Parerea mea despre cele doua e una foarte proasta!Dar scriu acest mesaj ca daca cumva una dintre ele se uita peste mesaj sa stie totul despre ea sa se mai creada asa grozave!
Motive contra Andreea B.:
-are o voce oribila
-nu stie sa se imbrace
-nu stie sa se pieptene shi sa-si faca o culoare adecvata la par
-are nishte dinti oribili sa se duca la casa cu fantome din satu de vacanta sau sa se duca la dentist shi sa-si puna un aparat dentar
-are niste maini oribile
Motive pro Andreea Balan :
Hai sa nu fim chiar rai shi sa recunoastem shi partile bune:
-are unele melodii k-lumea gen "plang de dor" si "libera din nou" moga ala trebuia sa le compuna pt cineva cu voce nu pentru ea da in fine!
-are o privire frumoasa adica niste ochi mai frumosi
-are picioare frumoase drepte(zic asta pt. ca am vazut-o in realitate shi stiu cum e)
-shi e desteapta ca reuseshte sa atraga ciutanii de partea ei
Motive contra AndreEA:
-e o umflata
-e o c***a ieftina
-are niste melodii de babalaci in ultimu timp
-are o voce oribila
Motive pro AndreEA:
Sa-i recunoatem shi EI calitatzile:
-Fatza de colega ei a invatzat cat de cat sa se imbrace shi sa se pieptene
-are nishte sani marfa
shi cam atat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Motive pro shi contra AndreEA/Andreea B.
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Da,bine.... sunt de-acord numai cu punctul 4 la Andreea Balan,la defecte....shi la Andreea Antonescu nu sunt de-acord cu punctele 1 shi 3,la defecte... In rest....
Mie nu prea-mi place la AB,k da impresia k e prea copilaroasa,chiar dak nu e....shi imi place la ea f mult cum arata shi cum canta.....
La AA imi plac melodiile (cel mai mult When we danced shi Prea tarziu) shi cum arata acuma la fatza...
Shi chiar dak amandoua nu prea au voce(AA n-are deloc),mie totushi imi plac vocile lor...
Mie nu prea-mi place la AB,k da impresia k e prea copilaroasa,chiar dak nu e....shi imi place la ea f mult cum arata shi cum canta.....
La AA imi plac melodiile (cel mai mult When we danced shi Prea tarziu) shi cum arata acuma la fatza...
Shi chiar dak amandoua nu prea au voce(AA n-are deloc),mie totushi imi plac vocile lor...
- Titina
- Junior Member
stefan ____ raspuns
stefan din valcea
[B]Da,bine.... sunt de-acord numai cu punctul 4 la Andreea Balan,la defecte....shi la Andreea Antonescu nu sunt de-acord cu punctele 1 shi 3,la defecte... In rest....
Shi chiar dak amandoua nu prea au voce(AA n-are deloc),mie totushi imi plac vocile lor... B
daca vrei tinem legatura stefan
paaaa
[B]Da,bine.... sunt de-acord numai cu punctul 4 la Andreea Balan,la defecte....shi la Andreea Antonescu nu sunt de-acord cu punctele 1 shi 3,la defecte... In rest....
Shi chiar dak amandoua nu prea au voce(AA n-are deloc),mie totushi imi plac vocile lor... B
daca vrei tinem legatura stefan
paaaa
- hickok93@yahoo.com
[size=100] EU SUNT DE PARERE CA VOI SUNTETI MAI JALNICI PENTRU CA STATI SA DISCUTATI DESPRE ACELEASI ANDRELE , PE TEME RASUFLATE, DE MULT FUMATE. CA AIA ARE NASU MARE SAU CA NU ARE VOCE. DEJA SE STIE CA E F MULTA LUME IMPOTRIVA LOR. PAREREA MEA E CA VA LAMENTATI DE POMANA. MAI BINE DISCUTATI DESPRE NOILE VALURI, GEN SPICY SAU MAI STIU EU CE.[/SIZE=3]
acum sa ma dau si eu cu parerea: nu cred ca mai iau in calcul cat de bine canta, cat de frumoase sunt sau cat de destepte. dar avand in vedere ca mai sunt in 'top' dupa 5 ani, inseamna ca e ceva. la fel ca 3se (sau ma rog, pana acum un an...), etc.
chiar daca muzica lor e departe de a fi buna, inseamna ca au ceva special cu care si-au atras publicul. mai mult sunt groaznici 99% din pop - danceul romanesc, nu numai andrelele. 1% reprezentand formatii gen Class... si altele.
acum sa ma dau si eu cu parerea: nu cred ca mai iau in calcul cat de bine canta, cat de frumoase sunt sau cat de destepte. dar avand in vedere ca mai sunt in 'top' dupa 5 ani, inseamna ca e ceva. la fel ca 3se (sau ma rog, pana acum un an...), etc.
chiar daca muzica lor e departe de a fi buna, inseamna ca au ceva special cu care si-au atras publicul. mai mult sunt groaznici 99% din pop - danceul romanesc, nu numai andrelele. 1% reprezentand formatii gen Class... si altele.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Damn! Inca un thread?! ;a Defecte - AndreEA: E prea mica d inaltime [desi eu mi-as dori sa am inaltimea ei...
]. Apeleaza la alte soliste sa-i inregistreze melodiile sau o chestie d genu` asta... Sunt sigura k al vostru Gabyzzu o sa va lamureasca... :t si Defecte - Andreea Balan: Tot inaltimea, p primu` loc [Poa` s-o mai inalta` d cand n-am mai vazut-o
] si coregrafia... [La primele clipuri si in concerte [la incepu`] era ceva destu` d reusit, acu`... ;B Hah si Calitati... Don`t know, tre` sa ma gandesc sau tre` sa gasesc... Kidding!

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii