aphextwinz...afextuinz (ce frumos suna

nu vreau sa te contrazic si sa aplic metoda falshei modestii dar in situatia asta ma vad nevoita sa mentionez ca tot ce vezi este numai si numai meritul tau. tu, inconfundabilul, inegalabilul, irepetabilul, interminabilul (ops, am mai zis asta, scuze) navigand prin si eludand, cu nerusinare dar plin de farmec totodat', meandrele concretului dar in special pe cele ale inconcretului ai adus acest thread, ce mai ieri era atatica de mic iar acum e marisor, in curand va merge la scoala, pe cele mai inalte culmi ale abera...pardon, ale profunzimilor filosofico-intelectuaelitiste .

multi dintre cei ce ne citesc se minuneaza cum de incape atata profunzime subtil absconsa intr-o banala discutie despre iel, cu alte cuvinte se intreaba daca nu cumva ni s-a ars freun circuit la magistrala de intrari iesiri si daca ne administram medicamentatia inainte, dupa sau in timp ce postam.

copiii privesc, rasfoiesc, citesc, isi fac cruce, scuipa in san si trec mai departe. tin sa mentionez pe aceasta cale ca-n viata nu te inseala doar privirea si de multe ori lucrurile nu sunt ce par a fi, cum bine zice o semnatura, iar noi vom fi iarasi ce-am fost si inca mai mult de atat si chiar in plus cu tva deductibil 4426 (poarta-n casa) calculat si adaogit.
de asemenea, n-as vrea sa-ti demontez tabloul zugravit asa de frumos si in culori atat de calde si stralucitoare cu Fata Morgana de care tu zici c-ar putea sa fie Lefay, eu zic c-ar putea fi chiar mica sirena manelomistica, dar tu stii mai bine. pe noi ne intereseaza ideea, dar ideea in sine nu-i asa simpla, banala cum pare la prima aruncare cu privirea. dar am incredere in tine si daca tu zici ca ai vazut-o asteptand la geam atunci eu cred si nici nu mai cercetez.
ori rushii aia imputzitzi au furat de la romani
categoric varianta a) fara sa chestionam publicul! dar suntem deja obisnuiti, deci nu-i bai.
n-ai jucat nivelu' ala care se cheama cu aproximatzie 200 moving objects?
'Colorblind I guess'

deci, nivelul se numeste fix si exact '200 moving objects', ori nici nu se pune intrebarea, eu inca avand probleme cu gravitatia. *p
Io la Metallica zic atat: anii 80.
pai asta-i de bine. da' vazusi noul material scos pe micile ecrane dotate sau nu cu tub philips? in prima faza crezui ca-i (pardon de expresie) limbischit, in a doua faza la fel. sa vedem cum o fi la a treia incercare.
Watsona mea
neah. mai degraba, ai putea sa-mi spui Dr Hastings, dar nu-mi sta in caracter.
shi mai ma ashteapta pe weekend o lectura fascinanta
ceva schimburi de experienta sustinute si aprofundate cu promitzatorul, dublul si trisilabicul poet acid?