(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde monk » Mie Sep 24, 2003 3:34 pm

lasa ca moshu imi e dator cu o amarata de bere de la pariul ala vechi si acu cand il intreb de ea .. se face ca nu stie :yD asa ca nu iti pune baza in el
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 24, 2003 5:47 pm

Gigi...blugii tai e pusi de'oparte. eye ti-a trimis si niste adidasi.

monk..ti-am luat apararea in fatza scorpiei Nightwish...de nenumarate ori. eu zic ca tu imi datorezi o bere...nu eu tie.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Sep 24, 2003 6:42 pm

tot ieste p-aici strambe pa beri , da io m-as baga la baut un vin... berea e expirata daca vrei sa te faci critza... :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SOD » Joi Sep 25, 2003 9:33 am

bah,nu stiu care pula mea imi tot sterge un post pe tnt,asa ca bag aici.
Wild Rose analfabeta!Wild Rose analfabeta!

gata!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

3316

Mesajde baixinho© » Joi Sep 25, 2003 10:18 am

foca, daca iti imaginezi ca scriu posturi ca sa fiu votat forumistul lunii, te-nseli. si nici nu scriu ca sa fac 10.000 de posturi (cum face un anumit admin, in orice caz, nu, nici si cu atat mai putin) si dupa aia sa ma laud ca sunt forumistul cel mai cel. io chiar am ceva de spus, ba, asa sa stii, motiv pentru care iti dedic doo versuri:
foca, huiduhu
ia-ti valiza si tu du!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 25, 2003 10:25 am

da..chiar ai ceva de spus. spui la multi ani tuturor anonimilor , intrebi pe d'alde Hyde sau ayrton...ce face Dinamo, pe bhuttu ce face Man U ...si saruti cu libidinosenie mainile forumistelor.
asta este Gigi ! asta este Gigi !

Am avut si vom avea mereu ... boala pe baixo
Il futem in cur la infinit .... muie lu baixo

=D

ce te faci...daca la urmatorul meci..incepe sa cante asa galeria giulesteana ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Sep 25, 2003 10:37 am

Moshule, daca te mai porti ca o fetita rasfatata, sa stii ca o sa te plesnesc peste funduletul ala obraznic...
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Haggis McMutton » Joi Sep 25, 2003 10:39 am

..mai bine plesneste-ma pe mine , decat pe Hidosul Mosh
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Sep 25, 2003 10:49 am

*lol*..Gabrielo, limbista dracului, te-ai dat pe aratura cu postul de pe sex...*lol*
Nicholas_Alex
Junior Member

3322

Mesajde baixinho© » Joi Sep 25, 2003 3:06 pm

Mirei, as fi vrut sa fiu langa tine cand ai scris prima fraza la tastatura dupe ce ai ajuns in Frans. Cred ca ma tavaleam pe geos de ras. Ma rog, nu numai d-asta as fi vrut sa fiu langa tine, da deja deviem de la subect.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Mirela » Joi Sep 25, 2003 3:47 pm

ce-era-sa-ti-zic-ceva-de-dulce, baicsule! io ma tavaleam pe gios de nervi cand am scris primu' mail acilajea. 45 de minute am pufnit si-am injurat si m-am spurcat cat 2 luni de injurat incontinuu :D nu ca acum ar fi ceva mai placut...dar macar m-am obisnuit sa nu mai tastez q in loc de a si &é"'(-í¨_í§í  in loc de 1234567890. cu restul...mai studiem.
ps: end a gud dei tu iu tu. (adica ziua buna, hai sa traesti!)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

3325

Mesajde baixinho© » Joi Sep 25, 2003 4:16 pm

ai, ma, ca am auzit io de la cineva ca nu ie greu de invatat tastatura frantuzeasca, in special aea din Monpelieo.

te oftici?:D
ANTI

baixinho©

Mesajde Mirela » Joi Sep 25, 2003 4:17 pm

chear aja greu nu ie, ii numa' iritant.

ba ma si ofuschez :p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

3329

Mesajde baixinho© » Joi Sep 25, 2003 4:26 pm

Initial trimis de Mirela
ce-era-sa-ti-zic-ceva-de-dulce, baicsule!

mai concrect (cu cat mai multe detalii daca se pua).
ANTI

baixinho©

Mesajde basstard » Vin Sep 26, 2003 1:02 pm

Postul meu aniversar cu numarul 500 l-am pus aici ca sa ii usurez munca lui baixinho © (sau nu sunt demn de trecut in catastiful tau...?)
In acest post doresc sa va spun o scurta (sau mai putin scurta....vedem cum iese) poveste legata de faptul ca spre regretul meu imi vand motorul.

In septembrie 2002 m-am dus in Iasi sa imi iau alt motor (ca il vadusem pe al meu la un pret bun si eram fara) la indemnul unui prieten (sau mai putin prieten - dupa cate mi-a dovedit). Mi-a zis ca e un Dnepr misto de vanzare, aspectul cam lasa de dorit ca sta nefolosit de un an dar motorul e brici. Ma sui io in tren, stau in el 14 ore (atata face de la Sibiu la Iasi) si ajung la respectivul motor, care arata cam jalnic. L-am readus la viata si a doua zi m-am suit pe el si am luat-o spre Sibiu. Ca de obicei Shefu Al Mare (pt crestini Jesus) n-a tinut cu mine si a plouat tot drumul. Cand am ajuns cu el in Sibiu motorul dadea deja semne de oboseala. L-am desfacut si m-am ingrozit - era varza totul. Dupa ce i-am futut dumnezeii de rigoare prietenului Orestte de la Iasi (inutil dar m-am descarcat) am facut motorul bucatzele si am inceput sa imi comand piese. Pana in martie 2003 am reusit sa imbogatesc 2 dealeri de piese moto si sa ma saracaesc pe mine. In perioada martie-mai am petrecut cca 6 ore pe zi intr-un atelier si am refacut motocicleta dupa propriile idei (accesorii facute manual din inox - am devenit expert in modelarea tablei de inox, desi meseria mea nu are nimic de a face cu asta, alte accesorii cumparate - ghidon de Harley etc)
Vara asta am facut kilometri buni cu ea si nu m-a dezamagit... trage ca un tractor.
Acum mi s-au schimbat prioritatile, canadienii pt care lucrez au inceput sa se traga pe cur cu banii si m-am hotarat sa o tai din tara. Daca las motorul aici se degradeaza (chiar daca sta in garaj)... in plus am destul de multi bani blocati in el asa ca sunt nevoit sa il vand... si inca la un pret de kkt ca acu e toamna. Imi vine sa imi tai o mana pe tema asta... de aia m-am trezit io sa imi vars of-ul aici.
Va felicit daca ati avut rabdare sa cititi acest post...eu nu cred ca am rabdare sa il citesc.
La final atasez niste imagini cu mult iubita mea Natasha.
Fişiere ataşate
natasha1.jpg
natasha1.jpg (88.25 KiB) Vizualizat de 3495 ori
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Sep 26, 2003 1:12 pm

La Multz Ani, bassule, cu ocazia postului aniversar si sa-ti traiasca Natasha. frumoasa mah. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 26, 2003 1:14 pm

1.Natasha e ukrainiana sau rusuaica ?
2.baixo contorizeaza posturile rotunde...cu cel putin 3 zerouri
3.de ce nu iei motorul cu tine in strainatate ? ce ? acolo nu sunt sosele ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde basstard » Vin Sep 26, 2003 1:42 pm

Nightwish:
Merci.

Mosh:
1. Rusoaica
2. Ok, mai am pana acolo... nu sunt asa prolific (ca Portnoy de ex)
3. Ma duc in Spania la taica-miu... ma costa mult prea mult actele pt iesire (asigurari etc), benzina pana acolo, si acolo nu prea am ce face cu ea ca Natasha e mare ca dracu (cam cat un Tico de lata) si nu te poti strecura cu ea prin trafic... in plus in oras consuma enorm.
Am intors-o pe toate partile si degeaba... singura solutie viabila e sa o dau.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 26, 2003 1:44 pm

Initial trimis de bassplayer
Ca de obicei Shefu Al Mare (pt crestini Jesus) n-a tinut cu mine si a plouat tot drumul.

Pai cum sa tina cu tine cand il confunzi pe tata cu fiul?????
Bietu Jesus nu are legatura cu ploaia, poate doar daca te-a barfit la sf ilie ca nu treci pe la biserica :o
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde basstard » Vin Sep 26, 2003 1:50 pm

Tatal oricum era in concediu, ca daca era la servici nu ajungeam cu motorul pana in Sibiu (sau cel putin daca ajungeam unul din noi - motorul sau eu - nu mai era intreg).:D
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 26, 2003 2:01 pm

hehe, tatal nu are conced, fiind omniprezent si omnipotent pentru el poate fi concediu vesnic odata cu munca vesnica. io zic ca el v-a vegheat (pe tine sau pe motobicicleta)...

io zic sa nu o vinzi, sunteti facuti unul pt celalalt, mai bine cere-o de sotzie :)

(intr-adevar, ma plictisesc la munca, mai am o juma de ora de frecat menta futu-i)
gaga

Mesajde nocturna » Vin Sep 26, 2003 2:28 pm

dana, uelcom bec. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Vin Sep 26, 2003 2:32 pm

nighty multzumesc da io in 10 minute plec acasa, asha ca o sa ma iau luni abia de tine :p
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 26, 2003 2:35 pm

pai pleaca mai repede...si lasa-ne.....
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 26, 2003 2:46 pm

bine foca, am inteles, nu mai cresc ratingul, iti urez sa ai parte de multa *uie in acest uichend :eek:
gaga

Mesajde vali » Vin Sep 26, 2003 2:51 pm

mi s-a ars hdd-ul
de necaz o sa imi iau unu de 80Gb
some people deserve to die
vali

Mesajde gabuba » Vin Sep 26, 2003 4:37 pm

ma gandeam sa vin acia, sa va zic de pizza mea cea gustoasa, dar am citit ce s-a scris si ma simt nevoit sa zic urmatoarele:
1. la mai mare, bass!
2. mai ramai, dana!
3. nashpa, vali...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Vin Sep 26, 2003 5:28 pm

lasa-ma sa continui gabubule

4. Muie tie ...
5. bass am si eu o motoreta Peugeot ... care are 75 de cc ... Ne facem gasca de motociclisti ? io imi las barba si burta ... si gata ... mai lipsec 2-3 tatuaje si ne-am scos ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Vin Sep 26, 2003 7:33 pm

6. monk, asa sa stii si tu si toti prostii ca tine:
muie nu inseamna nimic altceva decat GURA. Astfel, vrei sa mi-o sugi sa inteleg? ("gura tie" - o gura la tine) :hehe:
7. ce burta mai vrei mane? tine cont ca moshu e doar unu, :mad: !!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde basstard » Sâm Sep 27, 2003 12:05 am

Initial trimis de monk

5. bass am si eu o motoreta Peugeot ... care are 75 de cc ... Ne facem gasca de motociclisti ? io imi las barba si burta ... si gata ... mai lipsec 2-3 tatuaje si ne-am scos ...

S-a facut copilutz, cand viu la Bucuresti te caut si o sa iti fac botezul de intrare in "gasca". Vedem dupa aia daca mai vrei sa intri au ba.
Mi-ar prinde bine motorul de la motoreta ta sa-l pun la radiator la motorul meu.
human being/being human
basstard
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati