(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
ce mai faci , Mr Hyde ? pe unde ai umblat in ultima vreme de nu ai mai dat pe net ? si de ce intri numai pe la ore atat de tarzi in noapte ? ce draq faci..? stai prin baruri , discoteci ? iti bei mintile ?
lamureste-ma si pe mine , ca sunt foarte curios.........
Plangea 90 dupa tine.... :cry:
lamureste-ma si pe mine , ca sunt foarte curios.........
Plangea 90 dupa tine.... :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu am fost si mi-a parut rau cand am vazut atmosfera de pe stadion. oricum...m-am bucurat in fatza tv-ului ! la golul 2 dinamovist...am urlat ca la golul lu' pancu din meciu cu danemarka.
ai evitat intrebarile mele. se pare ca ascunzi secrete cutremuratoare. nu te mai intreb nimic. cand mai mergem pe la KFC ? :p
ai evitat intrebarile mele. se pare ca ascunzi secrete cutremuratoare. nu te mai intreb nimic. cand mai mergem pe la KFC ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu frecventez acest gen de localuri.
In schimb, cand atingi magica cota de 10000 de posturi s-ar putea sa te scot la o plimbare pe la Zoo :o
In schimb, cand atingi magica cota de 10000 de posturi s-ar putea sa te scot la o plimbare pe la Zoo :o
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
mergem cu carutza ta ? ;B sau cu masina mea ? :B
-
ha ha...bun si tu ! recunosc ca m-ai pishat....asa ca ma retrag in aceasta seara.
pe acorduri de Dave Brubeck (am un album intreg..de la Aliosha) iti urez noapte buna , dragul meu Hyde ! :rolleyes:
pe acorduri de Dave Brubeck (am un album intreg..de la Aliosha) iti urez noapte buna , dragul meu Hyde ! :rolleyes:
-
ce porcarie
vrui sa avertizez niste fericiti de pe andreea balan, si imi zise ca nu am voie sa accesez! :eek:
si am fdat trimite msg nu, modifica!! am reincercat si reincercat! ce p*la mea se intampla aici?
dovada...
si am fdat trimite msg nu, modifica!! am reincercat si reincercat! ce p*la mea se intampla aici?
dovada...
- Fişiere ataşate
-
- neinregula.jpg (78.42 KiB) Vizualizat de 4531 ori
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
moshul e mai prolific decat taurul comunal si cred ca e si mai prolific decat rinocerul comunal sau poate chiar e rinocerul comunal...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Aspirator sau penseta?
Regulile exista pentru a fi incalcate. Important e sa stii cum sa-i convingi pe user-i sa le respecte.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
Initial trimis de dana
bine foca, am inteles, nu mai cresc ratingul, iti urez sa ai parte de multa *uie in acest uichend :eek:
Ietete...a fost febletea mea pe forum, si nu am apucat-o....
Voi astialalti, tace-ti in pula mea din gura, ca vorbiti numai prostii!:mad:
-
Nicholas_Alex - Junior Member
*lol*...si tu..si tu..nu vezi ce timpenii scrii? Ce aia:Eu?
Te crezi la Roata Norocului? Pe lanurile de griu? Vezi ca te plesnesc...
In alta ordine de idei, aseara mi sa stricat iar mashina de spalat rufe!!! Nu mai tin minte daca mai este in garantie sau nu...cit dau astia de obicei? Un an, nu?
Moshule, daca citesti discutia de pe stiinte, dintre zburatorul, Dana si aphe, intelegi ceva? Aia cu masonisti?..ce dracu e aia? Sa-mi bag pula daca inteleg macar 5 cuvinte..:con:
Te crezi la Roata Norocului? Pe lanurile de griu? Vezi ca te plesnesc...
In alta ordine de idei, aseara mi sa stricat iar mashina de spalat rufe!!! Nu mai tin minte daca mai este in garantie sau nu...cit dau astia de obicei? Un an, nu?
Moshule, daca citesti discutia de pe stiinte, dintre zburatorul, Dana si aphe, intelegi ceva? Aia cu masonisti?..ce dracu e aia? Sa-mi bag pula daca inteleg macar 5 cuvinte..:con:
-
n-am eu rabdare sa citesc prostiile alea. am incercat dar sunt extrem de plictisitoare.
si mie mi s-a stricat odata masina de spalat. dar n-a fost grav. se rupsese jos la furtun si toata apa curgea prin baie. m-am trezit asa deodata cu multa apa prin baie si pe hol. dar am strans-o repede cu forashu si am aruncat-o la wc...asa ca n-a ajuns la vecina de la 4.
pana la urma am chemat un opm priceput la asa ceva...si a rezolvat. chiar ieri am spalat niste rufe...si a mers foarte bine.
Nicholas tu la ce parametrii spreli de obicei ? Eu la 70 grade si 600 rotatii. Si ca detergent folosesc Fax Automat.
si mie mi s-a stricat odata masina de spalat. dar n-a fost grav. se rupsese jos la furtun si toata apa curgea prin baie. m-am trezit asa deodata cu multa apa prin baie si pe hol. dar am strans-o repede cu forashu si am aruncat-o la wc...asa ca n-a ajuns la vecina de la 4.
pana la urma am chemat un opm priceput la asa ceva...si a rezolvat. chiar ieri am spalat niste rufe...si a mers foarte bine.
Nicholas tu la ce parametrii spreli de obicei ? Eu la 70 grade si 600 rotatii. Si ca detergent folosesc Fax Automat.
-
Mda..sint plictisitoare, dar decit sa aud pe sefu cum tipa, mai bine citesc prostiile lor...mai rid si eu...
Mashina mea, spala, da nu mai da apa afara!! Si pompa merge, ca o aud cum trage! Sa se fi gaurit vreun furtun pe acolo, si intra aer? Dar lasa ca ma duc peste ei la magazin, sa vezi ce le fac, ca trebuie sa mai fie in garantie inca!
Eu pun gradele dupa cum scrie pe haine, sa nu mi le stric. Ce, daca la tine scrie pe tricou 30 de grade, il speli la 70??? De aia arati ca o haimana! Si rotatii 500/800...depinde cit de multe sint.
Detergent, Persil Megaperls pentru albe si Persil Color pentru alea colorate. Asa hainele se spala bine, sint curate, miros frumos si nu se uzeaza!
Mashina mea, spala, da nu mai da apa afara!! Si pompa merge, ca o aud cum trage! Sa se fi gaurit vreun furtun pe acolo, si intra aer? Dar lasa ca ma duc peste ei la magazin, sa vezi ce le fac, ca trebuie sa mai fie in garantie inca!
Eu pun gradele dupa cum scrie pe haine, sa nu mi le stric. Ce, daca la tine scrie pe tricou 30 de grade, il speli la 70??? De aia arati ca o haimana! Si rotatii 500/800...depinde cit de multe sint.
Detergent, Persil Megaperls pentru albe si Persil Color pentru alea colorate. Asa hainele se spala bine, sint curate, miros frumos si nu se uzeaza!
-
pai rotatiile in functie de ce pun ? eu am lasat intotdeauna la 600.
rufele albe le spal la 70..adica chilotii , ciorapii , maieurile , unele tricouri.
alea colorate le spal la 40. blugii ii spal la 50-60.
rufele albe le spal la 70..adica chilotii , ciorapii , maieurile , unele tricouri.
alea colorate le spal la 40. blugii ii spal la 50-60.
-
Eu pun rotatiile in functie de cite rufe am, sa nu-mi strice mashina. Stiu ca prea multe iti strica hainele...da ce pula mea, eu sint femeie? Intreaba si tu pe alea care tot te bat la cap cu pm-urile..
Mai lipseste sa ma intrebi cum calc rufele..apropo, apretezi lenjeria? :p

Mai lipseste sa ma intrebi cum calc rufele..apropo, apretezi lenjeria? :p
-
Masina... si N._A.
Initial trimis de Nicholas_Alex
*lol*...si tu..si tu..nu vezi ce timpenii scrii? Ce aia:Eu?
Aia pronume personal. :yD Cu semn de intrebare dupa el...
Initial trimis de Nicholas_Alex
Vezi ca te plesnesc...
Pai de ce, ba, de ce?
Si ca sa fiu in ton cu discutia: si mie mi s-a bulit masina (nu mai lua detergentul) si i-am chemat pe meseriasi si au sters (in interior) ceva de praf (toata operatia a durat 5 minute) si mi-au cerut 180000. :eek: Le-am dat 200000 si au plecat, dupa ce, politicosi, au zis multumesc.
Si gata.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Pula mea, dai 20000 ciubuc! O duci bine! Eu ma luam de ei daca eram in locul tau. Ai lasam putin timp singuri, dupa care ma luam de ei, ca mi-au furat ghiulul care era l-am scos de pe deget cind m-am spalat pe maini...
Asa scapai pe de-a moaca! Intreaba-l pe moshul daca nu crezi! Asa shi-a pus el cablul...*lol*...da cica a mai fost si o felatie inclusa..*lol*
Eu am zis sa fac un foc mic in masina de spalat (sa pun o minge de ping-pong intr-o hirtie din aia de la pachetul de tigari, sa faca mult fum) si sa-i dau drumul. Asa vad daca are gaura furtunul ala, sau are altceva...

Asa scapai pe de-a moaca! Intreaba-l pe moshul daca nu crezi! Asa shi-a pus el cablul...*lol*...da cica a mai fost si o felatie inclusa..*lol*
Eu am zis sa fac un foc mic in masina de spalat (sa pun o minge de ping-pong intr-o hirtie din aia de la pachetul de tigari, sa faca mult fum) si sa-i dau drumul. Asa vad daca are gaura furtunul ala, sau are altceva...
-
Restu' meu
N-am avut nici cea mai mica intentie sa le dau ciubuc. Mai ales ca mi-au cerut 180000 de lei dupa 5 minute de "munca". Ma asteptam sa-mi dea restul de bani, dar domnii nu au schitat nici cel mai mic gest de a duce mana la buzunar si de a scoate cei 20000 ce mi se cuveneau. Hotii. Au spus multumesc si s-au carat. De unde era sa stiu ca, daca nu le dau fix, nu mai pup restul?
Daca aveam in casa numai o bancnota de 500000?!!
Daca aveam in casa numai o bancnota de 500000?!!
-
dragose, rezuma-te la forumu Andreea balan ca iar zic astia ca am o influentza negativa asupra forumului.
cum ziceam... pai, acu vreo juma de ora m-am intors si eu de la scoala (sau inchisoare, mai pe romaneste) unde la ultima ora, cand d-abia m-am tarat pana la laboratorul de info ma opreste o profesoara cam dubioasa, si se uita pretz de cateva secunde la mine - tin sa mentionez ca dormeam pe mine, adica mergeam cu ochii intre deschisi crezand ca pana la Parter o sa adorm definitiv -si ma ia de bratz si-mi zice 'tu vii putin cu mine", nici o problema, gabi cel adormit se supune, pana cand simtul realitatii il indeamna sa intreb care e faza... atata mi-a trebuit, s-a lasat cu crize de isterii cu precipitatii. motivul? vindeam si ma drogam in liceu. Am ramas :eek: si i-am zis "cucuoana, du-te acasa ca esti beata". Peste 20 de min au venit si scuzele: ma confundase cu o drogat de la a 10a, iar cum aliurea mea de la ora 19-30 era una a unui om sub influenta cocainei , se intelege..
ajuns acasa, m-a intampinat mama, "binevoiasa" care a tinut mortis sa-mi prezinte nemultumirile sale cu privire la ordinea indoielnica din camera mea - asta in ciuda faptului ca incercasem sa-i expun opinia mea conform careia ma durea incredibil de tare capu. da' n-a tinut.

cum ziceam... pai, acu vreo juma de ora m-am intors si eu de la scoala (sau inchisoare, mai pe romaneste) unde la ultima ora, cand d-abia m-am tarat pana la laboratorul de info ma opreste o profesoara cam dubioasa, si se uita pretz de cateva secunde la mine - tin sa mentionez ca dormeam pe mine, adica mergeam cu ochii intre deschisi crezand ca pana la Parter o sa adorm definitiv -si ma ia de bratz si-mi zice 'tu vii putin cu mine", nici o problema, gabi cel adormit se supune, pana cand simtul realitatii il indeamna sa intreb care e faza... atata mi-a trebuit, s-a lasat cu crize de isterii cu precipitatii. motivul? vindeam si ma drogam in liceu. Am ramas :eek: si i-am zis "cucuoana, du-te acasa ca esti beata". Peste 20 de min au venit si scuzele: ma confundase cu o drogat de la a 10a, iar cum aliurea mea de la ora 19-30 era una a unui om sub influenta cocainei , se intelege..
ajuns acasa, m-a intampinat mama, "binevoiasa" care a tinut mortis sa-mi prezinte nemultumirile sale cu privire la ordinea indoielnica din camera mea - asta in ciuda faptului ca incercasem sa-i expun opinia mea conform careia ma durea incredibil de tare capu. da' n-a tinut.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
M-am plictisit rau de tot de trezitul la 6.30 ca sa ajung la timp la scoala. Vreau sa dorm. Nu mai rezist asa....

The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Tot tu te plangi ? Da eu ca tre` ma trezesc la 6 dimineata ... plec de acasa la 7 fara 10 si ma intorc pe la orele 20 ... Asa ca sa nu te aud/respectiv vad ca te mai plangi ... Clasa a 12 a e cea mai de kkt oamenilor ... va invidiez pe cei care ati trecut prin ea fara sa innebuniti ... ;P ;P ;P Nu mai rezist tot anuuuuuuul ;P ;P ;P
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Cum adica, sa ma rezum la forumul "Andreea Balan"?
Gabizze, sa mor eu daca am inteles ce-ai vrut sa zici. Detaliaza, te rog.
-
Cica azi se deschide noul an scolar universitar....mai sa fie! pe bune? Dar eu NU vreau sa ma duc la scoala! Ce-mi trebe' mie scoala...stau ca prostu' cu cartea in mana si citesc....plictisitor....mai bine ma mai duc pe la munca sa fac banul gros!:) sa am ce manca! eu si copilasii mei....
p.s: Bai, e o melodie pe care am auzit-o la radio in ritmuri de muzica populara romaneasca, dar piesa e straina....am ramas sokt:)
p.s: Bai, e o melodie pe care am auzit-o la radio in ritmuri de muzica populara romaneasca, dar piesa e straina....am ramas sokt:)
-
Love2Fly - Junior Member
Scoala
A, Portnoy, probabil ca aia e. :yD
Ca, daca Gabizzu s-a referit la ceea ce cred eu, e urata treaba. Da' urata rau, ba, auzi, urata rau!
Si totusi cre' ca s-a exprimat gresit; a vrut sa zica ceva si a iesit tocmai altceva. Sau am inteles eu gresit. De aia, astept sa-mi explice.
Love2Fly, nu-ti impartasesc opinia (si nici nu-i dau anafura
). Eu vreau sa inceapa scoala: sa ma intalnesc cu colegii, sa stau in baruri de dimineata pana seara (cand am cursuri, ca de la laboratoare nu lipsesc, ca costa bani), sa o revad pe blonda aia de la mine din grupa, sa.... Da' cate nu am de facut. De abia astept.
Ca, daca Gabizzu s-a referit la ceea ce cred eu, e urata treaba. Da' urata rau, ba, auzi, urata rau!
Si totusi cre' ca s-a exprimat gresit; a vrut sa zica ceva si a iesit tocmai altceva. Sau am inteles eu gresit. De aia, astept sa-mi explice.
Love2Fly, nu-ti impartasesc opinia (si nici nu-i dau anafura

-