Gia

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gabuba » Dum Iul 27, 2003 12:48 pm

Nu. nu inteleg de ce avea impresarul emotii in timp ce canta gia? canta live sau ce?
De exemplu imi povestea cineva ca andreea balan (duh...) care cica ar canta live cu orchestra pe literal nush'pe'unde are un tata, si culmea si impresar caruia la concertele playback i se cam rupe dar la live sta si asculta ca nu cumva fi-sa sa falseze... :D
:cool:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

2521

Mesajde baixinho© » Dum Iul 27, 2003 1:39 pm

Initial trimis de Gabyzzu
nu inteleg de ce avea impresarul emotii in timp ce canta gia?

pentru ca era al doilea (mini)concert al ei in fata unui public si normal ca voia sa iasa bine. prima data s-a intamplat la lansarea albumului, in club Twice. in plus, Gia are si o trupa de dansatori in spate (trei la numar) cu care chiar se coreleaza. gandeste-te numai ca repetitiile nu se ridica sub nici o forma la tensiunea din timpul unui concert si ca este suficient un singur pas gresit al ei sa se duca totul de rapa. in plus, o chestie neplacuta petrecuta in timpul unui minirecital ar putea s-o marcheze din motive pe care nu vreau sa le explic.

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Iul 27, 2003 2:19 pm

eh... da ii inteleg emotiile... mi-e teama sa nu fi fost huiduita ... :)
si ce melodie iti place cel mai mult de pe albumul ei?
apropo fata asta are genul de fatza la care cand ma uit mi se face mila... cata lkume a fost in twice... asa aproximativ,....
- Toţi in păr!
gabuba

2524

Mesajde baixinho© » Dum Iul 27, 2003 3:58 pm

nu pot sa imi dau seama daca a fost huiduita, deoarece eram mult in spatele "scenei" dupa cum am mai spus si, in plus, boxele alea erau ceva de speriat. ma rog, a fost primita destul de bine in conditiile in care multi o vazusera pentru prima data. din ce am inteles de la ea, oamenii s-au apropiat mai mult de "scena" decat o facusera la Big Brother (formatia, nu emisiunea). acum se poate ca barbatii sa se fi dus acolo ca sa se uite sub fusta ei, iar femeile ca sa-si tempereze jumatatile. mi-e cam greu sa cred, totusi, ca asa a fost, deoarece a cantat la un moment dat o formatie "care imbina etnoul romanesc cu cantriul american" (exact asa s-a exprimat nenea ala de prezenta pestacolul), iar cucuana de dadea din gura era imbracata de parca era intr-un club de striptiz (mai cicagoistule, asa se scrie corect?). mai avea putin si ii ieseau sanii afara din sutien. in schimb, avea o bluzita desfacuta la toti nasturii, iar pe deasupra o porcherie d-aia cu franjuri ca in vestul salbatic.

pe mine in twice m-a enervat altceva. era lansarea albumului ei, dar se comporta de parca ar fi fost picata din luna (sau din cer, cum zice fetele de la Candy). nu vorbea cu nimeni, se aseza pe un scaun si nu o mai ridicai de acolo, iar cand venea cineva si vorbea cu ea trebuia ca respectivul/respectiva sa o roage sa vorbeasca mai tare, ca nu auzea nimic.

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 2521

Mesajde Weirda » Dum Iul 27, 2003 8:58 pm

Initial trimis de baixinho

pentru ca era al doilea (mini)concert al ei in fata unui public .
este suficient un singur pas gresit al ei sa se duca totul de rapa. in plus, o chestie neplacuta petrecuta in timpul unui minirecital ar putea s-o marcheze din motive pe care nu vreau sa le explic.

hm... pai... nu se obisnuieste ca inaintea lansarii unui album sa mai iesi si tu la lume,sa canti sa incerci melodiile,sa vezi dak prind la public?! :con: si dak nu ma insel...nu este vorba despre acceasi fata care`n iarna a mai scos o piesa+ videoclip?! cum sa fie al 2lea concert???! :confused:
cat despre dans... asta poti spune la o trupa profesionista... de expl,eu fac dans de ceva timp, iar aici pot spune ca dak greseste careva se duce totul de rapa. desi....s`a intamplat si atunci ne`am dat seama si am improvizat si...am acoperit cat de cat... iar in cazul ei...fiind solista..nu este obligata sa danseze mereu ..de expl..sunt soliste care danseaza in ritm cu dansatorii numa` pe refren sau asa mai departe...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Iul 28, 2003 5:21 am

Baixule.....n-am ce zice...lol....mare fan Gia eshti :D :p
Titina
Junior Member

Mesajde krossfire » Lun Iul 28, 2003 6:16 am

..hhhmmm.ziceai ca impresarul Giei a avut emotzii???Pai atunci ce sa mai spun despre impresarul lui Radu Ille cand acesta a urcat pe scena facut la dinti???Dupa fiecare vers baga cate un "Check it up",soooo,,nu shtiu orikum a fost la inaltzime.

Revenind la Gia am auzit ca va veni si in Rm.Valcea,cool,daca e vreun Valcean pe aici(in afara de mine) poate ne vedem in centru...

A shi Xtina...avea dreptate baiatu' tipa are un corp super....
krossfire
Junior Member

Re: baixinho

Mesajde T.Z.K.A » Mar Sep 02, 2003 7:54 pm

Respekt omule! Inteleg din toate mesajele tale ka esti un fel de fan al Giei...:) Ce sa-ti spun decat....FELICITARi!!! Insa sunt tare kurios sa te kunosc caci vad ca spui anumite lucruri si sunt interesat de unde le cunosti... ideea e ca eu sunt unul din oamenii din spatele ei si vreau sa stiu tu cat de in spatele meu esti daca spui ca ai fost si in Twice si la Radio Vacantza si eu nu te-am vazut...?
Faci parte din show-biz sau...? Sunt kurios...Kum pot da de tine?

P.S: incepad cu 25 sept.2003 site-ul oficial GIA(http://www.gia.ro) va fi gata si o rog in mod special pe X-stina sa faca o vizita si vom vedea daca isi va schimba parea despre Gia sau nu... BAFTA!!!

P.S 2: Tot in jur de 25 sept va aparea si cel de al 5(cinci)-lea videoclip al Giei extras de pe albumul ei de debut "EU".

Aaaa...si inca ceva pt omul meu BAIXINHO... Gia a avut o serie de concerte si inainte de lansare si dupa....:)

Danke pt rabdare(daka ati avut)

T.Z.K.A cu respekt pt voi!!!!!!!
T.Z.K.A

3011

Mesajde baixinho© » Mar Sep 02, 2003 8:01 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

esti cumva Mircea? :D stiu ca a avut concerte si inainte si dupa. a dat un interviu in ziarul AZI si acolo am citit niste chestii destul de interesante. sper ca lansarea stite-ului a se faca in mod oficial, deoarcee vreau sa fiu de fata.

ps: poti sa imi dai mail la baixinho@k.ro

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Re: 3011

Mesajde T.Z.K.A » Mar Sep 02, 2003 8:05 pm

esti cumva Mircea?

nu chiar dar esti pe aproape...:) insa eu nu prea imi dau seama cu cine am placerea...:(
T.Z.K.A
Junior Member

3014

Mesajde baixinho© » Mie Sep 03, 2003 11:19 am

pai inseamna ca esti al doilea frate cel mare :D (adica sosia lui Hagi). din ce imi aduc aminte, la Radio Vacanta au mai fost Nick si Deea, dansatorii din trupa, inca un nene inalt (care nu stiu cine este), o prietena de-a Deei, cei de la Big Brothers, un amic de-al lui Mircea si eu. daca nu esti Mircea, cam cine ai putea sa fi?
ia zi, site-ul se lanseaza pur si simplu sau in cadru oficial (ca un album, de exemplu)?

ANTI

baixinho©

Re: 3014

Mesajde T.Z.K.A » Mie Sep 03, 2003 8:18 pm

Initial trimis de baixinho ©

pai inseamna ca esti al doilea frate cel mare :D (adica sosia lui Hagi). din ce imi aduc aminte, la Radio Vacanta au mai fost Nick si Deea, dansatorii din trupa, inca un nene inalt (care nu stiu cine este), o prietena de-a Deei, cei de la Big Brothers, un amic de-al lui Mircea si eu. daca nu esti Mircea, cam cine ai putea sa fi?
ia zi, site-ul se lanseaza pur si simplu sau in cadru oficial (ca un album, de exemplu)?

Eu zic sa rezolvam misterul...eu ala inalt care nu stii tu cine este...da' tu cine esti??? si ca sa-ti raspund la intrebarea prind lansarea site-ului oficial http://www.gia.ro da lansarea lui se va face intr-un cadru festiv care va avea loc undeva anume(nu stim inca unde) si intr-o zi anume(nu stim inca o data sigura). Stisfacut... aaaa si pe mine daca ma cunosti ma cunosti sub nick-ul de "PEPINO"...ok? Da' tu cand vei dezvalui misterul in privintza persoanei tale... :)
T.Z.K.A

3028

Mesajde baixinho© » Mie Sep 03, 2003 8:36 pm

Initial trimis de T.Z.K.A
eu ala inalt care nu stii tu cine este

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

...la care a tipat de cateva ori Gia dupa ce a terminat de cantat cele trei melodii. aha. astept detaliile referitoare la lanarea oficiala a site-ului.
cat despre persoana mea - o sa iti spun cine sunt, dar explica-mi o chestie: de ce se da lovita si nu raspunde la telefon? ca mi s-au tesit buricele degetelor de cat am sunat-o! ia vezi, poate afli ceva in sensul asta. :D

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Re: 3028

Mesajde T.Z.K.A » Mie Sep 03, 2003 10:04 pm

[quote]Initial trimis de baixinho ©
[B]
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

...la care a tipat de cateva ori Gia dupa ce a terminat de cantat cele trei melodii. aha

oK. 1st...nu am tipat la ea...2nd stiu cine esti....3rd impresarul despre care vb ca avea emoptii la lansarea din twice eram defapt eu...etc...daca esti on line raspunde akum...pls:)
T.Z.K.A
Junior Member

3029

Mesajde baixinho© » Joi Sep 04, 2003 10:50 am

1. omule, am scris "la care a tipat Gia", nu "care a tipat la Gia". adica ea a tipat la tine. ma rog, nu a tipat, s-a rastit putin.
2. impresarul care se invartea ca un titrez in Twice si care nu-si gasea locul nicaieri era Mircea. isi intorsese sapca cu cozorocul la spate si nu statea in acelasi loc nici doua secunde. sa mai spun? hai sa mai spun. se plimba prin Twice peste tot, dadea mana cu toti cei pe care ii cunostea de cateva ori pe minut (emotiile, bata-le vina). in timpul minirecitalului Giei (pe care l-am vazut de langa scena) vorbea non stop cu cei la sunet (parca) si ii facea Giei dupa fiecare melodie semnul :o .
3. mi-am adus aminte de o chestie. dupa cantarea de la Radio Vacanta, era vorba sa va duceti la o terasa, inainte sa sustina conferinta de presa, cu toti cei din anturajul Giei care erau acolo: Nick, Deea, dansatorii, etc etc etc. ati mai fost? :D nu ma intereseaza prea mult daca v-ati dus, ci doar vreau sa iti arat ca am fost, intr-adevar la Mamaia.
4. o sa iti spun cine sunt, dar imi place la nebunie suspansul asta.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Re: 3029

Mesajde T.Z.K.A » Joi Sep 04, 2003 9:27 pm

ok. man hai sa lamurim misterul...daca intri azi(4sept) on-line pana in 23:30 hai sa vb pe un yahoo msn... stiu cine esti si vreu sa vb...:) si cel la care a tipat Gia la Radio Vacantza eram intr-adevar eu si cel de la sunet cu care vb Mircea(impresarul despre care tot vb) eram tot eu....:)

Astept un semn daca te logezi pana plec...gasesti adresa mea de mail la info despre fiecare membru fanclub.ro :)

Bafta!!!
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Mesajde T.Z.K.A » Joi Sep 04, 2003 10:36 pm

Felicitari! am observat ka esti in top la mesaje... Ai munca grea in spate :moon: bag de seama...:o
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Cred k e ok! :)

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 21, 2003 10:54 am

Am ascultate toate melodiile pe kre fata asta le-a promovat si la toate am gasit ceva kre sa-mi placa. E clar k are voce. Si stil mult mai bun decat al multor asa-zise vedete. Prima e melodie, "Ninge peste inima mea" mi s-a parut superba. Regret k nu am reusit sa fac rost de ea. Era ceva nou si desi despre vara apar melodii cu sutele, toata lumea neglijeaza iarna sau apar melodii d-alea cu acelasi text telenovelistic. Bafta in continuare! :o
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

3251

Mesajde baixinho© » Dum Sep 21, 2003 12:13 pm

are, in schimb, un caracter...
ANTI

baixinho©

Re: 3251

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 21, 2003 12:16 pm

Adik??? Deh... ce sa-mi faci? Curiozitatea feminina... :p
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
Sweet-one
Junior Member

3253

Mesajde baixinho© » Dum Sep 21, 2003 12:19 pm

adica stai tu linistita ca oricum nu o sa scoti nimic de la mine. ia-o ca atare (sau, ma rog, crede si nu maipune intrebari suplimentare, ca sa zic asa). ca sa iti dau un singur indiciu (desi sunt convins ca nu o sa intelegi mare lucru) trebuia sa iau legatura cu ea (si era interesul ei la mijloc, deci puteam sa imi vad linistit de alte probleme), dar s-a dat lovita.
ANTI

baixinho©

Re: 3253

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 21, 2003 12:23 pm

adica stai tu linistita ca oricum nu o sa scoti nimic de la mine. ia-o ca atare (sau, ma rog, crede si nu maipune intrebari suplimentare, ca sa zic asa). ca sa iti dau un singur indiciu (desi sunt convins ca nu o sa intelegi mare lucru) trebuia sa iau legatura cu ea (si era interesul ei la mijloc, deci puteam sa imi vad linistit de alte probleme), dar s-a dat lovita.

Hmmm... inteleg cat de cat. Dar nu doream o exemplificare a caracterului ei. Doream doar un cuvant-doua (adjective, preferabil) kre sa-mi formeze o idee... Merci de raspuns, anyway! :kiss:
Sweet-one
Junior Member

Mesajde sohatzki » Dum Sep 21, 2003 10:34 pm

e supermisto siteu', a inceput sa-mi placa si mie "nu ma opri"... si fata asta a crescut mult in ochii mei cand am vazut pe cine are in spate!:)
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Re: 3251

Mesajde T.Z.K.A » Dum Sep 21, 2003 11:14 pm

Bacsinule, MA SUPERI!!!!!!! Nu-mi place deloc ce ai spus... Nu esti korect...Si tu stii prea bine la ce ma refer...ok? Nu stiu daca stii care este diferenta intre a incerca sa iei legatura cu cineva si a STRESA!!!! pe cineva cu telefoanele....OK? In caz ca nu stii lumea mai are si treaba, concerte, repetitzii si multe alte treburi personale... Si nu stiu cum sa-ti spun, dar chiar eu am vb cu tine ultima oara daca iti aduci aminte si a ramas sa ne auzim la tel k sa ne intalnim sa-mi dai articolul aparut in ziar...insa cand tu ai sunat telefonul Giei era acasa si GIA era la un interviu la alt ziar... Eu nu aveam telefonul tau asa ca nu am putut lua legatura ku tine....SO....nu cred ca poti spune ca nu a stat de vb cu tine, cand la RADIO VAkantza ati stat de vb mai bine de 10 min...k??? Deci nu stiu de unde ai scos-o tu ku "KARAKTERU' " da' imi faci impresia ca vb in necunostintza de cauza.... Mai mult de atat stabilisem sa stam de vb pe yahoo MSN ka sa ne intalnim si sa-mi dai artikolul si sa mai si vb...insa....pauza....puteai sa-mi dai un mail ku nr de tel si te sunam eu daka are vreo problema.... Si ca pentru final.... daca iti aduci aminte eu ti-am mai spus odata ka EU am fost cel care nu a mai lasat-o pe GIA sa-ti raspunda....CONKLUZIE.... De ce are Gia un caracter....??????????????????????????

Si ca un fel de P.S: Daca vrei sa ne intalnim si sa vb da-mi un mail...

Respeckt!!!!
T.Z.K.A

Si acum sa raspun si celorlaltzi care au postat p'aci

Mesajde T.Z.K.A » Dum Sep 21, 2003 11:22 pm

Ma bucur ca va place GIA :) si pentru asta am 2 stiri in premiera pentru voi totzi cei care au postat si vor posta aici... 1.Gia va filma un nou clip acesta saptamana(undeva pe 24/25) si 2. siteul oficial http://www.gia.ro va fi finalizat pana la sfarsitul lunii si va fi lansat intrun cadru festiv...Locul si data am s-o comunic intr-un mesaj viitor!!!

P.S: se infiinteaza fan club GIA - Bucuresti. Cine este interesat pote trimite un mail la: contact@gia.ro Vei primi un reply cu toate informatiile referitoare la modalitatea de inscriere si toate avantajele pe care le vei avea daca faci parte di FAN-CLUB "GIA"

RESPEKT!:)
T.Z.K.A

Ohaaaa.....

Mesajde SuperFan » Dum Sep 21, 2003 11:54 pm

Mi-am tras nick nou :) Sper sa nu supar pe dl. alisha k folosesc culorile si sa-ma puna ku ban inca 2 saptamani..:a si am sa fac tot posibilul de asemenea sa folosesc cat mai putine imoticoane....k? Danke dl.aliosha.... Si pentru a nu ma penaliza pt punctul 3 am sa incer sa fiu cat mai "on toppic"...

Asadar...eu sunt cel mai SuperFan dintre totzi fanii...GIA RULZ!!!

Parerea mea... :o
Impact Rulz!!
SuperFan
Junior Member

3271

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 9:31 am

diferenta intre a incerca sa iei legatura cu cineva si a STRESA!!!! pe cineva cu telefoanele....

mai nea. vad ca nu intelegi nimic. o stresam cu telefoanele pentru ca voiam sa-i dau ziarele in care a aparut interviul despre ea. ce nu este clar? ce intelegi tu prin a stresape cineva? sa suni pe acel cineva atunci cand ti se spune si ulterior (pentru ca nu raspunde) sa revii de alte doua ori la interval de o ora?

dar chiar eu am vb cu tine ultima oara daca iti aduci aminte si a ramas sa ne auzim la tel k sa ne intalnim sa-mi dai articolul

&
cel la care a tipat Gia la Radio Vacantza eram intr-adevar eu si cel de la sunet cu care vb Mircea(impresarul despre care tot vb) eram tot eu....

pai hai sa ne intelegem. deci intr-o prima faza ai afirmat (ma refer la al doilea paragraf ca esti "cel de la sunet cu care vorbea Mircea". pe de alta parte, omul cu care am stabilit sa ma intalnesc sa-i dau ziarul cu interviul era tot Mircea. sa fie o simpla coincidenta de nume sau nu mai tii minte ce spui?

cand la RADIO VAkantza ati stat de vb mai bine de 10 min

lasand la o parte ca am stat de vorba exact 11 minute (m-am uitat la ceas inainte sa dau drumul la reportofon si cand ai venit tu in acea incapere), vreau sa te intreb ceva: tu chiar iti imaginezi ca un interviu se ia cu sufletul la gura? ai intrebat-o vreodata cum a decurs interviul ca de multe ori ii luam vorba din gura sa ii adresez alta intrebare ca sa apuc sa aflu cat mai mult din ce doream? oricum, apreciez faptul ca ai fost foarte generos si m-ai lasat sa stau de vorba cu ea "mai bine de 10 minute" in conditiile in care i-ai spus, inainte sa-i iau interviul "stati si voi 5 minute de vorba, dupa care plecam".

imi faci impresia ca vb in necunostintza de cauza....

nu, nea, vorbesc in cunostinta de cauza, dar nu am apuc sa iti dovedesc.

Mai mult de atat stabilisem sa stam de vb pe yahoo MSN ka sa ne intalnim si sa-mi dai artikolul si sa mai si vb...insa....pauza....

ti-am si spus pe MSN, and nu erai on-line, ca nu am cum sa fiu seara la zece jumate pe net din anumite motive. cand despre articol, nu ti-l dau tie, ci ei, pentru ca ei i-am luat interviul. nu conteaza cand o sa ajunga ziarele la ea (peste o saptamana sau un an), dar iti garantez ca nu o sa existe intermediar cand o sa intre in posesia ziarelor. puteam foarte sama vad cu tine sa iti dau un singur ziar, sa pui interviul pe site-ul Giei, dar nu am vrut, pentru ca am fost calcat pe coada (cel putin asa consider eu), chestie pe care nu o suport.

puteai sa-mi dai un mail ku nr de tel si te sunam eu daka are vreo problema.... Si ca pentru final.... daca iti aduci aminte eu ti-am mai spus odata ka EU am fost cel care nu a mai lasat-o pe GIA sa-ti raspunda....CONKLUZIE.... De ce are Gia un caracter....??????????????????????????

ce fel de problema sa fie daca te-as fi sunat eu? incearca sa explici pe intelesul meu, ca eu sunt mai tare de cap.
mi-ai mai spus o data ca tu esti cel care nu ai lasat-o pe Gia sa raspunda la telefon (mare om, mare caracter), dar problema este alta: ca figura pe care mi-a facut-o (nu stau acum sa intru in detalii cum faci tu, dar daca te chinui putin, o sa iti aduci aminte ce ti-am spus) a fost inainte sa imi zici sa ne vedem sa iti dau ziarul.

Si ca un fel de P.S: Daca vrei sa ne intalnim si sa vb da-mi un mail...

nu este nici o problema sa ne intalnim, dar dupa 19.00 (insa nu azi). da-mi pm si stabilim ce si cum. dar ziarele tot nu le vezi.
ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Lun Sep 22, 2003 10:05 am

ce ti-e si cu vedetele astea asa mari ca GIA... numa' impresari peste tot, si nu poti dom'le sa ajungi la ele... baixule: pana una alta am auzit ca Aguilera Christina e mai sociabila din fire :D...
- Toţi in păr!
gabuba

3276

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 12:35 pm

Gabizzu-le, la faza asta te-ai bagat in seama ca chilotii in cur. si inca ceva: discutia nu a plecat de la numarul de impresari pe care ii are Gia (doi la numar, dintre care unul de la casa de discuri, asa ca o paranteza), ci de la o situatie creata in urma - sa-i zicem - unei neintelegeri.
cat despre Gia - nu pot sa ma pronunt daca este mare vedeta, pentru ca sunt subiectiv, dar se pisa pe multa cantarete din Romania. si nu ma refer numai la voce cand spun asta, ci si la prezenta scenica. am vazut-o de doua ori live si, crede-ma, vorbesc in cunostinta de cauza.
ANTI

baixinho©

Re: 3276

Mesajde SuperFan » Mar Sep 23, 2003 5:38 pm

Ok Bacsinule...vrei sa0mi dovedesti ca esti mai shmeker k mine...ei bine vom vedea daca voi intra in posesia ziarelor sau nu....PAZEA ca iti dau tel:)
SuperFan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii