Selena!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Selena!!!

Mesajde Sw33tie » Mar Iul 08, 2003 12:22 am

Videoclip filmat la Frankfurt, aparatura Titanic..super beton! Shi ia ganditi-va ca Selena nu are cine shtie ce varsta..nush cati are exact, dar bat la pariu ca e minora!! Shi am auzit ca videoclipul ei este mai cel mai scump din Romania, mai scump ca cel al Cristianei Raduta-Amor Amor! E pe drumul cel bun.. foarte bine ca a parasit trupa Candy care scot melodii dragute dar de care te plictisesti repede!! :p :D
Sw33tie
Junior Member

Mesajde Phreak » Dum Aug 10, 2003 10:36 pm

... promovare beton, videoclip beton shi muzik destul de mijto... am kunoskut-o aseara la miss litoral (pe kare by the way l-a cashtigat sor-mea :A ...ma omoara modestia) shi e foarte dragutza... cam micutza da' dulce foc... strungareatza aia e de milioane...

:p
Phreak
Junior Member

Mesajde Weirda » Dum Aug 10, 2003 10:49 pm

mda....
1. ma insel sau mai este cel putin 1 thread despre selenutza ?! :con:
2. +ca a trecut mult si bine de cand a aparut videoclipu` ei si s`a discutat peste tot,oricand despre cheltuieli si toate cele...

soooouuu..... se mai vb mult de ea ?!?! hallooo!!!! ;a
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde cat_ » Mie Sep 24, 2003 9:33 pm

Da,Selena e o fata taare frumoasa,cu niste trasaturi armonioase,nu vreau sa joc teatru,dar e f. frumoasa.Videoclipul e super,sa vedem cum va evolua tanara asta de 17 ani[apropo]:D
    ''Si mi-e atat de dor,mi-e dor sa ma privesti cu drag,vin peste mine iar,ma pierd prin ganduri ratacesc.Inchid ochii visand,si recunosc ca te iubesc ,mi-e dor de tine oricand,atat de rau.Urasc sa stiu ca pierd controlul iar,....
    cat_
    Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii