Acum , ca mi-s departe de casa , de mult timp , ar trebui sa-mi fie dor de ai mei si de-ale mele ... Cum multi sunteti prin tari mai calde decat Romana , va intreb , va este dor de casa ?
Bineinteles , nu ma refer doar la cei de prin alte tari , dar cei care nu mai stau acas' la mama .
Si daca va e dor , de ce anume ? Si cat de mult ?
Sper sa nu fie o chestie super plictisitoare #-o
Iarba verde de acasa...
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
eu nici macar nu am plecat si deja imi e dor de mama si de tata. asa ca ma gadesc cu groaza ca peste doo saptamani voi pleca si eu intr-o tara mai calda si nu am sa imi mai vad familia si prietenul; dar ata ete. o sa imi fie dor si de tara, de Romania, care, chiar daca e asa cum e are si ea frumusetile ei.
X
-
punct - Junior Member
Eu sunt de-a dreptu' bolnava de "dor de acasa" daca plec pentru mai mult timp. Cand eram mica, ma simteam ingrozitor sa fiu plecata. Totusi, cand am avut sansa sa plec din tara, am profitat de ea, m-am simtit bine si am incercat sa las chestiile astea in urma. Nu cred ca m-as stabili in alta tara... oricat de ca lumea ar fi...
-
Shaki - Mesaje: 7089
in general, este destul de greu sa te desparti de prieteni, de familie... din experienta proprie pot spune ca ti se face dor de persoanele respective, de clipele petrecute impreuna... cat timp am trait in State, recunosc ca au fost multe clipe in care realizam ca imi este dor de Romania...veneam in vizita ft rar (de 2a ori pe an) iar asta nu ajuta... cat timp eram acolo nu prea aveam contact cu romania, nu vorbeam cu prietenii/prietenele mele luni in sir... totusi , acum ca sunt aici realizez ca imi lipsesc si cei de acolo.. primul an am tinut legatura cu toata lumea, dar in timp adresele de email se schimba... oamenii la fel...
mi-ar placea sa plec din nou, eventual sa fiu mai aproape de romania, sa pot veni in vizita mai des ( odata la 1-2 luni ) ... sa fiu mai aproape (exemple fiind : londra, spania, italia...) Da, mi-ar fi dor de toata lumea, dar cred ca acum ar fi mult mai usor de suportat
mi-ar placea sa plec din nou, eventual sa fiu mai aproape de romania, sa pot veni in vizita mai des ( odata la 1-2 luni ) ... sa fiu mai aproape (exemple fiind : londra, spania, italia...) Da, mi-ar fi dor de toata lumea, dar cred ca acum ar fi mult mai usor de suportat

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Desi sint de 6 ani plecata din tara la inceput nu am simtit lipsa nimanui,dar dupa un an fara sa vin in tara a inceput sa-mi fie dor de toti cei de acolo,mai mult de prieteni si chiar de familie,iar acum dupa 4 ani de cind nu am mai dat prin tara,mi-e dor de toti cei de acolo,e greu printre straini cind nu ai prietenii linga tine,chiar daca mai tii legatura prin e-mail nu e acealsi lucru cind stai cu ei la o cafea sau la un chef ...ascult manele si ma apuca melancolia,de cind sint aici numia manele ascult si eu nu ascltam manele cit eram in tara 

''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Imi este foarte dor de casa,dar ma voi intoarce de-abia dupa 8 luni.De-abia astept.Chestia e ca strainii sunt mai reci si nici nu poti comunica cu ei.E un adevarat dezastru:ii detest.Credeam la inceput ca doar romanii sunt naspa,dar uite exceptia care incalca regula.
Timpul le rezolva pe toate si face minuni cu sanatatea omului,te face mai puternic si mai rezistent la diferite lovituri ale vietii.
Timpul le rezolva pe toate si face minuni cu sanatatea omului,te face mai puternic si mai rezistent la diferite lovituri ale vietii.
What You See Is What You Get
- Spider Girl
- Junior Member
Intr-adevar , strainii sunt cam reci , dar cred ca este foarte important sa ai pe cineva langa tine , cineva care sa te iubeasca si sa te faca sa te simti ca acasa . Eu am imediat 8 luni de cand sunt plecata si nu-mi este dor de ai mei , sau de rude .. de prieteni , asa , un picut ; cel mai mult imi lipsesc locurile si sa vorbesc si eu romana ...
Aici e ciudat , cel putin asa mi se pare mie , doar prietenilor le pasa de tine , altcuiva , prea putin ...
As vrea sa mai colind din cand in cand strazile Brasov-ului si sa vad locurile care le stiu asa de bine .. dar e bine si aici ... mi-am gasit jumatatea :-)
Aici e ciudat , cel putin asa mi se pare mie , doar prietenilor le pasa de tine , altcuiva , prea putin ...
As vrea sa mai colind din cand in cand strazile Brasov-ului si sa vad locurile care le stiu asa de bine .. dar e bine si aici ... mi-am gasit jumatatea :-)
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
E tare greu fara cei dragi...
Eu traiesc in Italia de 3 ani jumate. Inca de cand am plecat stiam ca voi simti lipsa celor dragi. In special lipsa mamei. Pe urma imi este dor sa stau la scara blocului cu prietenii mei , sa ma duc la cumparaturi pe jos pana la coltul blocului , sa ma plimb pana la prima statie de tramvai si-napoi , mi-e dor de mirosul leusteanului din mancare , de mararul nostru aromat , de branza noastra de vaci , de smantana noastra de neinlocuit , mi-e dor de telenovele , mi-e dor sa ma uit la un program romanesc , mi-e dor sa vad lumea pe strada grabindu-se incolo si-ncoace . Ar fi multe de zis dar sa va spun si de ce nu mi-e dor : de gastile de cartier!
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
- dirklady
- Junior Member
Romaniai-i tara noastra....
daca va e asa dor...veniti inapoi. sau ..nu trebuia sa plecati ...decat cel mult intr-o excursie. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bai. sper sa nu par nu stiu cum, insa iarba verde de la mine de acasa.......... am fumat-o :p oricum ne este dor de fiecare dintre voi cei pe care ii cunoastem si va asteptam acasa oricand.
peace to all ya brothers and sisters.
K-gula.
peace to all ya brothers and sisters.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
ba eu sunt intr-o tara din europa de vest de 2 ani si inca mai imi e un dor de tara si de prieteni de mor.nu se compara nimic aici cu ceea ce este in ROMANIA.aaaaaaaaa ba da , baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Owyx
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1