Ce parere aveti despre ce i s-a intamplat AnmdreEI???

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce parere aveti despre ce i s-a intamplat AnmdreEI???

Mesajde Muffa » Mie Sep 24, 2003 3:52 pm

Chiar asa domne' s-a ajuns sa nu mai poate avea omu putina intimitate???/
...hai mai zic si eu sa se vb epstarda de ea.....cando vede la un magazin....da sa-i dea foc la usa???? si s-o ameninte cu cutitl???

asta e lipsa de respect!!!!1
Muffa

Paranoia curata...

Mesajde Sweet-one » Mie Sep 24, 2003 7:51 pm

Trebuie sa fi cel putin debil mintal k sa recurgi la chestii d-astea! ;a Are si AndreEA o parte din vina, cred eu. Trebuia sa incerce sa gaseasca o solutie din primul moment cand situatia a scapat de sub control... Desi i-am inteles dorinta de a fi o persoana normala, da a nu umbala cu "gorile" dupa ea... Dar a facut o greseala lasand totul in seama autoritatilor. Hey! Suntem in Romania! Cui ii pasa?;P
Cred k e destul de oribil sa fi intr-o astfel de situatie...Imi pare rau pt ea.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Sep 24, 2003 9:16 pm

ironia e ca asta zice ca el e defapt fan Andreea B si ca vroia sa-i ceara antoneascai nr lu ab de tel.. si zice ca aa e invidioasa pe ab ca are un asemenea fan... dzeule, ce ti-e si cu oamenii astia...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Re: Paranoia curata...

Mesajde cat_ » Mie Sep 24, 2003 9:17 pm

Initial trimis de Sweet-one
Trebuie sa fi cel putin debil mintal k sa recurgi la chestii d-astea! ;a Are si AndreEA o parte din vina, cred eu. Trebuia sa incerce sa gaseasca o solutie din primul moment cand situatia a scapat de sub control... Desi i-am inteles dorinta de a fi o persoana normala, da a nu umbala cu "gorile" dupa ea... Dar a facut o greseala lasand totul in seama autoritatilor. Hey! Suntem in Romania! Cui ii pasa?;P
Cred k e destul de oribil sa fi intr-o astfel de situatie...Imi pare rau pt ea.
Imi explicati si mie ce s-a intamplat ,pls?:confused:
cat_
Junior Member

Re: Re: Paranoia curata...

Mesajde Sweet-one » Mie Sep 24, 2003 9:43 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
Imi explicati si mie ce s-a intamplat ,pls?:confused:

Ok... uite kre e faza! De un an de zile AndreEA tot primeste amenintari de la un "fan". I-a aflat nr de tel., adresa si a profitat de asta. Dupa mai mjulte amenintari telefonice a recurs la mai mult: i-a pulverizat un spray in fata, a intrat cu un cutit in apartament (dar ea mai era cu altcineva) si acum 3-4 zile a dat foc usii. Politia nu a facut decat, k in urma sesizarilor AndreEI sa ii dea o amenda de 5 milioane de lei. Dak el o ataca in propria ei ksa si o raneste si are martori, abia atunci spun k pot actiona cu mai multe. Dar dak ea il raneste in propria ei ksa, in legitima aparare (termen paralel cu justitia, in romania) va fi judecata. Si spunea k deja ii e frik sa mai iasa pe str.
Acum ala susutine k de fapt e fan andreea Balan si k i se tot adreseaza andreEi pt k ea nu vrea sa-i dea adresa&nr.de tel al Andreeei B.
Ufff! Greu fuse!
Sweet-one

Re: Re: Re: Paranoia curata...

Mesajde cat_ » Mie Sep 24, 2003 10:03 pm

Initial trimis de Sweet-one

Ok... uite kre e faza! De un an de zile AndreEA tot primeste amenintari de la un "fan". I-a aflat nr de tel., adresa si a profitat de asta. Dupa mai mjulte amenintari telefonice a recurs la mai mult: i-a pulverizat un spray in fata, a intrat cu un cutit in apartament (dar ea mai era cu altcineva) si acum 3-4 zile a dat foc usii. Politia nu a facut decat, k in urma sesizarilor AndreEI sa ii dea o amenda de 5 milioane de lei. Dak el o ataca in propria ei ksa si o raneste si are martori, abia atunci spun k pot actiona cu mai multe. Dar dak ea il raneste in propria ei ksa, in legitima aparare (termen paralel cu justitia, in romania) va fi judecata. Si spunea k deja ii e frik sa mai iasa pe str.
Acum ala susutine k de fapt e fan andreea Balan si k i se tot adreseaza andreEi pt k ea nu vrea sa-i dea adresa&nr.de tel al Andreeei B.
Ufff! Greu fuse!
oooo...dupa fapta si rasplata...multam fain.:)
cat_
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Sep 25, 2003 1:19 pm

C a mai patit Andreea d data asta? :rolleyes:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Sep 26, 2003 10:53 am

mama dar stiti ca pe tip il cheama Gabriel si nu mai stiu cum. si este un licean slabuzz....gabizzule tata tu esti ala?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Weirda » Vin Sep 26, 2003 1:16 pm

Lol! intru la lume`n casa... o atac..dau foc la usa... amenintari-alea alea- si iau o amenda de 5mil.. mijto :D
am vazut "povestiri adevarate" si`mi venea sa sparg tvu`... nu pt ca sunt fana andreea ..pt ca aici nu`i vb de muzica...ci de siguranta personala... cand i`am vazut fatza de idiot a politaiului aluia... :bleah: ce idiot! repeta intruna "lasati anketa sa se desfasoare" :rolleyes: da` un raspuns mai concret nu stia sa formuleze...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Sep 26, 2003 6:01 pm

Lool..sa vezi si sa nu crezi!!.. am vazut si yo emisiunea...:) ..si na ce sa zic..cine stie ce a facut domnishoara de ia ars domnu ala usha .. si parca a intrat la ea in casa cu un cutit...destul de cool!:p ..Dar totusi nu inteleg de ce domnisoare Andreea ..nu a facut ceva atunci cand a scapat situatia de sub control...poate era prea ocupata cu studioul!!:)) ..ca sa ai 4 piese pe album trebuie sa lucrezi mult mult..... Si ..politistul ala...era sa mor de ras ..ce cretin!...folosea niste cuvinte pe care nici el nu le stia explica...Politist handicapat!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Sep 26, 2003 8:39 pm

Initial trimis de SiMiCs
Si ..politistul ala...era sa mor de ras ..ce cretin!...folosea niste cuvinte pe care nici el nu le stia explica...Politist handicapat!!

lol! ;m Garcea mai...ce poti cere?! :D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

ala are probleme ......

Mesajde covergirl^^^ » Vin Sep 26, 2003 9:27 pm

ce prost......poate se mai alege shi a.b. ku el pe kap....shi atunci sa vedetzi distractzie :D ;S

pe tip il cheama gabriel ;D ? nu mey, yo kred ka-l cheama mihaitzu...;h

sper totushi ka atzi invatzat ceva din toata treaba asta........
deci, dak avetzi kumva nr. lu' a.b., va sfatuiesc sa va spunetzi rugaciunea in fiekare seara, ka nu se shtie [-o :B .
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii