Initial trimis de T.Z.K.A
diferenta intre a incerca sa iei legatura cu cineva si a STRESA!!!! pe cineva cu telefoanele....
mai nea. vad ca nu intelegi nimic. o stresam cu telefoanele pentru ca voiam sa-i dau ziarele in care a aparut interviul despre ea. ce nu este clar? ce intelegi tu prin a stresape cineva? sa suni pe acel cineva atunci cand ti se spune si ulterior (pentru ca nu raspunde) sa revii de alte doua ori la interval de o ora?
dar chiar eu am vb cu tine ultima oara daca iti aduci aminte si a ramas sa ne auzim la tel k sa ne intalnim sa-mi dai articolul
&
cel la care a tipat Gia la Radio Vacantza eram intr-adevar eu si cel de la sunet cu care vb Mircea(impresarul despre care tot vb) eram tot eu....
pai hai sa ne intelegem. deci intr-o prima faza ai afirmat (ma refer la al doilea paragraf ca esti "cel de la sunet cu care vorbea Mircea". pe de alta parte, omul cu care am stabilit sa ma intalnesc sa-i dau ziarul cu interviul era tot Mircea. sa fie o simpla coincidenta de nume sau nu mai tii minte ce spui?
cand la RADIO VAkantza ati stat de vb mai bine de 10 min
lasand la o parte ca am stat de vorba exact 11 minute (m-am uitat la ceas inainte sa dau drumul la reportofon si cand ai venit tu in acea incapere), vreau sa te intreb ceva: tu chiar iti imaginezi ca un interviu se ia cu sufletul la gura? ai intrebat-o vreodata cum a decurs interviul ca de multe ori ii luam vorba din gura sa ii adresez alta intrebare ca sa apuc sa aflu cat mai mult din ce doream? oricum, apreciez faptul ca ai fost foarte generos si m-ai lasat sa stau de vorba cu ea "mai bine de 10 minute" in conditiile in care i-ai spus, inainte sa-i iau interviul "stati si voi 5 minute de vorba, dupa care plecam".
imi faci impresia ca vb in necunostintza de cauza....
nu, nea, vorbesc in cunostinta de cauza, dar nu am apuc sa iti dovedesc.
Mai mult de atat stabilisem sa stam de vb pe yahoo MSN ka sa ne intalnim si sa-mi dai artikolul si sa mai si vb...insa....pauza....
ti-am si spus pe MSN, and nu erai on-line, ca nu am cum sa fiu seara la zece jumate pe net din anumite motive. cand despre articol, nu ti-l dau tie, ci ei, pentru ca ei i-am luat interviul. nu conteaza cand o sa ajunga ziarele la ea (peste o saptamana sau un an), dar iti garantez ca nu o sa existe intermediar cand o sa intre in posesia ziarelor. puteam foarte sama vad cu tine sa iti dau un singur ziar, sa pui interviul pe site-ul Giei, dar nu am vrut, pentru ca am fost calcat pe coada (cel putin asa consider eu), chestie pe care nu o suport.
puteai sa-mi dai un mail ku nr de tel si te sunam eu daka are vreo problema.... Si ca pentru final.... daca iti aduci aminte eu ti-am mai spus odata ka EU am fost cel care nu a mai lasat-o pe GIA sa-ti raspunda....CONKLUZIE.... De ce are Gia un caracter....??????????????????????????
ce fel de problema sa fie daca te-as fi sunat eu? incearca sa explici pe intelesul meu, ca eu sunt mai tare de cap.
mi-ai mai spus o data ca tu esti cel care nu ai lasat-o pe Gia sa raspunda la telefon (mare om, mare caracter), dar problema este alta: ca figura pe care mi-a facut-o (nu stau acum sa intru in detalii cum faci tu, dar daca te chinui putin, o sa iti aduci aminte ce ti-am spus) a fost inainte sa imi zici sa ne vedem sa iti dau ziarul.
Si ca un fel de P.S: Daca vrei sa ne intalnim si sa vb da-mi un mail...
nu este nici o problema sa ne intalnim, dar dupa 19.00 (insa nu azi). da-mi pm si stabilim ce si cum. dar ziarele tot nu le vezi.