AndreeaB&Akcent invingatori!!!!
43 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
bravo andreea
Bah ...mie chiar mi-a placut ce a facut andreea si cum a pregatit melodia .mi-a placut ca a cantat impreuna cu trupa aia....parca News sau nu am inteles..chiar a fost fain..sa o tina tot asa...multi rad de ea...dar sa o vezi intr-un spectacol sau concert ..este altceva decat la tv....mai ales dansatoarele:}} bye
- Phelipe
Re: ----
Initial trimis de maria-irina
CE FERICITA SUNT CA AU CASTIGAT ACKENT SI ANDREEA BALAN.DAR TOTUSI MI-AU PLACUT MAI MULT O-ZONE DECAT AKCENT.ANYWAY ,AU CASTIGAT CEI MAI BUNI SI CEI MAI COOL.
Da, sigur! Daca astia sunt cei mai buni si cei mai cool eu sunt omul de pe Pluto! Dar gusturile nu se discuta. Clar este insa ca a fost blat in toata regula. Altfel in vecii vecilor nu ar fi castigat astia.
- Kayla
....
Initial trimis de Gabizzu
ce te face sa crezi, ma rog, ca voturile nu au fost pe bune?
nu ma mira nimic!
Hmmm... Akcent??? LOL! Coregrafie de circ si melodie atat de "complexe" k te inspiri din abecedar (valabil si pt O-Zone. Doar k astia sunt mult mai penibili) Andreea Balan... ascultabila melodie... dar sa fim seriosi! Calitate??? Cat de cat sound-ul si l-a mai reparat, dar versurile??? Clar melodia "1000" era superioara. Dar, in fine! Nu cred k era nevoie de blat sa iasa acesti castigatori! Sa nu uitam k traim in Romania, unde ink se crede k manelele sunt muzica... Asa k... Personal, desi la voce lasa amndoua mult de dorit, consider k melodiile Andreei Antonescu sunt ceva mai inteligibile decat ale A.Balan. Macar au si doua-trei neologisme!

- Sweet-one
ba, io nu vorbeam de ce-a mai buna piesa din festival? chiar asa prosti sunteti? eu ma refeream la cine au mai multi fani. si se stie ca nu calitatea... cat despre piesa 1000 hai sa nu intram in banalitati pseudo-romantice... :rolleyes:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Hmmmm.... :(
ba, io nu vorbeam de ce-a mai buna piesa din festival? chiar asa prosti sunteti? eu ma refeream la cine au mai multi fani. si se stie ca nu calitatea... cat despre piesa 1000 hai sa nu intram in banalitati pseudo-romantice... :rolleyes:
Nu ma consider proasta... nu facusem decat sa-ti intaresc opinia, prezentand-o in acelasi timp pe a mea. Dar poate e cam greu de procesat informatia! Deh! La asta nu m-am gandit... Sa fiu mai clara, majestatea dvs.> "Nopti de vara" e departe de a fi melodia verii (opinia mea) si "1000" e mai mult decat o banalitate romantica. BANALITATE as numi eu "Vreau sa ma alinti, scoate-ma din minti!"... Dar poate "prostia" kre ma acopera, alaturi de faptul k-s o nou-venita a acestui site ma face sa gresesc. Scuzele de rigoare!
- Sweet-one
Din punctul asta de vedere, ma plec in fata dvs, Gabizzule si recunosc ca aveti dreptate.
- Kayla
43 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii