Gaudeamus Igitur !
Moderator: anjin-san
Bah copii, Romania are 237.500 kilometri patrati daca tin bine minte, iar capitala Bielorusiei (sau Belarus, cum zic ei) e Minsk, stie orice lamer. Moshule, numa cat ne-au innebunit astia la stiri anii trecuti cu Lukasenko si cvasidictatura din Belarus, etc etc etc...
Acu ajunge ca sa ma admita astia la Geografie? Ce ziceti?
Acu ajunge ca sa ma admita astia la Geografie? Ce ziceti?
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
bravo fane. vezi ca pe subiectul cu buna dimineata e un test de geografie pt. Nighty. ea habar nu are. da tu cele 5 raspunsuri de acolo...si primesti o bere din partea mea. la primul deja ai raspuns corect.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
stefan, tu deja mergi la avansati cu bagajul de conostinte in materie de geografii de care dispui, adica te baga astia direct in anul 4 terminal. da' iti zic io un secret, da' sa nu-l mai zici la nimenea, in special matrashitei: n-ai ce face cu ea, in cazUl tau, doar sa-ti faci si mai epatanta titulatura, fane injiner programator masterat si licentiat in geografii. (correct me if I'm wrong)
moshu deja e ingrozit.
moshu deja e ingrozit.

-
nocturna - Mesaje: 8725
ingrozit sau ingrozitor ?
ce v-am dat eu acolo e testul de admitere la master...iar ultima intrebare se va da in acest an la olimpiada intergalactica de geografie.
ce sa stie, 90 ?
ce v-am dat eu acolo e testul de admitere la master...iar ultima intrebare se va da in acest an la olimpiada intergalactica de geografie.
ce sa stie, 90 ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Mai fratilor, Animaloo si Naito, io nu stiu geografie nici pana la picioru' broastei, si gramatica cu atat mai putin (desi parca era metri cubi), da' un pic de fizica parca mai stiu ... asa ca multumesc pt portia de ras... cred ca voi doi incercati sa masurati volumul Romaniei, nu suprafata.... ca doar volumul se masoara in metri cubi....
PS: rusine Animale! ai dat Geogra la admitere!!!!
PS: rusine Animale! ai dat Geogra la admitere!!!!
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
-
thor - Junior Member
mah, eu raportam suprafata Romaniei la cubul rubic, sa nu-mi dea cu virgula. cat despre pretenul tau, ce pretentii sa tina minte geografia de la admitere, aia de fu in cretacic, cand el, proaspat licentiat in economie (desi sustine ca nu-i economist, poate electronist?!) habar are ca impozitu se calculeaza la venituri si nu la piciorul broastei de care ziceai. si uite asa trec prin facultate ca orbii si, surprinzator, o mai si termina. probabil era un as la economie si finante.
peseu1: si eu stiam ca-s metri, da' sa n-auda animalx.
peseu2: hait?! la care admitere a dat el 'geogra'? mah animal, tu absolvisi biotera?

peseu2: hait?! la care admitere a dat el 'geogra'? mah animal, tu absolvisi biotera?

-
nocturna - Mesaje: 8725
catharsis s-a dus azi la iasi si s-a cazat. caminele sunt cam dezastru pe acolo si dupa ce a luat camera l-a ultimul etaj la t2 si dupa ce nu i-a convenit nici lui catharsis si mai ales colegului lui camera, intr-un final a ajuns sa fie cazat in t16 - camin in marfe parte de familisti - unde macar are camera decenta de 2 si baie in camera. catharsis a plecat la 6.20 din suceava si s-a intors de la iasi la 23.30.
voi ce aveti cu geografia?
voi ce aveti cu geografia?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
3352
m-am dus azi la o floare la fachiultate sa ma interesez ce materii o sa am in primul an si, eventual, care sunt profesorii care or sa aiba onaorea sa-mi predea, iar secretara mi-a spus cu zambetul pe buze: "S-ar putea sa fiti transferat la zi, deoarece nu prea s-au inscris la fara frecventa". "Si asta ce inseamna?", intreb eu. "Ca o sa fiti student la zi, adica o sa faceti cursurile in fiecare zi". oameni buni, cred ca am incurcabelit-o ca sa nu zic altfel. cum pielea mea sa am duc la zi? la munca cine se mai duce in locul meu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Catharsule, stai calm, ca s-a cazat si unchiu' Portnoy ieri si e revoltat ca nu i s-a dat camera de anul trecut... Am stat acolo doi ani, am varuit, aranjat, pus prize, etc. si acum o dau cica unora de la Metalurgie... Care nu stiu ce draq cauta in caminul asta... Au ramas fara cuptoare si folosesc acum orice spatiu? Mie mi-au dat o camera in pachet promotional, cu igrasie inclusa... Daca baietii care au stat aici anul trecut la un moment dat se gandeau sa-si cumpere gondole si sa-i faca lui Agathon concurenta, eu la ce sa ma astept?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Imi bat capu` aici aiurea mai ales daca NightWish ma considera prea "facila"...poate vroiai sa zici "copila"...glumesc..
Ce zic eu si unde se duce discutia cu geografia asta mah oameni buni..Oricum Moshu`o cel mai tare la geografie,mie mi-a zis multe!
De la el stiu tot...:p
Ce zic eu si unde se duce discutia cu geografia asta mah oameni buni..Oricum Moshu`o cel mai tare la geografie,mie mi-a zis multe!
De la el stiu tot...:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
geografia de la admitere, aia de fu in cretacic, cand el, proaspat licentiat in economie (desi sustine ca nu-i economist, poate electronist?!)
te rog frumos cretacicu superior colt cu mezozoicu', ok?
si nu electronist, cel mult programator....
probabil era un as la economie si finante.
ieram un bazat. dar mai putin la finante ca am avut cartea aia de invatat si nu puteam sa o ridic asa ca m-am lasat
no shit....
peseu2: hait?! la care admitere a dat el 'geogra'? mah animal, tu absolvisi biotera
ehe naiti, in cretacicu superior colt cu mezozoicu' la marita FUCK-ultate de economie se putea da si geogra....
cat despre thor, i-am ecsplicat io cum e cu metrii cubici si si-a dat seama ca este ca mine.
te rog frumos cretacicu superior colt cu mezozoicu', ok?
si nu electronist, cel mult programator....
probabil era un as la economie si finante.
ieram un bazat. dar mai putin la finante ca am avut cartea aia de invatat si nu puteam sa o ridic asa ca m-am lasat

no shit....
peseu2: hait?! la care admitere a dat el 'geogra'? mah animal, tu absolvisi biotera
ehe naiti, in cretacicu superior colt cu mezozoicu' la marita FUCK-ultate de economie se putea da si geogra....
cat despre thor, i-am ecsplicat io cum e cu metrii cubici si si-a dat seama ca este ca mine.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
astazi catharsis a avut prima zi de facultate. multumesc matrasito pentru mesaj si imi pare rau ca nu am putu sa iti raspund. bafta si tie la facultate.
prima zi de facultate aproape ca nu a fost, am intarziat la deschidere, am luat orarul, am vazut in ce grupa sunt si am chiulit la primul curs si singurul pe care il aveam in ziua aia - fizica. maine am in schimb vreo 8 ore sau asa ceva.
fac apel la forumistii din iasi sa imi arate orasul si toata splendoare de baruri/carciumi/cluburi si alte locuri de pierdut vremea!
prima zi de facultate aproape ca nu a fost, am intarziat la deschidere, am luat orarul, am vazut in ce grupa sunt si am chiulit la primul curs si singurul pe care il aveam in ziua aia - fizica. maine am in schimb vreo 8 ore sau asa ceva.
fac apel la forumistii din iasi sa imi arate orasul si toata splendoare de baruri/carciumi/cluburi si alte locuri de pierdut vremea!
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Cu mare placere Andrei,am vrut sa fiu alaturi de tine (mi-ai fost coleg de "suferintza" pe perioada exemenelor de BAC)si la acest frumos inceput de an universitar.
La mine anul universitar va incepe pe 1 oct. ,adica miercuri asha ca mai am o zi libera,sunt curioasa de noii colegi,de viata asta de student...etc.
Care a fost prima ta impresie Catharsis?Cum e Iashul?Imi doresc super mult sa ajung candva si prin partea aia a tarii ca restul de mari orashe le-am cam vizitat.
Multa bafta tuturor studentilor boboci (fie ca se afla la prima facultate sau la a doua...ma refer si la baixu!)
La mine anul universitar va incepe pe 1 oct. ,adica miercuri asha ca mai am o zi libera,sunt curioasa de noii colegi,de viata asta de student...etc.
Care a fost prima ta impresie Catharsis?Cum e Iashul?Imi doresc super mult sa ajung candva si prin partea aia a tarii ca restul de mari orashe le-am cam vizitat.
Multa bafta tuturor studentilor boboci (fie ca se afla la prima facultate sau la a doua...ma refer si la baixu!)
-
Bafta la facultate si sper sa ma incurajati si pe mine pt k sunt in clasa a XII-a si ma asteapta si pe mine Bacul si pe urma facultatea!
Catharsis io is din iasi si ma pot oferi sa-ti arat orasul si obiectivele lui mai interesante in care poti pierde timpul!
Catharsis io is din iasi si ma pot oferi sa-ti arat orasul si obiectivele lui mai interesante in care poti pierde timpul!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Naito, terog sa nu ataci asa cunostintele Animalului in domeniul finantelor da?
In primul rand nu stiu la care te referi... daca e vorba de finantele intreprinderii, sa stii ca i-au placut f mult, asa ca le-a invatat de 3 ori...
daca e vorba de finante publice/ fiscalitate, io unul fac ceva pe ele, aia nu e materie sa se schimbe de cand inveti si pana dai examenu....
Oricum, din fericire Animalu s-a facut programator, asa ca economia Romaniei este in siguranta.... daca nu o nenorocesc io....
In primul rand nu stiu la care te referi... daca e vorba de finantele intreprinderii, sa stii ca i-au placut f mult, asa ca le-a invatat de 3 ori...
daca e vorba de finante publice/ fiscalitate, io unul fac ceva pe ele, aia nu e materie sa se schimbe de cand inveti si pana dai examenu....
Oricum, din fericire Animalu s-a facut programator, asa ca economia Romaniei este in siguranta.... daca nu o nenorocesc io....
Is everybody in?
-
thor - Junior Member
thorule ie vorba de gestiunea financiara a intreprinderii !!!!
superba materie, m-am indragostit de ea si de matematica astfel incat am dat cat se poate de multe examene la ele (adica 3). superb...
Celor care au intrat acum la fuck-ultate le urez sa nu se indragosteasca de nici o materie atat de mult
superba materie, m-am indragostit de ea si de matematica astfel incat am dat cat se poate de multe examene la ele (adica 3). superb...
Celor care au intrat acum la fuck-ultate le urez sa nu se indragosteasca de nici o materie atat de mult

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
3400
am scapat de stres! nu se desfiinteaza ff-u la Jurnalism-Hyperion. a vorbit o amica de-am mea cu prodecanu si i-a spus sa staulinistit. si oricum, chiar daca prin aptsurd as fi trecut la zi, daca duc la fachiultate o adeverinta prin care sadovedesc ca munc, nu tre sa ma duc zi de zi la ore. asta da veste buna, nu?
ANTI
-
aaa..pai ff faci ? aia nu e facultate , gigi ! aia e asa la misto. ma miram eu sa te fi facut om serios.
si eu care aseara ma uitam sa vad ce orar ai. :mad:
si eu care aseara ma uitam sa vad ce orar ai. :mad:
-
3407
mai nea, nu e vina mea ca asa e programu. am inteles ca o sa-l am pe Pruteanu la nu stiu ce materie de an. am incurcat-o!
ANTI
-
3408
animalule, ma multumesc si cu 9,5.
ANTI
-
prima impresie a fost ca m-a luat repede cu matematica. a doua a fost ca, la dracu, am dat iar de scoala si, iar la dracu. tot trebuie sa invatz. iasiul e oras destul de frumos si mare, dar nu prea am avut timp sa ma plimb. merg maine la teatru si iti povestesc dupa aia. saptamana viitoare ma instalez in camin si acolo incepe alta viatza. decomadata mai stu provizoriu pe la rude. azi a fost nastase prin iasi si a trecut sola fac la noi si nu s-au facut cateva cursuri. astept sa vad ce e cu seminariile care incep e maine.
bafta tuturor celor care au inceput facultatea!
bafta tuturor celor care au inceput facultatea!
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Eu nici macar nu stiu ce impresie sa-mi fac momentan,pt ca intre doua drumuri de la o cladire la alta si trezitul de la 7 fara un sfert dimineata,fuga dupa autobuz si metrou,clasa plina numai de fete(ehehe,ce bine ar fi fost cu cativa baieti in clasa ),cursuri plictisitoare si profesori cu f mari pretentii ..in rest totul bine.
Cred k o parere definitiva voi avea cam in 2 saptamni,cand incep si seminariile si cursurile serioase,ca acum pierdem timpul.
Cred k o parere definitiva voi avea cam in 2 saptamni,cand incep si seminariile si cursurile serioase,ca acum pierdem timpul.
-
Grupa mea este compusa din 7 oameni. Asta ca sa vedeti si voi...ce multi oameni ajung prin anul V in Electrotehnica. Eu sunt trecut de doua ori in grupa. Odata cu numarul 4,odata cu numarul 8. Probail s-au gandit ca vin si cu maimutza. Le-am explicat la secretariat..ca maimutza nu stie carte...si ca nu era cazul sa o treaca pe lista...dar ei au insistat.
Ce sa mai spun ? Inca un ultim semestru de cursuri , laboratoare si proiecte.
In sfarsit..in afara de mine mai este 6 oameni in grupa...printre care o fata care vine la un frumos trening PUMA™ ..dar din pacate il asorteaza cu poseta care mai degraba s-ar potrivi la taior , un baiat ..pe langa care taica'miu ar parea ca se imbraca de la marile case de moda , si inca alti 4 pe care momentan nu i-am vazut. Mai vad eu si maine. Pentru prima zi...luarea orarului este destul.
Am vazut si eu bobocii....care se uita speriati pe orar...nici sa-l citeasca nu stia. Se intreba speriati unde e salile unde au. Le-am explicat eu ca nimeni nu se ocupa de ei. Pula mea...asa eram si eu acum vreo 8-9 ani...cand am inceput Politehnica.
Ce sa mai spun ? Inca un ultim semestru de cursuri , laboratoare si proiecte.
In sfarsit..in afara de mine mai este 6 oameni in grupa...printre care o fata care vine la un frumos trening PUMA™ ..dar din pacate il asorteaza cu poseta care mai degraba s-ar potrivi la taior , un baiat ..pe langa care taica'miu ar parea ca se imbraca de la marile case de moda , si inca alti 4 pe care momentan nu i-am vazut. Mai vad eu si maine. Pentru prima zi...luarea orarului este destul.
Am vazut si eu bobocii....care se uita speriati pe orar...nici sa-l citeasca nu stia. Se intreba speriati unde e salile unde au. Le-am explicat eu ca nimeni nu se ocupa de ei. Pula mea...asa eram si eu acum vreo 8-9 ani...cand am inceput Politehnica.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
...in afara de mine mai este 6 oameni in grupa...
..care se uita speriati pe orar..
.nici sa-l citeasca nu stia.
Se intreba speriati unde e salile unde au.
moshule, num vine sa crez, teai convertit tu insutz la limbajul suburban aproximativ promiscuu pe care mai deunazi il infierai la mine?! uelcome! ce ma bucur!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
3447
nu s-a convertit la nimic. ie un analfabet. 

ANTI
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Pula mea...asa eram si eu acum vreo 8-9 ani...cand am inceput Politehnica.
mama ce dastept e Moshu asta, ia sa facem un calculel:
2003-1979 : 24 anisori
24 anisori - 8-9ani = 15-16 anisori
va dati seama ca moshu a intrat la fuckultate la varsta la care unii dintre noi faceau cunostinta cu bancile liceului ( si nu numai bancile, si nu numai ale liceului).
io cred ca a sarit din clasa a 6-ea direct in clasa a 12-cea si d-asta nu a apucat sa invete gramatica si i-a mai intrat si in cap ca maltratarea maimutei este o chestie musai si necesara...
:o
-
Bravo Animale! dupa 3 examene de matematica ai invatat in sfarsit sa faci scaderi!!@!!!!!
You are the man....
Si Moshule, poti sta linistit: cunos pe cineva care e de vreo 10 ani la Poli.... asa ca stai linistit.
You are the man....
Si Moshule, poti sta linistit: cunos pe cineva care e de vreo 10 ani la Poli.... asa ca stai linistit.
Is everybody in?
-
thor - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma