C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde angus » Mar Sep 23, 2003 9:15 am

baicse, nu strica nici inainte de dupa, da cel mai bine ie intretimpul.

nocturno, vezica auzishi tu ceva ceva, da nu panla capat: ie trei oracole, nu unu, alu sody, vali shi je. da alu mine ie cel mai frumos. de departe.

Initial trimis de SOD
buenos dias mai tata mai!ce mama dracului faceti?

nauz mah ca muncim? vorbejte mai fromos, sa nu se sperie munca shi sa fuga de noi.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Sep 23, 2003 9:15 am

muncim.

nashica, deci al tau. am declarat. unde semnez?
haidi mah, ca ma duc sa muncesc.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 9:16 am

deci so lom pe rand (primul dau eo):
o bere inainte nu ezista. dupe prima toate ie dupe. nai incotro. shi eo pe prima am loato de mult. orcum, poa sa fie un dupe mai inainte de alt dupe, da deja te complici cu temporalitatea asta alternativa care este mai ales dupe mai multe dupe neshte ber care este.
shi doi vaz ca randurile de oamin care sapuca de munca creshte simtzitor deci ie clar. ie martz.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde SOD » Mar Sep 23, 2003 9:24 am

si io lucrez ma,da asa,stiti voi,mai fara chef!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 9:25 am

spre deosebire de eo care munceshte cu chef care vam zis ca ie zioa unui coleg

neatza

Mesajde angus » Mar Sep 23, 2003 9:30 am

shi io tot din chef in chef.

matinale, colegu ala alu matale la multz ani sai fie inima, poate ma cunoasjte shi pa mine fiind colegi vechi de gradinitza care de ce sa ecscludem posibilitatea oportunitatzii, shi ma invita la un ceai ceva casai dau cadou'? ca gradele evoluiaza shi se preconizeaza cea zis aia cu termometrele lor varianta be.
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 9:37 am

deci eo o sai esplic cum sta sitoatzia care este ca vatz cunoscut la gradi numa sa shtiu ce saizic adica la care gradi? shi dupaia 3 sa vi panaci unde lucram noi shi mai shi muncim din cand in cand. deci cum facem?

neatza

Mesajde nocturna » Mar Sep 23, 2003 9:37 am

deci gata. am muncit. ptiu, sa nu-mi fie de deochi. da' zau parca am obosit. o fi fost fara chef. parca as plimba si io un antet, da' pe unde sa-l plimb?

nocturna

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 9:40 am

pai nai nici un obectiv de larg interes paproape ?u de alta dam vine greu sa cred ca ala dea inventat locu de dat cu sapa de la voi a fost atat de marlan incat sal puna departe de frun stabiliment dintracela.

neatza

Mesajde nocturna » Mar Sep 23, 2003 9:42 am

stabiliment ar fi, da' e cam mult de mers pan' la el. da' nu-i bai, si de-ar fi sa ma tarasc pana intracolo si sa-mi fac si cinste, problema e cum sa plimb antentu asa singura? ce-o sa zica lumea? sa ies cu antetu neprotejat pe strada?

nocturna

Mesajde angus » Mar Sep 23, 2003 9:45 am

aha! deci io ieream la gradi aia la care aveam nejte uniforme bleu shi mici shi dragalashe cam ca nejte roichitze la fele casa nu ne deosebim care ie baietzei shi care ie fetitze, ca deacolo mi se trage confuzia de nici acu nu mie clar. shi mai aveam shiun gheozdanel beji in care ne luam haleala careo mancam. ma recunoscut?
angus
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Sep 23, 2003 9:49 am

nashica angus, sa stii ca io te-am recunoscut. al doilea scaunel primu' pe dreapta imediat langa dulapiorul cu papusi?

nocturna

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 9:49 am

zice ca da. ca desrierea ieste comforma cu realitatea de caresh aduce ielaminte, da ca in cazu asta acuma trebe sa ai ca la fo osutacinci kile ca iel tot asha ca tine arata cant erea mic, deci tu trebe sa aratzi ca iel acuma cand ie mare.

bre naituisho, eo ce satz mai zic? fa shi tu cum crez ca ie mai bine. daca crez ca nui frumos sa iesh singura cu antetu, ia doo antete, da vez sa fii atenta sa nu tzi le treaca la final pe nota de plata. sa vorbesht cu oberu shi sai zici ca leai adus dacas. ma rog... te priveshte, faci cum crez... eo ma duc umpic panan biurou dalatur. vin imediat.

neatza

Mesajde angus » Mar Sep 23, 2003 9:56 am

nocturno, toata intreaga mea stima shi respectu! deci in zioa de az, cand tinerele dudui iese singure pa strada cu tot felu de indivizi dubioji, o domnijoara la inaltzimea principiilor morale care ieste ele la tine acolo nare voe sa fie vazuta singura pa strada doar cu antetu, care ar fi compromisa definitiv, deci dacai fi bunica lu naitmare ai fi fericita despre ce nepoata are shi var insotzi cu mandrie pe amandoi la stabilimentu respectiv unde atz consuma in trei nejte inghetzat de cicoare.
Initial trimis de Nightwish
nashica angus, sa stii ca io te-am recunoscut. al doilea scaunel primu' pe dreapta imediat langa dulapiorul cu papusi?

creca asta ierea muuult dupe, aka o fi fo fratimio ala mai micu, ca semana cu mine ca doo antete, doar ca se intampla mai tarziu. iel dovedea inca depe atunci o slabiciune catre papushi.
angus
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Sep 23, 2003 10:10 am

nashica, lucrurile care este nu prea este ce sunt, tinerele din ziua de azi e din ce in ce mai tinere, nici io nu le mai recunosc, plus ca inca un picutz si mai imbatranesc cu-n an, aproximativ imediat dupa ce neatza mai intinereste cu unu' (an, adica). asa ca, imi mai slabeste memoria, mai pierd antentu si lojic ca am retinerile mele sa ies cu antetu in vazul lumii, mai ales ca lumea e rea si invidioasa pe antetele altora.

fratioru zici? spune cum il cheama ca am memoriul visual bine desvoltat.

nocturna

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 10:13 am

deci mam intors shi am o problema: de cumpara oaminii scandic?

neatza

Mesajde nocturna » Mar Sep 23, 2003 10:17 am

si cu ce cumpara, bre? ca am auzit ca iar ni se scumpeste intretinerea. deci e clar troc: debransare in favoarea a neste scandic. ca tot vine iarna.

nocturna

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 10:20 am

nu bre, intrebarea mea erea cu totu alta: de ce cumpara oaminii scandic (cand ar putea sa cumpere stalinskaia sau sankt petersburg)?

neatza

Mesajde nocturna » Mar Sep 23, 2003 10:23 am

si intrebarea mea e aceeasi, cu ce? o fi avand mai multi fani.

nocturna

3293

Mesajde baixinho© » Mar Sep 23, 2003 10:25 am

Initial trimis de angus
alu mine ie cel mai frumos. de departe.

n-am timp sa tin pasu cu voi, asa ca ma trezesc si je la sapte ani dupa scripturi. in concluziune: da de aproape, nea angus, ie tot cel mai frumos sau da?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mar Sep 23, 2003 10:35 am

Initial trimis de neatza
de cumpara oaminii scandic?

raspuns pozitiv,adicalea da!si constant!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 11:14 am

avand in vedere ca la cat ma spetesc muncind am termenat cam toate jocurile interesante de pe miniclip, navetz careva vrun sait cu jocur cum ie pe miniclip? adica tot dalea da altele. ca a primit colegu de zioa lui ceva de facut shi trei sa mai stau sal ashtept.

neatza

Mesajde nocturna » Mar Sep 23, 2003 11:29 am

neatza, acum ca ai crescut marisor, si te vad specializat in miniclipuri de nu cred sa mai exista sait neatins de maiestria ta, io cre'ca ar fi timpul sa treci la trebi mai serioase. o consola, un simulator, ceva de nadejde?

nocturna

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 11:35 am

pai nu po sa faci asha ceva la biuro. daca intra careva inopinantisim shi te descopera cu gioisticu pe biuro? a? ce faci? asha, dai un minimalaiz la treaba shi te faci ca muncesht de zor. deci eo daia zic: mai ie saitur?

neatza

Mesajde nocturna » Mar Sep 23, 2003 11:42 am

deci saitur nu mai e. parol de onoare.
am o idee: ca sa nu te prinda sefii cu giosticu-n sac, retrage-te si matale la loc ferit. la toaleta e ocupat? ai incercat?

nocturna

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 11:48 am

nu se poate pentru ca sa nu mai fie! shi la buda eo nu ma duc decat daca am ceva de facut. acolo nu se poate pentru ca sa stai degeaba. or faci ceva, or lashi pe altu.

neatza

Mesajde angus » Mar Sep 23, 2003 2:27 pm

Initial trimis de baixinho ©

n-am timp sa tin pasu cu voi, asa ca ma trezesc si je la sapte ani dupa scripturi. in concluziune: da de aproape, nea angus, ie tot cel mai frumos sau da?

de cand ajtept replica asta la mingea mea. bine ca mio deteshi, brazar baics, acu po sam vad de treaba linijtita.

io ma loai umpic cu munca shi avui nejte trebi in biurou alaturat care se prelungira dintrunan tralta, care trebui sa es shi pafara cu nejte antete sa le plimb, da acu revenii.
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 3:51 pm

deci care cum veni treaba se cheama ca ie bine shi nam intzeles nimic din ceam scris asha co iau de la cap:
deci care a fost zioa de va spusei care vad ca angus na venit deshi zicea ca se cunoashte. care am loat iute neshte ber care nici mie nu mia venit a crede ca leam terminat asha iute intrun numar atat de considerabil. care acuma ie bine shi mashtept pentru transha doi care este.
alfel? lumea munceaza?

neatza

Mesajde angus » Mar Sep 23, 2003 4:03 pm

unii munceaza, altziii lucrejte, care cum dupe posipilitatz. io plecai inspre incolo cu nejte antete dupe mine da nu nemeriram ca fu prea departe care ne opriram la nejte beri care a fost shi neam ratacit, deci intarziaram la program, care acu tresa recuperez.

da fuga iute shi tzinem locu ocupat. ia shiun buchet de gladiole pentru zioa lu gigel, traiascai.
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Sep 23, 2003 4:04 pm

nu gladiole ca alea nu se poate chefui. las ca iam loat neshte ber care lea dat iel care a fost bine.

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare