cum se poate asa ceva?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

cum se poate asa ceva?

Mesajde Hades » Vin Aug 22, 2003 1:11 pm

partizan - 'papusa masculina' asta e piesa CU VIDOCLIP... nu se poate asa ceva... infect... astia ar trebui impuscatzi... infecta piesa... infect clip... voi ce zicetzi...(si imi pun intrebarea: 'Ba cine draq cumpara asa ceva???')

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Re: cum se poate asa ceva?

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 1:20 pm

mai ia o gura de apa sa nu te'neci de atata suparare.
in alta ordine de idei, daca tu consideri ca trupa, piesa shi respectivul videoclip sunt infecte, inseamna ca scopul a fost atins. imi bazez ratzionamentul pe mostra lovire a gardului cu oishtea debitata de tine:

astia ar trebui impuscatzi...

PacE
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde krossfire » Vin Aug 22, 2003 1:35 pm

Initial trimis de Hades
partizan - 'papusa masculina' asta e piesa CU VIDOCLIP... nu se poate asa ceva... infect... astia ar trebui impuscatzi... infecta piesa... infect clip... voi ce zicetzi...(si imi pun intrebarea: 'Ba cine draq cumpara asa ceva???')

PacE

Extraordinr,mah!!!Cat esti de inalt ca vad ca a incaput in tine un munte de idiotzenie!!!Infect zici ahh,pai la iq-ul tau de -40 am bagat de seama ca n-ai intzeles...mai du-te in hadesu' meu de pushlama kretinoida......!!!

P.S:Fa-ti timp de la concertele tale cu Abramburica shi mai treci pe la un concert LIVE Partizan..daka nu te deshteptzi..ala de langa scena cu look de kriminal in serie sunt eu!
krossfire
Junior Member

krossfire

Mesajde Hades » Vin Aug 22, 2003 11:27 pm

multumesc... m-ai umplut de nervi... la MAXIM... nu cred ca ar fi vro idee buna sa te bag si sa te scot... si scuteste-ma... partizan sunt PIELEA P*** fatza de ce ascult eu...

PacE(pt cei ce merita)
Hades

Re: krossfire

Mesajde krossfire » Vin Aug 22, 2003 11:38 pm

Initial trimis de Hades
multumesc... m-ai umplut de nervi... la MAXIM... nu cred ca ar fi vro idee buna sa te bag si sa te scot... si scuteste-ma... partizan sunt PIELEA P*** fatza de ce ascult eu...

PacE(pt cei ce merita)

..shi kam ce ascultzi matalica de te dai asha rotund???
krossfire
Junior Member

esti tampit

Mesajde rallucca » Dum Aug 24, 2003 5:14 pm

cummmmmmm sa .................nu iti placa melodiiiiiaaaaa nuam alt raspuns esti tampit
zambeste maine poata fi mai rau
rallucca
Junior Member

Mesajde krossfire » Dum Aug 24, 2003 6:59 pm

.bineh poate...am fost un pic exagerat(un pic mai mult,scuze!) cu Hades...dar...totushi,Artanu' e genial....
krossfire
Junior Member

hmm

Mesajde ..::dillinja::.. » Mie Aug 27, 2003 10:00 am

Normal ca o formatie ca lumea este considerata de cacat atata timp cat nu se incadreaza in genul cu care s-au obisnuit toti pulifricii astia de pustani cocliti (a se citi zero-zone, 3SE, ACM etc)... eu cred ca astia gen "hades" ar merge si la opera daca ar scoate cineva o opera cu versuri din "muzica romaneasca"(ghiul, mertan, parai etc) si pe scena ar aparea numai pirande care sa deie din buric... si manechine...

iar pentru hades, KISS, PRINCIPLE!!!!

..::keep+the+culture+accelerated::
..::dillinja::..

Mesajde Weirda » Mie Aug 27, 2003 10:33 am

De cand e Adrian Copilu` Minune o formatie ?! :con: a...si sa nu uitam... acu` cik i se zice doar Adrian Minune...la varsta asta a realizat si el ca numa` e copil... ata e..mai bine mai tarziu decat niciodata :D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

ba...

Mesajde Hades » Mie Aug 27, 2003 1:48 pm

ma bagatzi in disperare... CE ASCULT EU??? ok... ascult hip-hop si raggae... in care piesele, melodiile sau cum vretzi voi sa le numitzi AU INTZELES!!! da ma rog... se vede ca-s la un nivel superior fatza de voi in ceea ce priveste muzica... voi fiind obisnuitzi cu 'trupele' astea... daca va bag niste phi life cypher sau bob marley cred ca va intrebatzi ceva de genu`:'de unde sunt astia??? stiam eu ca suntem invadatzi de specii superioare de oameni de pe alte planete aka extraterestrii'... ma rog...

PS: oricum melodia e de cacao indiferent de ce atzi zice voi...

PacE
Hades

phi-life cypher

Mesajde ..::dillinja::.. » Mie Aug 27, 2003 2:46 pm

Listen, I be the herbaholic, specializing in hydrophonics
I'm saving the sickest niggas with my hydrophonic tonics ...

of course, nobody listens to phi-life cypher in romania, tu esti singurul care a auzit de ei, mai hadesule mai...
..::dillinja::..

marsh partizane`

Mesajde covergirl^^^ » Mie Aug 27, 2003 9:06 pm

Partizan nu e o formatzie, e doar o gluma proasta :bleah: .
Unii ink nu shi-au dat seama de asta ....imi pare rau pt. ei. Huh, asta-i muzik mey fratzilor?
Nush de ce au mai scos shi un al doilea clip .....dar de`....cum s-au gandit ei, dekat sa spele wc-urile publice....tot e mai bine sa cante ;g (nuh?).

Anyway, am auzit ca tipu' ala gras care canta are o fiica. O compatimesc. Va datzi seama ce rushine pika pe ea? :(
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

........

Mesajde n3aGabitz » Mie Aug 27, 2003 10:34 pm

Hades frate tu nu vezi ca iti pierzi timpul si iti mananci nervi aici? Eu nu inteleg de ce ai postat treaba asta aici...stiai ca asta e genul de raspunsuri pe care le vei primii.....

asa e lumea.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Aug 28, 2003 2:27 pm

Mama...am auzit si yo piesa...loolik..ce piesa..:lol: e super naspha!:)) da..e amuzanta!:)) pe mine ma amuza...versurile...alea neinspirate..:))
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Re: marsh partizane`

Mesajde qeru » Sâm Aug 30, 2003 3:23 pm

Initial trimis de covergirl^^^
Partizan nu e o formatzie, e doar o gluma proasta :bleah: .
Unii ink nu shi-au dat seama de asta ....imi pare rau pt. ei. Huh, asta-i muzik mey fratzilor?
Nush de ce au mai scos shi un al doilea clip .....dar de`....cum s-au gandit ei, dekat sa spele wc-urile publice....tot e mai bine sa cante ;g (nuh?).

Anyway, am auzit ca tipu' ala gras care canta are o fiica. O compatimesc. Va datzi seama ce rushine pika pe ea? :(

ba, ce kktu p-dii se-ntimpla aci? totzi pushtanii care-au dat cu nasu'n tastaturi shi cu urechile-n boxe v-atzi gasit melomani shi cunoscatori? ba copii, cind artanu (ala grasu de zicetzi voi ca nu shtie sa cinte) a infiintzat timpuri noi voi nici nu eratzi nascutzi. bai superiorilor, pt voi s-au facut forumuri cu 3se shi cu animalx shi alte d-alea pe fanclub.ro. mai papusha acoperita, cred ca trebuie sa te mai uitzi pe la televizor shi s-ascultzi radio shi la alte ore decit cind se difuzeaza akcent, o sa ramii surprinsa sa auzi partizan shi alte alea (tot d-ashtia care nu shtiu sa cinte pentru ca-s batrini shi n-au look shi nu se dau cu mertzuri prin videoclip).
mai ducetziva-n kkt de isterici de doi lei care-nghitzitzi tot ce va dau producatorii shi avetzi pretentzia ca e muzica superioara.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Aug 30, 2003 7:09 pm

Hades, baietica, tot nu te potolesti? Muzica pe care o asculti tu e asa de promovata la toate posturile de cacat gen MTV si Atomic, asa ca 90% din cei de pe aici au auzit de flasnetarii pe care ii asculti tu cu neaGuit... (excluzand Bob Marley, pe care l-ai jignit numai pronuntandu-i numele)... Daca pe tine nu te duce devla sa-ti dai seama ca ceea ce face Partizan e satira, abtine-te de la comentarii si intoarce-te la melodiile tale care au inteles si pentru cei ca tine, oamenii de langa noi... Adevarul e ca si voi aveti dreptul sa traiti si sa aveti muzica voastra...
indescifrabil
cubu

...

Mesajde Hades » Dum Aug 31, 2003 10:56 pm

Portnoy ai postat pe dinafara subiectului... ma rog... nu am nimic cu tine da vad ca tu ai ceva cu mine... DATE-N P**A MEA DE M**ST OBOSIT, SCLAV IMPUTZIT... O S*GI PE CENTURA PE MOKA SI IN PAUZE POSTEZI DE BAGARE IN SEAMA... LASA CA TE PRIND EU SI TE IAU LA P**A F**UTE-N GURA...

PS1: qeru cine p*la mea a zis ca nu stie sa cante... am zis ca piesa e de kkt fiica textele sunt IDIOATE...

PS2: Portnoy ai grija ce mai spui ca intr-o zi ramai fara cap...

PacE
Hades

Mesajde cubu » Lun Sep 01, 2003 11:38 am

Baietica, esti cam nervos la varsta ta... Ia si tu un Distonocalm sau macar un Extraveral, ca plezneste vreo vena sau vreo artera si faci vreo emotie din aia la creier... Sau in cel mai rau caz, Doamne fereste, te intalnesti cu domnul Tupac Si-n-Cur...

P.S. Mamitica ta stie ce urat vorbesti? Dupa cum vezi, eu am avut grija sa-ti vorbesc frumos, m-ai speriat rau, nu vreau sa ma lasi fara cap...
indescifrabil
cubu

Mesajde T.Z.K.A » Joi Sep 04, 2003 10:59 pm

Initial trimis de Hades

PacE

Din pacate se poate...spre disperarea unora inclusiv a mea.... ;P

P.S: pacat de Artanu' si de amintirile mele legate de "Timpuri noi"

:rulz: ;a ;S
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Re: Re: cum se poate asa ceva?

Mesajde Unregistered » Lun Sep 22, 2003 8:23 pm

Bey frate ...am intrat si eu aici din intamplare , k nu prea obisnuiesc pe forumurile astea...
Dar ce naiba mah? va certati k niste prescolari sa mor io ...
Gusturile nu se discuta . Multora le plac manelele , la altii hip-hopu , rocku si tot ceea ce ii face sa se simta bine .
Dar nu mi se pare deloc corect sa vina unu si sa inceapa in sus si in jos sa-mi zica mie ce sa-mi placa, n-am probleme cu manelistii cu asa zisii rapperi,houseri bla bla ... ascult ce-mi place (si imi plac partizan pt k muzica e de calitate) si nu incerc sa conving pe nimeni sa asculte ce ascult eu ...sa-si dea seama singuri
Unregistered

Mesajde Sweet-one » Mar Sep 23, 2003 8:48 pm

E intr-un fel acelasi substraat mult discutat si in cazul celor de la VamaVeche, dar pe alt sound... Versurile pot fi citite asa: a) lundu-se forma proprie a cuvintelor, din DEx;
b) incercand sa se vada si forma figurata, ceea ce e printre randuri.
Nu-mi place melodie, pt k nu se incadreaza in stilul personalitatii mele, dar nici nu-mi displace pt k vad in ea un substrat kre depaseste multe melodii din Romania. Asa k...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

hmmmmmm

Mesajde Sffera » Mar Sep 23, 2003 9:03 pm

Nici mie nu-mi place ultimul videoclip de la Partizan.La inceput mi s-au parut ff. haiosi,darsa fim sinceri:ceea ce fac ei nu este muzica.
:nope: Ultima melodie e groaznic de obositoare.. :rulz:
Sffera

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii