "doooooooooh" pe care multi o folosesc si cred k e ceva super cool sa faca pe atotstiutorii.
Imi plac: "iubita,iubitule",sau expresia "what`s so funny?"..
Imi plac: "iubita,iubitule",sau expresia "what`s so funny?"..
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Urasc cuvinte gen "caine", "dinamo", "visiniu", "praz" ...
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
- helguera88
- Junior Member
Nu prea am urechi de suportat injuraturile, dar la nevoie ...
Cat despre cuvinte preferate : fotbal
, forum, internet, mancare, calculator, meci, Nedved, mijlocas, minge ... *am o obsesie* ... dar sunt mult prea banale, asadar sa precizam si exceptiile, care se cheama dupa cum urmeaza :
- nu imi place cuvantul folosit in traducerile dupa Tolkien - "elfesc" - altul nu puteau sa gaseasca ?
- nu suport comentatorii care folosesc expresia "stie cu mingea" - putina originalitate nu ar strica
- imi plac cuvintele : anvergura, clasicism, tendinta, marmota
...
... scl ...

Cat despre cuvinte preferate : fotbal

- nu imi place cuvantul folosit in traducerile dupa Tolkien - "elfesc" - altul nu puteau sa gaseasca ?
- nu suport comentatorii care folosesc expresia "stie cu mingea" - putina originalitate nu ar strica
- imi plac cuvintele : anvergura, clasicism, tendinta, marmota

... scl ...
When you die the pain is over
-
BloodOnMoral - Junior Member
Ce ziceti de cuvintul „tineret“? Ce penibil ar trebui sa se simta ala de l-a inventat! „Interzis“ suna oribil (in toate limbile, am verificat!). Exista si cuvinte pe care nu le urasc, dar sint pur si simplu caraghioase: „sarmale“, „bidon“, „ciorap“, „matze“, si inca citeva sute...
N-am gasit nici unul care sa-mi placa, dar promit ca ma mai gindesc.
N-am gasit nici unul care sa-mi placa, dar promit ca ma mai gindesc.
I'm singing and dancing in the rain...
-
Sunny Morning - Junior Member
Mie nu-mi place "pufulete", "pufi" si derivatele + mai nou nu suport sa aud pe cineva ca mi se adreaseaza cu "pui"... Moda de kkt...
De placut imi place cuvantul "bere", care ma duce automat cu gandul la un om satul, fericit...
De placut imi place cuvantul "bere", care ma duce automat cu gandul la un om satul, fericit...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
85 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma