Deeee Ceeeeee?????

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Deeee Ceeeeee?????

Mesajde cat_ » Joi Sep 25, 2003 6:13 pm

De ce nu pot avea si eu o imagine langa nick?;P ;P ;P de ce?doar am 52 de mesaje!!!!!!ce se intampla?sa ma ajute carevaaaaaa!am nevoie de ajutooor!pls
cat_
Junior Member

Re: Deeee Ceeeeee?????

Mesajde Sweet-one » Joi Sep 25, 2003 7:33 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
De ce nu pot avea si eu o imagine langa nick?;P ;P ;P de ce?doar am 52 de mesaje!!!!!!ce se intampla?sa ma ajute carevaaaaaa!am nevoie de ajutooor!pls

Aceeasi pb o am si eu!!! :cry: :cry: :cry:
Si sunt fffff trista!!!! ;P ;P
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 25, 2003 7:35 pm

rugati-l pe Gandalf sa faca o vraja ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

LOOOOOLL!!!!!

Mesajde Sweet-one » Joi Sep 25, 2003 7:38 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
rugati-l pe Gandalf sa faca o vraja ! :p

Ha! Ha! Ha! Eu chiar sufar din motivul asta! Am dat 45 de msg in doar o zi k sa obtin imagine! Tu cum ai facut sa ai una??? I'm an angel! U can't let me be sad! :a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Weirda » Joi Sep 25, 2003 7:41 pm

loooooool!!!!??!?!? ;m
;a ;a ;a
poi avataru`... ca asa se numeste.. nu`ti apare automat...iti cauti tu si`ti pui unu` potrivit..oricare vrei tu... d00h! ;)
Keep on Walkin` :cool:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 25, 2003 7:41 pm

eu am fost cuminte...si nu am batut maimutza...asa ca d'aia am imagine d'aia.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Sep 25, 2003 7:45 pm

eu am dat 30 de mesaje inttr-o ora si am poza asta.daca dau 50 mesaje o sa imi dea alta.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Sweet-one » Joi Sep 25, 2003 7:53 pm

Initial trimis de d3a^crazY
loooooool!!!!??!?!? ;m
;a ;a ;a
poi avataru`... ca asa se numeste.. nu`ti apare automat...iti cauti tu si`ti pui unu` potrivit..oricare vrei tu... d00h! ;)
Keep on Walkin` :cool:

Stimata domnisoara, (cred...)
inteleg k inteligenta dvs., net superioara unor umili precum noi, a stiut din prima cum sa foloseasca acest forum. dar noi nu vrem sa dam cu capul asa des de zidurile ale (eu una nu am inclinatii sado-asochiste), asa k dak am fost prea subtila, sa mai incerc sa fac mai directa adresarea. (desi referentul utilizat consider k a fost destul de clar si pt mediocritate): CUM SELECTEZ AVATARUL???? (stiu demult k asa se numeste, dar uneori imi place sa utilizez si forma figurata. Dar... deh! Unii pricep mai greu! Macar am avut sansa de a te face sa te crezi mare desteapta! Pt asta traiam! Acum pot muri linistita! )

PS. Ar trebui sa incerci sa nu mai critici atat! Toate msg tale sunt o continua critica la adresa tuturor. Psihologic vorbind, astfel de atitudini au persoanele complexate... Dar "sunt sigura" k tu esti exceptia kre confirma regula!
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Sep 25, 2003 7:58 pm

pentru a avea avatar trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
1) sa aveti 3 coaie
sau
2) sa aveti doua coaie si sa ii faceti o felatie lu oribilu
sau
3) sa ii faceti o felatie, un bot si o muie lui Oribilu daca nu va incadrati in categoria de mai sus
sau
4) sa aveti peste 9000 de mesaje

Aliosha cu 3 coaie
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 25, 2003 7:58 pm

they trick us , they trick us...sneaky little hobbits....they trick us

ps : marian jan n-are 3 coaie...si nici peste 9000 de posturi
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Joi Sep 25, 2003 8:02 pm

Initial trimis de Aliosha
pentru a avea avatar trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
1) sa aveti 3 coaie
sau
2) sa aveti doua coaie si sa ii faceti o felatie lu oribilu
sau
3) sa ii faceti o felatie, un bot si o muie lui Oribilu daca nu va incadrati in categoria de mai sus
sau
4) sa aveti peste 9000 de mesaje

Aliosha cu 3 coaie

Ma tem k sunt in imopsibilitatea de a indeplini conditile tale...

PS. Tu tot din complex vorbesti???
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Sep 25, 2003 8:03 pm

ps : marian jan n-are 3 coaie...si nici peste 9000 de posturi [/B]

pei da,ca dupa ce mi l-a mancat oribilul pe stangu,am ramas cu 4!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Sep 25, 2003 8:03 pm

asta eram eu,marian "4 coaie" jan.
Unregistered

Re: Re: Deeee Ceeeeee?????

Mesajde Weirda » Joi Sep 25, 2003 8:41 pm

Initial trimis de Sweet-one

Aceeasi pb o am si eu!!! :cry: :cry: :cry:
Si sunt fffff trista!!!! ;P ;P

buhuuhuhu!!! ;P ;P
hai sa plangeeeem!
Weirda
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 25, 2003 8:45 pm

d3a^crazY , vrei sa intretinem raporturi sexuale ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weirda » Joi Sep 25, 2003 8:50 pm

PS. Ar trebui sa incerci sa nu mai critici atat! Toate msg tale sunt o continua critica la adresa tuturor. Psihologic vorbind, astfel de atitudini au persoanele complexate... Dar "sunt sigura" k tu esti exceptia kre confirma regula!

stimata....domnisoara...sau doamna..nu stiu :D ... critic... nu stiu dak sn "critica". eu doar imi spun parerea care nu este buna dupa cum poti deduce... dc?! pt ca..sa fim seriosi...gasesti tu ceva bun ,de calitate in muzica romaneasca?!:rolleyes: mai rar...
si de obicei aici se discuta produsele naspa care ne polueaza fonic..ce ai vrea sa spun?! ca`mi plac?! :con:
si pt informatia ta...ca vad ca te intereseaza persoana mea. nu sunt complexata delok... get the point?! ;) si nu mai face remarci d`astea idioate k sa te afli si tu`n treaba, "psihologic vorbind" da?!
si sa nu mai spun k treaba asta cu avatarurile se poate discuta si prin pm...ce dreaq!
(pm=personal message;) )
Weirda
Junior Member

...

Mesajde Sweet-one » Joi Sep 25, 2003 9:30 pm

Dupa cum poti f.usor observa, dak vei pierde 3 sec.din pretiosul tau timp (cred k sunt suficiente pt a procesa informatia), vei utea cit nick-ul celui kre a lansat acest subiect. E diferit de al meu... stii, dovada o fac acele semne kre se inlantuiesc pt a forma cuvinte (literele ;) )...
Eu am intrebat pe cineva printr-un pm, dar dak tot eram in trecere pe forum si am deschis sb, m-am gandit sa si raspund. Dar asta e strict pb mea. Nu esti tu in masura sa-mi spui la ce sa raspund si cum.
Se vorbeste despre muzica... Corect! Dar in msg tale tu nu "critici" muzica ci opinile altora kre sunt diferite de ale tale. Ar trebui sa accepti k omul este o individualitate, nu o copie.. Dar dak nu doresti, cine sunt eu sa stau in calea fericirii tale??? Si k o nota suplimentara, acest sb nu era despre muzica, ci despre o nelamuririe pe kre nu doar un coleg de-al tau de forum o are.
Eu niciodata nu vb k sa ma aflu in treaba, k treburi am destule. Vorbesc in momentul cand am ceva de spus. Tu esti cea kre mi-a atras in mod negativ atentia printr-o exprimare ce dorea sa arate "superioritatea" ta fata de noi. Cum o contest, ti-am raspuns. Dak te-ai fi adresat fara aroganta, nu am fi pirdut niciuna atata timp.
Eu nu am afirmat k esti complexata. Din nou pb cu procesatul informatiei... (chiar am zis k-s convinsa k esti exceptia kre confirma regula). Ceea ce am aff. tinea strict de lectia de psihologie kre mi-a fost predata azi la liceu. Nu era o regula... Dar dak tu asa ai considerat-o, nu-mi ramane decat sa ma-ntreb DE CE OARE???
In rest... numai de bine!

PS. Momentan sunt domnisoara, pt ati satisface nelamurirea. Si... sunt o domnisoara deloc interesata de persoana ta. No offence!
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 25, 2003 9:50 pm

da' de persoana mea esti interesata ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Sep 26, 2003 1:29 pm

í£ ...uite ce e Sweet-one hai s`o lasam balta... ca nu ma intereseaza contestatia ta si nici ce lectii ai tu la liceu ...da?!
nu m`am adresat cu aroganta... capishi?! sa speram ;)
Oribilul Mosh ?! :p asta e hartuire :mad: :a
Weirda
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Sep 26, 2003 3:46 pm

:hehe: quote la? :con:
Weirda
Junior Member

Hmmmm....

Mesajde Sweet-one » Vin Sep 26, 2003 9:18 pm

da' de persoana mea esti interesata ?

Am vrun motiv sa fiu??? ;)
Sweet-one
Junior Member

0:))

Mesajde Sweet-one » Vin Sep 26, 2003 9:22 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
stii ce swety,tata?imi placi..esti tare!:)

Mercik frumos de aprecieri! :) Dar... am o mare curiozitate. De unde stii k nick-ul pe kre l-am folosit mereu a fost de fapt "sweety"?... :a
Sweet-one
Junior Member

Re: Hmmmm....

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 26, 2003 9:39 pm

Am vrun motiv sa fiu??? ;)

sigur ca da. imi pot bate maimutza de 3 ori consecutiv. ai mai intalnit la cineva...asa o performantza uluitoare ? :monkey:
vrei sa intretinem raporturi sexuale ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

LOOOOL!!!!!

Mesajde Sweet-one » Vin Sep 26, 2003 9:59 pm

sigur ca da. imi pot bate maimutza de 3 ori consecutiv. ai mai intalnit la cineva...asa o performantza uluitoare ? :monkey:
vrei sa intretinem raporturi sexuale ? :p

LOL!... Hai, k ai umor!... Stii... mie imi displac maimutele asa k dak gasesti alt motiv pt kre sa fiu interesata de persoana ta. mai discutam!
Si... cum poti sa te gandesti la sex cand e vb de un inger k mine??? :a :p :hehe:
Sweet-one
Junior Member

Re: LOOOOL!!!!!

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 27, 2003 1:57 pm

mie imi displac maimutele

pai si mie. tu de ce crezi ca o bat pe a mea ?
Oribilul Mosh
Junior Member

:))

Mesajde Sweet-one » Sâm Sep 27, 2003 3:08 pm

pai si mie. tu de ce crezi ca o bat pe a mea ?

Ma gandeam k din lipsa de imaginatie. Dar m-ai convins k nu. :)
Castelul_Fantoma, crezusem k ne stim de undeva. Dar se pare k nu. Oricum, dak iti place mai mult poti sa-mi spui "Sweety'. De fapt, nici nu prea am reusit sa ma acomodez cu "sweet-one", dar am simtit nevoia unei schimbari... :a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 4:59 pm

Auzi,sweety?tu ai mai aflat ceva de avataruri?eu de jane done n-am mai dat,si im ipare rau,ca na..am scris ca :silly: 50 de mesaje intr-un timp record,si avatar..ioc.off
''O stea din cerul meu am ales,..pentru tine.Vreau sa intelegi,eu ,te cunosc cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti.Vreau sa imi spui ca tu ..ma iubesti''
cat_
Junior Member

Mesajde Vic Colfari » Dum Sep 28, 2003 8:32 pm

Ce-ai facut catelule ti-ai bagat avatar ? E cam mare, tata...fa-l si tu mai mic, macar asa din bun simt fata de noi astia de intram pe dial up.

PS: pentru cei care ma cunosc, imi pare rau ca nu am mai intrat demult. Ma puteti gasi la acelasi numar de telefon.
Ciao!
Vic Colfari
Junior Member

Mesajde Haggis McMutton » Dum Sep 28, 2003 8:38 pm

vreau si eu poza d'aia mare !!!!!!!!!!!!!!!!
cum fac sa imi pun ?

catelu_fantoma ce e in poza ta ? o caprioara ranita ?
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 9:08 pm

bai,fratilor,eu haba n-aveam de avataruri.vroiam si eu unu' dar nu puteam sa imi pun.numai azi,m-amtrezit cu o imagine.cred ca e caine,un caine ranit..;P ;P ;P oricum cred ca imi schimb imaginea.e prea trista.
''O stea din cerul meu,am ales..pentru tine.Vreau sa intelegi,eu,te cunosc cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti..vreau sa imi spui ca tu..ma iubesti''
cat_
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii