Oare cate asa-zise artiste din show-biz-ul romanesc mai sunt virgine?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Odata ce ai intrat in Cocina, mocirla te inghite...

Mesajde Aproximativ » Mar Aug 05, 2003 11:05 pm

Ai grija Love2Fly ca au pus astia ochii pe tine ! Si "Odata ce ai intrat in Cocina, mocirla te inghite..." ! Noi suntem alaturi de tine !:o As vrea sa stiu si eu cine e ziaristu'/a ala/aia care a intrat aici si sa aud ce parere are ! Si ma intreb: "Oare nu mai au ce sa scrie ?" E Aproximativ ... aiurea !
Aproximativ

Re: Oare cate asa-zise artiste din show-biz-ul romanesc mai sunt virgine?

Mesajde cat_ » Mie Sep 24, 2003 9:40 pm

Initial trimis de Sw33tie
Eu zic ca Anca aia car canta Dimineata si tipa de la A-mix..voi ce credeti??:con:
Da,numai ele...fii sigura:D :D :D
''Sa nu-ti fie teama,cand ne vom iubi''
cat_
Junior Member

3332

Mesajde baixinho© » Joi Sep 25, 2003 4:48 pm

Initial trimis de Regina Matrashita
Un articol din revista X Magazin mentioneaza despre forumul FanClub si chiar pe Love2fly.

acel articol a fost scris de un individ care intra zilnic pe acest site, dar nu posteaza. de altfel, multe dintre articolele de acolo sunt scrise in urma a ceea ce se posteaza pe forumurile de discutii din Romania si nu numai. chestia cu "un apropiat al lui X" este gargara.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Sep 26, 2003 10:59 am

uau astie ne da la gazeta...mama si io nici nu mi-am facut frieza.
raspuns la intrebare : toate, dar in urechi ....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Unregistered » Vin Sep 26, 2003 4:13 pm

bai, dar voi sunteti cu capul... nu prea inteleg care e de fapt problema? daca nu mai sunt virgine, le pica parul si nu mai pot aparea pe scena? traim in anul 2003 si majoritatea pustilor isi incep viata sexuala la 16-17 ani, fara ca asta sa-i faca niste perversi. nu vad de ce niste cantareti/cantarete nu s-ar incadra in acelasi sistem si nu inteleg care e marea "lauda" cu a fi virgin in ziua de azi. si nici in teoria cu sexul pentru cariera nu cred... eu zic ca daca un producator i-o pune unei domnisoare nu se mai apuca sa-i faca si un album dupa aia, ca oricum isi pierde interesul pentru respectiva. plus ca se gandeste si el ca daca i-a picat lui asa usor, o sa pice si la altii si asta chiar nu e bine. asa ca cele care isi inchipui ca pot face cariera asa isi iau o mare teapta (si nu e asta singurul lucru pe care il iau :) )
Unregistered

Mesajde gabuba » Vin Sep 26, 2003 6:01 pm

heh, aici e vb. de fete nu de baieti afoni care se apuca de muzica. ca nu cred ca lor le e frica ca o sa profite vreo producatoare de ei :D...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Unregistered » Vin Sep 26, 2003 6:37 pm

DISCRIMINARE! Adica baietii pot face sex cand vor, iar fetele nu!
Unregistered

Mesajde punct » Vin Sep 26, 2003 10:02 pm

eu as opta pentru Cain, care mi se pare ca e singura artista virgina; mai trebuie sa aflam si unde...
X
punct
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii