Gaudeamus Igitur !

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 05, 2003 5:12 pm

Ana Maria , felicitari ! e o mare mandrie pt. eye, care abia are 11 clase la scoala de meserii, ca un prieten d'al sau sa termine o facultate.
ce vei face in continuare ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Sep 08, 2003 3:31 pm

Multumesc... ce sa fac, o sa ma angajez, dar mai intai o sa ma odihnesc si eu un pic, ca zilele trecute eram moarta de oboseala. Am facut rost de un calculator mai nou decat rabla mea si ma uit la filme.
Shaki

3105

Mesajde baixinho© » Lun Sep 08, 2003 5:20 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

si te uiti si la Gladiatoru'?

ma, cred ca neam de neamu' meu de la cercopitec incoa nu a visat sa se duca la dí£jchiderea anului universitar. in concluziune, pe 1 octombrie ma prezint la "Ion Dacian" sa dau cu suptsemnatu'. noroc ca-i aproape de Calea Victoriei si nu merg mult (asta in cazu in care in ziua cu pricina o sa am sector pe bulivardu cu pricina; daca o sa ma pune astia sa matur pe Magheru - si mai bine).

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Matrashita » Vin Sep 12, 2003 6:11 pm

De azi Matrashita e studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine sectia engleza- spaniola.
Hasta la vista baby!:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde monk » Vin Sep 12, 2003 6:39 pm

preiau legatura ...

je ne te comprande pas ... please fi more mai ecsplicit ...

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Shaki » Vin Sep 12, 2003 6:59 pm

Nu, nu ma uit la Gladiatoru'

Regina Matrashita, felicitari!!!! Ma bucur din suflet ptr. tine, sper sa ai o foarte frumoasa viata de studenta.
Shaki

Mesajde Matrashita » Vin Sep 12, 2003 7:37 pm

Sa fie asha cum se spune: plina de distractie,aventuri,nopti albe si mai ales cat mai putine...restante!
Felicitari de asemenea si tie pt licenta si pt nota astronomica luata :p
Sa fie cu noroc pt toti bobocii studenti !
Matrashita

Mesajde catharsis » Vin Sep 12, 2003 10:58 pm

felcitari matrasito si noroc in primul an deocamdata. ce s-a intamplat cu turismul?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

3176

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 13, 2003 11:24 am

Matrasito, deci sa inteleg ca cand termini facultatea o sa fii experta in Literaturi Straine, da in special in Limbi engleze si spaniole? :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Matrashita » Mar Sep 23, 2003 10:54 pm

Oameni buni,am fost admisa la 2 Facultati de Stat si nu stiu pt care sa optez.Cred ca voi merge pe mana intuitei mele .
Sunt admisa la Fac de Geografie sectia Geografie-lb engleza si la
Fac Limbi SI literaturi straine sectia Engleza-spaniola.
Ma gandeam sa fac 2 Fac. dar cred k imi va fi prea greu.
Oricum...sunt tare!:p
Matrashita

Mesajde nocturna » Mie Sep 24, 2003 9:15 am

mah, cica incepe scoala, oficial pe 1 october si neoficial fiecare dupa cum pofteste si dupa gust. :D

later: matrashito, geografia aia unde s-a intrat cu media de la bac si 90% dintre 'cadidati' erau cu totul pe dinafara? de-i intreba repoterita de suprafata Romaniei si cel mai inalt varf de pe la noi si se uitau la ea de parca le vorbea in chineza? tot ce puteau spune, in afara de neste tampenii si aberatzii de-i rade si monk, era: 'nustu. imi pare rau. dar nu m-am pregatit. da' eu chiar n-am invatat.' care saraca repoterita, vazandu-se inconjurata de atatea priviri nedumerite (sa nu spui tampe), a trecut la chestii mai usoare de genu: 'si, de ce ai dat la geografie? iti place? esti pasionat?' raspuns: 'aaa..nu. dar s-a intrat pe baza mediei de la bac si ...mai departe vad eu ce-oi face.' aia e mah?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Matrashita » Mie Sep 24, 2003 2:11 pm

Lol,cika aia o fi,n-am vazut reportajul,eu chiar vroiam inca de la inceputul clasei a12a sa dau acolo,fie ca era cu examen sau cu dosar.So what...la atatea facultati a fost cu dosar.......
Din 1500 candidati cati au fost cred ca daca aveau habar de ceva vreo 200.In plus au venit toti provincialii cu medii mari si noi aici ne tocim coatele pe bancile "colegiilor nationale"...asta e!
Am optat pt Lb Straine oricum...:)
Matrashita

Mesajde cubu » Mie Sep 24, 2003 5:16 pm

Initial trimis de catharsis
ce s-a intamplat cu turismul?

L-a luat Agathon si s-a dus draq...
Initial trimis de Nightwish
mah, cica incepe scoala

Pe bune... :con:
indescifrabil
cubu

Mesajde thor » Mie Sep 24, 2003 5:17 pm

Felicitari pentru optiune... io unul nu am suportat in viata mea geografia... desi ca facultate cred ca ar fi tare, in liceu ne povestea profu' ce excursii faceau in studentie... pe banii facultatii desigur... daca s-a mentinut obiceiul si iti place muntele ar fi putut fi interesant...
oricum felicitari!
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
thor
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 24, 2003 11:10 pm

Ia uite ce se da 90 tare in fata noastra...ca daca o intreb acum care e capitala Bielorusiei habar nu are. Ce te iei bah de Matrashita ? Las-o sa puna punctu pe i !
Nightwish, Nightwish....numai probleme imi faci tu mie. pe eye l-ai facut sa paraseasca forumul , eu nu mai scriu ca altadata. tu si cu prostiile tale........ :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Mie Sep 24, 2003 11:25 pm

voi cand incepeti anul universitar ca la mine la politehnica se incepe de luni 29?
moshule, eu eram bun la geografie, dar nu mi-a placut geografia romaniei, niciodata nu am putut invata grupele de munti, drumurile europene si magistrale si aveam o profesoara care ne asculta din asa ceva.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Matrashita » Joi Sep 25, 2003 4:01 am

NightWish,stim ca esti o mare "personalitate" a forumului si ca nu ai tu tangente cu geografia,te dedeai mai bine la filosofii si psihanaliza...dar nu trebuie sa ma iei tocmai pe mine ca pe un caz izolat numai bun de facut experimente pe el.
Moshule,ce faci acuma,ma lashi sa pun punctul pe Isi sa ma laud?Ia da tu un ban pt bagare in seama,vreo 7 zile acolo sha :p.
Auzi Moshule,care`i totushi capitala Bielorusiei?AI dat search pe google?sau stiai si tu capitala unei tzari mai putin mediatizate?
Geografia Romaniei mi-a placut cel mai mult mai ales datorita pasiunii mele de a calatori si de a stii cat mai multe despre locurile vizitate.
Deci...dupa catharsis si Matrashita cine mai e student boboc?
Bafta in noul an scolar sau universitar.
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 25, 2003 6:46 am

eu de unde pacatele mele sa stiu de capitala Bielorusiei ? nici nu stiam ca astia e tara. Iar de la Nightwish...ce pretentii sa ai ? Ii e si ei ciuda...cand vede ca tu ai intrat la 3 facultati...iar ea abia a terminat un liceu...si ala cu chiu cu vai. eu in locul tau nici n-ash baga-o in seama.
a..si nu stiam ca le ai cu psihanaliza. dar daca zice Matrashita...
uite aici un subiect de gandire pentru tine , draga Nighty. ia da click cu butonul stang al mouselui pe acest text , sa vedem unde te redirectioneaza . asteptam cu interes parerile tale , dar si ale Matrashitei.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SCORPY » Joi Sep 25, 2003 7:41 am

Fratilor! Dati-mi si mie voie sa strig aici in gura mare: SUNT STUDENTA !!! La Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, la stat!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Sep 25, 2003 8:23 am

Complimetele si felicitarile mele la toti cei care au ceva in cap si au intrat la facultati, in special Roxanei, fara de care si acum as mai fi fost virgin! :D
Nicholas_Alex
Junior Member

3310

Mesajde baixinho© » Joi Sep 25, 2003 8:57 am

Initial trimis de catharsis
voi cand incepeti anul universitar ca la mine la politehnica se incepe de luni 29?

pe 1 octombrie voi fi prezent la deschiderea anului scolar la Hyperion, eveniment care va avea loc la Opereta.
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Sep 25, 2003 9:04 am

Initial trimis de Regina Matrashita
dar nu trebuie sa ma iei tocmai pe mine ca pe un caz izolat numai bun de facut experimente pe el.

matrashito, ce te-ai simtit asa cu musca pe caciula nustu. eu doar intrebam intrebatoare o intrebare nevinovata. te simtisi matalutza asa de ofuscata de parca am zis ca tu erai pe ecran dand autografe reporteritzei. ofof, copiii din ziua de azi.
NightWish,stim ca esti o mare "personalitate" a forumului si ca nu ai tu tangente cu geografia,te dedeai mai bine la filosofii si psihanaliza...

draga mea, eu mai bine ma dadeam unui miliardar tanar, destept si frumos. filosofiile si psihanaliza nu mi-au placut niciodata. surprinzator, eh? :D
matrashito, matrashito, lasa vrajeala de doi lei si mai bine pune punctul pe I si lasa-l acolo sa-l preia sburatorul. si nu te impacienta ca nu-i musai sa stii suprafata Romaniei chiar daca esti la geografie ca tu oricum esti la limbi straine deci esti scuzata.

moshule, tu nu te mai tine de shotii si intrigi si vezi ca a zis eyewitness sa lasi vrajelile cu vamile de la giurgiu ca nici monk nu te crede. :D

nocturna

Mesajde thor » Joi Sep 25, 2003 5:28 pm

Nu imi vine sa cred ce lume insensibila... nu a felicitat-o nimeni pe Alondra... spal eu obrazul forum-ului... asa ca felicitari Alondra!!!
Eu unul ma bucur ca nu mai sunt student....
SI moshule: link-ul ala pt Naita era o aluzie sau ii cereai parerea de psiholog renumit???
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
thor
Junior Member

Mesajde Matrashita » Joi Sep 25, 2003 11:01 pm

Moshule,tu esti cel mai tare ..mi-am adus aminte ca subiectul asta l-ai deschis dupa ce am vb noi odata la telefon si eu eram in febra exemenelor de Bac :p..De ce anume sa spun parerea mea asupra subiectului aluia,oi citi eu ce se scrie pe Forumul de Sex dar acum trebuie sa fiu fata serioasa ca am intrat la Facultate si trebuie sa ma apuc sa consult dictionare si culegeri de limba spaniola.
NightWish..vroiam sa spun de fapt prin "dedeai" ..dedai dar nu mai mergea butonul Edit ;)
Vezi,eu ti-am atribuit calitati (de genu` ca esti filozoafa) dar ce sa fac daca tu te subapreciezi??Tu stii suprafatza Romaniei?hehhee!
Nicholas_Alex...asha e,daca nu erai tu ..si acum eram fata mare.Serios vorbind,merci mult pt incurajari si felicitari!!
Viva l`espanol!
Matrashita

Mesajde memetshot » Vin Sep 26, 2003 9:20 am

Alondra pai bine mai. felicitari ca ai intrat la facultate. dar nu e frumos ca ai intrat la stat. pai d-asta meri la facultate sa stai?
tineretul din ziua de azi ......
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde SCORPY » Vin Sep 26, 2003 9:30 am

Ce sa fac, mah, asta e. Ma conformez si eu. Trebuie sa intru si eu in randul lumii.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Sep 26, 2003 9:42 am

Initial trimis de Regina Matrashita
Tu stii suprafatza Romaniei?hehhee!

hmm...nu ma subaprecia dupa ce mi-ai atribuit, din imensa-ti bunavointa, atatea calitati de nici mama n-a avut asa mare grija de mine.
draga matrashito, oricat de mult m-ar incanta polemicile cu tine, fie vorba intre noi nu ma incanta ca esti prea 'facila' :D ma vad nevoita sa inchei aici si sa-ti urez sincerele mele felicitari pentru reusita. tara are nevoie de voi, da' mai ales de noi. :D

animalx, cum a fost mah in concedu' fortat si fara plata, ca stiu ca p'aici a fost tare liniste? sa-i dea Dumnezeu sanatate lu' Aliosha si tie c-ai dat-o cu batzu-n balta. :D

nocturna

Mesajde memetshot » Vin Sep 26, 2003 10:25 am

pls...nu am facut ni;ica asa de rau incat sa-mi strici numele...si nu in modul ala. apai nu ma pot compara cu acesti mari artisti..:(
si mie mi-ai lipsit mai naiti si chiar ma bucuresc ca nu m-ai uitat :). fu bine in concediu (aliosha e ca un urs meier: mi-a dat rosu si suspendare pentru ceva ce numa el a vazut..) dar acu tre sa ma suporti.
suprafata romaniei : 45210 metrii cubi am nimerit-o?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde nocturna » Vin Sep 26, 2003 10:40 am

ceva ce numa el a vazut?! o dai si tu pe matrashisme si sburatorisme si incepi sa bajbai dupa punctele dupa I? las-o balta, n-ai scuza, jignirile aduse membrilor familiei userilor sunt nepermise. da' iti explica el moshu mai bine, daca doresti ca tot s-a obisnuit de cand cu copiii astia neintelesi. :D

metri cubici.

nocturna

Mesajde memetshot » Vin Sep 26, 2003 10:45 am

nu ziceam ca nu mi-am meritat-o. numa ca motivul a fost ales gresit (nu i-am luat nimic la beep...am zis doar ca labepp e el cu beep) :). iecsita o diferenta
suprafata romaniei : 45210 metrii cubici .
multumesc pentru corectare...
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma