Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde vali » Mie Sep 24, 2003 11:52 am

anguse, ma bazez pe tine sa ma uit la chicago...
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 24, 2003 10:49 pm

Astazi am avut placerea de a urmari filmul preferat al lui Mr Hyde. Bubble Boy . Un fel de Forrest Gump , facut la misto..ca sa ia banii la oameni si ca sa pacaleasca neavizati ai filmului precum Mr Hyde.
Un film caruia ii acord 5 stele cu indulgenta. Asta pt. ca l-am vazut intr-o dimienatza de miercuri. Daca-l vedeam sambata seara ii acordam 2.

Singurul personaj simpatic a fost motociclistul. Tie de care ti-a placut , Hyde ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Mie Sep 24, 2003 11:11 pm

am vazut si eu bubble boy si nu am considerat ca merita sa imi stric un blank cu el. slabut rau de tot filmul, nu cred ca se poate numi nici macar forrest gump cu adolescenti. (PS. eu l-am vazut sambata seara)
si tot seara de sambata mi-am mai stricat-o cu un alt film sub orice critica, the sweetest thing. desi a fost scris de o femeie (eu credeam ca numai barbatii pot face umor din asta), desi femeia aia a fost scenarista la south park, desi mai apare cameron diaz in costum de baie, desi sunt ceva fan selma blair, nu pot da mai mult de doua stele din 10. multe faze de prost gust.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Aliosha » Dum Sep 28, 2003 8:37 am

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

A spus cate ceva bhuttu despre acest film insa parerea mea este putin diferita de a lui. Un film extraordinar pentru ce isi propune a fi - actiune/comedie. Mai rar asa ceva in ultimul timp in care se pare ca marile case de productie se intrec una pe cealalta in a scoate cacaturi.
Filmul are actiune, poante bune, si este oarecum imprevizibil, daca putem numi asa un film din a carui nota putem deduce lesne ca are happy end.
Johnny Depp, si Orlando Bloom merg umar la umar tot filmul insa practic deliciul lui se sprijina mult pe charisma lui Depp caruia i se potriveste de minune rolul.

Pe imdb este cotat cu 7.9 stele. (in opinia mea undeva in jurul lui 8.5) La categoria pop corn i-as da 10/10.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 29, 2003 5:39 pm

Thirteen Conversations About One Thing . 7/10

Un film american care daca n-ar fi fost american ar fi luat Ursul de argint la Berlin , premiul de scenariu original la Cannes si premiul publicului la Festivalul de la Varsovia.
pe celebrul imdb este cotat cu 7.2 stele !

Un film asa cum imi place mie...format din multe episoade, aparent diferite...care au un punct comun. Tema principala a filmului : fericirea .

Urmariti-l ca e foarte bun.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

:Ppp

Mesajde I`m With You » Lun Sep 29, 2003 6:08 pm

Yo! Pai ultimul film pe care l`am vazut asha mia recenta si mai k`lumea dupa parerea mea este harry potter si piatra filozofala,park asha stiu ca se numea...
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Oct 01, 2003 1:55 am

People I know - scenariu cam inconsistent, Pacino foarte bun ( ca de obicei), mai putin tentativa de accent sudist. In mare filmul nu e rau, are chiar momente excelente, pacat de carentele evidente ale scenariului.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 01, 2003 3:43 pm

De doua zile tot citesc posturile de pe thread-ul asta! Azi am terminat si m-am si inregistrat rapid!
Opinia mea, chiar daca nu conteaza poate, e ca marea majoritate a opiniilor sunt pertinente, trecand peste subiectivismul fiecaruia!
Trecand peste toata aceasta vrajeala, intrebarea mea este daca ati vazut careva "Povestea pianistului de pe ocean" si "Vioara rosie", doua filme care pe mine m-au impresionat si de care la momentul vizionarii lor (HBO) habar n-aveam! Plus ca pe-amandoua le-am vazut in aceeasi seara, intr-o joi, cand chiar n-aveam altceva de facut si credeam ca nici pe hbo n-o sa vad decat niste reluari!
S-au dovedit a fi super!
Ei?
nae cinefil

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 02, 2003 1:43 pm

Le-am vazut pe amandoua si am si scris despre ele. Daca citeai cu atentie tot threadul...ai fi gasit.
Ala cu vioara mi-a placut mai mult decat ala cu pianistul.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Joi Oct 02, 2003 3:03 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Le-am vazut pe amandoua si am si scris despre ele. Daca citeai cu atentie tot threadul...ai fi gasit.
Ala cu vioara mi-a placut mai mult decat ala cu pianistul.

Mea culpa! Probabil ca am sarit peste pagina respectiva!
In alta ordine de idei, deseara o sa ma uit la "Catch me if you can"
Am vazut ca s-a discutat despre el, dar, cu toate astea, o sa-mi postez si eu parerea maine!
Un film care ar putea candida lejer pentru "Cel mai prost film ever", vazut de curand din cap in coada, cu stoicism: "Shaolin soccer"! Fotbal si kung-fu combinate execrabil!
nae cinefil

Mesajde DinFoc » Joi Oct 02, 2003 11:05 pm

"Catch Me..", marfa film.Cu toate ca rar ma duc la cinema sa vad un film, si ca nu-l prea suport pe Leonardo, pot spune ca filmul asta a meritat.
DinFoc
Junior Member

Catch me if you can

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 03, 2003 7:32 am

Film de vazut o data... Film fara pretentii, cu exceptia a doua chestii:
1. Faza cu Allan Barry - agent CIA;
2. Leitmotivul singuratatii de Craciun, aproape demonetizat in filmele americane.
Putin cam prea lung...
Di Caprio isi depaseste totusi conditia, Tom Hanks, in nota sa clasica.
:) Nu dau inca note!
nae cinefil

occident

Mesajde nae cinefil » Lun Oct 06, 2003 8:36 am

Am vazut si eu, in sfarsit, "Occident"! Poate daca-l vedeam pana acum doua saptamani as fi fost extaziat. Asa... Nu i s-a parut nimanui ca ar exista o oarecare asemanare intre "Occident" si "13 conversations about one thing"? ... Poate mi se pare numai...
Oricum, filmul surprinde bine boala romanului "in anul 2000", "plecatul afara":)...
nae cinefil

Mesajde vali » Lun Oct 06, 2003 3:58 pm

enemy at the gates - probabil unul din cele mai tari filme pe care le-am vazut in ultima vreme. duelul este nemaipomenit

a mighty wind - nu stiu daca sa il iau in serios sau la misto, dar e un film bunicel.
vali

Mesajde MiG29 » Mar Oct 07, 2003 8:25 pm

Rat Race -misto de tot.O comedioara cu un subiect total idiot da bine facuta shi cu actori destul de buni sau chiar f buni(Cuba Gooding Jr. Whoopi Goldberg).Are niste scene super amuzante 7,5/10

Road Trip -comedie americana cu teenagers,nimic deosebit 4/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde memetshot » Mie Oct 08, 2003 11:21 am

piratii din caraibe un filma care merita vazut. usor, amuzant, cu pirati, schelete, romantism - adica elementele de baza ale unui film de acest gen. in plus mister Depp are un rol super amuzant si niste replici tari de tot...
7.5/10
bruce almighty la fel o comedie simpaticuta- nota 6/10

old school film despre fratii. numai ca in cazul asta este o fratie cu totul si cu totul neobisnuita. comedie superba, de mult nu am mai ras asa la un film. nota 8.75/10

equilibrium ceva mai vechi. trebuie vazut. film despre un viitor nu prea roz al omenirii. nota 8/10

si ultimu
ireverrsible : oameni buni daca vreti un film ciudat, dur si aiurea uitati-va la filmul asta. filmul e invers adica incepe cu finalul si se termina cu inceputu, secvente de o duritate neobisnuita, iar la final, partea care mi-a placut mie cel mai mult :), monica belucci prezentata in cel mai frumos costum pe care il detine (adica normal al evei). nota 6/10
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

HULK URIASUL

Mesajde M|haElla` » Vin Oct 10, 2003 10:42 pm

Hmm...
eu am vazut "Hulk Uriasuk"...si mi s-a parut o mare prostie! Ma asteptam la ceva mai spectaculos!
In afara de efectele mai speciale de la sfarsit, e super plictisitor!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Oct 13, 2003 5:20 am

Kill Bill, Volume 1

Un inceput senzational in special datorita fundalului sonor urmat de o scena care prevesteste intreaga desfausrare a filmului: cutite, sabii, batai, mult sange, foarte mult sange, exagerat de mult sange. O poveste excelenta intr-un film despre care ajungi sa spui ca e o porcarie, o hiperbola sinistra dar pe care continui sa il urmaresti pentru ca este genial in acelasi timp.
Aliosha

Mesajde helguera88 » Lun Oct 13, 2003 2:07 pm

Sneaky Russian ... vezi ca miercuri e un film beton la HBO, la 19:20. Old men, new cars.
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde helguera88 » Lun Oct 13, 2003 2:07 pm

Sneaky Russian ... vezi ca miercuri e un film beton la HBO, la 19:20. Old men, new cars.
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde Dzeu » Lun Oct 13, 2003 2:13 pm

Pai:Piratii din Caraibe,2Fast 2Furious,Bad Boys 2,American Wedding,Taxi 3 si multe multe altele
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde vali » Lun Oct 13, 2003 3:58 pm

aliosha, te urasc pt kill bill I

dzeu, e interesant ca le-ai vazut, si eu opt insira 2000 de titluri, dar fara comentarii nu inseamna nimic
vali

Mesajde dirklady » Lun Oct 13, 2003 9:26 pm

Am vazut trei filme cu Jennifer Lopez: The Cell; Via dall'incubo(nu stiu cum se scrie in engleza), oricum titlul vrea sa spuna ceva de genul....Scapa din infern......; Amore a 5 stele (Dragoste de 5 stele). Aaaaa si am vazut o multime de filme dar toate sunt in italiana. Oricum filme bune. Ultimul care l-am vazut : The ring.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde vali » Mar Oct 14, 2003 3:27 pm

dogville - interesant

once upon a time in mexico - jenant
vali

Mesajde ketyy » Mie Oct 15, 2003 9:29 am

Aseara am vasut in sfarsit Piratii din Caraibe.E bun filmul. La ce promo avea ma asteptam la ceva mai klumea.Oricum are tot ce-i trebuie... sunet bun, imagine buna, super efecte si mai ales costume. Si am mai revazut Inteligenta artificiala, super film. Imi place scenariul , ideea si mai ales cum joaca pustiulica ala.Cred k promite multe in ale actoriei.
ketyy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 16, 2003 10:56 pm

The Majestic . 8/10

Un film clasic si romantic...exact asa cum imi plac mie filmele. Un subiect simplu si de efect pe care nu l-am mai intalnit. Actiunea se petrece in anul 1951. Un orasel micutz unde toti oamenii se cunosc intre ei. Un amnezic ajunge acolo la ei...si este luat drept baiatu' la un om..disparut in razboi in urma cu 9 ani.
Aliosha...cauta sa-l vezi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Oct 16, 2003 11:34 pm

Am vazut shi eu Majestic ....nu-i rau de loc.Vad k Jim Carrey poa sa faca shi roluri serioase(de fapt stiam asta,da dupa Bruce Allmighty incepusem sa ma indoiesc k isi mai revine)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Vin Oct 17, 2003 1:43 am

Am vazut si eu pana la urma L.A Confidental. Un film foarte bun urcat insa prea sus in topul celor de la imdb (43 alltime).
Nu pot sa nu remarc geniala replica din final:

Some men get the world. Others get ex-hookers and a trip to Arizona.

8/10
Aliosha

Mesajde Crazy Babe » Vin Oct 17, 2003 7:24 pm

SwimFan 9/10 destul de interesant scenariul filmului.. unde te poate duce obsesia pt cineva:)
Legally Blonde 2 1/10 film super super idiot.. nu merita.. comedie ptr adormit bebelusii
DC Sniper:23 days under terror... misto realizat dupa cazul ala cu lunetistii din Washington si Maryland..
Doctor T and the Women 0/10 film pentru handicapati ma mir cum a putut juca Richard Gere in asa ceva..
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde nae cinefil » Sâm Oct 18, 2003 11:01 am

"Protectie federala" (HBO) - nashpa cu spume, fara sare shi piper, iar faza de la inceput cand A.Assante refuza sa moara deshi avea 1kg de plumb in el parca e din filmele indiene!
nae cinefil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film