Care e cea/cel mai urat/a vedeta de la noi??

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

asa e

Mesajde cat_ » Mie Sep 24, 2003 6:46 pm

Initial trimis de Sffera
Andra..e nashpa.Nu-i doresc nici macar celui mai mare dusman al meu sa aiba ''onoarea'' s-o vada nemachiata
:p :D :o hai ca ai haz!la urma urmei ai dreptate!de ce sa aiba bietii dusmani traume pe toata viata?:t
A!Si in topul ''preferintelor'' ii adaug si pe cei de la Animalics+roscata de la bambi
cat_
Junior Member

Re: asa e

Mesajde sohatzki » Mie Sep 24, 2003 9:12 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
in topul ''preferintelor'' ii adaug si pe cei de la Animalics

hai mah, ca trebuia sa nominalizezi oameni, nu animale..:D
buna alegerea, si eu ii adaug pe astia 3... chiar ma gandeam in mesajul de mai sus... pe cine dreq am uitat??? eh, astia erau: enimal ics!:j
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

3331

Mesajde baixinho© » Joi Sep 25, 2003 4:41 pm

Initial trimis de sohatzki
nu-mi place nici blonda de la ASIA... nu asta noua, aia de la inceput...

de la bun inceput, in formatia ASIA (cea mai tare din tara, asta este evident) au fost Anca, Sorana si Irina. Ultima litera din trupa a apartinut, pe rand, Anemonei, Alexandrei, iar acum Alinei-Diana. Anemona era bruneta, iar Alexandra batea spre saten. Singura blonda este, in afara Ancai, Alina-Diana. ti-o spune un fan adevarat care a urmarit parcurusl formatiei de la nasterea ei si pana acum si voi mai face acest lucru inca foarte multi ani de acum inainte. daca nu te referi la Alina-Diana, despre ce blonda este vorba in propozitia lu matale? intreb si eu nu dau cu parul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Unregistered » Vin Sep 26, 2003 11:36 pm

cei mai urati/urate sunt:
minola de la pops(am vazut-o in realitate si zici ce e dracu in persoana)
bodo de la proconsu
in general manelistii
sorin de la akcent
si mai sunt cativa dar nu imi vin in minte
Unregistered

cel lai urat interpret roman

Mesajde nina » Sâm Sep 27, 2003 9:27 am

EU CRED CA CEL MAI URATA INTERPRETA ROMANEASCA ESTE GABRIELA NITU UAAAAAA!!!AICI NU POATE NIMENI SA MA CONTRAZIK IAR PTR TIPUL SAU TIPA KRE A ZIS K MARIUS MOGA ESTE ORIBIL IMPREUNA CU HIENA DE LA ANIMAL X ESTE EL VARZA HABAR NARE CAT DE BELEA POATE SA ARATE MARIUS IN REALITATE IAR CAT DESPRE HIENA.... NU AM CUVINTE!EU ZIC SA NU MAI CAUTE PAIUL IN OCHIUL ALTUIA SI SA SE MAI UITE SI LA EL SAU EA!!!!!!!THATS ALL!!!! BYE A ERA SA UIT SI SOLISTUL DE LA IRIS E CHIAR NASPA DAR CANTA DE BELEA!
nina

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma