eo zic ca ii statea bine dak era roz cu suvite verzi si albastre. daca se poate si ceva picatele albe. ar fi fost genial. si de ce nu, lentile rosii.
era o super fata. parerea mea...

Initial trimis de Doinita
AndreEa SUCKS! Este o curva rasfatata si ipocrita! O intereseaza doar sa-si miste fundul in fata camerei... N-ati gasit si voi un subiect mai interesant... Cat despre pozele din Playboy, au fost un esec. Sa ridice manile cei caror le-au placut!
Initial trimis de mady
Initial trimis de UnregisteredInitial trimis de covergirl^^^
[B]
LEMME TELL YA' THE TRUTH AND NOTHING BUT THE TRUTH... THIS BEYOTCH... LOL... cind a venit Andreea in State si a inceput sa faca un playback din ala oribil cu greseli si nici macar sa danseze nu era in stare/// aoleu... eram intr-un rest. romanesc in Los Angeles si nu mi-a venit sa cred ce mi-au vazut ochii... o cunosc de cind era mica si cinta cu Giulia niciodata nu prea a avut talent dar in schimb fitze are multe. Nu i-a prea convenit ca nu a bagat-o lumea in seama pe aciii si cind m-a si recunoscut nu mai stia cum sa se ascunda pt ca e constienta ca eu fac muzica aici si ma cunoaste si o uraste pe fina-mea Giulia. Eh... Dar de' e vedeta mare . Decit ca ea mai bine nobody. Asta ca sa stiti si voi ca a lasat o impresie nashpa pe aciii. Mai draguta era maica-sa si mult mai prietenoasa. , later
Giulia Mare
''O stea din cerul meu ,am ales ..pentru tine.Vreau sa intelegi,eu,te cunosc cel mai bine.Nu e de ajuns sa-mi spui cine esti..vreau sa-mi spui catu ..ma iubesti''
Initial trimis de mihaela227
:kiss: Este adevarat ca Andreea a facut poze in "PlayBOY"?
Initial trimis de helenita
vazut sa vina ea in emisiuni cu decolteuri si alte chesti....NNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator