tu'va cismigiu in gura ;P ;P ;P
ma intrebam cum am o clasa asa de idioata... si il intreb pe unu: "ba tu cu cat ai intrat aici?" la care el raspunde: "cu 6.22" am ramas :eek: si urmeaza continuarea "pt ca am dat testul de bilingv" ...
sunt doi care vb. incontinuu si din cuvintele spuse azi 75% au fost pula, sau aluzii la pulilor , sau aluzii la cine sa le suga. complexati, ce sa ne mai ascundem dupa deget...
ma calca pe bataturi mai ales ca n-aud nici numele profei pen'ca stau in penultima banca iar ei fac niste comentarii de genu "cojoc e numele tau de familie? cojocel... mi-e frig..." ih :mad: mi-e scarba!
faza e ca sunt vreo cati'va asemenea care incurajeaza umorul asta sinistru

. . .
azi incercam sa ii conving sa chiulim de la ultima ora de franca dar nu si nu ... vreo doua nu vroiau pt ca ele pleaca doar daca pleaca toti, una nu pleaca pt ca tre sa-si astepte gagiul de la a 10 a X ... si restul erau plecati ca au facut franca mai devreme cu cateva ore. ce nashpa, ca de obicei am tarat pana la parter pe cineva si am plecat cu respectivul.
viata de liceu se anuntza 'interesanta'. sau poate ca e doar plictisul/sictirul ala de acomodare de care vb. toti in primele saptamani dintr-a 9 a. Ma bate gandu sa-mi schimb profilul, desi ore se fac destul de rar. . .