C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
gata. am plecat. v-am pupat. sa fiti cuminti. uichendu asta ma paste plecarea care m-a tot pascut de freo doo luni incoace. deci plec. deci pana la urma ie bine cand se termina cu bine, vorba naratorului. pa. sa va fie bine.
-

nocturna - Mesaje: 8725
3240
pa, Nightwish, pa.
aiule -> lasa, ma, nu plange, asta e, n-o sa bei si tu bere cateva zile. care-i baiu?
aiule -> lasa, ma, nu plange, asta e, n-o sa bei si tu bere cateva zile. care-i baiu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 3240
Initial trimis de baixinho ©
care-i baiu?
intru in sevraj...
-

eyewitness - Mesaje: 19220
asha departe? da pentru ce? nutz spuse aiu ce politica nashpa are aia detz sare banu din buzunare dnuma daca te gandesht la ceva de baut?
-

neatza - Mesaje: 5820
LOL , le incurcasi bre matinale...io zic sa duci antetu ala in berou de-alaturi si sa tragi neshte gotci pan la sedinta sa fii cu mintea limpede...pai nocturna pleaca in uichend adica isi puse palma in fund pana luni iar io pleaca militar cu valiza si revine abia martea ailalta...
-

Initial trimis de Nightwish
nu-i ceai bre. deci e vorba de vin. cica se scumpeste cu un procent de 30 la suta.
mi se rupe
sapt trecuta fusei de storsei vinu din boabe si acum savurez un "giurgiu" cu aroma de sosetele mele personale
ce iti faci cu mana ta...\
in alta ordine de idei, de la 6jumate muncesc ca boul, da maine e zi de salariu...deci imi platesc datoriile si restul ii beau repede ca sa nu apuc sa ii dau pe mancare, haine sau alte prostii...
eyeule, sa imi pun preventiv vreo 3000 de posturi inaintea ta?
sa poti dormi linistit?
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
neatza vrednicii mei truditori
e sambata, deci sufla vantu prin ateliere si birouri .
sod ,gresi ziua cred ca el e convins ca-i joi azi de aia fu la berou.
vali, asa tata...
e sambata, deci sufla vantu prin ateliere si birouri .
sod ,gresi ziua cred ca el e convins ca-i joi azi de aia fu la berou.
vali, asa tata...
-

3242
noroc, aiule
ANTI
-

3246
io mai devreme de noospe piem n-am nici o sansa sa plec.
ps: drum bun si sa te intorci cel putin la fel de sanatos.
ps: drum bun si sa te intorci cel putin la fel de sanatos.
ANTI
-

-

3268
aloha
si dupe bere?
si dupe bere?
ANTI
-

-

solutzie: ia neshte Soulfly (daca ai) shi pune Jumpdafuckup. te mai renvigoreaza umpic. dupaia apucate shi povesteshte ceai facut in uichend.
-

deci n-am gasit Soulfly, da' cum ajung acas' cre' ca pun mana si ma delectez cu neste dovleci de la Helloween. sa ma rog sa fie bine. uichendu a fost si el bine, ceea ce va doresc si voua. uichendu asta, sufletul mi-a fost incantat de un cer cu neste multe stele pe el, nu d'alea verzi bre, te si gandeai la prostii, sunt sigura.
-

sincer sa fiu, primu gand a fost la stelele de la coniac, abia dup'aia mam gandit la prostii.
orcum, ma bucur saud ca fost bine cea ce ne doresht shi noo. shi la mine a fost bine chiar foarte, da la ce folos daca az o iau de la cap?
in alta ordine de idei, vreau sa adresez neshte cuvinte urate SNCFR care a anuntzat duminica 21 sept ora 15.15 in gara Brashov ca acceleratu 1622 are in componentza sa vagon restaurant, fapt care sa dovedit a fi o mare minciuna. suntetz de cacat ba!
orcum, ma bucur saud ca fost bine cea ce ne doresht shi noo. shi la mine a fost bine chiar foarte, da la ce folos daca az o iau de la cap?
in alta ordine de idei, vreau sa adresez neshte cuvinte urate SNCFR care a anuntzat duminica 21 sept ora 15.15 in gara Brashov ca acceleratu 1622 are in componentza sa vagon restaurant, fapt care sa dovedit a fi o mare minciuna. suntetz de cacat ba!
-

uitara sa-ti spuna ca vagonu restaurant s-a transformat in salon de infrumsetare si tratament. io stiam, daca n-ai intrebat si tu. macar ti-a folosit la ceva? un velashampon, ceva?
un sfat: data viitoare ia avionu! stiuardesele sunt dotate cu vagon restaurant si auto-servire rapida si ireprosabila.
un sfat: data viitoare ia avionu! stiuardesele sunt dotate cu vagon restaurant si auto-servire rapida si ireprosabila.
-

ba nui adevarat! deci ultima oara am primit de la stiuardeze neshte cautatur piezishe care mia aruncat intrun pa'arel de plastec a cea dea unshpea shi a doishpea steclutza de grand's, dandum de intzeles ca ie ultimile pe careo sa mi le mai dea. cre ca shi zis ceva urat despre mine shi apetitu meu, da eo, ca un june cu educatziune, mam facut ca nuntzeleg olandeza, esplicandui pe inglesa ca asha cum pushtiu de pe scaunu din fatza mea poa sa manance doojde kile de bomboane mentolate ca ie frica e aveon, shi eo po sa dau gata cateva steclutze in acelash scop. na fost oamini dentzeles. a zis ca doishpe ie dajuns. incorect!
-

3275
SOD, faci cinste cu o bere Noroc sau ai zis laplezneala?
saliu, nea
sariu mana tanti Nightwish, da sa stii a io nu am facut alceva decat sa raspund laprovocari insinuante, nu am vrut ca sa stric threadul lu matale pus pe picioare de nenea SOD.
saliu, nea
sariu mana tanti Nightwish, da sa stii a io nu am facut alceva decat sa raspund laprovocari insinuante, nu am vrut ca sa stric threadul lu matale pus pe picioare de nenea SOD.
ANTI
-

deci daca punem cap/la/cap faptele care este precum ca az ie lun shi la ora asta nu ie niminea care sa faca nimic de unde rezulta ca totz munceshte. haide bre! chiar asha? pai daia ne chinuim noi? ca sa vina uni sa dea de ezemplu negativ de munca care este?
-

nici nu shtiu cum sa va mai saliut dupe atata apsentza indelungata care am avut un motif intemeiat, plouand incontinuu de freo cateva saptamani ma bagat ajtia in fara plata neputand casami eczercit dreptul de a munci legal care in ploae nu se puate. am stat io ceam stat shi care dacam vazut ca daca nu curge pica mam bagat zilier cu ziua ca ajutor de bagator de seama la tomperoanele baicsului, avand o pila acolo fiind neam deal treilea cu sora miresii, ashea ca fu bine shi la tomperoane da fu la negru.
acu dete soarele shin strada mea shi eshii in intersectzie.
acu dete soarele shin strada mea shi eshii in intersectzie.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
vaaai, da ce suprisa! da poftitz de statz umpic jos shi povestitz mai pendelete despre una alta ca sa mai treaca vremea care orcum a trecut cu varf shindesat de cant nu neam mai auzit. un paar de apa, un fursec, ceva?
-