Indiferent ca esti fan sau nu Obie, albumu' asta este un album Classic. Avut ocazia sa il dld aseara de pe net ca numai puteam sa astept pana pe 23 cand il voi cumpara la prima ora. Fiecare piesa e "la sentiment" iar instrumentalele sunt foarte bine puse la punct si variaza, este un album gandit. Dupa parerea mea este un album mult mai bun (sau cel putin pe gustul meu) decat cel al lui 50 Cent, album care dupa mine a fost facut in graba deoarece 50 Cent avea un momentum imens si era necesar sa scoata albumu cat mai repede. Insa cu Obie situatia e diferita din vara 2001 se asteapta acest albumu de la interventia de pe albumul D12. Asteptarea a meritat, mai jos este lista cu piesele de pe album:
01: Average Man
02: Cheers
03: Got Some Teeth
04: Lady feat. Eminem
05: Don't Come Down
06: The Set Up feat. Nate Dogg
07: Bad Bitches feat. Timbaland
08: Shit Hits The Fan feat. Dr.Dre & Eminem
09: Follow My Life
10: We All Die One Day feat. G-Unit & Eminem
11: Spread Yo Shit feat. Kon Artist din D12
12: Look In My Eyes feat. Nate Dogg
13: Hands On You feat. Eminem
14: Hoodrats
15: Oh! feat. Busta Rhymes
16: Never Forget Ya
17: Outro feat. D12 & Eminem
Nu pot sa spun care e cea mai buna deoarece imi greu sa ma decid pe una singura insa Lady si Oh sunt doua piese care merita toata atentia.
Peace
Obie Trice - Cheers
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Obie Trice - Cheers
- Fişiere ataşate
-
- obie_trice-cheers-back-esc.jpg (36.29 KiB) Vizualizat de 1040 ori
-
n3aGabitz - Junior Member
Am ascultat albumul.
Aici sunt de acord.Un album classic?nu stiu ce sa zic ,mai mult nu decat da,sunt cateva piese peste car sar tot timpul.
de la 1 la 10 ii dau 7.5
Dupa parerea mea este un album mult mai bun (sau cel putin pe gustul meu) decat cel al lui 50 Cent
Aici sunt de acord.Un album classic?nu stiu ce sa zic ,mai mult nu decat da,sunt cateva piese peste car sar tot timpul.
de la 1 la 10 ii dau 7.5
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
"asta este un album Classic"..lol
"Fiecare piesa e "la sentiment" " ..inca o data lol
"Insa cu Obie situatia e diferita "..really?...lol..daca zici
Acum incep io:
A manovra.Mascarici.Eminemizare.Back Down (neva stop).
I can see everything you see,can u see what I see?
Asa pe scurt sa nu plictisesc pe nimeni:
04 "Hey lady, hey darlin'..pass my pussy around like it's .....'s jewelry" (Em) +asculta tot (cu atentie 3x)
05 "Don't come down things will always wake up.." ???? +asculta si anal_izeaza tot (cu atentie 3x)
06 "We had to ride on a nigga..rims and new trucks your man 'Livin It Up'.. " +asculta si anal_izeaza tot (cu atentie 3x)
10 "You can run your mouth I don't care but if you get too close I'm gonna clap you" (50c)+asculta tot (cu atentie 3x)
...
1-17 gunshot..gun cocks..gun cocks,gunshot..bullet shot..explosion..police siren..etc etc
...
17 "This .. .... beef I ain't gettin in" (bizzarre)..
).. he just contradicted himself!!!!!!!!!
cam asa si cat despre o.b. Trash:
" When im up in the club and these niggaz they wanna act tough.. "
)
" Get your bottle homie po' some out,now grab ya cups of gin put em up lets win "
)))))))
" Okay, okie dokey Obie's here no more focus hobo's got a career.. "
)))
" Obie got a plan and the plan is not to be layin in earth slayin.. "
))
" This is me, this who I am motherfucker "
)))))))))))))))))
" Yeah, Obie Trice, real name no gimmicks "
)
Oricum ii dau 7.5
<< peace >>
"Fiecare piesa e "la sentiment" " ..inca o data lol
"Insa cu Obie situatia e diferita "..really?...lol..daca zici
Acum incep io:
A manovra.Mascarici.Eminemizare.Back Down (neva stop).
I can see everything you see,can u see what I see?
Asa pe scurt sa nu plictisesc pe nimeni:
04 "Hey lady, hey darlin'..pass my pussy around like it's .....'s jewelry" (Em) +asculta tot (cu atentie 3x)
05 "Don't come down things will always wake up.." ???? +asculta si anal_izeaza tot (cu atentie 3x)
06 "We had to ride on a nigga..rims and new trucks your man 'Livin It Up'.. " +asculta si anal_izeaza tot (cu atentie 3x)
10 "You can run your mouth I don't care but if you get too close I'm gonna clap you" (50c)+asculta tot (cu atentie 3x)
...
1-17 gunshot..gun cocks..gun cocks,gunshot..bullet shot..explosion..police siren..etc etc
...
17 "This .. .... beef I ain't gettin in" (bizzarre)..

cam asa si cat despre o.b. Trash:
" When im up in the club and these niggaz they wanna act tough.. "

" Get your bottle homie po' some out,now grab ya cups of gin put em up lets win "

" Okay, okie dokey Obie's here no more focus hobo's got a career.. "

" Obie got a plan and the plan is not to be layin in earth slayin.. "

" This is me, this who I am motherfucker "

" Yeah, Obie Trice, real name no gimmicks "

Oricum ii dau 7.5
<< peace >>
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
5 mesaje
• Pagina 1 din 1